Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

bogdan0125 10 Apr 2010 12:37

Sunt fericit pentru ca nu am motive sa fiu nefericit (momentan) :D:D:D

Ipu 11 Apr 2010 20:35

Am ajuns „bët'rân”! Respect vă rog! ;)

hellsteed 11 Apr 2010 20:36

Originally Posted by Dragomara:

Din ciclul paranormale: acum un an am cumpărat o orhidee molie, îmi e lene să caut denumirea-n latină, plăntuţa stă de-atunci pe biroul meu, între timp i-au dat vreo 4-5 frunze noi - între noi fie vb nu am văzut niciodat o orhidee cu atâtea frunze - însă de când am cumpărat-o nu a mai înflorit, şi e o plăntunţă atât de iubită! De Paşte m-a pus D-zeu să o scot din ghiveciul ornamental în care-şi făcea anul şi să constat că mititica devenise o plantă lacustră - asta după principiul "în casa mea nimeni nu tb. să sufere de sete/ foame etc." - no, i-am aruncat apa şi după mai puţin de 2 săpt se pare că-i vor da 2 (două) flori!! :-O :-? S-ar putea să fie vb de încă 2 rădăcini noi, totuşi; oricum de când le-am observat n-am mai prididit cu pupicii. N-am aflat încă ce muzică-i place, însă am convins-o că Leonard Cohen face fotosinteza mai plăcută. :"> :-*

Ce viata frumoasa , acolo, la tine, in sera.

Judex 13 Apr 2010 10:48

Mi-am luat Gazeta cu DVD Lacatus! <:-P

vave 13 Apr 2010 10:51

Originally Posted by Judex:

Mi-am luat Gazeta cu DVD Lacatus! <:-P

Oare ţi-am povestit că atunci când eram mică [asta însemnând undeva pe la cinci ani] îmi plăcea enorm de el şi îi spuneam... Călătuş? :">

Judex 13 Apr 2010 10:54

Eu ii spuneam Lakatos, ca asa pronuntau cei de la televiziunea maghiara. :D
Fugi pana la chiosc si ia-ti DVD-ul. :)

vave 13 Apr 2010 15:58

Originally Posted by Judex:

Fugi pana la chiosc si ia-ti DVD-ul. :)

Mi-a trecut de atunci pasiunea pentru el şi pentru fotbalişti în general. ;)

RomaniaMare 13 Apr 2010 16:39

Is fericit,is foarte fericit pentru de azi mi s-a marit salariul cu 25 %.100 E in plus nu strica la nimeni,mai ales pe criza asta!

vave 14 Apr 2010 12:51

... pentru că, după trei luni de când l-am cumpărat, în sfârşit le-am pus bunicilor în funcţiune cuptorul cu microunde. <:-P

RomaniaMare 14 Apr 2010 15:51

Originally Posted by vave:

... pentru că, după trei luni de când l-am cumpărat, în sfârşti le-am pus bunicilor în funcţiune cuptorul cu microunde. <:-P

RESPECT pentru gest!!!

vave 14 Apr 2010 19:24

Mersi! :">

Neuptolem 14 Apr 2010 22:23

Sunt fericit pt. ca am sa dau acum "Logout"!

Neuptolem 15 Apr 2010 00:23

..pt. ca iar dau "Logout"!........:)

RomaniaMare 17 Apr 2010 18:30

Sunt fericit pentru că la vară plec iarăși în SUA.

redmen 18 Apr 2010 23:26

Sunt fericit pentru fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea care s`au calificat in marea finala dupa un meci exceptional.Astept sa castige si Liga Campionilor ca sa pot sa beau o saptamana.

RomaniaMare 19 Apr 2010 01:47

Originally Posted by redmen:

Sunt fericit pentru fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea care s`au calificat in marea finala dupa un meci exceptional.Astept sa castige si Liga Campionilor ca sa pot sa beau o saptamana.

Eu sunt foarte fericit,sunt nebun de fericire că Oltchim a ajuns în finală!!!!! Îmi scot pălăria în fața voastră,fetelor!
Uite,eu fac o promisiune:dacă Oltchim cîștigă Liga,aștept toți userii activi ai Cinemagia (Pitbull,rvn,dragomarna,windom,marius_em,Ipu,Im.Ki no,miercuri,Chambord,vave) la Cluj,unde vă dau de băut pînă vă bag sub masă !!!!

Pitbull 19 Apr 2010 07:03

Si cä e luni dimineatä, si începe o nou säptämânä din viata Herei. :)
Si cä e de-ajuns sä întorc capul, ca s-o väd dormind pe canapea. :x

hellsteed 19 Apr 2010 12:01

Sunt fericit ca Bremen l-a pomenit pe Manciu.

L.E : Asta e primul mesaj care imi e editat... Ms mult

Pitbull 19 Apr 2010 15:27

Sunt fericit cä am unde sä-mi postez fericirile! :D
yay!!

marllenn 19 Apr 2010 16:14

ca o am pe mamicu meu langa mine si la bine si la greu ca in curand voi termina facultatea si voi pleca in anglia pentru o binemeritata vacanta:)

All times are GMT +2. The time now is 18:39.