![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by crissis:
la cinema sau la teatru? |
Originally Posted by klein:
teatru. atmosfera incomparabila cu cea din sala de cinema. mihail sau gavriil? |
Mihail, cä-i mai sever.
:(( sau :w00t: ? |
Originally Posted by Pitbull:
:happy: sau :hmm: 8) sau :shock: :lol: sau :love: :D sau :P ------------------------------- Proletar a scris: "teatru. atmosfera incomparabila cu cea din sala de cinema." (aprop', in Firefox o dai in bara cu: "X-escu a scris..." si boldaldinele;). Extraordinar cum pe un site de cinema (cinemagia imi suna un cinema magic) se prefera TEATRUL (nu ca as avea ceva cu el), ba mai mult: filmul romanesc, in special cel european detine suprematia (cel romanesc = frantuzesc). Cam 75% reprezinta Europa si Romania, restul de 25% Hollywood (de ce doar 25%? Pt ca Mr.Pitbull din 10 premiere americane umileste cam 7-8, unul acceptabil si altul bun, f rar: "f bun"). Cam mult subiectivism european in concluzie. E un aspect minor astfel ca nu-si are rostul deschiderii unei discutii la "Condica de Reclamatii...". Adevarul e ca sunt si parti bune: aici am "descoperit" (cu adevarat!) filmul clasic si anii '40-'70 cuprind capodopere in sensul definitiei. Ca "expert" in marketing (somer! dar cu ceva carti citite ce nu mi-au folosit la nimic...) conceptul CINEMAGIA se pierde pe acest forum, dar poate e mai bine pt masa discutiilor si a vizitatorilor. Ideea e ca, initial, cand am aflat prima data de site , in 2003, am si sarit cu coarda elastica spre "IN CURAND" (mi se parea o magie sa afli ce filme de la Hollywood apar la noi, cu 2-3 ani inainte). |
Originally Posted by Neuptolem:
se vede ca esti expert in marketing |
Originally Posted by Neuptolem:
:shock: :lol: :love: (alegere imposibilä) :D Ce sä le facem celor care în acest topic DOAR converseazä (despre Sarko, despre Marko, despre Marketing, despre Tzatza Floarea de la trei), rupând succesiunea (în loc sä converseze în spatiul dintre propriul räspuns si noua întrebare? - sä-i spânzuräm - sä-i trimitem la "Invasion" |
sa-i spinzuram, sunt contra torturii
ingerii lui kundera sau ingerii lui plesu |
Originally Posted by crissis:
Thanks! 8) Pitbull, urasc topicul asta, l-as termina. Atat. Altceva nu mai urasc pe cinemagia. :D |
Ingerii lui Plesu.
Pentru sfidare adusä autoritätilor forumului, Neuptolem va fi trimis nu la "Invasion" ci la "Si totul era nimic". Dacä abaterea se repetä, a doua oarä va vedea pelicula cu Nichitus pe genunchi. A treia oarä, Nichitus va sta cälare peste poala lui si va avea voie sä vorbeasä non-stop. ...Oltene, trust me: you don't wanna know ce se va întâmpla la a ZECEA recidivä! (Ghicitoare) Cât de oltean sunt eu? - 25% - 75% |
Re: Joc (alege unu'!)
Originally Posted by Mistah J:
Nu va faceti griji in privinta mea, nu-s atat de cazut in cap sa fiu bannat , mai ales de doua-trei ori. Va promit ca e ultimul meu mesaj aici (Joc: alege unu'). Sa ne auzim cu bine! |
Originally Posted by Pitbull:
parca ar fi o eticheta de camasa: 75% bumbac, 25 % sintetic. :) merg pe doar 25% oltean. prea esti diplomat. warner bros, paramount, columbia pictures, universal? |
Sony
balamuc sau inchisoare? (pentru :sick: sotul elodiei ) |
Fotoliu de deputat.
Originally Posted by Proletar:
Viu si bolnav, sau mort da' sänätos? |
beat mort
A mighty heart sau Rendition? |
scuze, dar nu ma pot abtine: Sindromul Down sau sindromul Down
priviti si va raspundeti : http://www.youtube.com/watch?v=SyITt55_aaM |
e veche faza dar pe bune dak am sai uit vreodata pe astia 2.... mai ales pe ala in rosu...al doilea .... iantu era pe jos.... nu conteaza de cate ori ma uit la ei dar de fiecare data rad cu lacrimi de al 2-lea... :lol: :lol: :lol:
|
un adevarat megastar. daca stia sa si danseze sigur era selectionat.
Talent sau nu mai bine te angajezi tu sculer matriter? |
Talent.
care sunt cele mai proaste sitcomuri: italiene, frantuzesti sau englezesti? |
previzibil cele italienesti, normal
Cioroianu sau Plesu? |
All times are GMT +2. The time now is 13:03. |