![]() |
meanwhile, Sofia a mai facut 2 filme traznet. mi se pare destul de talentata.
Virgin Suicides mi-a placut ca expunere nu s ca scenariu care mi se pare simplist si prea putin interesant. sofia insa are meritul de a fi luat o poveste saracacioasa si a o fi imbracat frumos prin imbogatirea cu detalii expozitionale, descriptive relevante si fermecatoare. Adica nu povestea in sine iese in evidentza ci personajele, starea lor, senzatiile de privare pe care le traiesc, familia inchistata, adolescentii. Cu totii sunt foarte bine zugraviti insa interactiunile lor nu duc catre mare lucru. |
Originally Posted by illotempore2002:
Nu am vazut inca integral Virgin Suicides, dar dintre celelalte doua filme ale Sofiei Coppola, cel mai bun mi se pare Lost in Translation. Un film superb! |
Mie Sofia Coppola mi se pare cam overrated si e putin spus ca are pile (si ta-su si Tarantino). :p
Lost in Translation mi-a placut si mie destul de mult, e singurul mai cu miez. Celelalte doua mi-au lasat impresia ca mai mult se joaca de-a regizatu, aranjeaza papusile frumos, le imbraca frumos, le pune muzica frumoasa si cam atat. Rezultatul final e placut din punct de vedere vizual, dar nu prea e de luat in serios. |
da....asta am avut eu impresia la marie antoinette
|
"Coogan's Bluff" (1968)
"Escape from Alcatraz" (1979) Don Siegel & Clint Eastwood |
Evan Atotputernicul, pe care l-a castigat Vicki la Oscar 2009. Am inceput sa ne uitam ieri si el a adormit. Azi am reluat vizionarea, el a adormit din nou, dar de data asta eu am finalizat vizionarea! :D
|
Deci cu finalizare. :D
|
Originally Posted by miercuri:
da, e foarte bine spus, cu diferenta ca alege papusile potrivite si le aseaza asa cum trebuie si le pune muzica cea mai misto |
"Le Locataire" al lui Roman Polanski.Mi`a produs niste palpitatii la inima cum nu s`a mai intamplat de mult cu vreun film.
|
Revazut Pulp Fiction. Filmul asta e ca un vin bun, cu cat trece timpul, tot mai mult parca-mi place.
|
Oooo yeah :D
|
"o scurta poveste" de radu igaszag. am scris de el si la animatie. o intiativa laudabila, dar cam prost ambalata, dupa mine.
|
"Le Mans" (1971) cu Steve McQueen.
|
Rashomon (1950) de Akira Kurosawa, cu Toshiro Mifune (hm, n-arăta rău deloc :o ).
|
Originally Posted by corinka:
marfa film, cand l-am vazut ma gandeam la Tarantino si ma gandeam: aha de-aici fura bagabontu' :p |
Originally Posted by Chambord:
|
N-a furat, s-a inspirat si a ecranizat. Toata lumea o stie.
|
n-am zis-o ca pe o acuza. in cinema toata lumea fura pe toata lumea. nu-i nimic nou (original)sub soare. |
Originally Posted by Chambord:
Eu nu ma refeream la Tarantino, ci la Kurosawa. Cand a facut Rashomon nu l-a furat pe Akutagawa. E ca si cand ai spune ca Fleming si Selznick au furat-o pe Margaret Mitchell sau David Lean pe Pasternak.
Originally Posted by erectia eunucului:
|
oups, n-am vazut cuvantul 'ecranizat'. scuze. :p |
All times are GMT +2. The time now is 06:18. |