Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

TLD 06 Feb 2004 19:19

Ok! A castigat elfa... Va mai mirati? :P Acum sa el aranjam intr-o ordine pe ultimele 8! ;)

TLD 06 Feb 2004 19:20

Ok! A castigat elfa... Va mai mirati? :P Acum sa el aranjam intr-o ordine pe ultimele 8! ;)

Demona 06 Feb 2004 19:28

Am ratat cumva un vot pentru Liv? Damn TLD!!! You're so dead when I get there! But anyway...my vote goes for Liv too!!!

TLD 06 Feb 2004 19:30

Originally Posted by Demona:

Am ratat cumva un vot pentru Liv? Damn TLD!!! You're so dead when I get there! But anyway...my vote goes for Liv too!!!

Muhahaha! Pai de ce crezi ca am intrat pe forum acuma>? :lol: Ca sa inchei meciul exact cand ai venit tu ca sa nu poti vota cu liv! :lol: :P

TLD 06 Feb 2004 19:36

1. Uma 'MUMA' Thurman
2. Lucy Liu
3. Elizabeth Hurley
4. Monica Bella :lol:
5. Thora Birch
6. Kelly Hu
7. Rachael Leigh-Cook
8. Jennifer Garner
9. Catherine Zeta-Jones
10. Franka Potente
11. Charlize Theron
12. Angelina Jolie
13. Sophie Marceau
14. Katie Holmes
15. Keira Knightly
16. Liv Tyler

Demona 06 Feb 2004 19:36

Originally Posted by TLD:

Muhahaha! Pai de ce crezi ca am intrat pe forum acuma>? :lol: Ca sa inchei meciul exact cand ai venit tu ca sa nu poti vota cu liv! :lol: :P

Bey, deci tu o cautzi cu lumanarea!

TLD 06 Feb 2004 19:38

Originally Posted by Demona:

Bey, deci tu o cautzi cu lumanarea!

Gata sefa! Ne retragem in banca noastra! :lol: Sau vrei sa ne suparam si sa o punem pe liv intr-un meci greu? :P

Demona 06 Feb 2004 19:42

Gata sefa! Ne retragem in banca noastra! :lol: Sau vrei sa ne suparam si sa o punem pe liv intr-un meci greu? :P

"Dj Little"...Bring it on!!!

TLD 06 Feb 2004 19:44

1. Uma 'MUMA' Thurman
2. Lucy Liu
3. Elizabeth Hurley
4. Monica Bella :lol:
5. Thora Birch
6. Kelly Hu
7. Rachael Leigh-Cook
8. Jennifer Garner
9. Catherine Zeta-Jones
10. Franka Potente
11. Charlize Theron
12. Angelina Jolie
13. Sophie Marceau
14. Katie Holmes
15. Keira Knightly
16. Liv Tyler

Ca sa am citez pe mine:

1. Uma 'MUMA' Thurman vs Lucy Liu - a.k.a Kill ... me?... :)
2. Monica Bella vs Elizabeth Hurley - a.k.a Airbaguri vs model mai invechit... :roll:
3. Thora Birch vs Kelly Hu - a.k.a Hu iz that Bitch? :lol:
4. Rachael Leigh-Cook vs Jennifer Garner - a.k.a bucataria C.I.A
5. Catherine Zeta-Jones vs Franka Potente a.k.a Meciu in care tre sa iasa impotenta! ;)
6. Charlize Theron vs Angelina Jolie - a.k.a Derby-ul etapei la procesul etapei! :lol:
7. Sophie Marceau vs Katie Holmes - a.k.a Delicate(se)le
8. Keira Knightly vs Liv 'elfa' Tyler - a.k.a Corsarii vs elfii -si fuck LEGOLAS!

.....

Ei ce ziceti de mecirui? Pe masura asteptarilor? Cu derby-ul jolie vs theron! ;) Si liv a picat intr-un meci accesibil zic eu! :P

christi 06 Feb 2004 19:58

Eu in primul meci votez cu UMA, miine nu intru pe net, asa ca mai vorbim duminica...

TLD 06 Feb 2004 20:10

Meciul 1: Kill ... me?...

Special pt Lucy! Adversara ei neinfricata! :lol:, Focul pe numele lui... = Uma 'MUMA' Thurman VS Gata pt lupta..., 'INGERUL' de la rasarit de soare..., Lucy Liu

Votati cu noi reguli bineinteles!

1. Meciul va dura [color=#]3 ZILE[/color], cu exceptia weekendului care se va pune ca o singura zi... SAMBATA+DUMINICA= O ZI... De ce? Pt ca in weekend voteaza putina lumea...
2. Meciul se va termina cand prima va ajunge la 13 VOTURI
3. Dak in weekend cineva va castiga se va trece la meciul urmator, neasteptandu-se ziua de luni... :roll:
4. Dak un meci se va termina intr-o zi a weekendului - din acea zi se vor numara 3 zile pana al incheierea urmatorului meci...

Votati fie ca va palce fie ca nu va place... De fapt votati numa dak va place! ;)

TLD 06 Feb 2004 20:12

Originally Posted by christi:

Eu in primul meci votez cu UMA, miine nu intru pe net, asa ca mai vorbim duminica...

Deja 1-0 pt Uma 'MUMA'...

EgoN 06 Feb 2004 20:19

Primul meci e prea usor, Uma evident.

Bogie 06 Feb 2004 22:52

Uma.

Ce-i cu uratele astea doua:Kelly Hu si Thora Birch?
Nu era mai bine, in loc de Monica Bella vs Elizabeth Hurley, un meci Monica vs Kelly, Liz vs Thora?

TLD 06 Feb 2004 23:15

Originally Posted by bogie:

Uma.

Ce-i cu uratele astea doua:Kelly Hu si Thora Birch?
Nu era mai bine, in loc de Monica Bella vs Elizabeth Hurley, un meci Monica vs Kelly, Liz vs Thora?

Pai acuam deja s-au facut meciurile... Si las ca oricum pica una din cele doua cu monica sau liz... :roll:

Danny 06 Feb 2004 23:18

Uma.

TLD 06 Feb 2004 23:23

4-0 muma! ;)

Edgar 07 Feb 2004 00:29

Lucy.

Edgar 07 Feb 2004 00:41

Oricum - e destul de clar cine va fi in finala Monica vs una dintre Zeta, Charlize, Jolie. Ai cam facut cartile pentru Monica. :)

ricutza 07 Feb 2004 00:47

eu votez cu Lucy Liu....

All times are GMT +2. The time now is 14:57.