![]() |
radiourile si posturile de muzica din Romania ( se exclude Rock Fm si National Fm, unde mai baga ceva de calitate )
|
De unde ati rasarit, ma? (Pentru userii noi).
|
Batranii care astepta sa le prestezi munca gratis.
|
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
Am patit-o de mai multe ori, dar daca era dupa mine ii dadeam dracu' si-i lasam acolo.
|
o sa ajungi si u :)
|
Lasa ca pana ajung eu mai dureaza.
Ma enerveaza cei care se cred destepti si iti spun ce sa faci chiar daca n-au dreptate. |
Ma enerveaza doctorii din Romania mori cu zilele la noi X( X( X(
|
Pe mne ma enerveaza profesorii care se cred buni, doar datorita faptului ca dau note mici (indiferent ca elevul invata).X(
|
Originally Posted by marllenn:
Nu te supara dar vorbesti prostii.Nu este vina noastra ca "mori cu zilele la noi ".In primul rand se datoreaza ministrului Sanatatii care in loc sa modernizeze spitale le inchide definitiv.In al doilea rand vorbim de niste salarii de mizerie din sistem , eu dupa ce termin facultatea o sa primesc in mana aprox 760 lei.Ti se pare normal dupa 6 ani de facultate sa ai un salariu asa de mic? Deci nu exista nici macar o stimulare cat de cat. |
Hey, sunt noua pe forum. :D Pe mine ma enerveaza vecinii bagaciosi care te urmaresc non stop pe vizor sa vada ce mai faci, cand pleci, cand vii acasa ..etc..
|
Originally Posted by Ariel6:
Ia un pistol, pune-l pe vizor si asteapta sa puna ochiu pe teava...problema rezolvata:D Cand eram mic si stateam cu ai mei, le dadeam cu gem pe vizor din cand in cand...sa vezi ce se dezobisnuiesc;) |
Originally Posted by Cristina_:
Ce sa-ti povestesc... Hai sa dam vina pe minister ca unii ajung pe masa de operatie cu problema de apendicita si sunt operati la inima. Si sunt sute de cazuri. In al doilea rand, nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta. Trei la mana, nu inseamna ca daca ai salariu mic ca medic eu ca pacient sunt vinovat ca statu` vi-o trage. Sa fim seriosi... Sunt multi medici care... vai de steaua lor. Dar toti au pretentii. |
Originally Posted by capodecina:
Vezi tocmai datorita oamenilor ca tine Romania merge asa de rau. Recunosc ca sunt si cazuri descrise de tine mai sus cu diagnostice incorecte dar astfel se petrec peste tot pe glob si nu sunt sute cum spui tu sunt niste cazuri izolate.Cel mai usor este unuia ca tine care isi da cu parerea cand habar nu are ce se petrece in sistemul medical. |
Originally Posted by capodecina:
Ce profund a fost neuronul tau, solitar si alcoolic. Cand o sa fii bolnav si o sa ai nevoie de o operatie, de exemplu, pentru a nu ramane paralizat sau a nu muri, o operatie care trebuie executata de niste medici pe care, din pacate sau din fericire, nu ii vei mai avea, vreau sa iti aduci aminte de cuvintele tale: "nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta. " Ca la tine, in cap, se afla un neuron pe jumatate mort care la problema salariilor medicilor, raspunde studentilor de la medicina, cat si medicilor, cu: "Ce-s cu figurile astea, ma? Nu va convine, duceti-va dracu'!" |
Originally Posted by Cristina_:
Stai asa. Nu ma intelege gresit ca iau aparare statului. Dar multi se lamenteaza ca e greu ca bla-bla, ca nu e corect. OK. Dar eu ca pacient am pretentia sa fiu tratat cum trebuie. Pentru ca nu e ca si cum mergi intr-un magazin si te trateaza vanzatorul cu indiferenta ca nu are salariu mare, e spital, e viata unora in joc. Cazuri izolate? :)) Se vede ca tu nu prea esti la curent cu sistemul medical din Romania. Din pacate chiar am o prietena care din cauza a 3 medici idioti trebuie sa stea 2 luni in carje. E corect, nu? Sa-ti spun unde s-a dus apoi sa-si faca operatie (cu toate ca nu trebuia operatie, daca era diagnosticul corect)? In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d. Nu am nimic cu tine, personal, dar de aici pana sa imi spui ca eu nu am dreptul la parere, scuza-ma. |
"In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d."
Cand in Romania or sa fie salariile si aparatura performanta la fel ca in Ungaria atunci ai dreptul sa iti dai cu parerea ce se petrece in spitalele romanesti.Pana atunci orice zici nu arata decat ca esti un simpatizant al guvernului actual sau te bagi singur in seama. |
si eu am intalnit doctori care se cred dumnezeu dar cand e vb sa puna un diagnostic corect dau din umeri(chestii simple, gen: apendicita, hepatita C)
|
Ma enerveaza ca unele persoane,atunci cand se vad "sus" (ma refer la actori,cantareti etc),uita de oamenii de care,candva au avut nevoie,dar roata s-a intors.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:08. |