Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

omudindulap 21 Mar 2011 19:12

SNOWMAN34 21 Mar 2011 22:51

JE T'AIME - LARA FABIAN LIVE " NUE -2002 :D

omudindulap 21 Mar 2011 23:10

Te enerveaza ingrozitor Lara Fabian? Sau cantecul? Sau ai gresit topicul...:D

SNOWMAN34 21 Mar 2011 23:15

Ascultam culmea piesa asta (inseamna mult pt mine), si m-am dus la commenturi...
Oricum, melodia e atat de frumoasa ca pot sa scrie ratatii aia ce vor despre salam, parizer sau cartofi prajiti. :)

verapower 22 Mar 2011 22:48

Originally Posted by snowalker:

Originally Posted by aaandra.:

cand te trezesti la metrou ca ti-a expirat abonamentul si n-ai niciun ban. that's some serious shit.

Ma irita persoanele care scriu in romana si engleza in aceeasi fraza.

Absolut.

princess_peach 22 Mar 2011 23:08

Cand oamenii din jurul meu isi trosnesc degetele! Suna ingrozitor!

aayana 23 Mar 2011 01:14

culmea culmilor

Originally Posted by the_fairy:

@ami85
Te-ai gandit ca poate unii dintre ei se simt bine in momentul ala, au un motiv anume care ii face fericiti? Si asta e un mod de a-si exprima starea, nu doar prin zambete. :) Ar trebui sa se simta constransi de faptul ca sunt in public? Si aici ma refer la cei care fredoneaza aproape imperceptibil, li se vad miscarile usoare de buze, nu la cei care chiar tipa sau la categoria exclusa din start: manelarii ( aia sunt cazuri pierdute ).

Pe mine mă amuză oamenii care cântă pe stradă în schimb, mă enervează oamenii care urăsc animalele. Și în general cei care urăsc ceva/pe cineva.

the_fairy 23 Mar 2011 03:19

They don't have souls, so they are not human!!! :|

iiii 23 Mar 2011 10:31

ma enerveaza taranii care merg pe strada cu telefonul in mana si asculta muzica la speaker.

FreakDoll 23 Mar 2011 11:33

Arunca machetuta!!:))

mvpsebi 24 Mar 2011 12:05

Originally Posted by FreakDoll:

Arunca machetuta!!:))

=))

SNOWMAN34 24 Mar 2011 16:22

Autosave-ul MS Office, Bill Gates, copii lui, Nikolai Tesla, Thomas Alva Edison & urmasii urmasilor lor, acum si in vecii vecilor! Amin!

Maxim de urari de bine, pt compania care da energie in zona 0.
La ce DRACULUI trebuie sa stai pe Calea Victoriei pentru un sac de bani, daca se taie curentul ca in Beirut?!? :|

iiii 24 Mar 2011 16:32

Originally Posted by SNOWMAN34:

Autosave-ul MS Office, Bill Gates, copii lui, Nikolai Tesla, Thomas Alva Edison & urmasii urmasilor lor, acum si in vecii vecilor! Amin!

Maxim de urari de bine, pt compania care da energie in zona 0.
La ce DRACULUI trebuie sa stai pe Calea Victoriei pentru un sac de bani, daca se taie curentul ca in Beirut?!? :|

bine macar ca ai bagat autosave la un minut, asa cum ti-am zis eu

SNOWMAN34 24 Mar 2011 16:37

Tarziu iiii-ule.
Dupa razboi...
Trebuia sa-mi aduci aminte inainte! :-S

iiii 25 Mar 2011 11:47

oamenii de genul : Csibi Barna

ghost90 25 Mar 2011 12:23

Originally Posted by iiii:

oamenii de genul : Csibi Barna

subscriu...trebuia detasat la Cluj >:)

SNOWMAN34 26 Mar 2011 11:04

Ipocrizia, in toate felurile ei...
Felul in care unii vor sa para duri...dar nu cu toata lumea ci cu cine isi permit, ca sa nu-si sifoneze cumva, "poleiala" si respectul virtual.

indiferrent 27 Mar 2011 23:30

Tantarii care fac seara sex la becul meu, vara cand e cald si stau cu geamul deschis.Macar daca ar fi silentiosi, dar sunt niste perversi bazaitori.Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".

rvn 28 Mar 2011 22:01

Originally Posted by indiferrent:

Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".

ha,ha,ha!
subscriu.iar unele sunt si proaste de dau in gropi!

corigeb 28 Mar 2011 23:42

Ma enerveaza atat de multe lucruri incat mi se spune ca's "bun-bum"..like Taz (Looney Tunes) :))
..ce ma enerveaza ingrozitor?..zgomtul produs cand este curatata o tigaie :)) sa mai zic ca ma enerveaza f tare si un prost care o tine pe-a lui fara sa aiba argumente? neahh, as fi si eu un fel de proasta care se crede mare inteligenta

All times are GMT +2. The time now is 21:49.