![]() |
![]() |
|
Te enerveaza ingrozitor Lara Fabian? Sau cantecul? Sau ai gresit topicul...:D
|
Ascultam culmea piesa asta (inseamna mult pt mine), si m-am dus la commenturi...
Oricum, melodia e atat de frumoasa ca pot sa scrie ratatii aia ce vor despre salam, parizer sau cartofi prajiti. :) |
Originally Posted by snowalker:
Absolut. |
Cand oamenii din jurul meu isi trosnesc degetele! Suna ingrozitor!
|
culmea culmilor
Originally Posted by the_fairy:
Pe mine mă amuză oamenii care cântă pe stradă în schimb, mă enervează oamenii care urăsc animalele. Și în general cei care urăsc ceva/pe cineva. |
They don't have souls, so they are not human!!! :|
|
ma enerveaza taranii care merg pe strada cu telefonul in mana si asculta muzica la speaker.
|
Arunca machetuta!!:))
|
Originally Posted by FreakDoll:
=)) |
Autosave-ul MS Office, Bill Gates, copii lui, Nikolai Tesla, Thomas Alva Edison & urmasii urmasilor lor, acum si in vecii vecilor! Amin!
Maxim de urari de bine, pt compania care da energie in zona 0. La ce DRACULUI trebuie sa stai pe Calea Victoriei pentru un sac de bani, daca se taie curentul ca in Beirut?!? :| |
Originally Posted by SNOWMAN34:
bine macar ca ai bagat autosave la un minut, asa cum ti-am zis eu |
Tarziu iiii-ule.
Dupa razboi... Trebuia sa-mi aduci aminte inainte! :-S |
oamenii de genul : Csibi Barna
|
Originally Posted by iiii:
subscriu...trebuia detasat la Cluj >:) |
Ipocrizia, in toate felurile ei...
Felul in care unii vor sa para duri...dar nu cu toata lumea ci cu cine isi permit, ca sa nu-si sifoneze cumva, "poleiala" si respectul virtual. |
Tantarii care fac seara sex la becul meu, vara cand e cald si stau cu geamul deschis.Macar daca ar fi silentiosi, dar sunt niste perversi bazaitori.Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".
|
Originally Posted by indiferrent:
subscriu.iar unele sunt si proaste de dau in gropi! |
Ma enerveaza atat de multe lucruri incat mi se spune ca's "bun-bum"..like Taz (Looney Tunes) :))
..ce ma enerveaza ingrozitor?..zgomtul produs cand este curatata o tigaie :)) sa mai zic ca ma enerveaza f tare si un prost care o tine pe-a lui fara sa aiba argumente? neahh, as fi si eu un fel de proasta care se crede mare inteligenta |
All times are GMT +2. The time now is 21:49. |