Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

irene marlyne monroe 31 Mar 2007 23:16

Originally Posted by aayana:

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Irene draga, ce ai mai face pe cinemagia daca s-ar inchide acest topic? :shock:

nu va fi asa ceva cat timp mai suntem noi in viata.este o legatura si un mod de relationare descarcare un contact ce mie una imi da un echilibru.deci nici sa nu se vorbeasca asa ceva,cinemagia e si amic si prieten si jurnal si sutinator si stimulator si uneori si dojanitor dar te simti ok,iti da un alt tonus si un inlaturator al singuratati

Intrebarea era in alt sens... ;)

pai tocmai nu poate fi pusa intrebaREA in felul acela. :P

aayana 31 Mar 2007 23:20

ok, intrebarea era mai dura dar m-am abtinut.

Hai sa te intreb totusi, nu cred ca o sa te superi, pari fata dezghetata 8)

Cele "cinci-sute-nu-stiu-cate-mesaje" postate de tine pe acest forum sunt doar la "vreau sa fiu actrita"?
Daca e asa, chiar si in proportie de 95 % inseamna ca e pe acolo pe undeva o mica urma de egocentrism?

De fapt, tu singura ai spus ca vrei sa ajungi sub lumina reflectoarelor, de ce ma mai mir?

irene marlyne monroe 31 Mar 2007 23:33

ok, intrebarea era mai dura dar m-am abtinut.

Hai sa te intreb totusi, nu cred ca o sa te superi, pari fata dezghetata 8)

Cele "cinci-sute-nu-stiu-cate-mesaje" postate de tine pe acest forum sunt doar la "vreau sa fiu actrita"?
Daca e asa, chiar si in proportie de 95 % inseamna ca e pe acolo pe undeva o mica urma de egocentrism?

De fapt, tu singura ai spus ca vrei sa ajungi sub lumina reflectoarelor, de ce ma mai mir?

sper sa nu ma interpretezi gresit,nu sunt avida de afirmare,putere uneori imi place sa fiu apreciata alteori ma lasa rece nu ma intereseaza.doar ca am efectiv dorinta respectiva intr-adevar de a fi in lumina reflectoarelor intr-un mod placut.dar tot odata ,ca orice om care se simte mai bine avand locusorull sau ei bine eu am avut pagina mea unde m-am descarcat,am trecut peste momente in acele perioade dificile,deci a fost si este o unde de sustinere de mentinere a echilibrul meu.ce faceam daca nu aveam cu cine vorbi a ma descarca, si mai ales in acea perioada de singuratate cand nu doream sa mai ies din casa si stam mai mult in casa.etc.oricum ti-am raspuns la intrebare prin cuvintele respective.de ex si acum ca mi-am revenit din acea stare de demult acum imi place sa ma mai distrez sa ies etc,iar azi nu am mai putut iesi.ei bine mi se pare atat de aiurea.singurica in casa,fara tv acum ca am facut comanda la dgtv si dolce care vine prima(de fapt m-au sunat vineri sa vina pt instalare si eu eram la biblioteca si le-am zis sa revina cu tel si nu au mai revenit),iar la cablu am renuntat,mai urmaream cateva canale ,dar s-a stricat astazi antena cred ca nu se mai vad acele programe.ei bine sursa de a umple aceste goluri este cinemagia ca vb cu voi etc si imi mentin starea de echilibru ,relativ bine etc ca ma plictisesc.de acea vroiam sa urmaresc un film daca stiatri cum sau daca se poate sa imi trimiteti sze poate prin mesenger?deci sunt alte conotati care sunt mult mai imp decat cele de care vb tu,pt uni acelea sunt mai primordiale ,dar pt mine nu stiu cu limita.e mai importanta fiinta umana etc.

aayana 31 Mar 2007 23:40

ok, ok
Prea multe detalii, asa s-a si facut de altfel acest "lantul slabiciunilor".

Te-ai gandit vreodata sa mergi la Big Brother? Cred ca iesind de acolo (printre primii sau ultima) ai sti mai bine ce reactie are publicul vizavi de tine.

irene marlyne monroe 31 Mar 2007 23:51

ok, ok

Te-ai gandit vreodata sa mergi la Big Brother? Cred ca iesind de acolo (printre primii sau ultima) ai sti mai bine ce reactie are publicul vizavi de tine.

