![]() |
"Filmul" asta este o prostie. Herr Ujica ar face bine sa se tina de litere.
@Keep Senzational dialogul dintre cele doua borfeline!!! =)) |
Salut minunata noasträ administratie, si deciziile ei întelepte.
|
Pit, chiar nu vreau sa ma cert cu tine. Dar macar ai luat si tu ceva spaga de la piaristii lui Ujica? =))
|
Stef, Gloria, mesajele ästuia pot fi moderate, sau si lui i-ati fäcut vaccinul antimod?
|
"Astuia"... Multumesc, Pit. Chiar te-ai descalificat cu ocazia asta.
|
OK, astept sä aflu ce am (sau n-am) voie sä fac.
|
Ca profesionist nu ai voie sa te dai cu civilii. Credeam ca stii asta.
|
Cine a sters ce spuneam de cum se pisa pe ei de ras austriecii la propunerea ICR? =))
|
Sä-i spunä cineva ästuia cä, în calitate de om educat, nu dialoghez cu cei care înjurä birjäreste doamnele în public - si cä UN SINGUR mesaj provocator dacä mai apare aici, trimit tot off-topicul la azil, färä sä mai astept aprobare de sus.
|
tu singur.
esti programat sa dai "delete" la toate ineptiile scrise de tine. |
Sa-i ia cineva autoritatea de moderator astuia, ca s-a apucat sa promoveze toate nulitatile.
|
Hai, nu ma-nnebuni! =))
|
Draga Pit,
Un producator profesionist te sfatuieste sa faci filme cu cine vrei tu. Punct. |
Originally Posted by Pitbull:
perfect adevarat adica statul e proprietar pe niste filme greu vandabile. practic , banii cheltuiti de cnc pe finantarea filmelor, care ulterior devin proprietatea lui, sunt aproape irecuperabili keep, tata, stii ceva, dar nu stii bine subventia o acorda tot cnc-ul , dar pentru anumite realizari scrie in lege foarte clar in ce conditii se acorda sprijinul financiar nerambursabil, adica SUBVENTIA. una din ele este participarea filmului pentru care s-a acordat subventia, la un festival international renumit DE-AIA FACEM FILME DE ARTA! de-aia tinta cineastilor romani sunt festivalurile. ca sunt si astia niste banuti buni de cheltuit. si pe de-a moaca. statul, prin intermediul CNC, care este abilitat sa gestioneze Fondul CInematografic, adica sursele de colectare a lui si directiile de utilizare a banilor, finanteaza productia de filme in Romania asa este POLITICA BUGETARA a statului roman. MINISTETUL CULTURII , ca for tutelar are obligatia ca prin bugetul anual aprobat sa prevada si sumele cuvenite cinematografiei, ca parte integranta a culturii si artei romanesti. dar niciodata , absolut niciodata, principiile cheltuirii banilor publici nu au avit la baza conditia RECUPERARII LOR. IN NICI O LEGE DIN ROMANIA nu este stipulat ca fondurile bugetare publice, trebuie sa fie cheltuite si apoi recuperate de undeva, prin anumite taxe percepute de stat( in cazul nostru din vanzarea biletelor). ELE PUR SI SIMPLU SE CHELTUIE , dupa cum considera puterea legislativa(Parlamentul) si puterea executiva(guvernul)adica cea care gestioneaza finantele tarii, la un moment dat, in interesul societatii, al cetatenilor ei. |
cred ca ne-am pricopsit cu o noua Cornelia Palos. (:|
|
Originally Posted by keepwalking:
ar fi bine sa am o sabie sau un iatagan. si cu ala sa zbor capetele la toti fraierii care pun botu' la concursurile CNC. |
Pit, facem film aici?
http://www.youtube.com/watch?v=1Jejx...ayer_embedded#! |
nu-l ispiteste locul ala
vrea la Polul Nord |
Nichituso, tu esti? =))
|
nu
baba cloanta |
All times are GMT +2. The time now is 05:17. |