![]() |
Re: azi
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Re: azi
Originally Posted by Carmine Galante:
:D merci si pt atiunci si pt acum.mi-au fost de ajutor si atunci voturile caci doar stiti ca am invins,dar premiul era cam stins.am fost castigatoare ziarul ziarul,dar nu am fost cinwestie ce premiate.a fost in schimb si petrecere data in cinstea noastra si schimbarea s-a produs. si misterioslul vieti a patruns.dragostea s-a aprins si totul in tacere a cuprins. |
Originally Posted by Pitbull:
Deci nu mai trebuie cumparata pentru ca stim ce contine, nu? Cel putin cei care au intrat pe forum :D |
Si chiar e scumpa :shock:
Vede Patapievici sau Liiceanu, cade pe spate...lat! |
Originally Posted by aayana:
|
Originally Posted by aayana:
nu e mai scumpa costa o suta si ceva aproape 200,dar asta daca se mai gaseste la librarie sau altfel se gaseste la editura. |
Mai precis, costä 19,30 RON (193.000 rol).
Cum puii mei sä fie print screen?!? :shock: Ce te faci cu lungimea? Cä screenu' aratä doar o bucäticä dintr-un ditamai cearsafu' vertical! Carte cu cursor pe margine? Text luat cu copy-paste, redactat si periat (cä dacä nu, ar fi avut vreo mie de pagini). A räspuns Pitbull pentru cä el a fost intermediarul I.M.M./editurä, redactorul, si autorul comentariilor (prefata, cuvânt înainte, coperta hai-din-dos). Se mai gäseste la libräriile importante din Bucuresti, începând cu Mihai Eminescu. Da' gräbiti-vä, cä n-o s-o mai prindeti! Au pus-o în vânzare la Anul Nou, si de-atunci deja s-au vândut 2 (DOUA) exemplare - de la Eminescu. Deci, rämânem cu satisfactia SPIRITUALA! Ducä-se lovelele, ce suntem noi, materialisti dialectici si istorici? |
Originally Posted by Mistah J:
|
Am citit primele 4 pagini de pe la inceputul topicului (ca cica nu citesc despre suferintele unora), suntem cu mult "off topic" si ma-ntreb pana unde se va mai intinde. La, la, la, la sau lalaiala curata 8)
M-am convins! |
|
Nu de ras, de prostia care te da afara din casa pe forum. Cum indraznesti sa te iei de calitatile fizice ale starletei noastre?
|
:shock: ei lasa afost poate o parere sincera.dar ce-i drep nu voua va plac poze groase?eu nici nu prea le folosec desi am bagat in ele acum doi ani cred 300 euro pt marire. :D mie imi plac groase.bine nici foarte foarte. |
:P merci ca esti protectorul meu.lasa omul ii liber sa vorbeasca atat cat sa nu si deranjeze.dar oricum nu conteaza. |
imi vine sa te pup.esi asa de dragut cum vorbesti si ma faci sa ma simt bine.ma bucur ca sunt seluta sau starleta voastra .sunt fericita cand sunt iubita,dar cu adevarat.sper sa fie totul bine. |
|
this is SO perfect!
e p undva a candid camera or smth? :w00t: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Facem asa: campanie de voting. Cum incepe votarea pentru concurente in Libertatea zic sa ne exprimam toti optiunea; toti; ca sa iasa Irene a noastra! De acord? E o datorie...morala.
|
@Gloria
DADADADA, ASA E ! TOTI VOTAM ! |
Originally Posted by Gloria:
sper sa fie totul bine! astazi m-am dus la munca si mi-am facut cerere pt a mi da demisia.pt ca daca tot nu se mai poutea solutiona problema si nu ma mai vroiu acolo atunci am sunat sa intreb cum ramane cu contractul meu si daca e sa pot sa vin sa imi las demisia si ei au zis acelasi lucru.pt ca nu stiam ce sanse am sa pot face eu ceva totusi e un invatamant desi nu sunt de acord poate legea interzice ceea ce am facut eu.asa ca pt a nu incheia contractul pri a ma da afara si sa nu mai ma pot duce in invatamant.m-am gandit sa fiu eu cea care isi da demisia.oricum suna si mai frumos decat a fi data afara etc.asa ca e poate bine si asa.ce puteam face?sa schimb eu legea?cum?oricum eu am zis ca ca sunt de acord cu participarea a unui cadru de invatamant la asa poze de acest gen,fra a aduce prejudici scoli.adica odata ce am aparut ce era sa nu fiu tot eu de acord cu mine?oricum sunt de acord cu asa ceva mai ales cand sunt si niste dorinte si vise arzatoare.desi ei de la redactie au ales acea poza.eu am trimis si in umbra fara a se vedea fata etc.dar asta e .am facut-o asta e e riscul meu.si oricum e bine sa mergi cu ambele lucruri,dar atunci cand nu se poate e bine sa ai curajul sa optezi pt ceea ce doresti mai mult si sa incerci sa schimbi sa risti pt a fi poate altceva mai bun.dar cum nimic nu e sigur asta e trebuie sa iti asumi si un anumit grad de risc. ok daca nu am in cotro asta e.sper sa ma descurc cu banuti.desi trebuie sa mai platesc o rata la scoala de 9 milioane.speram sa mearga cu cartea editata pt a-mi recupera macar bani bagati dar cine stie ma voi interesa cum stau lucrurile.sau sa primesc banuti .uf iar daca are cineva dintre voi banuti ches si vror masinuta mea o dau ok?asa sa o las cu foaie in geam nu prea vreau imi pare aiurea si nepasare de ea.iar eu o indragesc si sper sa nu se ajunga acolo si ca toate sa fie bine.sau eventual sa mi-o puna cineva pe net.nu stiu voi vedea.sper sa fie totul bine.si sper sa se faca timpul frumos caci eu sunt sensibila si ma influenteaza deci atunci am si dispozitia proastra.sper sa se lumineze totul. |
All times are GMT +2. The time now is 06:59. |