Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

bremen1980 07 Mar 2012 10:24

Eram ieri la dentist si cat asteptam sa-mi vina randul la tortura am inceput sa rasfoiesc niste ziare care erau aruncate pe o masuta .Aflu cu stupoare ca fratii Dardenne au vizitat Bucurestiul pe 4 martie cu ocazia lansarii filmului lor ''Le gamin au velo '' .M-am ofticat :(( pentru ca as fi vrut sa le string mainile ,sa le multumesc pentru filmele lor si sa-i invit la o bere( la PET ) .

Malombra 10 Mar 2012 18:22

că nu pot să pun gif-uri la avatar [-(

chuckyfan 12 Mar 2012 15:27

ma dispera televiziunile care taie [ de ce am impresia ca, constructia asta nu suna bine? ] din filme doar pentru a le putea difuza la o anumita ora.
prima data am observat chestia cu filmul The Expendables difuzat pe Protv la sfarsitul anului trecut cand au fost taiate app. 5 minute de violenta + scena in care il ucid pe tipu' rau.
dupa cei de la Prima au difuzat Kill Bill Vol I unde din nou au taiat niste faze violente. n-am prins finalul pentru ca m-am enervat asa ca nu stiu cum au rezolvat scena din final in care se lupta cu sabii.
acum am impresia ca astia de la protv au taiat si aseara din The Mechanic pentru ca prea putin violent mi s-a parut filmul pentru unul care il are in rol principal pe Statham.

oare televiziunile nu se gandesc la oamenii mai speciali asa ca mine care vor sa mai vada cate-un matz care zboara, ceva creieri imprastiati etc. ? + ca e foarte frustrant sa te uiti la un film si sa vezi ca-ti taie cele mai amuzante faze doar pentru a-i putea incadra difuzarea intr-un anumit interval oral.
mai bine sa le dea dupa 12 noaptea,uncut, difuzand pana atunci Twilight si Pariu cu Viata ca o sa faca audiente mult mai mari.

White1 12 Mar 2012 15:37

Pai daca nu taie cate putin cum sa le mai ajunga timpul pt. publicitatea de 15 minute cu care intrerup din 20 in 20 de minute filmul?

Kriss_Kringle 12 Mar 2012 15:38

Dar de ce te uiti la filme la TV?Iti place sa vezi reclame din 10 in 10 minute si scene taiate?
Eu la TV ma uit doar la meciuri si Discovery,cu restul la cacat!

chuckyfan 12 Mar 2012 16:12

ma pregatesc de ACTA:))
daca se aproba alte alternative in afara de TV si Voyo.......care e o gluma proasta nu mai prea raman, doar daca apare Netflixu si in Romania [ slabe sanse:( ]

Kriss_Kringle 12 Mar 2012 16:19

Pai nu asa trebuie sa te pregatesti pentru ACTA.Ca sa te pregatesti cu adevarat ai nevoie de 1 hdd extern de 1-2 tb pe care il umpli pana la refuz cu filme care ti-au placut si le ai pe watchlist pe care incepi sa le vezi cand e treaba nasoala.Poti sa-ti mai iei si seturi de dvd-uri si incepi sa bagi material pe ele dar astea cu TV si Voyo sunt pierderi de vreme.;)

robbiex2 12 Mar 2012 17:13

Originally Posted by Malombra:

că nu pot să pun gif-uri la avatar [-(

http://www.cinemagia.ro/club/profil/emy.../

ia uite aici B-)

Malombra 12 Mar 2012 17:25

mie îmi spune că nu pot pune imagini animate :| . adică unii îs mai cu 3 perechi de oo?
trebuie să aibă altă extensie decât .gif?

robbiex2 12 Mar 2012 17:31

Nu cred.ideea este sa respecte size-ul cerut :-?

iiii 12 Mar 2012 19:36

ma enerveaza ingrozitor persoanele care nu se tin de cuvant!

