![]() |
spiderman
antichitate sau evul mediu? |
Antichitate
(Desi m-am nimerit prins la-nghesuialä între doi medievalisti: taicä-miu, Dumnezeu sä-l ierte, si fiu-meu, Dumnezeu sä-l tinä.) Dacä cineva ti-ar face-o cadou, nelocuitä: Islanda sau Haiti? (...Dar locuitä?) |
Originally Posted by Pitbull:
Islanda, nelocuita. Haiti, locuita :) |
Anume-ai zis. ;)
|
depinde kre ii da mai putin - atunci da, t oftici! :P
(btw: islanda nelocuita e un pleonasm, musiu! :lol: ) los angeles sau san francisco? |
San Francisco.
Fochistul e mai nasol :) Boston sau New York? |
new york
dentist sau stomatolog? |
tzandarik, k e la 100 m d unde stau :)
disney sau matt groening? |
(tatucu) disney
coca cola sau pepsi cola ? |
Coca-Cola (Pepsi-Twist in schimb se apropie atat in sondaje cat si in gusturi; Cola e mai...mai...noi stim, dependentii :D).
Cu: Asistenta de Relatii Internationale sau Absolventa de Medicina, sectia: Genetica? |
coca cola
karloff sau lugosi? |
lugosi cu absolventa de medicina
melanie klein sau naomi klein? |
melanie!
simone veil sau simone weil? |
pai as fi zis veil acum un an, dar de cand s-a alaturat lui sarkozy sunt in dubii.
iar weil, daca e s-o judec in contexul in care a trait, are convigeri si pasiuni nebesti care o fac interesanta. dar nu imi place orientarea prea mult comunista. nu aleg. traian sau decebal? |
amindoi sunt naspa
barcelona sau madrid |
Decebal mai inteleg, dar Traian e chiar misto.
Barcelona, dar nu vara Paris sau New-York? |
Paris
ziaru' Ziaru sau cotidianu' Cotidianu' ? |
Originally Posted by Neuptolem:
God! Cat spiritualism triplodoct! Si un raspuns pe masura: NEW-YORK! - e mai inalt... Dilema mea in schimb ar fi: 1) Cum sa ne plictisim? SAU Cum sa facem sa nu avem ce face? Ma intreb ce se va intampla cu acest topic cand va atinge pagina 1000. Probabil va fi lansat ceva intre doua coperti din carton. 2) Seth Brundle sau Gregor Samsa? |
Originally Posted by klein:
pai DC?? sarkozy is SO cool! 8) toti oamenii destepti i s alatura, doar proshtii ramin p dinafara :lol: |
sarkozy nu e cool. e manipulator, e ipocrit. nu-i de mirare ca cecilia nu il mai vrea.
si care oameni destepti? Mireille Mathieu? Johnny Holiday? jean reno? faudel? :sick: |
All times are GMT +2. The time now is 01:30. |