![]() |
Ok! A castigat elfa... Va mai mirati? :P Acum sa el aranjam intr-o ordine pe ultimele 8! ;)
|
Ok! A castigat elfa... Va mai mirati? :P Acum sa el aranjam intr-o ordine pe ultimele 8! ;)
|
Am ratat cumva un vot pentru Liv? Damn TLD!!! You're so dead when I get there! But anyway...my vote goes for Liv too!!!
|
Originally Posted by Demona:
|
1. Uma 'MUMA' Thurman
2. Lucy Liu 3. Elizabeth Hurley 4. Monica Bella :lol: 5. Thora Birch 6. Kelly Hu 7. Rachael Leigh-Cook 8. Jennifer Garner 9. Catherine Zeta-Jones 10. Franka Potente 11. Charlize Theron 12. Angelina Jolie 13. Sophie Marceau 14. Katie Holmes 15. Keira Knightly 16. Liv Tyler |
Originally Posted by TLD:
Bey, deci tu o cautzi cu lumanarea! |
Originally Posted by Demona:
Gata sefa! Ne retragem in banca noastra! :lol: Sau vrei sa ne suparam si sa o punem pe liv intr-un meci greu? :P |
"Dj Little"...Bring it on!!! |
Ca sa am citez pe mine: 1. Uma 'MUMA' Thurman vs Lucy Liu - a.k.a Kill ... me?... :) 2. Monica Bella vs Elizabeth Hurley - a.k.a Airbaguri vs model mai invechit... :roll: 3. Thora Birch vs Kelly Hu - a.k.a Hu iz that Bitch? :lol: 4. Rachael Leigh-Cook vs Jennifer Garner - a.k.a bucataria C.I.A 5. Catherine Zeta-Jones vs Franka Potente a.k.a Meciu in care tre sa iasa impotenta! ;) 6. Charlize Theron vs Angelina Jolie - a.k.a Derby-ul etapei la procesul etapei! :lol: 7. Sophie Marceau vs Katie Holmes - a.k.a Delicate(se)le 8. Keira Knightly vs Liv 'elfa' Tyler - a.k.a Corsarii vs elfii -si fuck LEGOLAS! ..... Ei ce ziceti de mecirui? Pe masura asteptarilor? Cu derby-ul jolie vs theron! ;) Si liv a picat intr-un meci accesibil zic eu! :P |
Eu in primul meci votez cu UMA, miine nu intru pe net, asa ca mai vorbim duminica...
|
Meciul 1: Kill ... me?...
Special pt Lucy! Adversara ei neinfricata! :lol:, Focul pe numele lui... = Uma 'MUMA' Thurman VS Gata pt lupta..., 'INGERUL' de la rasarit de soare..., Lucy Liu Votati cu noi reguli bineinteles! 1. Meciul va dura [color=#]3 ZILE[/color], cu exceptia weekendului care se va pune ca o singura zi... SAMBATA+DUMINICA= O ZI... De ce? Pt ca in weekend voteaza putina lumea... 2. Meciul se va termina cand prima va ajunge la 13 VOTURI 3. Dak in weekend cineva va castiga se va trece la meciul urmator, neasteptandu-se ziua de luni... :roll: 4. Dak un meci se va termina intr-o zi a weekendului - din acea zi se vor numara 3 zile pana al incheierea urmatorului meci... Votati fie ca va palce fie ca nu va place... De fapt votati numa dak va place! ;) |
Originally Posted by christi:
|
Primul meci e prea usor, Uma evident.
|
Uma.
Ce-i cu uratele astea doua:Kelly Hu si Thora Birch? Nu era mai bine, in loc de Monica Bella vs Elizabeth Hurley, un meci Monica vs Kelly, Liz vs Thora? |
Originally Posted by bogie:
Pai acuam deja s-au facut meciurile... Si las ca oricum pica una din cele doua cu monica sau liz... :roll: |
Uma.
|
4-0 muma! ;)
|
Lucy.
|
Oricum - e destul de clar cine va fi in finala Monica vs una dintre Zeta, Charlize, Jolie. Ai cam facut cartile pentru Monica. :)
|
eu votez cu Lucy Liu....
|
All times are GMT +2. The time now is 14:57. |