chuckyfan 15 Mar 2012 19:31

analfabetii care au redactat manualele de contabilitate, planificare operationala si marketing. pe fiecare pagina exista cel putin un dezacord, un cuvant scris gresit sau chiar lipsa. pe langa asta se mai adauga si greselile de calcul care apar in problemele de contabilitate.
acum inteleg ca nu-i limba romana, dar totusi... in cartea de matematica n-am vazut nici o greseala de genul:))

bremen1980 16 Mar 2012 11:23

Dobro e baiat simpatic dar incepe sa ma ''inerveze'' atunci cand incearca sa se dea intelept . El ( si altii ca el) a acaparat posturile ,tv ,radiourile ,editorialele ziarelor si revistelor . Toti tipii astia subtiri ne fredoneaza usurel niste versuri mieroase cu iz de Paulo Coelho .Avem parte de gogoloase gata mestecate de banalitati ,panseuri sforaitoare , sfaturi in amor ,metafizica filtrata prin bauturi de lux .
Eu cred ca ar fi mai bine sa-i ascultam si sa-i admiram atunci cand se arata competenti in domeniul lor .Cand deviaza si incep sa para profunzi sa-i bagam pe toti acesti mentori de duzina in p.m. lor .Sa nu ne mai mai pierdem timpul cu editorialistii astia de revistute gen 24 fun, 7 seri , atata timp cat sunt pline bibliotecile si librariile de carti cu adevarat mari .

O mostra de blabla cu pretentie de profunzime :
http://bucuresti.24fun.ro/articol/da...tul-11461.html

MariaMona 16 Mar 2012 13:49

I couldn't agree more. Si pe mine ma enerveaza Dobro cu aerele si aroganta lui. De cand am auzit si de scandalul cu Marius Vintila, sunt chiar scarbita. La fel si de Mihaiu - care si el mi se parea oricum un increzut si un nesuferit - de mult timp inchideam radioul la emisiunea lui... Guerilla de dimineata inca ascult fiindca ma distrez, dar unii oameni nu stiu unde sa se opreasca....

Chambord 16 Mar 2012 16:00

Dobrovolschi trebuie tinut minte pt axioma: "Nu intru pe retelele de socializare dupa ce am baut. Nu suntem pregatiti pentru ce-as putea spune" :))

Ar trebui trecuta si in regulamentul Cinemagia

chuckyfan 18 Mar 2012 11:47

Mă disperă oamenii care folosesc în loc de "de pe", "după".

Exemplu: Ia-ți cele necesare după siteurile de specialitate.

Malombra 18 Mar 2012 14:24

măcar după, dar ce zici de cei care folosesc dupe? ceva gen să împace capra cu varza , jumi juma' :-S struţo-cămilă..

bremen1980 19 Mar 2012 18:37

Intru si eu dupa un car de ani la miniprix-ul de la Romana si n-am loc la cabina de probe din cauza femeilor . Tot felul de femei agitate :P cu zeci de articole de probat mi-au tinut calea . Nu poti si tu sa mai incerci niste ciorapi sau sa vezi daca chilotii imprimati cu scheleti te strang sau sunt largi . :))

aniela07 20 Mar 2012 05:57

Originally Posted by bremen1980:

niste versuri mieroase cu iz de Paulo Coelho .Avem parte de gogoloase gata mestecate de banalitati ,panseuri sforaitoare , sfaturi in amor ,metafizica filtrata prin bauturi de lux .

voi memora acesasta descriere pentru ca eu devin mult prea vulgara atunci cand trebuie sa spun ceva despre coelho. minunat, merci. ca sa fiu on topic: ma enerveaza coelho.

Malombra 20 Mar 2012 22:22

asta e parţial la enervare, parţial la surpriză cam naşpa: pe myspace îmi bagă radio cînd eu vreau doar să ascult numai lista unui artist, pînă la saturaţie. cum voiam eu să ascult summons of shining ruins şi AUN, îmi băgau numa bauhaus, explosions in the sky şi sister dolorosa, care poate n-ar suna aşa rău dacă aş avea chef de ei, dar nu aveam. şi ce legătură aveau cu ce îmi trebuia mie, nu ştiu. or fi băgat ceva aplicaţii speciale, înainte era destul de foolproof, play şi bagă.:-/ ştie cineva cum anulez radioul şi rămîn la playlistul trupei?

iiii 21 Mar 2012 09:37

eu am folosit myspace cam 3 ani .. si il tineam numai pt muzica, dar de cand au schimbat acum 1-2 ani interfata... am renuntat la el. tin minte ca urcasem cam 5000 de poze acolo.

