Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

ghost90 11 Jan 2012 13:56

Oamenii legii isi fac datoria.Daca nu stau in boscheti cu radarul,asteapta sa dea cate o amenda ca sa "mananca" si umflatu sau iau mita de la curvele traseiste,atunci lovesc femei cu piciorul in gura sau le aresteaza inainte de meciuri.Nu conteaza ca-i din US,are toate calificarile unui militian de-al nostru.

Cristina_ 11 Jan 2012 16:35

Originally Posted by omudindulap:

Poate ca ar fi trebuit sa o postez la Loc de dat cu picioru :|
Fiecare cu ce-l doare...

Ce om violent.Indiferent daca femeia l-a lovit , el nu trebuia sa reactioneze in acel fel.Femeia era legata si oricum statea jos.Sper sa il dea afara pe politist pentru violenta de care o dat dovada.:-q

paul_aramis 11 Jan 2012 16:45

aia trebuie să fie mulțumită că mai trăiește...

Chambord 19 Jan 2012 09:11

SOPA and PIPA

http://en.wikipedia.org/wiki/English_Wikipedia_blackout

http://wikimediafoundation.org/wiki/SOPA/Blackoutpage

http://rateyourmusic.com/sopa

omudindulap 19 Jan 2012 13:41

SOPA Cabana

Kriss_Kringle 19 Jan 2012 14:47

Press release de pe TPB

anaemona 19 Jan 2012 17:42

Dragut articolul :)

Twinsen 19 Jan 2012 19:04

Ma enerveaza ca stau de 4 zile la un asa-zis training in Germania unde deocamdata citesc documentatii, lucru care puteam sa fac foarte bine si acasa. Si mai sunt inca 7 saptamani. :-&

rvn 19 Jan 2012 19:18

Originally Posted by Twinsen:

deocamdata citesc documentatii, lucru care puteam sa fac foarte bine si acasa. :-&

facem schimb de locuri, ce zici?

on: ma enerveaza ingrozitor tupeul unora care cred ca daca alti oameni au bun simt, ii pot pacali si manipula cum au ei chef. mi s-a intamplat a nu stiu cata oara, chiar astazi.
si culmea, de fiecare data cand o patesc, imi spun ca data viitoare sa nu mai cad in plasa, sa ma feresc. si totusi...bag seama ca ori eu sunt filantroapa, ori altii stiu prea bine cum sa ma fraiereasca. prefer sa cred prima varianta, ca sa ma mint singura...

iiii 20 Jan 2012 09:34

ma enerveaza ingrozitor cand comand o bere si primesc o bere calda. si barmanul / ospatarul mai are tupeul sa imi ceara si bani pe ea.

Kriss_Kringle 20 Jan 2012 13:44

Din cauza lui SOPA s-a inchis Megaupload.R.I.P:(

sergiuseling 20 Jan 2012 14:01

Pe mine mă enervează ăia care trag concluzii stupide.
Tu ai citit articolul ăla? SOPA nici măcar n-a fost adoptat, acuma se discută în SUA.
Acel site de care vorbești încălca legile actuale și nu numai cele din SUA, acuzațiile din câte văd eu includ 5 capete de acuzare printre care și spălare de bani sau crimă organizată.

Kriss_Kringle 20 Jan 2012 14:30

A fost o exagerare de moment din cauza furiei:D
Ideea e ca s-a inchis site-ul fara ca SOPA si PIPA sa fie aprobate,deci mentalitatea deja a fost adoptata iar intentiile nici ca puteau fi mai clare.Faptul ca au actionat fara legile alea arata ca n-au limite.Te mai si intrebi de ce au nevoie de ele ca sa inchida site-uri care incalca drepturi de autor dar cu ele aprobate o sa taie in stanga si-n dreapta fara sa ajunga in tribunale asa de des.

anaemona 20 Jan 2012 15:50

Eu cred ca valuri cu internetul s-au tot facut in ultimii ani, dar de fiecare data cind s-a inchis o usa (nu tara) s-au deschis mai multe geamuri. N-am urmarit nici evolutia lui Piratebay de ceva ani incoace nici ale altor site-uri dar nu cred ca SOPA sau PIPA sau orice alta denumire din asta va reusi sa blocheze circulatia libera a informatiei, de orice fel o fi ea. Din fericire nu sint doar oameni obisnuiti care se revolta sint firme care au puse in joc milioane sau miliarde, cine stie.

