Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Chambord 22 Feb 2011 15:05

The return of the evil brackets :-S

buticut 24 Feb 2011 23:09

^They weren't even gone :-S

Apropo de mods, Liviu deja si-a intrat in meserie :)), he's good. Cat am stat acasa m-am ocupat mai mult, acum mi-e mai greu "in deplasare", unde netul meu e de toata jena si de abia pot face necesarul pt facultate. Ajutorul lui la Acum pe Ecrane e chiar binevenit, taie si spanzura :D.

marllenn 25 Feb 2011 09:50

Stefan sau gloria voi nu puteti sa stergeti comenturile vechi ? Sincer strica imaginea :))

FreakDoll 25 Feb 2011 17:56

Poate ii atrageti putin atentia userului rockzone, care nici nu se inscrisa bine pe forum ca si incepu sa foloseasca cuvinte care incep cu b si se termina cu oarfa, cuvinte care incep cu m si se termina cu uie si tot asa.

rockzone 25 Feb 2011 17:59

Poate ii atrageti atentia userului FreakDoll ca are un avatar naspa rau.

FreakDoll 25 Feb 2011 18:00

:)) Ce penibil esti.Nici la gradinita nu auzeam replici de genul asta.Avatarul meu e foarte frumos!!Invidiosule!!:))

rockzone 25 Feb 2011 18:20

Invidjiosu! =))

rrs85 25 Feb 2011 21:21

"Bai, terminati ce mama dracu'!"

buticut 25 Feb 2011 21:35

StefanDo, please pretty please sa-mi citesti PM-ul :D

sumudicul 25 Feb 2011 21:35

Bunicuta lu' Pandele, de pe strada Ghica-Tei,
A bagat discret de seama cum ca nepotelul ei,
Cand nu e vazut de nimeni, nici de Tom, nici de Rodica,
Se cam joaca cu putica.

robbiex2 26 Feb 2011 23:10

http://www.cinemagia.ro/filme/jennif...Container84396

va rog sa luati atitudine asupra replicilor lui ionutderbedeul adresate mie.chiar n`are rost sa`i zic si eu vreo doua.multumesc !

StefanDo 27 Feb 2011 07:41

derbedeul a fost avertizat

rockzone/sumudicul, bannat pe username, adrese de mail si ip

Windom 28 Feb 2011 13:29

Ia vedeti ce faceti cu netpc.ro ala, ca omul a luat-o razna pe la mai multe sectiuni.

sorina25 01 Mar 2011 20:10

Spam sau nu...nu mai stiu unde sa postez filmele pe care nu le avem pe aici :P

seriale:

Mr Sunshine
Off the map
Criminal minds-suspect behavior
The event
HUman planet- un serial documentar
The cape

si la filme am musicalul Les miserables 2011

PS: sunt mega enervante reclamele ce apar, mai nou pe site si se deschid fara sa dai click XD

Windom 02 Mar 2011 16:53

Măi, faceti ceva cu userul netpc.ro sau nu? Ca m-am saturat sa-i tot sterg spamurile...

copila_satanista 02 Mar 2011 17:20

Eu i-am dat un pm.. aparent vad ca s-a calmat.

danonino 09 Mar 2011 23:01

Vreau sa nu imi mai apara posturile unor indivizi, sa fie imposibil de citit pentru mine, un fel de "ignore posts from user XXX". Cum fac asta?

FreakDoll 09 Mar 2011 23:31

:)) User CP ---> Buddy / Ignore Lists

simi1989 10 Mar 2011 23:49

Va Rog Frumos (fain) Trageti Un Ochi

Se Poate Uita Cinvea Si La Biogrfiile Si Pozele Si Alea Alea Va Rog Sa Stiu "pe Ce Stau" Sa Vedeti Daks Bune Sau Nu ;)

Twinsen 11 Mar 2011 13:41

Originally Posted by simi1989:

Se Poate Uita Cinvea Si La Biogrfiile Si Pozele Si Alea Alea Va Rog Sa Stiu "pe Ce Stau" Sa Vedeti Daks Bune Sau Nu ;)

Frate, tu mai bine ai lasa filmele si ai pune mana pe un abecedar. Pentru binele tau si a celor care incearca sa te inteleaga.