White1 22 Mar 2012 12:41

Super tare, avem reclama noua care incepe cu "din 23 martie":)) Ahem..adica ":(( "

MariaMona 23 Mar 2012 15:48

RDS!!! X( RDS REALLY REALLY SUCKS!!!! In 3 ani jumate am primit o singura factura, daca faci cerere sa o primesti pe e-mail trebuie sa o faci lunar, iar daca faci reclamatie, iti dispare din baza lor de date, nu poti face alta ca prima nu a fost rezolvata - duh! - si nici urmatoarele nu se rezolva... Nu mai suport nesimtirea asta!!!

Flavio 23 Mar 2012 19:51

Originally Posted by MariaMona:

RDS!!! X( RDS REALLY REALLY SUCKS!!!! In 3 ani jumate am primit o singura factura, daca faci cerere sa o primesti pe e-mail trebuie sa o faci lunar, iar daca faci reclamatie, iti dispare din baza lor de date, nu poti face alta ca prima nu a fost rezolvata - duh! - si nici urmatoarele nu se rezolva... Nu mai suport nesimtirea asta!!!

:)) chiar " really sucks"? au prostit juma de bucuresti cu ab. lor

MariaMona 23 Mar 2012 20:30

Flavio, really sucks din punctul de vedere al facturilor - sau a inexistentei acestora :( . In rest, nu pot sa ma plang de calitatea serviciilor, poate nici de pret, dar n-am avut de la altii de cand netul era dial-up.... asa ca nu prea pot sa compar. La UPC au o oferta faina - net fiber link, telefon si cablu cu 102 programe (nu 66 ca la rds) cu 59 lei - mai ieftin ca rds, dar nu stiu cat de bine merge netul.

sergiuseling 23 Mar 2012 23:09

Pe internet, pe digicare sunt tot timpul facturile în format electronic. Chiar apar cu mai bine de o lună înainte de scadență.
Ce-i drept e că mai uit de facturi, dar nu e nici asta foarte grav. De exemplu o dată am uitat să plătesc timp de câteva luni și după o vreme, vreo lună de la scadență a picat și netul pe la miezul nopții. Dar digicare-ul mergea, am plătit prin el și am avut din nou net în vreo 10 minute, fără penalizări.

Flavio 24 Mar 2012 06:59

Flavio, really sucks din punctul de vedere al facturilor - sau a inexistentei acestora :( . In rest, nu pot sa ma plang de calitatea serviciilor, poate nici de pret, dar n-am avut de la altii de cand netul era dial-up.... asa ca nu prea pot sa compar. La UPC au o oferta faina - net fiber link, telefon si cablu cu 102 programe (nu 66 ca la rds) cu 59 lei - mai ieftin ca rds, dar nu stiu cat de bine merge netul.

da nu e mai rentabil sa iei net de la o firma care distribuie prin cartier, decat de la rds,upc,etc? si de la firmele din urma sa iei doar televiziune? eu asa am, net de la o firma de cartier (35 lei/ab) si cablu de la upc. ca oricum nu ma uit la toate posturile oferite de firma

MariaMona 24 Mar 2012 09:23

Sergiu, eu stiu ca sunt facturile acolo, dar eu vreau si cred ca am dreptul sa le primesc eu. Fiindca altfel uit sau intarzii. Mie imi vin facturile, le prind de frigider si ma duc si le platesc zilele urmatoare. RDS-ul neavand factura nici nu pot sa il platesc decat la ei la casierie - ceea ce nu e departe, dar nu mi-e deloc in drum. Si oricate variante as avea sa citesc factura pe net, nu e normal - obligatia mea e sa imi platesc factura la timp, corect, dar si obligatia lor este sa imi emita MIE PERSONAL aceasta factura; iar daca nu o fac, poate ca e normal sa mai intarzii din cand in cand asa ca macar sa nu mi-l taie asa cu una cu doua... Ca mi-am platit tot timpul facturile in luna urmatoare cel tarziu - pana la urma imi aminteam. Am vrut de mai multe ori sa sun la Protectia consumatorului (OPC) dar de obicei nu eram acasa cand ma enervam si nu aveam datele de pe contract (not to mention ca abia ieri au pus un nr. pe contractul meu). Ieri insa eram cu toate la mine si am sunat la OPC atat la nr. verde, cat si la OPC TImis, insa se pare ca aveau vineri foarte scurta fiindca am sunat in jur de 14 si nu a raspuns nimeni, desi am insistat. Oricum de data asta chiar sun.

