![]() |
Nope. Nici epoca (de glorie) nu e chiar cea buna. A fost prietenul unui mare regizor american si un alt regizor, de data asta european (dar mai mare, chiar, ca primul - potrivit gusturilor mele), l-a omagiat cu un cameo in capodopera sa absoluta (again, me dixit).
|
Scatman Crothers?
|
Nu, dar e ciudat... IMi s-a intamplat sa-i confund de vreo doua ori... Hm...
|
E actor cult (intre cinefilii aprigi) si la origine a fost atlet.
|
Paul Robeson?
|
Nu, dar inca un indiciu.
Cameo-ul de care vorbeam mai jos e in a doua scena (unii o caonsidera pe prima un soi de coperta, ceea ce face ca a doua sa devina opening scene) a capodoperei absolute. Omul a jucat la Lewis Milestone, DeMille, Kubrick si Coppola (plus la priteneul sau mare regizor american, posesor a 4 Oscaruri). |
Woody Strode#:-S
|
1 Attachment(s)
|
Straw Dogs' Susan George.
|
Yep
|
![]() |
Jodorowsky
|
1 Attachment(s)
|
Miss Veronica Lake, I presume... (nu presupun, stiu sigur, dar eram in the mood for Livingstone jokes)
|
![]() Pentru una simpla, alta simpla la schimb. |
E unul dintre cei mai importanti character actors ai televiziunii americane si actorul favorit al unuia dintre cei mai grozavi regizori de serie B.
|
A jucat in unul dintre cele mai bune seriale politiste ale anilor 90 (totodata, unul dintre serialele cu cele mai multe spin off-uri).
|
Originally Posted by Im.Kino:
hmm....parca-mi aduc aminte de serial....titlul sau nu era chiar numele personajului principal? |
Sa fie Michael Moriarty din Law & Order?:-?
|
As fi vrut sa zici Michael Moriarty din filmele lui Larry Cohen, but I'll settle for Law & Order...
|
All times are GMT +2. The time now is 23:44. |