![]() |
deciziile din trecut imi afecteaza prezentul...
e dureros sa iti dai seama ca ai gresit, cand e prea tarziu... acum... lameee!!! (stam pe tusa si sugem degetu') now, i really have no hope!!! |
eu mai am cate vrei sa iti dau?
|
de ce sa iau de la altul? ca sa ma amagesc singura cum am facut pana acum?
si ce e cel mai trist ca in amagirea mea, i-am amagit si pe cei din jur... mai bine nu. dar multumesc, oricum... pastreaza speranta pentru cei care intradevar au nevoie de ea... eu nu mai am nevoie. |
end nothing else matters....
|
adevar graita gura ta... si de ma calca un tren acum... it doesn't matter...
and in the end... la revedere! |
Originally Posted by dragonfly_drk:
mai lasa atatea daca-uri si gandeste un pic mai pozitiv ce o fi o fi oricui se poate intampla orice..si mie..daca ma calca un tren?who cares? o murit si ala si gata:| |
Dreptate ai mircea:) , dar totusi daca moare cineva avem restu' mai mult aer de respirat, nu?
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
Originally Posted by chuckyfan:
CEEEEEEEE????? |
Originally Posted by matmircea:
pfff... da ce, am zis eu ca mi frica? sa nu ma calce trenu?... da ia domnule sa faca bine sa ma calce... abia astept... si vina, dom'le, sa vina... eu il primesc cu bratele deschise.... (daca voi mai avea brate... :x ) @chucky.... WTF... multumesc din tot sufletul... datorita a ceea ce ai scris mai sus, mi-am dat seama care e rostul meu in viata... I love you!!!>:) |
Originally Posted by andreiu7z:
Obisnuieste'te.Nu va fi nici prima, nici ultima oara cand te va uimi cu vorbele sale de duh. |
nu mia astepta. Hai, curaj! |
V-ati putea obisnui cu felul meu mai aparte de a gandi, daca nu Nu;)
|
Originally Posted by danonino:
ma ajuti tu? ca altfel nu o fac... ;) |
Copii, ori ati luat-o pe ulei ori sinteti deliciosi de-a binelea.
Era o faza in Seinfeld, n-am timp s-o povestesc cu lux de amanunte, cind George ii lasa niste mesaje usturatoare la telefon prietenei lui, plecata din oras, nestiind ca e plecata. Apoi afla ca e plecata si nu-l evita si incearca sa fure caseta pe care erau inregistrate mesajele. O fura, dupa care tipa ii spune ca o vecina i-a pus mesajele sa le asculte cit a fost plecata si ca adora astfel de farse. Cam asa scrieti si voi pe-aici. Eu sint nefericita pentru ca de azi dimineata e numai innorat si-mi creaza o stare proasta. |
unde dai si unde crapa.... dragonfly_drk si chuckyfan
|
capra capra piatra-n patru... :)):))
gata, oficial, am innebunit... trec direct de la o extrema la alta... "pula mea" (ca tot mi-e dor de Judex)!!! si acum Danonino si ceilalti "treji" de pe aici, nu se vor putea abtine sa nu comenteze... no problem... asta e si intentia... vreau sa fut pe cineva... da nu ma enervati si voi odata? ca deja e exasperanta treaba asta... :)) @Ana!!! hi, hi... m-ai binedispus... :"> |
Originally Posted by matmircea:
deci, eu dau si chucky crapa?... :)):)) |
|
anaemona bagă un ochi aici http://www.youtube.com/watch?v=MRs5t1a-aMw
|
All times are GMT +2. The time now is 09:18. |