![]() |
Pitbull, esti nebun :lol:
Trebuia (si zombie!) Duduie sau cucoana? (ca apelativ enervant) |
(Multumesc.... :happy: Dar läsati... :oops: O, dar läsati...)
Duduie, clar! Dan dädu de-a dura douä dude duduind? sau Sug suc sec sub soc sec? |
Lepra
Nu stiu de ce, dar imi vine sa intreb:Eugen Jebeleanu sau Adrian Paunescu? |
Ca om? Jebeleanu.
Ca poet? Päunescu. Apropo. Jebeleanu era foarte gomos. La Scriitori, avea mereu masa lui, rezervatä într-un colt, unde mânca singur (sau cu fi-su), f. tacticos. Odatä, prin preajma anului nou, Ahoe (Tudor George), bine abtiguit ca de obicei, ca sä-l enerveze, tot striga de la altä masä: - Nenea Jebeleaaanu! Sä ne vedem la aaanu'! Altä datä, Nicu Velea, care si el luase la bord, vine spre masa lui Jebeleanu, se protäpeste în fata lui si zice: - Jebeleanu! Jebeleanu ridicä ochii, surprins, iar Velea continuä: - Tu as beleanu! Il a beleanu! Nous avons beleanu! Vous avez beleanu! Ils ont beleanu! Deci: Ahoe sau Velea? |
Ahoe (Tudor George)
Era rugbist, parca, nu? Stella Artois sau DAB? |
Stella Artois - Pretuieste fiecare pahar!
(Genialä reclama aia cu trenu'!) Mi se pare cä da - si dacä nu mä-nsel, rapidist... Parcä-parcä-si träise copiläria prin mahalaua Grivita... cä-n "Veverita de foc", pe aia o descrie. Apropo, balada mea favoritä dintr-ale lui e "Sublimul panegiric" - vreo sutä de strofe, sau cam asa ceva... I-am recitat-o odatä lui Paul Fister, într-un microbuz de echipä, pe ruta Arad-Bucuresti, dupä o noapte de betie crâncenä, de l-am fäcut sä plângä... Acuma nu mai stiu dac-o mai stiu, da' leit-motivul era cam asa (cu anumite variatiuni): Dar ce-i un cascador? Ce ipochimeni, Ce soiuri neumane, nelumesti, Ce supermani, nebänuiti de nimeni, Din ce planete vin bärbatii-acesti? Si se termina asa: Nu, trecätor pios, sä nu versi lacrimi, Gândind cä-s os zdrobit si-n carne sânger. Poetii tineri, doar, vreun vers consacri-mi, Si-ndrägostitii sä mä aibä înger. Aici e-un cenotaf. Nimic nu zace. Un cascador nicicând nu-i un cadavru. Eu nu-mi cätai "aici" un loc de pace. Eu voi zbura etern. Sunt TUDOR STAVRU. (Martie, 1977) * * * Gata, pauza lacrimogenä s-a terminat. In cascadorie: Retro (cai, spade, ghioage) sau modernism (masini, arme de foc, arte martiale)? |
modernism.
mult mai mult spectacol care solicita, cred eu, resurse sporite de inteligenta din partea cascadorilor. rom la roma sau rom la roman? |
Rom la Roman si Milcov la Miclovan... Asta, Miclov la Milcovan... Ptiu! Mi-co-lov... la...
:shock: Micolov... :huh: :w00t: MICOLOV!!!! Il mai tine minte cineva pe ILIE MICOLOV? "Dragoste la prima vedere... E un început... Dragoste la prima vedere... Când te-am cunoscut!" Anii '80, cântäret si actorache la Tänase. (Bun, Moldo la Moldovan) * * * Ilie Micolov sau Romicä Tociu? |
:)
normal ca mi-l aduc aminte! in clipul de televiziune se plimba pe malul unui lac si canta chestia aia cu dragoste la prima vedere... pe Ilie Micolov l-am revazut la OTV acum ceva timp, incepuse dan diaconescu o serie de emisiuni omagiale, gen "ilie micolov la 30 de ani de cariera...marian nistor,,corina chiriac...etc.." nu a lucrat si prin militie (politie)? ... gabriel dorobantu parca avea si grad de militar, nu mai stiu... aleg romica tociu clar :) traian stanescu sau mihai dinvale? |
Mishu.
(L-as suna pe Ilie, säracu', pe unde-o fi? Cât voia bäiatu' ästa sä facä film - si n-a avut baftä... Când i-am scris în sfârsit un rolisor, în "Färä lumini de pozitie", nu mai era-n tarä... Cred cä pân-la urmä a rämas doar cu aparitia din "Frumos e în septembrie la Venetia".) Carmen Stänescu, sau Damian Crâsmaru? |
CARMEN STANESCU!
tora vasilescu sau cecilia barbora? |
tora bora
chanson triste sau l'excessive? |
Chanson.
Si Tora, evident! (Cici e o scumpä, o dulce, un sufletel de aur, o fatä de caracter, o actritä remarcabilä, finä, cu umor - dar nu se comparä cu nebuna aia vulcanicä de Tora, care rade tot! Apropo, a fost agentä si a unui fenomen ocult - Tora foarte misticä - aflat de vreo lunä si ceva în plinä desfäsurare aici, la mine-n casä. Când s-o termina, vä povestesc eu.) Valizä sau geamantan? |
valiza, k s asorteaza cu louis vuitton 8)
cu metrou sau cu mashina, 'stuck in the traffic'? |
aleg metroul, pentru posibilitatea pe care ti-o da de a studia fizionomiile celor din jur.
catrinel dumitrescu sau diana lupescu? |
La o diferentä onorabil de redusä, Catrinel.
Birlic sau Giugaru? |
Birlic
Take, Ianke si Cadar sau Gaitele? |
"Gaitele" de-o mie de ori!
Calboreanu sau Vraca? |
Vraca
Jack cu santal de mere sau redbull? |
Redbul - fiindcä îti dä aaariiipi!
Cabanos sau oltenesti? |
All times are GMT +2. The time now is 21:38. |