![]() |
Ia, ba :)
|
Ma-taaaaaa! :D
|
:)) Panaram-ooooo!
|
|
si inca una : pt Gebeleizis
|
|
iiii, ce funny!Asa'mi zic prietenii. ;;)
Mersi.Pentru tine. |
Originally Posted by marllenn:
|
Cu placere :)
|
Pt cei care le place rock >:) >:) >:) The 69 Eyes - Brandon Lee (Video Clip)
|
Pentru voi toti (totusi cu speranta ca nu o sa interpretati ca "vreau sa muriti cu totii") dar in special pentru Igor:
In al noualea cer |
|
Nu stiu cine e, am pus varianta asta pentru ca nu am gasit varianta cantata de Sterian pe youtube. Oricum, putina dragoste (,) Omule:)
|
Dragoste? Pentru cel care a reusit, in cateva luni, sa destabilizeze una dintre cele mai bune echipe de teatru din tara? :)) (:|
|
Sa-i fie rusine.
|
Originally Posted by White1:
ei, de am asculta toti melodia asta c adevarat, ar fi pace in lume... :)) yaycs... utopie. in alta ordine de idei cam anemica vocea tipului. pacat. ca versurile si melodia sunt superbe. si........................ de-ar fi sa ......................mor............... |
So... Pentru dragonfly si pentru indiferrent, asa cum am specificat prin alte parti multumesc ca ati contribuit la fericirea mea din seara asta - sper ca puteti intelege mesajul din perspectiva prieteniei si nu a iubirii... Nu cred ca e asa de greu :D
|
multumeeesccc!!! :">
chiar nu aveam intentia sa fac pe cineva fericit in seara asta, dar ma bucur ca am facut-o... chestia asta ma face si pe mine fericita... and in the end all that we are is One big family=)) |
:x :)) Foarte draguta melodia... Relaxanta ;)
|
Pentru toti prietenii care sunt prezenti pe ciemagia let's party B-) B-) B-) B-) B-) B-)
Kaoma - Bantu (Samba) |
for the sound of climbing a mountain
Godspeed You! Black Emperor - East Hastings (1997) (fragment) http://www.youtube.com/watch?v=sSJvIlG9bls |
|
asa : pt feiri , jansic, copila+copilu (stiu ei ) , pt ana care nu are cont : beer
|
|
aia e mai fun:D o stiu draga mea.... dar na..... am batut un apropo
|
|
Pentru matale ;;)
|
|
marllenn ;) , tocmai o ascultam
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Pentru Cristina, Freak, Copila , Klau si restul care e prezent :), va pupa marllenn ;))
Sign your name |
azi este joi. adica 30 iunie 2011. adica cum
adica in cele ce urmeaza se vor constata urmatoarele
pentru the_fairy, Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop mai intai vodca si apoi cafeaua. ati incalcat regula de aur :)) dintotdeauna imi imaginasem ca aici se strange lumea pentru urari, nu in cafenea. dar in fine, cainii latra, ursul merge :)) si eu iti scriu '' la multi ani ! '' tot unde vreau . ( sper ca nu-s contra once again un mare mare mare mare mare mare la multi ani >:D< punct |
Meeeeeeeeeeeeeersssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiii baaaaaaaaaaaaa sufleule!!!! We fuckin miss you!! :-* >:D<
|
|
...'cause... ;)
|
Pentru un infernal torment >:)
|
Pentru omudindulap.
|
|
Pentru toti cei care iubesc cinemagia http://www.youtube.com/watch?v=p4kVWCSzfK4
|
|
|
|
Originally Posted by omudindulap:
De la Lissie ştiam o singură piesă, dar pot spune că şi asta sună tare bine. Mersi! |
|
|
Imnul verii la RATB .Melodie dedicata tuturor calatorilor:
http://www.youtube.com/watch?v=Xijh9Q8vXL8 |
Corect.
Plus ... |
|
Pentru toate persoanele care iubesc aceasta melodie.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:15. |