![]() |
... nu am bani, iar stimabilii mei sefi nu se gandesc la o amarata de marire (chiar si minuscula) de salariu. :(
|
Originally Posted by Ami85:
|
4 : 1/2
Atatea ore mai am de zacut la birou, deci, maxima nefericire. (fractia mai poate fi si procentul de marire pe care l-as aplica salariului celui de mai sus :D P.S. Sa ma anunti cand iesim la fumat. :) |
Originally Posted by iiii:
NU MAI PIERDE VREMEA!!!! |
Originally Posted by SNOWMAN34:
|
.... pt ca visez la vara si ma cufund intr-o stare de bine, dar imediat ce imi indrept ochii catre fereastra imi dau seama ca e inca iarna, mocirla, frig and stuff :((
|
za_ feiri, ia servetelele si hai la o tigara!
|
acu, acu... hai sa imi sterg nefericirea cu un servetel la o tigara ... calmanta :)
|
Originally Posted by the_fairy:
|
S-a inventat telefonia mobila.
|
... pt ca imi urasc viata mea de acum ... pentru ca nu vad un scop de a trai ....
|
astazi sunt nefericit pentru ca mi s-a terminat cutia de ness :( pentru ca e urat afara + ca bate vantu rece.
|
Originally Posted by RomaniaMare:
RM, cred ca e cazul sa te intorci la firma de avocatura la care lucrai. macar te poate ajuta sa scapi de gandurile morbide si-n plus o sa ai de unde sa-ti dai demisia la vara, cand Litoralul va fi din nou ceva de vis... |
[quote=iiii]astazi sunt nefericit pentru ca mi s-a terminat cutia de ness :( pentru ca e urat afara + ca bate vantu rece.[/QUOTE Esti penibil rau de tot!chiar crezi ca ne intereseaza?!(:|
|
Probabil n'ai observat cum se numeste acest topic.Daca nu te intereseaza, nu mai intra aici sa citesti nemultumirile altora.Foarte simplu.
|
multumesc freakdoll:D
|
Am inteles...papusa speriata.
|
snowalker esti un pic pe langa :)
|
Un pic mai mult chiar.
|
Sunt profund nefericit ca l-ati calcat in picioare pe varul walker asta. :))
Cinci minute voi fi trist. =)) |
All times are GMT +2. The time now is 23:21. |