SakuraBlack90 20 Jan 2012 16:32

Pirate Bay a functionat si cand toata media inclusiv internetul spunea in gura mare ca l-au inchis .
In unele tari ca Italia nu poti avea acces din cauza providerului dar in Romania functioneaza sigur .
Ce facem noi nu se numeste piraterie ci schimb cultural :)
Pe mine ma enerveaza reclamele "anti-piraterie" .

chuckyfan 20 Jan 2012 18:10

cand o sa vad un actor de la Hollywood ca moare de foame atunci o sa fiu anti piraterie. Nu stiu de ce se tot plang ca au pierderi din moment ce un film cu buget de 10 milioane scoate 50 de milioane doar in prima saptamana de la lansare.

Oricum nu cred ca SOPA se va aproba. Imi pare rau de megaupload, era preferatul meu dintre siteurile de gen + ca in ultimele saptamani au scos si chestia aia cu asteptarea pana primesti link de download.

iiii 24 Jan 2012 09:19

deci...
ma enerveaza catelusii aia mici, bichoni sau pechinezi, care, dupa ce ca sunt mici, mai au si suflet de amstaff sau de pitbull.
de exemplu, astazi pe bd timisoara, mandea merge la munca, spre 41 si de dupa o masina iese un "fioros" de asta mic, imbracat corespunzator cu hainuta, si ma latra de imi sta inima in mine, si apare si stapanul si aud celebra replica : "nu musca" . M-au apucat pandaliile...

Cristina_ 24 Jan 2012 10:26

Originally Posted by iiii:

deci...
ma enerveaza catelusii aia mici, bichoni sau pechinezi, care, dupa ce ca sunt mici, mai au si suflet de amstaff sau de pitbull.
de exemplu, astazi pe bd timisoara, mandea merge la munca, spre 41 si de dupa o masina iese un "fioros" de asta mic, imbracat corespunzator cu hainuta, si ma latra de imi sta inima in mine, si apare si stapanul si aud celebra replica : "nu musca" . M-au apucat pandaliile...

Faza ar fii fost si mai tare daca pe langa faptul sa fie imbracat sa mai aiba si botnita.:))

iiii 24 Jan 2012 10:30

exact.... masca de aia a la hannibal :)))

iiii 24 Jan 2012 10:36

a, era sa uit :
ma enerveaza ingrozitor persoanele care urca poze pe cinemagia, numai pentru DVD, si vin apoi si tipa la cronica de sugestii ca de ce nu se aproba pozele lor!!!
fratilor, in cora si in billa am vazut DVD-uri cu filme la 4.99 ron! si din ce am zarit..nu erau filme rele... 2010-2011... la 4.99 ron!!!

vave 25 Jan 2012 13:37

Îi detest, da' rău de tot, pe cei care fumează în lift.

Cristina_ 25 Jan 2012 14:18

Originally Posted by vave:

Îi detest, da' rău de tot, pe cei care fumează în lift.

exista si astfel de oameni?:))

iiii 25 Jan 2012 14:19

da cristina, la mine in bloc sunt niste kinderi care fumeaza in lift.

vave 25 Jan 2012 17:01

da cristina, la mine in bloc sunt niste kinderi care fumeaza in lift.

Îmi place cum se înțelege că la ei mă refeream. :))

iiii 25 Jan 2012 17:04

lasa vave, ca eu am vazut si oameni care coborau , vecini de bloc care isi aprindeau tigara fix de la usa apartamentului ca sa nu fumeze in casa....

iiii 01 Feb 2012 11:36

ma enerveaza ingrozitor gheata de pe jos! stratul de gheata alunecos... si deasupra putina zapada... si nu vezi gheata si bufff!!!

Astazi in drum spre munca, era de 2 ori sa imi rup gatu in astfel de ipostaze

Cristina_ 01 Feb 2012 12:01

ma enerveaza ingrozitor gheata de pe jos! stratul de gheata alunecos... si deasupra putina zapada... si nu vezi gheata si bufff!!!

Haha!:))
Apropo iiii , pe Sorin l-ai mai vazut in ultimul timp?B-)

iiii 01 Feb 2012 12:05

pe cine? pe omul xerox? chiar nu...

abia astept sa il prind pe undeva sa il mustruluiesc in stilul meu..

doamne si cate commenturi copiate i-am mai gasit... of of of

AndreiStefan 01 Feb 2012 12:17

mersul ca mersul, da pe stradutele mici cu sens unic unde nu s-a degajat zapada deloc, e de vis sa circuli cu masina...

iiii 01 Feb 2012 12:27

acolo nu mai zic...
tu folosesti masina pe vremea asta? ai avut probleme? derapaje?

