![]() |
Originally Posted by cornel:
Plesu. Olimpiada sau Campionat Mondial de Fotbal? |
Olimpiada.
Greco-romane sau bridge? |
greco-romani jucind bridge :lol:
'the queen' veta a 2-a sau lady di? |
LOR, frate, ti-e clar!
eu unu nici nu i-as socoti romani - si nu pt k sint rromi, ci pt k sint infractori (btw, oare c s-ar intimpla dk tuturor astora 'certati cu legea' - cum s zice - li s-ar retrage cetatenia?? sa devina apatrizi cum ar veni. si ink o kestie - in apararea lu cioroianu: exista un precedent istoric cu expluzarea borfashilor/ocnashilor, cind anglia (in sec 19) i-a dus in australia, formind actualu stat! 8) pakt k ministru (istoric d felu lui) nu si-a amintit ac kestie...) laura vasiliu (actrita) sau laura vasiliu (traficanta din italia)? she made the headlines after all - even if by proxy :w00t: |
Caramele.
Caragiu sau Caratase? |
Caragiu.
(Desi mai corect ar fi: "Caragiu sau Tänase?", întrucât: "Caratase = Caragiu + Tänase". Räspuns: tot Caragiu.) Draga sau Tamara? |
Draga.
Geo Costiniu sau Gelu Nitu? |
Geo.
Dorina Lazär sau Evita Peron? |
hai, k asta-i d balamuc... c puii mei au in comun dorina si evita, in afara d kizda!?! :w00t:
era mai bine dorina sau magda catone, da-n fine... tot dorina :P k veni vba: magda catone sau serban ionescu? ( ;) ) |
Magda (da' si Pelicanu-i un scump!)
(Eeee, v-asteptam la cotiturä! :P Dorina si Evita...? Päi de când e directoarea Odeonului, Dorina a evenit o dictatoare, toti äia-s dezesperati si ohteazä din rärunchi: "Bäää, ce face puterea din om..." :( ) (La urmätoarea, räspunsul e previzibil, si totusi... în fond, n-ar trebui sä fie!) Ion Sapdaru, sau Laurentiu Lazär? |
Ion Sapdaru :)
Cu ocazia asta, anunt premiera la Teatrul de Stat din Oradea, in 13 decembrie, a piesei "Chirita europarlamentara" (titlu inca provizoriu), adaptare de Gabriel Andronache (eu) si Ion Sapdaru a "Chiritei in provincie", in regia lui Ion Sapdaru 8) |
Auleo, numa' sä nu fie un fel de "Chirita of Bârzoieni" take two... :(( Baftä, puilor - si sper c-ati avut si inspiratie.
Evident, întrebare-ntrebätoare nexam, asa cä, tot eu... Of-of-of, sä vä väd eu ce-o sä faceti dupä ce-am sä mor, pe câmp de mohor... :( Odeon sau Comedia? |
la Comedie sunt piese mai bune
Marian Ralea sau Stefan Banica junior? |
Stefan.
Stefan Bänicä jr. sau Tudor Chirilä? |
Calea Victoriei, c-am locuit pe ea.
Icoanei sau Ioanid |
Fram a lui Nansen.
(Nu, glumesc, glumesc... Frigiderul, normal!) Icoanei sau Izvor? ;) |
Printul Persiei :P
Beowulf, Grendel sau mama lu' Grendel? :D |
Sägeata nr. 47 din stol
Dakino sau Cinemaiubit? |
Festivalul de Film Francez (atunci cand se numea Sarbatoarea Filmului ... parca prin 2004 - 2005)
Bulldog-ul britanic sau chien-ul francez... de pe afise? |
Ai' britanici, cä-s mai frumosi si expresivi.
(Frantuzu-i dulce, da' mai banal.) Studio sau Pro? |
All times are GMT +2. The time now is 16:37. |