StefanDo 11 Mar 2011 15:30

ti-am respins 70% din biografii pentru ca ori erau traduse cu google translate, ori nu erau biografii, ci doar liste de filme

StefanDo 15 Mar 2011 12:47

simi1989, ti-am mai sters vreo 5 biografii postate la actori care deja aveau biografie. Cred ca e la mintea cocosului sa scrii (sau in cazul tau sa dai copy-paste) la actorii FARA biografie.

marllenn 17 Mar 2011 10:34

Am castigat la concurs cu 2 dvd sorocul si easy a dar nu am primit dvd-urile stii ceva stefan?

Gloria 17 Mar 2011 12:27

Trimite o confirmare pe adresa [email protected], asa cum prevede regulamentul.

mvpsebi 17 Mar 2011 13:53

Astia care va ocupati cu acceptarea pozelor la contributii, mai treceti si pe la mine, va rog eu! Fenc iu frumos. ;) :D

StefanDo 17 Mar 2011 16:34

validarile se fac in ordinea postarii

de acum inainte postati intrebari despre wiki la topicul dedicat: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96965

acest topic este exclusiv despre forum

marllenn 26 Mar 2011 17:49

dc unele poze au fost sterse care le-am pus pe site la forum ( cele cu funny pics sa mai radem putin si cele cu pozele desenate de voi :-S :-S :-S :-S :-S :(( :(( :(( :((

Liviu- 26 Mar 2011 17:53

Posibil sa fi fost prea mari, dar un raspuns exact iti poate da persoana care le-a sters :P

Hensi 26 Mar 2011 19:31

avertismente catre useri

@StefanDo
Am urmarit thread-ul Aurora si am remarcat postul # 110 in care BikeRider isi exprima parerea despre userul SMC.
In postul # 111 il avertizezi pe BikeRider sa pastreze un limbaj politicos fata de ceilalti useri.
In postul # 112 BikeRider isi cere iertare.
Postul # 113 materializeaza indignarea lui SMC prin proliferarea de insulte si injurii incomparabile cu limbajul etalat de BikeRider si, totodata, cere banarea definitiva a acestuia din urma.
Urmeaza inca alte cateva mesaje de la SMC, pline de insulte, insa nici urma de reactie din partea ta.
Acestea fiind spuse, am si eu o intrebare: exista o discriminare asupra userilor in ceea ce priveste folosirea unui anumit tip de limbaj, in sensul ca doar unora le este permis sa injure, iar altora li se atrage imediat atentia cand sunt cam nepoliticosi cu altii? Nu de alta, da' cam acelasi tip de limbaj ca al lui SMC s-a remarcat in unele situatii si la Judex, care a fost banat indefinit pentru iesirile sale.
Nu astept neaparat raspuns, ca nici la propunerea mea de aplanare a conflictilui din cazul Judex de la postul # 2859 n-am fost bagat in seama.
E doar o luare de pozitie.

omudindulap 26 Mar 2011 20:20

marllenn, nu ti-a sters nimeni pozele, buba e la imageshack, scrie clar

http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...&postcount=111

Sper sa nu gresesc. N-ar fi rau sa le redimensionezi, totusi.

StefanDo 28 Mar 2011 13:39

hensi, smc era la prima reactie de acest gen, asa ca am preferat sa trec peste regulament. Stie, oricum, ca data viitoare nu voi proceda la fel. In ceea ce-l priveste pe judex, in schimb, istoria iesirilor lui este mult prea lunga.

Hensi 30 Mar 2011 16:22

Am inteles, Stefan. Pe mine nu ma mai ating de mult insultele, pentru ca, am stat io si m-am gandit, in stadiul in care is, unu' mai destept ca mine n-are cum sa ma insulte, ca-i exclus prin definitie. Atunci, de ce sa pun la suflet insultele, care nu pot sa vina decat de la unu' mai @#$%? Parerea lui nu ma intereseaza in aceasta situatie. Astfel mi-am creat terenul pentru a respecta libertatea de exprimare, indiferent de nuanta mesajului. Inteleg ca asta poate fi prea mult pentru multi useri, care au si ei dreptul sa se simta respectati.
Oricum, oferta mea referitoare la Judex ramane, indiferent de greselile sale. Ar putea fi un experiment interesant. Imi sustin oferta cu o idee din "Lista lui Schindler", care suna cam asa: adevarata putere inseamna sa-l ierti pe cel care a calcat pe becuri.
Putem continua negocierile prin mesaje private, daca doresti.

StefanDo 30 Mar 2011 18:26

nu doresc, multumesc

Hensi 30 Mar 2011 18:46

Ok.

