![]() |
Originally Posted by dragonfly_drk:
dragon si cica mai este un topic cum sa ne comportam...sau sa vorbim pe cinemagia... |
esti nervos, sau ce?
este un topic si pentru asta... gata, mai... vorbim imediat... stai sa imi revin din amnezie... :)) |
Dacă există oameni perfecţi, aceştia sunt tare nefericiţi şi singuri.... :|
|
Sa inteleg ca asta e sectiunea emo a forumului. Nu stiu de ce, dar cand ma gandesc la emo mi se face foame ca imi aduc aminte de bancul ala cu pizza emo care se taie singura.
|
Originally Posted by matmircea:
Iti place Cabral?:)) |
Originally Posted by paul_aramis:
Mersi Paul, cam asa era si episodul ala de Seinfeld, dar imagineazati-l pe George nervos :)) |
îl ştiu pe George nervos, că am văzut episodul de câteva ori (ăştia bagă acilea back-to-back la back-to-back la greu)
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu te urasc suficient pentru a face asta. |
Originally Posted by FreakDoll:
|
Originally Posted by danonino:
la naiba... atunci nu vei primi satisfactia de a ma vedea in fata trenului... :( pacat. speram la o colaborare... |
Nu prea ma prind ce a vrut sa spuna matmircea (poate-s mai greu de cap:-S ) , dar cu siguranta n-o sa crap;)
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
ar fi cazul sa bagati partida aia... nu de alta dar am un chef nebun sa ma joc cu castigatorul...>:)
on: sunt nefericita pentru ca... nu mai sunt trista...:)) |
suna bine;)
|
Ma deprima mallurile astea goale si cu jumatate din magazine inchise.Am fost asera prin Grand Arena Mall din Berceni si am ajuns acasa deprimat..Nici cimitirele sau spitalele nu ma deprima in asa hal ca un magazin urias in care nu vezi decit 4-5 oameni .Am urcat la etaj si nu era nimeni.Un circuit de karting fantomatic si citeva restaurante fast food inchise sau fara clienti.Mi-am vazut atunci viitoarea mea moarte .Se facea ca eram prin 2045-2050 si faceam infarct la masa unui fast food infect dintr-un mall jegos.Cadeam cu capul pe-o pizza cu ciuperci si toti treceau pe linga masa mea crezind ca un mosneag beat a adormit in miezul zilei .Ma scutura sa ma trimita acasa la ora inchiderii un pustan satul de prajit aripioare,II stricam omului ziua pentru ca eram deja teapan ca o scindura
|
Ninge! :(
|
iar la mine ploua. ma simt ca-n irlanda, doar ca fara pofta de bere...
|
Originally Posted by bremen1980:
Ciuperci ? Puteai sa cazi si tu cu capul pe o sausage pizza macar [-( A propos de bancul ala scotian: - Tati, azi am economisit o lira alergand pe langa autobuzul scolii ! - Prostule, daca alergai pe langa un taxi economiseai zece lire !! |
[quote=Chambord]
Originally Posted by bremen1980:
|
belea bancu` :-))
|
All times are GMT +2. The time now is 19:34. |