![]() |
Pai venise vorba de acel serial politist al anilor '90 asa ca am continuat si eu in aceeasi ordine de idei.. Dar desigur, cu totii il iubim pe Larry Cohen, there's no doubt about that...;)
Vine si poza imediat... |
1 Attachment(s)
|
Of course he is. Cind e sigura treaba nu mai trebuie asteptata confirmarea. Postezi si gata.;)
|
Pai intram si pe teritoriul asta acum?:-/
Parca era vorba doar de personaje flesh & blood... |
Robert Smith nu e cantaret ci geniu.
|
Si pentru ca am vorbit de genii, iata unul de recunoscut in secunda doi.
![]() |
Ma asteptam sa fie ghicit ... :(
E unul dintre marii sustinatori europeni ai muzicii raggae, chiar daca stilul lui e nitel mai dur (come to think of it, cele doua stiluri au cate ceva in comun...) |
Am intrat pe domeniul muzical acum.....:-<
|
Da, in principiu. Doar ca spre deosebire de Robert Smith, asta a jucat in cateva filme, dintre care doua cult. Plus cateva cameouri, dintre care unul e asa simpatic, incat daca clipesti, nu-l vezi.
|
Este protagonistul unui impresionant/tusant documentar.
|
A fost liderul unei importantissime trupe punk.
|
Asta e tipul ala din trupa NIN aka Nine Inch Nails... sau asa cred... acu' verific care e numele lui exact :D
|
Trent Reznor ? Eu cred ca el e...
|
|
The Ugly.Eli.Next.
|
Originally Posted by Lili1982:
Nu e Trent Reznor! :-O :-O :-O Altcineva? He was in love with rock'n roll... |
Sa recapitulam:
1. E unul dintre marii sustinatori europeni ai muzicii raggae, chiar daca stilul lui e nitel mai dur (come to think of it, cele doua stiluri au cate ceva in comun...) 2. A jucat in cateva filme, dintre care doua cult. Plus cateva cameouri, dintre care unul e asa simpatic, incat daca clipesti, nu-l vezi - ceea ce-l scoate din discutie pe Reznor, care a juca tintr-un singur film (indiciile sunt date pentru a fi citite :P ) 3. Este protagonistul unui impresionant/tusant documentar. 4. A fost liderul unei importantissime trupe punk. 5. He was in love with rock'n roll... Indiciu nou (really, nu e vreun ins obscur!) - a jucat la Alex Cox si la Jarmusch. |
No yo, I think he's Joe Strummer...
|
In fine! <:-P Better late, than...
|
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |