![]() |
Pot sa spun ca am un repros.Acela ca forumul permite jicnirile!Iar asta nu-mi place.Nu pot cei care jicnesc,sa isi spuna parerile fara sa jicneasca?
|
Ne sträduim sä eliminäm pe cât posibil jignirile - motiv pentru care au si fost bannati de pe forum mai multi indivizi incapabili sä se comporte civilizat (trei dintre ei si-au fäcut alt forum, unde atâta s-au tot înjurat, jignit si bäläcärit între ei, de-a ajuns duhoarea sä se simtä chiar si pânä aici!). Dar ne e si nouä greu sä observäm prompt fiecare jignire în parte. De aceea, te rugäm sä ne semnalezi orice mesaj jignitor, clicând pe iconul cu semnul exclamärii în triunghi rosu, din stânga.
|
Loool
hai că suntem telepaţi!!
=)) =)) =)) =)) =)) =)) |
Multumesc.Incercati sa faceti tot ce puteti ca sa dispara toti care isi spun parerile jicnind!Chear daca nu prea sint cunoscatoare a filmelor si nu prea stiu titlurile filmelor si filmele de la topicuri,asta nu inseamna ca nu o sa mai dau pe aici!Iar in privinta triunghiului,nu toti care jicnesc,il au!
|
Cel mai bine e sa nu ii bagi in seama pe cei care jignesc , pentru ca ei se fac de ras . Suntem liberi sa postam , sa intrebam daca nu stim ceva legat de un film , muzica etc. , aia care jignesc n-au ce face.
|
Originally Posted by Betti:
Pentru cä noi permitem "jicnirile", dar nu toleräm jignirile! |
I :x Betti.
Jicsaw |
=))
falling into places? |
and over a "house of gards" ;)
|
Bäi! X(
Ia nu fiti jicodii! :-t Vä ia mama dragului! >:) |
Originally Posted by Chambord:
eu incep sa cred ca Betti e glona cuiva |
sicur e glona guiva gare grede ga ne poate pagali.
|
Stefan, verifica si tu ip-ul individei/lui ca noi gredem ca vrea sa ne batjocoreasca.
|
verificat de cateva ore deja
are fake ip bun sau o fi o problema de iq, habar n-am... |
Si mie-mi sucereazä o glonä, încä de ieri de la faza cu extraterestriiii - da' n-am vrut pentru ca sä mä reped.
|
Originally Posted by Betti:
Cred ca e evidenta incercarea de discreditare a forumului. de ce cacat nu merge quote-ul ca mi se ridica tensiunea? X( |
Pentru gägi sgrii ajurea, d-aia.
|
Am mai observat ceva . Persoana care scrie , ori e analfabeta ori chiar n-are ce face.
|
Multumesc.Incercati sa faceti tot ce puteti ca sa dispara toti care isi spun parerile jicnind!Chear daca nu prea sint cunoscatoare a filmelor si nu prea stiu titlurile filmelor si filmele de la topicuri,asta nu inseamna ca nu o sa mai dau pe aici!Iar in privinta triunghiului,nu toti care jicnesc,il au!
" Chear " ? |
nu e reproş, e DOAR o întrebare
io cum devin Tinkerbellă, ca Ilila?!:-?
|
All times are GMT +2. The time now is 10:33. |