Flavio, pana la urma la varianta asta m-am gandit si eu numai ca nu stiu sigur daca netul se va ridica la calitatea dorita. Noi stam in suburbii, la casa si nu cred ca ofertele de net pe-acolo sunt prea variate, n-am auzit pana acum decat de o varianta. Dar ma voi interesa si pana la urma o sa aleg alta varianta fiindca nu imi place deloc sistemul asta de la RDS....

Flavio 24 Mar 2012 09:55

Flavio, pana la urma la varianta asta m-am gandit si eu numai ca nu stiu sigur daca netul se va ridica la calitatea dorita. Noi stam in suburbii, la casa si nu cred ca ofertele de net pe-acolo sunt prea variate, n-am auzit pana acum decat de o varianta. Dar ma voi interesa si pana la urma o sa aleg alta varianta fiindca nu imi place deloc sistemul asta de la RDS....

le poti cere 1 luna de proba sa vezi cum se misca, apoi vezi ce hotarasti. daca nu faci dld mult cred ca poti sa alegi si un stick de la vodafone, asta si daca e semnal bun in zona unde locuiesti.

bremen1980 24 Mar 2012 13:15

Eram cu baietii zilele astea si am povestit o intamplare haioasa de pe vremea cand dadeam bacul. Problema este ca nu mai stiu daca intamplarea chiar s-a petrecut cand eram si eu de fata sau doar am auzit de ea de la altcineva si totul a avut loc in alt loc si cu alti oameni :-O :-/ .Cat mi-am chinuit memoria tot n-am reusit sa aflu adevarul :am fost martor la acel incident sau doar m-am strecurat si eu in poveste dupa ce am auzit-o . Blow Up frate sau mai rau Rashomon .

Am nevoie oare de lecitina sau devin postmodern tocmai cand se apuca astia sa termine toata postmodernitatea ??? Se aude ca aloca astia fonduri tot mai mari pentru ca in sfirsit postmodernitatea sa se termine peste cativa ani ,odata cu metroul spre Drumul Taberei :-?

Chambord 24 Mar 2012 14:28

Same shit with UPC. N-am mai primit factura de nustiucand. Dar macar au un site de unde poti s-o descarci. Si oricum am o zi pe luna cand imi platesc toate facturile (prin internet banking), deci n-am cum sa uit de ea.

Se aude ca aloca astia fonduri tot mai mari pentru ca in sfirsit postmodernitatea sa se termine peste cativa ani ,odata cu metroul spre Drumul Taberei :-?

Si daca se termina asta ce se incepe in locul ei ? :-S Ca nu putem sta asa, degeaba, fara curent calauzitor.

MariaMona 24 Mar 2012 17:00

Originally Posted by Chambord:

Si oricum am o zi pe luna cand imi platesc toate facturile (prin internet banking), deci n-am cum sa uit de ea.

Nu stiu de ce n-am prea mare incredere in internet banking in ro. Pe cand locuiam in Germania, plateam si eu mai toate facturile online, plus ca aveam un fel de direct debit si la cateva site-uri unde comandam mai des (gen amazon.de, unde inca mai am). Dar aici parca nu prea imi vine sa fac tranzactii pe net... Era sa zic ca nu stiu de ce, dar stiu de ce - de cat de bine merg lucrurile in orice domeniu in Ro. Plus ca am impresia ca aici si platesti ca sa folosesti internet banking si plus ca nu imi iau banii pe card, numai alocatia copiilor, care poate imi ajunge pentru o singura factura... Esti multumit de serviciul asta, Chambord?