Hensi 31 Mar 2011 19:48

Am intrat azi sa-mi verific mesajele. Am gasit unu de la Judex. Redau din el:
-----
Servus!
Iti multumesc pentru intentii,...
........
Daca vrei neaparat sa-mi fii de ajutor, transmite, te rog, acest mesaj:
"Multumesc participantilor la discutii pentru tot ceea ce a insemnat acest forum, cu scuzele de rigoare catre cei pe care i-am jignit intr-un fel sau altul. De-acum sper sa ne revedem/recitim/reauzim in conditii mai placute si, mai ales, pe ecrane. Multa bafta si salutari!"
........
--------

miercuri 09 Apr 2011 12:39

Sper ca userul mafalda sa se aleaga cu un bine meritat ban pentru nesimtire crasa, homofobie si prozelitism.

Windom 09 Apr 2011 12:44

I-am sters postarea si o sa sterg in continuare orice comentariu deplasat, din partea oricui ar veni. Daca n-aveti ceva decent de spus, stati in strana voastra.

nume 11 Apr 2011 20:18

Ce cauta un topic de RIP pe cinematografia romaneasca, cand avem deja un topic similar pe cafenea, devenit de mult timp celebru : http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=89178&page=43

Gebeleizis 06 May 2011 19:44

Nu este un repros pentru moderatori, doar am observat ca filmul Glory (1989) are 2 pagini ( una logic ar trebui sa fie eliminata).

White1 06 May 2011 19:58

Si mi se pare ca si Bunuel are doua pagini.Cred ca e acelasi Bunuel.
Later Edit:da,e acelasi Bunuel doar ca unul din ei are accent pe n.Si filmele trecute ca fiind in regia lui sunt diferite,adica filmele care lipsesc de pe pagina unuia sunt pe pagina celuilalt si viceversa.

Gebeleizis 06 May 2011 22:46

Si inca ceva: sinopsisul la filmul "Danila Prepeleac" este gresit, cine l-a scris a incurcat filmul.

Liviu- 06 May 2011 22:50

Problemele respective nu tin de moderatori. Asta-i topicul unde trebuie sa va adresati: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=96965&page=22

Gebeleizis 07 May 2011 03:05

Ok, multumesc. Scuze pentru deranj.

Liviu- 07 May 2011 16:50

S-a cam depasit limita bunului-simt in topicul despre legea dublajului, s-ar putea face ceva in sensul asta? :)

rvn 07 May 2011 18:13

cred ca deja s-au calmat baietii.

Gebeleizis 08 May 2011 03:21

Originally Posted by Liviu-:

S-a cam depasit limita bunului-simt in topicul despre legea dublajului, s-ar putea face ceva in sensul asta? :)

Nu cred ca se face ajunge pana la legiferarea dublajului.

Vortex 17 May 2011 22:18

Ceasul e inapoi cu 1 ora!:D Se poate ca reclamele sa fie mai putine sau mai mici ?

rvn 18 May 2011 11:19

cred ca sorinel cu numarul 87 ar trebui putin "temperat".e inofensiv si dragut,dar atat de searbad in exprimare....

Sorin87 18 May 2011 15:59

scuze pentru neintelegere...

frodo_b 18 May 2011 17:21

Salut

Eu nu știu precis dacă e corect unde trebuie să scriu acest mesaj, oricum doar vreau să sugestionez cîte ceva. Aș dori să afl dacă administrația site-ului are de gînd să facă, ceva cu topul Cinemagia! Acesta care există nu e prea bun este mai degrabă haotic, puteți face un top 250 (ori altă cifră să nu fie plagiat) NUMAI DE FILME fără de tom & jerry în top sau de seriale Doctor House sau Supranatural. Nu e vorba sunt ele calitative însă nu trebuie de amestecat borșul cu pizza :) Ca alternativă pentru ceea ce există se poate creea un top principal , apoi un top pentru seriale, un top pentru desene animate, și de ce nu s-ar putea creea un top al filmelor românești. Și ar fi bine ca la fiecare utilizator cînd se uită la top alături de fiecare film să fie afișată nota pe care a puso. Ca să nu ajungă în top accidental filme care nu merită, se poate de pus o limită , cîți utilizatori trebuie să voteze ca filmul să poată intra în top. Plus nu prea înțeleg topul Cinemagia din ultima lună, pe primele locuri sunt niște filme care încă nu au fost derulate , dar asta deja nu-i cine știe ce strașnic. Chiar și dacă ideea mea nui place nimănui rog să răspundeți ca să știu dacă mai pot spera la o anumită ordine ori nu :) Mulțumesc anticipat. :)

All times are GMT +2. The time now is 08:31.