:lol: :shock: :(( :shock: esti prea noua dar ai intuitate.poate eu am trait pe pielea mea big brotherul dar lasa gluma.pai une mai?se mai face?as putea zice ca as detesta,sau as zice ca obinuinta imi va face mai usoara aparitia acolo.eh.numai conteaza..

dar totusi ce zici ?vrei sa zici ca ma expun etc?dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.iar mie mi-a prin bine acest lucru de a ma descarca.crede-ma.mai ales ca am avut momente si momente si totusi sunt sensibila ,dar am incercat sa supravietuiesc,asta cand/daca nu imi faceam singura rau/.adica dupa ce am avut momente si momente mai eram si eu dura cu mine.dar acum incerc sa supravietuiesc si sa am mai multa grija de mine fara sau a evita suferinta.eu ma suparam si mai tare si eram in asa stare incat nu ma mai interesa nici de mine.dar numai fara a mai suferi sau cel putin sa nu ma mai fac singura sa sufar pe langa suferinta facuta de celalti.w etc

Pitbull 31 Mar 2007 23:57

ok, ok

:lol: :shock: :(( :shock: esti prea noua dar ai intuitate.
(...)
dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.

Asa e, rareori oamenii prea noi au intuitate.
In schimb, compenseazä fiind contrarecla.
("Recla", adicä "reclame" pe scurt, nu?)

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 00:08

Originally Posted by Pitbull:

ok, ok

:lol: :shock: :(( :shock: esti prea noua dar ai intuitate.
(...)
dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.

Asa e, rareori oamenii prea noi au intuitate.
In schimb, compenseazä fiind contrarecla.
("Recla", adicä "reclame" pe scurt, nu?)

gata imi merge si pt dvd si am eu niste dvd ma pun sa ma uit.caci fimele pe care le aveam erau cam vechi sau le vazusem dar dvd-urile nu caci nu aveam programul si nu se puteau sa se vada
,pupici

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 21:04

ok,acum am si instalat odc-ul asa ca urmeaza sa imi recomandati voi ceva filme interesante sa le caut sau comedie.ok merci pupici si astept ce credeti voi ca merita vazut.

Pitbull 01 Apr 2007 21:28

"Stalker", "Andrei Rubliov", "Persona", "The Seventh Seal", "Popiol i diamento", "Brzezyna", "Hori, ma panenko"! (aka "The Firemen's Ball"), "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Citizen Kane", "The Trial", "City Lights", "The Gold Rush", "Some Like It Hot", "Front Page", "Blowup", "L'Avventura", "Fellini Satyricon", "8 1/2", "All That Jazz", "Cabaret", "Zorba the Greek", "Battleship Potemkin", "Ivan Groznîi", «Les 400 Coups», «La Nuit Américaine», "Die Niebelungen", "M", "Die Blechtrommel", "Die verlorene Ehre der Katharina Blum", "Rashomon", "Kagemusha", "The World of Apu", "Nanook", «Un chien andalou», "Los Olvidados", si încä vreo câteva sute. Incepe cu astea, vezi-le pe toate, conspecteazä-le, posteazä aici, discutäm - si pe urmä mai vedem.

Pitbull 01 Apr 2007 21:33

...si "Burebista".

De Vitanidis.

ok, pupici, merci

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 21:33

"Stalker", "Andrei Rubliov", "Persona", "The Seventh Seal", "Popiol i diamento", "Brzezyna", "Hori, ma panenko"! (aka "The Firemen's Ball"), "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Citizen Kane", "The Trial", "City Lights", "The Gold Rush", "Some Like It Hot", "Front Page", "Blowup", "L'Avventura", "Fellini Satyricon", "8 1/2", "All That Jazz", "Cabaret", "Zorba the Greek", "Battleship Potemkin", "Ivan Groznîi", «Les 400 Coups», «La Nuit Américaine», "Die Niebelungen", "M", "Die Blechtrommel", "Die verlorene Ehre der Katharina Blum", "Rashomon", "Kagemusha", "The World of Apu", "Nanook", «Un chien andalou», "Los Olvidados", si încä vreo câteva sute. Incepe cu astea, vezi-le pe toate, conspecteazä-le, posteazä aici, discutäm - si pe urmä mai vedem.

