![]() |
marie antoinette - filmul care m-a facut sa vreau sa devastez o cofetarie si-un magazin de pantofi desi mie nu prea-mi plac pantofii.
vreo 5 episoade din californication...ma intreb, dependenta lui david de sex a venit inainte sau dupa film?:P |
Vazut in weekend Zodiac-ul lui Fincher care mi-a placut mult si nu m-a plictisit deloc. Fincher a reusit sa construiasca filmul asa incat sa nu aiba timpi morti (cel putin asa mi s-a parut mie). Aici nu actorii fac personajele, ci invers, nu au profunzime, nici nu vad cum se putea altfel pentru ca in film e prezentata ancheta pentru prinderea unui ucigas in serie, ancheta care se intinde pe parcursul a 30 de ani.
Multi au spus ca e un documentar, dar e mai mult de atat, e film. |
Si eu zic la fel.
Topicul, aici: http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=13656&start=0 Apropo, asta-mi aminteste o fazä nostimä: niste mormoloci încercau sä facä-caterincä de introducerile prin ricoseu pe care le folosesc eu uneori; ca sä-i iau la misto, am început analiza "Zodiac"-ului anume cu un asemenea ocol foarte lung (anuntând asta chiar în topic - într-un mesaj anterior). Dobitocii nu s-au prins, si se erectau în pene cä ce dejtepti e ei. Peste un timp, pe un blog personal destul de onorabil, cineva a postat, ca pe un material de referintä util, tocmai introducerea mea axatä pe paralela dintre ucigasii în serie si trolii de pe net: http://lorenalupu.wordpress.com/2008.../#comment-6171 |
Dupa Let the Right One in, am zis sa merita sa vad ce horror-uri au mai facut suedezii. Intamplarea a facut insa sa ajung la vecinii lor norvegieni. :P
Fritt Vilt aka Cold Prey Poveste clasica in care niste tineri sunt prinsi intr-o locatie izolata si apoi incepe distractia. :lol: Chiar daca nu castiga vreun concurs de originalitate, e realizat foarte competent. Personajele sunt mult mai bine construite decat filmele echivalente americane si asta e motivul principal pentru care l-am vazut pana la capat. Villmark aka Dark Woods Si de data asta protagonistii au ghinionul sa se gaseasca intr-un loc izolat, unde ii asteapta horroru'. Spre deosebire de Fritt Vilt insa, Villmark reuseste sa para foarte real, o calitate rara in filmele de acest gen. Personajele par niste vechi cunostiinte, iar elementele de suspans sunt atat de subtil integrate incat te fac cu adevarat interesat de ceea ce se intampla. Padurile norvegiene cu atmosfera aparent calma, dar in care CEVA te face mereu sa te simti in pericol, sunt fundalul excelent pentru poveste. Finalul e mai degraba dezamagitor, dar ramane cel mai bun horror pe care l-am vazut in ultimul timp. |
Ieri, Mystic River. E bun Penn si acolo da nu se compara cu Harvey Milk. Tim Robbins e genial insa. Merita vazut
|
"Gran Torino" Mare, mare surpriza din partea lui Eastwood (interpret si regizor). pentru prima data abandoneaza sfera grava a marilor probleme si se axeaza pe ceva mai minimalist. Pastreaza in continuare cateva din temele filmelor lui recente : justitie,razbunare, putere, moarte, credinta. Acum insa nu mai are tonul ala distant si maiestuos ci se amuza. Clint Eastwood are umor. Nu credeam ca e posibil. Plus ceva autoderiziune care il face inca si mai interesant. Nu stiu daca reactia entuziasta pe care am avut la iesirea din sala e din cauza asteptarilor foarte mici, dar acest clint mi-a palcut la nebunie.
|
si pe mine m-a surpsin Clint in Gran Torino, chiar nu ma asteptam sa faca vreodata asa un film! probabil s-a mai relaxat si el, acum la batranete, and deep down he's prolly a cool guy :P
|
Originally Posted by miercuri:
|
Sunt un spammer de cãcat, nu-mi dati atentie!
Sunt un spammer de cãcat, nu-mi dati atentie!
|
"The Ladykillers" al fratilor Coen si am avut parte de cateva portii bune de ras.
|
ªi eu,ºi mai devreme cel original din '55 ºi pot spune cu mâna pe inimã cã varianta Coenilor este mult mai bunã.am vãzut-o ºi-n trecut ºi îi comedia mea preferatã.
|
Tocmai am vazut un film pe care doream de mult timp sa il vad: "Being John Malkovich" si... wow!
|
Pride and Glory (2008)
un film scos din mediocritate de jocul actorilor plusuri mari pt Colin Farrell si Noah Emmerich |
Outlander (2008)
un kitch cu iz de...rahat |
The Wrestler!Very fain pe romaneste
|
3:10 to Yuma si urmeaza maine probabil "Hunger" ( http://www.imdb.com/title/tt0986233/ ).
|
Si ti`a placut filmul ?
|
3:10 da,il mai vazusem :lol: ,dar am profitat de faptul ca l-au dat pe Pro TV si l-am revazut. Ieri nu am vazut nimic,I wasn't in the mood...
|
Am vazut ”Knocked up ” ieri
Nimic deosebit, in afara de feminismul specific cu care NU m-am obisnuit si n-o sa ma obisnuiesc dn filmele americane. Nu au nici un haz femeile alea,sunt tagice. Tragic e ca sunt fraieri care le suporta o viata. Nu e de mirare pana la urma,tinand cont k, chiar barbatii srpijina aceasta aitudine in US (si la noi LA TV). No men in America,only cunts SUnt niste faze haioase, de genul celor cand isi bate joc Bodyguardu de oaia creatza(nus cum o cheama) si-i spune sa-si miste fundul batran de acolo. De fapt tot timpu se facea de kko singura. Oricum faza cu femeile isterice nu e funny, e prea reala. America Sucks |
Californication(Season 2 Episode 23)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:05. |