![]() |
Intr-adevär, e complet absurd! Nemtii scriu corect, nu gresesc. (Se poate, mäi Cori mäi...? :">)
En consequence, notre cher trois-couilles-TROISxTROIS, comment est-ce qu'on peut vous aider? Pourriez vous être un peu plus explicite, s.v.p.? |
chestia cu recomandari tv personalizate e nasoala adica la tv nu prea se dau filme bune si cinemagia imi recomanda numai prosti de filmeadica daca tu bifezi sua ei iti da orice film din sua( vreau sa spun ca nu sunt deloc personalizate ) nu stiu ce sa fac dar cred ca o sa ma dezabonez !
|
Originally Posted by ooo333:
o fi fin cauză că site-ul nu cunoaşte decât limba română. ia-ţi un traducător, o să ajute. dacă nici aşa nu merge, dezabonează-te odată (că tot ameninţi cu asta) şi du-te de-ţi vezi de treabă. că poate ai. sau n-ai. PS de GIGO ai auzit? |
Originally Posted by paul_aramis:
美術商 |
Originally Posted by Deleted:
prefer 美术商 |
al doilea kanji nu il vad, e doar un patratel, dar presupun ca ai dreptate! as always :) P.S. trebuie sa fac rost de un mai bun converter hiragana/kanji. ai vreo adresa? (link) tnx :) domo arigato gozaimashita |
Originally Posted by Deleted:
eu folosesc translate google pentru traduceri sau direct input de la tastatură pentru scris cu caractere hiragana sau kanji dõ itashimashite |
Ja, wakarimashita. |
ce dracu le faceţi, frate, topicelor ăstora?!
ba există, ba nu există, ba sunt închise! :-? :-O
no, am rămas datoare cu un răspuns omului. Dear Dragomara, keepwalking has just replied to a thread you have subscribed to entitled - De ce am ales sa plec dupa acest forum - SPLIT - in the Condica de sugestii si reclamatii forum of Cinemagia Forum. This thread is located at: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...9&goto=newpost Here is the message that has just been posted: *************** ei, dragomara a pus punctul pe i. e greseala mea ca incerc sa gasesc un echilibru in toate, o explicatie logica a ceea ce se intampla in jurul meu, o anumita decenta, respectarea unor principii. si dau peste arogantze, minciuni, fitze, injuraturi. omule, dac? c?caturile astea dau sens ?i scop vie?ii tale, atunci te rog frumos s? m? scuzi! personal ?mi ajunge Don Quijote, ?ns? or mai fi al?ii care nu l-au citit, ?i atunci demersul t?u chiar are valoare. :"> =)) nu era vorba doar de net, ci si de viata reala. *************** no, despre a cui viaţă reală e vorba?! unde noi 2 nu ne-am văzut/ conversat ever răsuflu uşurată că nu despre a mea e vb. :P probabil că despre viaţa ta, şi a restului forumului pe care trebuie că îl cunoşti e vb. :-? oricum, la cum vă căutaţi reciproc încep a crede că tu chiar ai o viaţă reală cu Halebardul, iar io stau în calea fericirii voastre!! asta e o ceartă tipică între îndrăgostiţi. cum de nu mi-oi fi dat seama până acum?! :-& =)) ***** pentru moderatori: când mai ştergeţi, blocaţi, închideţi topice trimiteţi şi voi mesaj pe e-mail să nu ne mai pierdem vremea tot căutând, vă rog. mulţumesc. |
da' ce-ai căutat, că un topic închis nu se duce la honolulu
|
am căutat topicul ăsta: De ce am ales sa plec dupa acest forum - SPLIT - in the Condica de sugestii si reclamatii forum of Cinemagia Forum.
unde nu l-am mai găsit deduc că e chiar în Honolulu. ;) mulţumesc cui mi-a adus mesajul anterior înapoi. :"> categoric nu Pitbull. :P |
Of, mäi Drago...!
EVIDENT cä a fost unit cu TITULARUL "De ce am ales sa plec dupa acest forum", ASTA era menirea lui. Dar äla fiind încuiat, Cinemania n-a putut trimite splitul direct acolo, prin merge, asa cä l-a trimis la Condicä în general, ca topic provizoriu, intitulat cum ai väzut; mai târziu am venit eu si am fäcut fuziunea. |
si uite asa a iesit ceva de proportii nucleare
|
Sä nu cernavodizäm...!
|
Care e situatia cu Atelieru de scenaristica? Cine are acces in el? M-ar interesa si pe mine, daca se poate.
|
Trimite-i o cerere prin mp lui Pitbull. Doar membrii grupului pot accesa atelierul.
|
Multumesc, Cori, am contactat-o deja pe privat.
|
Cu placere! We are here to help. :-bd
|
Da, acum e ok, multumesc!
|
We are here to serve. O:-)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:44. |