![]() |
Nu stiu cum sta in comparatie cu celelalte aberatii vazute, dar probabil ai dreptate :P
|
Epic Movie - Parodie, nu prea reusita, dar in fond asta e scopul lor, sa n-aiba sens.
7/10 |
Animal Kingdom (2010) - unul dintre cele mai bune filme de anul asta; un thriller nemilos, foarte bine construit, tesut in jurul unui pusti caruia zeita Fortuna i-a intors curu, prins intr-un razboi care nu-i apartine, acela dintre familia ''adoptiv-patata'' si baietii cu girofarul.
Bineinteles ca la noi nu va ajunge, dar il gasiti pe torente. Merita. |
^il vazusem si eu dar mi s-a parut fals, artificial, mimetic. Am iesit.
|
''L.A.without a map'' -1998-regizat de Kaurismaki dar nu de catre Aki ci de fratele lui Mika
Spre deosebire de cadrele lungi ale lui Aki si de sobrietatea nordica aici avem ceva foarte ghidus si usor digerabil.Gata cu finlandezu 'care sta cu paharul de vodca in mina juma' de ora.Un antreprenor de pompe funebre din UK ( David Tennant aka ''Doctor Who '') se indragostete (mortal ) de o tinara turista cu pretentii de actrita .Cind fata pleaca in L.A. amorezatul nostru pleaca pe urmele ei si are parte de tot felul de surprize aflind ca nu este singurul pretendent la inima dudei.Cel mai aprig competitor -un regizoras care vrea s-o bage pe tipa in film dar mai intai trebuie s-o bage in pat.Belele peste belele in orasul in care chiar si manichiuristele viseaza sa dea lovitura in lumea filmului.Tot filmul este impregnat de obsesia pentru filme :producatori hollywoodieni la tot pasul ,postere ale filmelor celebre ,scurte secvente (unele din filmele lui Aki Kaursimaki B-) )si numerosi actori in roluri cameo. Vincent Gallo ,Julie Delpy in roluri consistente J.Deep in rolul unei fantome ,Anouk Aimee la o retrospectiva a unui film in care jucase in tinerete 7.5/10 |
''Martin'' regizat de taticu' Romero in 1977.O imbinare de horror si parodie la adresa filmelor cu vampiri,demoni ,moroi si alte bizdiganii.
Un tinar de 84 de ani (care seamana destul de bine cu Mircea Cartarescu in tinerete ) este gazduit de varul lui ,un mosneag supersititios care-i adreseaza cuvinte blinde :''Nosferatu '' ,''Inapoia mea Satan '' si care este gata sa-l rapuna la primele semne evidente de vampirism. Tinarul este angajat in magazinul varului si trebuie sa se descurce cu o gramada de milfuri care vor sa-l seduca.Totusi el reuseste sa-si faca timp pentru kilareala si pentru noua lui pasiune :emisiunile radiofonice in direct la care suna pentru a-si impartasi aventurile vampirice , sub pseudonimul ''Contele'' . Romero apare si el in cameo in pielea unui preot care se indoieste de existenta paranormalului crezind doar in vinul de buna calitate si in tigarile din care pufaie. 9/10 http://www.dailymotion.com/video/xc4...ero_shortfilms Tada Cuda: Nosferatu. Vampire! You may come and go, but you will not take people from the city. If I hear of it, a single time, I will destroy you without salvation. First I will save your soul, then I will destroy you. I will show you your room. Martin Madahas: And that's another thing about those movies. Vampires always have ladies. Sometimes lots of ladies. Well, that's wrong too! You don't need all that. Radio Talk Show Host: Ah,ha,ha,ha, you don't need that? Martin Madahas: No, you really don't. I mean, if the magic part was real and you could make them do whatever you wanted to... Radio Talk Show Host: Ha,ha,oh,yeah! Martin Madahas: Well, that would be different. In real life, in real life you can't get people to do what you want them to do. |
Jonah Hex ... destul de antrenant ... un film ce prezinta o actiune destul de bine inchegata si care dureaza destul de putin ... acest fapt dand un mic avantaj , deoarece s-a putut renunta la scene ce ar fi putut fi plictisitoare sau care sa nu fi avut vreun sens !
|
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay - De mult n-am mai vazut o comedie la care sa rad asa mult, absolut genial=))
9/10 Charlie si fabrica de ciocolata - Tim Burton ma impresioneaza din nou, absolut genial si nu e pentru copii cu s-ar crede:) |
The Life and Death of Peter Sellers (2004)
Un film bun, nu extraordinar, cu un G. Rush adorabil. Peter Sellers, cu bune si cu rele. Mi se facu pofta de The Pink Panther.:) |
The American/Americanul
La insistentele unui prieten am urmarit la cinema The American. Desi aparent mi s-a parut a fi un film bun (din review-uri, trailer), acesta s-a dovedit a fii prea "tras de par", prea lung, fara prea multa actiune. In concluzie un film de nota 6/7.
|
Sex Drive / In SEXcursie - O comedie extrem de savuroasa si foarte reusita. N-am ras asa de tare de foarte mult timp, absolut genial:)
|
Persoana care a inventat feisbuc-ul (!) , cum se numeste filmul?