:shock: wuau acum chiar am ce cauta.am asteptat propunerile voastre si ata cata mai propunerea.merci pitb.acum sa fiu capabila sa folosesc odc-ul si sa imi iau filmuletele.sper sa ma descurc.merci merci meri....pupici pupici pupici.

Pitbull 01 Apr 2007 21:36

...si "Burebista".

De Vitanidis.

ok, pupici, merci

ok, merci, pupici

Carmine Galante 01 Apr 2007 21:36

@Irene
Ce nick ai acolo si pe ce huburi esti logata? Vezi ce bagi in share ;)))

Proletar 01 Apr 2007 21:39

:shock: wuau acum chiar am ce cauta.am asteptat propunerile voastre si ata cata mai propunerea.merci pitb.acum sa fiu capabila sa folosesc odc-ul si sa imi iau filmuletele.sper sa ma descurc.merci merci meri....pupici pupici pupici.

Din pacate, ma indoiesc ca vei gasi filmele de mai sus pe odc... :(
Din lista lui Pitbull eu am gasit asa:
"Cele 400 de lovituri", "Un caine andaluz", "Balul Pompierilor" (fara subtitrare). "Calauza", "Luminile orasului", "Cetateanul Kane", "Goana dupa aur" si cam atat...

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 21:42

Originally Posted by Carmine Galante:

@Irene
Ce nick ai acolo si pe ce huburi esti logata? Vezi ce bagi in share ;)))

pai eu nuprea stiu am rugat pe cineva sa imi instaleze,dar faza e ca acum imi merge netul cam incet si ma enerveaza.ori sunt prea multi pe net acum ,ori e vreun virus,ori de la odc o fi posibil?acum sa vad sa ma descurc sa iau filmuletele.cum recunosc care sunt filme?oricum voi da la video sa caute dar apoi?

Proletar 01 Apr 2007 21:42

Originally Posted by keepwalking:

Din pacate, ma indoiesc ca vei gasi filmele de mai sus pe odc... :(
Din lista lui Pitbull eu am gasit asa:
"Cele 400 de lovituri", "Un caine andaluz", "Balul Pompierilor" (fara subtitrare). "Calauza", "Luminile orasului", "Cetateanul Kane", "Goana dupa aur" si cam atat...

a, si "Andrei Rubliov"

Proletar 01 Apr 2007 21:44

Si pentru ca am vazut la recomandari "Unora le place jazz-ul", iti recomand si "Apartamentul", o comedie superba cu Jack Lemmon. :)

Pitbull 01 Apr 2007 21:44

Fi-miu are "Balul pompierilor" cu subtitrare în englezä - da' nu stiu dacä-i din fisier, sau separatä. Il întreb, dacä-i separatä, ti-o trimit (sau o poti gäsi si tu). Dacä nu, mai cautä filmul, si vei gäsi si copia tradusä.

...

A, era sä uit!

...si "Burebista".

De Vitanidis.
(Färä subtitrare)

ok pupici merci

ok merci pupici

pupici ok merci

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 21:49

Originally Posted by keepwalking:

Si pentru ca am vazut la recomandari "Unora le place jazz-ul", iti recomand si "Apartamentul", o comedie superba cu Jack Lemmon. :)

pai "unora le place jazz-ul"nu e cu marilyn monroe-e filmul ei nu?
a astazi dupa ora 12 sa fiti pe faza ca vor aparea finalistele pe data de 2 parilie la concursul cu nicoleta luciu din libertatea si sa ma votati!de abia astept sa ma vad!

Carmine Galante 01 Apr 2007 21:53

Depinde pe ce hub-uri esti, eu am gasit unii useri de aveau filme in calculator care nu cred ca sunt nici la Cinemateca. Exagerez, in orice caz, f. rare. Cu sub-urile sunt probleme. La cele frantuzesti e bine ca au subtitrarea in engleza direct pe ele, si invers.

All times are GMT +2. The time now is 23:28.