Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Rapture 01 Mar 2010 17:23

E luni; zilele de luni sunt pline de extaz..:">

movie4 01 Mar 2010 19:29

pentru ca mi-am luat o carte frumoasa

vave 02 Mar 2010 19:25

Am trecut printr-o probă de foc cu bine: le-am făcut bunicilor pizza. Bunica nu a fost foarte impresionată pe motiv că oricum nu îi place genul ăsta de mâncare, dar bunicu* mi-a dat nota zece. :D
Urmează să îi impresionez cu prăjitura mea de mere. :))

Neuptolem 02 Mar 2010 21:04

(Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.)
Sunt fericit pentru ca am descoperit masina timpului, cumva, ma pot intoarce inapoi in 2004 cand lucrurile mergeau struna la mine. Adica sa am iar atitudinea de atunci. Atitudinea e tot ce conteaza: asa poti fi fericit sau nu, asa poti atinge succesul sau nu; cu atitudinea potrivita poti invinge si reusi.

Neuptolem 02 Mar 2010 21:32

Originally Posted by Dragomara:

@ Neuptolem - ăăă... chiar şi cu o atitudine corectă poţi fi nefericit!

Corect! Daca nu faci nimic cu atitudinea aia corecta, in zadar. E ca o arma in mainile tale, daca nu tragi, risti sa fii impuscat ca lucrurile nu raman neschimbate. Eu ma refeream ca atitudinea OK te poate propulsa sa obtii niste chestii care acum iti lipsesc, chestiile astea ar fi inceputul, apoi cu chestiile astea reusesti sa obtii ceva mai important si tot asa. Realizarile nu-ti pica asa in brate fara sa faci nimic. Si totul pleaca de la atitudine, asta e inceputul. Nu ai atitudinea, obtii niste lucruri dar nu e tocmai ceea ce-ti doreai si te imbeti cu apa rece.

Originally Posted by Dragomara:

(Mi se pare mie, sau tu chiar eşti un picuţ nefericit?! )

Pai mesajul meu de aici l-am continuat pe threadul cu nefericirea. :)
Nu atitudinea e problema, mentinerea ei e cam dificila.

StefanDo 03 Mar 2010 11:47

busuiocul

StefanDo 03 Mar 2010 12:30

nu, sunt f. multumit de pastele mele in sos de roşii, jumătăţi de roşii cherry, parmezan, mozzarella, mult busuioc proaspăt şi un "pinch" de oregano, cimbru şi rozmarin ;)

movie4 03 Mar 2010 13:51

pentru ca mi-au sosit Testamentul de ciocolata si Parfumul:x

Neuptolem 03 Mar 2010 14:07

Originally Posted by StefanDo:

sunt f. multumit de pastele mele in sos de roşii, jumătăţi de roşii cherry, parmezan, mozzarella, mult busuioc proaspăt şi un "pinch" de oregano, cimbru şi rozmarin ;)

Asta da rezultate si la femei?:)

StefanDo 03 Mar 2010 14:22

nimeni nu-i rezistă, toată lumea mai cere o porţie :P

Neuptolem 03 Mar 2010 14:28

Atunci am sa scriu reteta pe spatele cartii mele de vizita. ;)

StefanDo 03 Mar 2010 14:34

dacă scenariul ăla la terminator 16 nu mai impresionează pe nimeni...

acum on-topic

Judex 03 Mar 2010 15:47

Originally Posted by StefanDo:

nu, sunt f. multumit de pastele mele in sos de roşii, jumătăţi de roşii cherry, parmezan, mozzarella, mult busuioc proaspăt şi un "pinch" de oregano, cimbru şi rozmarin ;)

Eu nu folosesc busuioc si rozmarin, in schimb pun chili si calesc in unt carnea si ciupercile pentru sos. Si ar mai fi cateva secrete pe care nu le divulg. :D

Chambord 03 Mar 2010 19:52

Dudes, the butter really works miracles ! Teoretic am aflat-o cand a trebuit sa ma uit cu nevasta la "Julie & Julia" :D Practic, din viteza cu care musafirii devorau clatitele cu branza tavalite in unt (la cuptor) :P

Neuptolem 03 Mar 2010 19:59

Sunt fericit ca tocmai i-am dat uneia Ignore pe mess ca nu a vrut sa se vada cu mine. :)

MariaMona 06 Mar 2010 20:45

Sunt fericita ca maine ies la Karaoke cu gagicile de 8 Martie!:)

movie4 06 Mar 2010 20:48

sunt fericita pentru ca in curand imi voi schimba nuanta parului:)

MariaMona 06 Mar 2010 20:53

Sunt fericita ca am avut toate nuantele si marimile de par atunci cand trebuia (desi nu sunt fericita ca acum incep sa am fara sa vreau alta nuanta)

Sunt fericita ca nu am fost singura care am salivat la Julie & Julia

Neuptolem 06 Mar 2010 23:21

Sunt fericit pentru ca tocmai ce mi-am cumparat Danone mare de caise. :)

Neuptolem 08 Mar 2010 01:06

Sunt fericit pentru ca...
...nu mai sunt dependent de forum.:)

All times are GMT +2. The time now is 12:04.