Flavio 24 Mar 2012 18:13

MariaMona
nici nu ma mir ca nu prea ai incredere in platile online din ro. ca unele servicii nu merg asa de bine precum le lauda unii, si daca merg bine nu exista siguranta, siguranta ca nu se vor fura niste date.

redmen 25 Mar 2012 01:11

Dobrovolschi trebuie tinut minte pt axioma: "Nu intru pe retelele de socializare dupa ce am baut. Nu suntem pregatiti pentru ce-as putea spune" :))

Ar trebui trecuta si in regulamentul Cinemagia

Hahah.Cunoastem cunoastem.

Chambord 25 Mar 2012 17:04

Esti multumit de serviciul asta, Chambord?

Sunt. Pentru ca nu mai trebuie sa stau la cozi. Pentru ca e simplu si comod. Nu sunt probleme de securitate pentru ca platesc ca transfer din contul meu in contul respectivului furnizor de servicii, mi se emite chitanta electronica (la fel de valabila ca si cea tiparita, chiar a fost o situatie odata: cei de la Orange nu procesasera plata pt factura sotiei, le-am trimis un mail cu chitanta electronica si s-a rezolvat imediat) si orice tranzactie se autorizeaza cu un cod (unic pt fiecare operatiune) generat de un token (fizic) pe care ti-l da banca.

MariaMona 25 Mar 2012 23:53

Nu stiu ce-i ala token dar banuiesc - deci primesti fisa aia cu multe coduri pe care le tai pe masura ce faci tranzactia? Asa suna cool, mai bine decat numai cu PIN. La ce banca? Sau toate au asa acum? (si noi avem la fel la contul din DE)

Chambord 26 Mar 2012 11:44

Token-ul e un device micut, cu butoane :)
Cand vrei sa te loghezi in contul tau de internet banking iti genereaza un cod unic pe care trebuie sa-l scrii in fereastra de logare. La fel pt orice operatiune care presupune transfer de bani.
Am la RBS dar toate bancile au acum sisteme de securizare a tranzactiilor pe internet. Nu-si permit sa se joace cu banii poporului ;)

MariaMona 26 Mar 2012 17:07

Token-ul e un device micut, cu butoane :)
Cand vrei sa te loghezi in contul tau de internet banking iti genereaza un cod unic pe care trebuie sa-l scrii in fereastra de logare. La fel pt orice operatiune care presupune transfer de bani.
Am la RBS dar toate bancile au acum sisteme de securizare a tranzactiilor pe internet. Nu-si permit sa se joace cu banii poporului ;)

Nu pot sa zic decat: Oau! :-O Tehnologia asta se pare ca incetul cu incetul incepe sa ma depaseasca! :) La Deutsche Bank nu exista token din-ala, dar am dat un image search cu google si l-am gasit. Nu inteleg insa cum functioneaza?! E legat la net, la banca, de unde iti recunosc ei codul? Noi avem o fituica de hartie format cat plicul (?!) cu vreo 200 de coduri primite de la banca anual. La fiecare tranzactie poti pune un singur cod, si anume acela care vine la rand. Probabil ca ei au undeva inregistrate acele coduri si stiu ca doar titularul le poate avea.

Chambord 27 Mar 2012 10:07

Nu-i legat la nimic tokenul. Are o memorie in care sunt stocate cateva mii de coduri din astea. Cand vrei sa faci o plata, fereastra de internet banking iti da un cod, il bagi pe ala in token care iti returneaza alt cod. Pe care trebuie sa-l scrii in fereastra si gata. Deci totul se bazeaza pe o corespondenta de coduri stocata atat pe tokenul tau cat si intr-o baza de date a bancii.

https://www.rbs.ro/personal-banking/...nking#section3

bremen1980 02 Apr 2012 13:17

Curatenie generala ,usi si ferestre deschise ,curent .Normal ca-mi curg ochii si am devenit mucos . Vreau sa-i vad acum pe aia care spuneau ca nu patesti nimic de la curent ,ca e doar un mit pe care doar noi romanii il perpetuam . Chiar am gasit si pagini de literatura americana in care un nene era nervos pe curentul care-l tragea pe sub usa .
Care-i adevarul fratilor ??? Este curentul nociv doar in Romania sau ii afecteaza si pe altii ??
Sufera eschimosii de la curent ??Dar somalezi sau filipinezii ???

