![]() |
oltenesti.
pozitionare in sala de cinema: la mijlocul sau la capatul randului? |
la capat, ca sa am loc pentru picioare. Mai ales in salile cinematecii unde e foarte stramt :)
chiar asa: Eforie sau Union? |
Union
(Ooo, amintirile alea... 1978-79... cozi de-o noapte, cu liste, bätäi pe bilete, îmbrânceli la intrare, si nea Tomitä, abtiguit bine, încurcând bobinele... Sau Domnu Velicu Dezrobitu, celälalt proiectionist (care era FOARTE subexpus la fatä) mitocan cu toatä lumea... Ce vremuri!) Apropo: Nea Tomitä sau Domnu Velicu? |
hai, bre, pitbulle, cum draq sa preferi unionu eforiei?! inteleg k ai amintiri, k si eu am, da sala e horror :sick:
iar dk esti si claustrofob (k mine) e si mai groaznic... deci eforie la mine da aia doi d i-ai pus acolo... doar tu ii stii! devii prea 'time-specific', monsher; gindeste-te totusi k media d virsta p forumu asta e 25, sau p-acolo... |
Päi d-aia i-am si descris în paragraful precedent anterior prealabil, sä stie lumea pe cine voteazä: un tigan bädäran, sau un dop bäutor care zicea "te rog foarte important"?
Da' mä rog, pentru cine nu vrea sä aleagä între Domnu Velicu si Nea Tomitä, avem altä variantä: Pericle sau Alexandru? |
hehe, ti-e clar k o sa zic: alexandru! ;)
leonardo sau michelangelo? |
michelangelo pentru sculptura, leonardo pentru pictura si universalitate, deci sa zicem Leonardo
Mahler sau Wagner? |
Wagner.
"Piesä neterminatä pentru paninä mecanicä" sau "Sclava iubirii"? |
piesa...! :love: (inainte d 'sclava...' eu as pune '5 seri'!)
verdi sau bellini? |
Verdi
(Eu pun: "Piesa...", "Sclava..." "Cinci seri" Cätälina Buzoianu pune "Sclava...", "Piesa...", "Cinci seri" Da' si ea, si eu, la diferente infime; mai mult chestii de afinitate.) Verdi sau Puccini? |
Verdi
Ileana Cotrubas sau Angela Gheorghiu? |
a cantat si AG cu Iris? de Felicia Filip stiu sigur, dar nu si de AG...
mocaneasca Caballe/Queen sau Filip/Iris? |
hard boiled
ang lee sau john woo? |
ang
ben vautier sau andy warhol? |
Andy
"Andy Warhol's Bad" sau "Monty Python's Life of Brian"? |
Originally Posted by Pitbull:
Orice inseamna Monty Python, mai ales cel cu "sfantul graal":) cu burta sau fara? |
Cu - de când m-am läsat de fumat.
Bretele sau curea? |
fara si bretea pe post de curea :P
alfa sau omega? |
Alfa SI omega!
Theta sau eta? |
feta
slider sau clamshell? |
All times are GMT +2. The time now is 12:16. |