Idila de noiembrie ... romantic, dragut.... |
Originally Posted by Catt:
Asta e titlu de film? Sau ce e? |
Originally Posted by redmen:
Am găsit. Eram atât de grăbită aseară încât nu am avut timp de detalii. http://www.cinemagia.ro/filme/the-so...etwork-486299/ P.S. Greu se mai prind unii... |
P.S. Cum pulamea poti sa te uiti la un film si peste o ora sa nici nu stii titlul filmului?Niste ponturi ceva si pentru ceilalti muritori?
|
Originally Posted by bremen1980:
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Si tu, bremen? |
Si tu Brutus ??
-Si eu sa moara mama La mine Johnny Depp a ramas inca Johnny Deep.Intro vreme chiar pronuntam ''Gioni Dip ''. :P Vechiul dresaj dispare mai greu . |
"The Doors" by Oliver Stone cu un Val Kilmer de exceptie.
|
Saw 3D(2010) - nu degeaba n-am avut deloc asteptari de la el. o grama de bucati de oameni zburand spre mine, tipete mai mult decat era cazul, niste fassuri de idei un pic mai reusite decat ma asteptam dar .. fassuri ... si cam atat.
|
The Kids Are All Right (2010)
Unul dintre filmele bune de anul acesta, o comedrama foarte simpatica. |
The Last Airbender, destul de ratacit intru dezamagire 6/10, cu mega indulgenta!
|
1 Attachment(s)
The Killer Inside Me
Attachment 588 Între un futai (inexplicabil de cuminte pentru un Winterbottom, însă mai mult sau mai puţin explicabil pentru o Alba, care n-a trecut încă de 30, pentru a renunţa la „pudoare” şi a-şi justifica, în sfîrşit, prezenţa pe ecran şi statutul de „star”) şi o bătăiţă (extrem de reuşită însă mult prea scurtă, astfel încît rămîi cu un gust amar şi cu ochii în soare – „doar atît???”), Casey Affleck reuşeşte să creioneze unul dintre cele mai complexe şi interesante personaje apărute pe ecran în 2010: un Patrick Bateman al Vestului Sălbatic, Lou Ford, un tip „călare pe gard”, cum îi place să spună, cu un picior într-un teritoriu guvernat de The Holly Bible, Caruso şi domnişoare merse la biserică (dispuse însă la cîte o corecţie, din cînd în cînd, aşa, „din dragoste”) şi cu celălalt picior ancorat bine într-un teritoriu mult mai interesant, populat de nemesis-urile celor de mai sus: Hank Williams, tîrfa comunală and „love in my own way”. Lou Ford a fost catalogat drept serial killer, însă e o schematizare care nu-i face dreptate. E mult mai complex decît un simplu serial killer. Tot ceea ce face, face din raţiuni practice, crimele sînt comise calculat, mecanic. Există în el aproximativ aceeaşi doză de plăcere şi remuşcare în momentul în care comite actul, fapt ce iese cel mai bine în evidenţă atunci cînd o tăbăceşte pe Alba – primii pumni sînt serviţi cu tandreţe, abia apoi ritmul se intensifică, se renunţă la menajamente, dar părerea de rău rămîne – a trebuit să renunţe la cea mai bună pizdă din oraş, pînă la urmă. Momentele de melancolie se succed apoi prin rememorarea unor futaiuri pe cinste pe Una furtiva lagrima... All in all, Casey rulz!!! Iar filmul e chiar bun, deşi schiopătează niţel la anumite capitole (mai ales finalul, unde totul se rezolva mult prea convenabil, derapind in neverosimil). |
Inception un filme foarte bun dar care nu iti mai vine sa il mai vezi inca o data.
|
Originally Posted by Paraiah:
|
Windom am o problema cu Casey Affleck .Arata prea adolescentin ca sa-mi inspire incredere in masculinitatea lui.La fel se intimpla cu Leonardo Di Caprio ,Joseph Gordon-Levitt ,Shia LaBeouf .Adica astia vor putea juca roluri de liceeni si la 55 de ani .
Am vazut ieri un film brazilian -Limite -regizat in 1930 de Mario Peixoto.O adevarata revelatie vizuala in care povestea are mai mult un rol auxiliar .De remarcat ochiul curios al camerei care vrea sa vada si sa aspire totul .O capodopera a filmului mut ,un film comparabil cu ''Menschen am Sonntag'' filmul fratilor Siodmak 10/10 Citeva fragmente :http://www.youtube.com/watch?v=E2fQHnvfPf4 |
Casey Affleck e, dupa parerea mea, unul dintre cei mai de seama reprezentanti ai generatiei tinere de la Hollywood. Pentru mine a fost o revelatie in The Assassination of Jesse James... E adevarat, e enervant de cele mai multe ori, dar asta pentru ca i-o cere rolul (ori pentru ca asa-i zice fatza, dar asta nu inseamna ca-i actor prost). A dat lovitura in actorie cum a facut frate-su (talking about bad acting) in regie. Nu merita bagat la un loc cu ciurucurile alea. Casey si Josh Brolin sint, cred, singurii dintre noi veniti care m-au impresionat in ultimii ani.