andreiu7z 02 Apr 2012 13:41

Curatenie generala ,usi si ferestre ,deschise ,curent .Normal ca-mi curg ochii si am devenit mucos . Vreau sa-i vad acum pe aia care spuneau ca nu patesti nimic de la curent ,ca e doar un mit pe care doar noi romanii il perpetuam . Chiar am gasit si pagini de literatura americana in care un nene era nervos pe curentul care-l tragea pe sub usa .
Care-i adevarul fratilor ??? Este curentul nociv doar in Romania sau ii afecteaza si pe altii ??
Sufera eschimosii de la curent ??Dar somalezi sau filipinezii ???

Iti pot spune din propria-mi "experienta", ca din cauza curentului m-am ales cu o pareza faciala dreapta de toata frumusetea. Asta a insemnat 6 saptamani de spitalizare. Mai mult decat atat, acum sunt predispus sa fac si pe partea opusa. Deci, cat se poate, evitati curentul :|

rvn 02 Apr 2012 13:56

Originally Posted by andreiu7z:

Asta a insemnat 6 saptamani de spitalizare.:|

atat de mult? nici la o interventie chirurgicala , care necesita tratament postoperatoriu, nu te tine atat "legat de pat".

andreiu7z 02 Apr 2012 14:05

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by andreiu7z:

Asta a insemnat 6 saptamani de spitalizare.:|

atat de mult? nici la o interventie chirurgicala , care necesita tratament postoperatoriu, nu te tine atat "legat de pat".

Ideea era sa nu schimb aerul. Nu aveam voie sa ies deloc afara. Tin minte ca am pierdut foarte multa materie la scoala (eram in cls a8a).

rvn 02 Apr 2012 14:40

cam mult ai tras "chiulul" (realmente motivat). cand eram in clasa a XI-a, am avut un buboi in partea dorsala stanga a corpului, daca vrei, iti explic pe privat unde a fost locul exact, dar iti dai seama si singur. n-am avut scutire medicala ca ma durea ingrozitor ci fiindca nu puteam sa stau pe....scaun in timpul orelor.

bremen1980 02 Apr 2012 19:12

De vreo doua saptamani mi se intampla tot felul de lucruri ciudate pe strada .Incepe lumea sa ma bage in seama si parca atrag tot felul de ciudati .Ma mira acest fapt dar mai ales ma mir ca i-am bagat pe toti astia in seama . de obicei sunt retractil ,distant si vorba lui nea Iancu :''Zic: pardon, domnule, nu-ți permit să te-ntinzi mai mult la un așa afront; mă-nțelegi?''
Saptamana trecuta m-a abordat unul pe strada sa-i semnez nu stiu ce candidatura la primarie -ma dureau picioarele si m-am odihnit pe scaunul pus la dispozitie in timp ce-i semnam omului.
Pe Lipscani ma acosteaza o tipa din Ucraina cu nu stiu ce fundatie pentru tineret .
Vineri pe la Obor unul pe la 50 de ani (domn bine) pierde un taxi si ma roaga pe mine sa-i comand unul .Gasesc eu prin ploaie dupa 100 de metri un taximetrist si ii explic situatia .Se duce taximetristul dar prinde schiopul scoate-i okii.X( ,omul se tirase ca magarul in ceata .
Intrun supermaket unul vrea sa ma sondeze si pentru ca nu ma grabeam ii completez un formular . O femeie apeleza la mine sa-i dau un costumas de bebe care era prea sus la raion.
Astazi insa mi s-a intampla una si mai ciudata . Pe la Timpuri Noi ma agata o tipa pe la 25 de ani , 1.85m si 40 kg. O dam in engleza si tipa se da slovaca ,baga o poveste cu ambasada , politie , pierdut /furat bani ,lipsa de benzina ,etc. In final tipa ma roaga sa-i imprumut bani pentru 20 l de benzina :-O ,bani pe care o sa-mi revina prin Western Union cand o ajunge acasa .I-am cerut niste acte dar mi-a zis ca sunt in masina care e parcata pe nu stiu unde , etc. Atunci vorba unui prieten am inceput sa devin dubios ;) dar tot i-am dat tipei o suta de mii de lei (10 RON) si i-am urat succesuri . Acum ori am ajutat o slovaca ori i-am mai facut rost de o doza unei drogate poliglote din Caracal. :-/
-2 beri in minus la Vaslui -CFR ,mare paguba . Beau ceai ca tot sunt racit .

