![]() |
pentru ca mi-am luat istoria cinematografiei
|
Originally Posted by hellsteed:
... şi asta te fericeşte? :-? |
habar n-ai cat am ras....
|
Se pare că nu. Dar a fost râs... isteric? :D
|
1. Corpul (aka. aproape tăti oasâli şî câtiva organi) au incetat sa ma doara dupa multe zile de suferinta cronica. Sau poate am devenit prietena buna cu durerea? Sunt o cinica, sunt mandra ca pot suporta (foarte) multa durere fara a ma plange.
2. Pe saptamana ce trece invat tot mai multe de la omu' ala. OM, da, e propriu spus. :) |
Originally Posted by vave:
Nu m-as cataloga ca isteric... un ras... cu pofta.. de stomac asa cu hihihahahehehihi si gangureala... |
Aşa... mersi de explicaţie. :D
|
Sunt fericita pentru ca m-am abtinut sa nu vad The Imaginarium..., la care ma duc maine la cinema. 2 filme cu Johnny Depp la cinema in mai putin de 2 saptamani! Sweet :D !
|
Sunt fericit pentru ca asa sunt tot timpul.
|
Am una bucata concediu si pana marti nu mai vreau s-aud de munca! Fericire iacata-ma-s! :D
|
Mi s-a măăărit.<:-P
Cu două puncte, ce-i drept, dar sunt bune şi alea. <:-P |
pentru ca am reusit sa fac ce mi-m propus
|
E soare, frumos si cald afara. Primavaratic.
|
Pentru ca aseara am facut shopping si mai fac si diseara. Pt ca merg la 3 conferinte de terapie cu cei mai tari terapeuti din state si din europa. si pt ca merg la cate un party in fiecare seara weekendul asta, si vineri, si sambata si duminica.
|
Ma duc la teatruuuuuuuuu :D
|
it's friday :x
|
Era o melodie..Friday I m in loved..
|
Azi am fost o paranoica. De obicei cand merg in legea mea, vizitand tot felu' de galerii, sunt o paranoica :">. Cu pasi mari si repezi, plimbandu-ma aproape 3 ore, chiulind de la ore; chiar am avut nevoie de o pauza, toata presiunea asta ma omoara . Unde vroiam sa ajung cu asta? aaa, da, Dumnezeu ma iubeste :">; in drumul spre statie, N., I. si A. fugeau si tipau ca disperatii: "Andreea, Andreea! Sa nu te duci la scoala! Am chiulit in masa. Nu te intoarce la scoala, nici macar nu ti-a pus absente."
|
Yupy... my* Simon is back! :-*
____________ * aş vreau eu! :"> |
Nu credeam ca voi apuca ziua asta. Dupa concert voi putea muri linistit. :)
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...ta-in-Romania/ |
All times are GMT +2. The time now is 19:31. |