|
Lake Mungo - Curios, chiar mi-a placut...7/10
|
Originally Posted by Windom:
|
Saw 3D - dezamagitor cu "d" mare
|
Originally Posted by Catt:
Unde ai gasit tu idila? |
Unthinkable.
ma bucur ca si americanii recunosc ca, uneori, sunt niste animale. mai mult nu spun ca e prea bun filmul. 8/10 |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Greenberg -2010 -doi inadaptati care o cam lalaie tot filmul .Amad Sandler un dezabuzat care se incurca cu Greta Gerwig o tinara la fel de picata din cer .Ar fi putut iesi o drama sau o comedie insa avem un produs dulce amarui .Un film usor digerabil fara zguduiri emotionale despre o generatie care o freaca aiurea in lipsa unor ''idealuri inalte'' :-/ .Mai un drog ,o partida de sex ,o bauturica si hopa te trezesti ca ai 41 de ani .
7/10 |
Maradona by Emir Kusturica. Un documentar foarte bun. Mi-a placut cat de personal s-a implicat Kusturica in acest documentar, mi-a placut paralela dintre ce-au facut americanii in fosta Iugoslavie si ce influente au in America de Sud. Sa nu mai vorbim de Maradona si religia maradoniana - de exceptie! :) + un final cu Manu Chao - una din formatiile mele preferate.
http://www.youtube.com/watch?v=DHzH3eiaNno
Quote:
hellsteed de-abia acum ai vazut filmul?! L-am savurat acum vreo 17 ani, la 17 ani - cand totul din film mi se parea super rock'n'roll! |
Originally Posted by bremen1980:
A avut o faza simpatica: La prima lor intalnire (parca), Stiller (stanjenit si nestiind cum sa reactioneze) se repede din prima cu limba la cherrypie. Fata (stanjenita si ea) zice dupa cateva clipe: Tu n-auzi un tren ? (Stanjeneala maxima) :P |
Insula Comorii (Die Schatzinsel) - Vazut aseata pe Tvr 2 partea I, astept partea a - II -a de vinerea viitoare. Film foarte bun care promite sa devina foarte interesant in partea a - II - a:)
|
Originally Posted by Chambord:
Da saracul Sandler s-a dus direct la ceea ce picta Courbet ca fiind originea lumii .Mie mi-a placut petrecerea la care s-a drogat si dialogul lui cu pustanii aia.Ce ma enerveaza la asemenea personaje :sunt adevarati colectionari de tot felul de idiosincrazii. |
Storm Warriors (2009 - Efecte chinezesti , asa cum imi plac dar jocul actorilor si finalul foarte sec m-au dezamagit:(
6/10 |
Predators (s-a incercat o relansare dar nu prea au avut succes) ii dau nota 6 si se putea si mai bine...
|
"Remember Me", parca prea scaldat intru apele sumbre ale mortii, dar totusi placut ochilor-mi, 7/10.
|
"Le conseguenze dell'Amore (2004)" - demn de laudat, un film ce merita marele premiu de la Cannes in 2004.
|
Snabba Cash (2010)
Un thriller suedez convingator, cu o poveste tesuta in jurul unor grupari mafiote rivale (sarbi vs. arabi), avide (cum alfel?!) de putere. Personajul principal al filmului este un student suedez, care, manat de dorinta de a face parte din high-life-ul autohton, de a fi acceptat de lumea buna, dar si de prietena sa, va fi direct catapultat in mijlocul dispuei celor doua parti ale conflictului. Iar sfarsitul nu poate fi decat unul singur. 6.5/10 |
Revazut Independence Day : dragoste la a ... 5-a vedere ( vizionare ) ! :)
|
La strada 1954 - o capodopera a maestrului Federico Fellini. Un acting demential al lui A.Q si al Giuliettei Masina. Fellini reuseste sa introduca privitorul intr-o lume boema a entertain-erilor stradali. Secventele comice se imbina fluid cu secventele dramatice.
|
The Expendables - The old times are back:x
9/10 |
The Social Network 9/10 - M-a impresionat in mod placut, initial asteptandu-ma la altceva si anume la efectele asupra oamenilor o astfel de retea de socializare si nu la evolutia acestei retea de socializare. Acum nu stiu daca prima varianta mi-ar fi placut mai mult, dar si asa a fost ok.
|
Welcome to Collinwood , 7/10
|
Get him to Greek - O comedia savuroasa ce merita vazuta. 8/10
|
''Calendar''-Atom Egoyan -1993.Inca un film care pare de fite inca din primele minute dar care curge spre un sfirsit atit de limpede si sfisietor.O videopoveste de dragoste dureroasa.
Bonus :minunatele imagini din Armenia (tara lui Egoyan ) + Arsinée Khanjian :x 9/10 . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Where the Wild Things Are 7/10
Un film plin de imaginatie, dar mai mult pentru copii. |
All times are GMT +2. The time now is 00:16. |