![]() |
Gloria, Stef - rezolvati-i omului problema, nu fiti ":) moi"
|
Originally Posted by ooo333:
Draga ooo333, mesajul tau exista in continuare la pagina filmului. Ii dau copy paste mai jos. Dar multumesc ca mi-ai atras atentia. Cred ca o sa-l sterg pentru cum incepe. ooo333 pe 19 august 2009 20:36 fraiero nu tiai dat seama ca e un film pt copi dar dacal privesti ca un copil e dragut ! |
Originally Posted by Gloria:
Adica pentru gramatica de nota 10, nu? :D Scuze pentru off-topic, dar nu m-am putut abtine :D |
Cred ca era vorba despre apelativul "fraiero", jignise pe cineva. :))
|
io cred că omul are probleme cu tastatura, n-o avea "-", şi nici "i"-uri n'or mai fi în stoc. adicătelea vb din proprie experienţă, asta unde eu distrug în medie 3-4 tastaturi pe an. penultima data am mângâiat-o atât de bine încât tasta "space" s-a rup-n două, urmarea a fost ori că o apăsam insistent, şi degeaba, ori că-mi apăreau 40 de "space"-uri dintr-o atingere. =)) şi chestia asta am făcut-o o lună întreagă.
|
Omui suit.
Säl ertäm. |
da cum vreiai sai spun dacai fraiera:-/ !?!?? si nu acel comentariu era altul ! dar no ....:|
|
nu e suit, are trei o-o
|
Asta ce-nseamnä, cä e coborât?
...Nu, cä asta are doar do-o. A, stiu! Co-bo-râ-tor! |
am vazut ca langa profilul oricarui user scrie novice , moderator , guru sau super moderatro ! intrebarea mea este aceste clase pe ce se da cum poti sa de vi de la novice de xeemplu guru ?! si care sunt ordinea lor in grad !
|
Mai, asta n-o fi Neuptolem cu pofta de caterinca? Vad in avatar ca e Terminator de felul lui :) |
super moderatro nu se devine; numai Gloria si StefanDo, angajati Cinemagia, sunt super moderatroi
raspunsul meu este aceste clase se da pe numarul de mesaje poti sa de vi de la novice de xeemplu junior, de la junior de xeemplu senior, si tot asa pana la de xeemplu guru, postand mesaje ordinea sunt de la cele mai mici la cele mai mari |
pacat de tot sarcasmul gramatical/ortografic de mai sus ce, teama-mi e, nu va percuta la destinatar... :)
|
Cred ca ooo333 este fie clona cuiva, fie un user mai nou care face misto.
|
Nu Sunt Niciclona Nimanui Si Nici Nu Fac Misto ! Si Mesagge Pe Forum ???
|
Eu zic sa-l credem. Nu putem acuza fiecare user nou care apare pe forum ca e clona cuiva, oricat de mare ar fi lupta sa personala cu gramatica...
|
bine
dar pe oooo4444 avem dreptul sa-l credem clona, nu? |
Mai, tu-ti razi de noi! Esti neamt? Stiu ca in germana toate substantivele incep cu majuscula. |
ia mai lăsaţi omul în pace, răilor! :D
credeam că aţi aflat deja că ceea ce ne ţine împreună e tocmai ceea ce ne deosebeşte! testele de inteligenţă au demonstrat că orcât ar fi de greşit scris un cuvânt, creierul tot reuşeşte să-l citească corect. :"> |
ba voi sunteti enervanti ! am scris gresit si ziceti cas neamt !:(
|
All times are GMT +2. The time now is 15:21. |