anaemona 02 Apr 2012 19:32

bremen, acum citeva zile aveam un inceput de raceala, parca imi curgea nasul, ochii inrositi si lacrimind (nu apucasem sa vad nici un film inca, era dimineata). Am luat 12000 IU vitamina D3 (nu am verificat cit zice doctorul ca e doza acceptata, dar poti lua si mai mult) si vitamina C 1200 mg, asta pentru ca mi-a fost lene sa storc atitea portocale ca sa ajung la valoarea asta. Vitamina C as fi luat din 2 in 2 ore tot asa daca in 2-3 ore nu mi-ar fi disparut complet simptomele alea de raceala. Cred ca am zis de cel putin 10 ori pe site, luati fratilor vitamina D3, va ajuta sistemul imunitar.

bremen1980 02 Apr 2012 19:41

Multam de sfat dar cand am vazut D3 am crezut ca e vorba de Nikon :P . N-am luat vitamine dar am mancat doua mandarine .
Doar gitul ma doare un pic si -mi curge ''miere '' din nas. N-am febra si nu ma doare nici capul.
Rezist pe baricade .

iiii 03 Apr 2012 09:17

deci bremen, ce povestesti tu cunosc si eu....
e unu prin Lipscani care se da american, vb o engleza cu accent americanesc... zice ca e din Baltimore, ca vrea sa ajunga acasa, dar ca s-i-a pierdut actele si are nevoie de bani de food, pana ii vin de la ambasada nu stiu ce harti.

apoi de alea cu tigarile nu patesti? cand vin sa faca mare promotie! cumperi un pachet si primesti 1 chibrit sau o bricheta de aia misto care tine 4-5 zile?

sau de alea la danonino prin hipermarcheturi?

bremen1980 03 Apr 2012 10:20

Originally Posted by iiii:

deci bremen, ce povestesti tu cunosc si eu....
e unu prin Lipscani care se da american, vb o engleza cu accent americanesc... zice ca e din Baltimore, ca vrea sa ajunga acasa, dar ca s-i-a pierdut actele si are nevoie de bani de food, pana ii vin de la ambasada nu stiu ce harti.

apoi de alea cu tigarile nu patesti? cand vin sa faca mare promotie! cumperi un pachet si primesti 1 chibrit sau o bricheta de aia misto care tine 4-5 zile?

sau de alea la danonino prin hipermarcheturi?

Slovaca mea vorbea o engleza cu accent german . Era o creatura ciudata ,foarte inalta si foarte slaba si cu o disperare destul de credibila in ochi. Era o anecdota cu un șeic ce mergea prin desert si la un moment dat il gaseste pe unul vai mama lui ,fara apa ,fara mancare . I se face mila de bietul om si-l suie pe camila dar calicul dupa ce se intremeaza il arunca jos pe șeic . Dupa ce se ridica șeicul ii striga ingratului care se departa : ''Nu-mi pare rau de camila pentru ca mai am destule ci imi pare rau de toti amaratii pe care n-o sa-i mai ajut din cauza ta ''

iiii 03 Apr 2012 10:27

buna faza cu seicul... mda...

e plin de "cersetori" de genul in tot bucurestiu. sa nu mai zic de babutza aia de la universitate... care cerseste., si daca nu ii dai te dracuie...

dar vezi cum e bremen? ca in filantropica ... "mana intinsa care nu zice o poveste nu primeste" , in cazul cu slovaka... a functionat.

eu nu dau la cersetori ! mai ales la batrani.

All times are GMT +2. The time now is 16:14.