Cristina_ 01 Feb 2012 12:30

Originally Posted by AndreiStefan:

mersul ca mersul, da pe stradutele mici cu sens unic unde nu s-a degajat zapada deloc, e de vis sa circuli cu masina...

Nu ar trebui sa te plangi tu care ai BMW X3.:-O

Sikandar 01 Feb 2012 14:21

Nu mă enervează îngrozitor, dar mă mistuie grozav o listă cu useri de la profilul meu. Cine este fresie şi cum a izbândit în a strânge un punctaj cât următorii 20 useri laolaltă?

AndreiStefan 01 Feb 2012 14:51

acolo nu mai zic...
tu folosesti masina pe vremea asta? ai avut probleme? derapaje?

am mers si in serile alea cu viscol...dar daca esti atent si nu teribilist si mai ales cunosti limitele masinii, n-ai de ce sa ai probleme...

Derapajele sunt normale atunci cand circuli pe un strat de gheata dur si denivelat(intalnit des pe stradutele mici) dar la viteza mica e usor sa recapeti controlul.

Originally Posted by Cristina_:

Nu ar trebui sa te plangi tu care ai BMW X3.:-O

=)) nu pot sa cred...ce putea sa tina minte o...blonda:P

Desi cred ca am mentionat si in postul ala despre care am o vaga idee...nu e masina mea X3-ul, e din...famile. Asa ca trebuie sa te dezamgesc si sa-ti spun ca masina propietate personala este un amarat de Cielo...naspa eh?:))

iiii 01 Feb 2012 15:19

io am inteles ce zici tu, dar eu daca as fi avut masina, pe viscolul ala nu cred ca as fi condus... mai bine metrou

Cristina_ 01 Feb 2012 17:45

Desi cred ca am mentionat si in postul ala despre care am o vaga idee...nu e masina mea X3-ul, e din...famile. Asa ca trebuie sa te dezamgesc si sa-ti spun ca masina propietate personala este un amarat de Cielo...naspa eh?:))

Pana la urma ca este a familiei sau "nefamiliei" tu o conduci. Ce mai conteaza. Practic tu esti "BOSSUL" care umbla cu BMW-ul Glumesc:)) Din curiozitate te intreb BMW-ul are interior piele?:D Iar despre Cielo inca si acum imi amintesc reclama cand un taur fugea dupa un Cielo intr-o arena.:-? Trebuie sa caut reclama pe Youtube.

AndreiStefan 02 Feb 2012 00:06

io am inteles ce zici tu, dar eu daca as fi avut masina, pe viscolul ala nu cred ca as fi condus... mai bine metrou

Cand ai de mers de la Gara de Nord pana pe Sos Pipera sau in Pantelimon(Socului), metroul nu cred ca e o optiune foarte buna...sau poate nu mai stiu eu statiile care, cum, pe unde sunt...

Prefer sa-mi ia masina 13-14% decat sa dardai in statii de autobuz/tramvai.

Pana la urma ca este a familiei sau "nefamiliei" tu o conduci. Ce mai conteaza. Practic tu esti "BOSSUL" care umbla cu BMW-ul Glumesc:)) Din curiozitate te intreb BMW-ul are interior piele?:D Iar despre Cielo inca si acum imi amintesc reclama cand un taur fugea dupa un Cielo intr-o arena.:-? Trebuie sa caut reclama pe Youtube.

:)) Din nou trebuie sa te dezamagesc, dar OO-le cele mai mari din familie nu imi apartin...:P N-are tapiterie de piele, insa are scaune incalzite...o functie in general insuportabila barbatilor si placuta femeilor;)

Si totusi oricat de misto ar fi senzatia sa treci de la 75 de cai de pe Cielo la 270 pe BMW, parca tot mai placut e sa conduc linistit "tanculetul" meu cutie automata...in traficul din Bucuresti e ideala!

Iar de reclama...mai degraba imi vine in minte reclama de la Matiz cu Godzila(Micul Gigant) decat cea cu taurul de la Cielo...

iiii 02 Feb 2012 01:31

reclama de rahat de la nivea , unde e un X si nu merge sa inchizi!

Cristina_ 02 Feb 2012 11:36

Iar de reclama...mai degraba imi vine in minte reclama de la Matiz cu Godzila(Micul Gigant) decat cea cu taurul de la Cielo...

Aici sunt reclamele tale http://www.youtube.com/watch?v=pFhfEk78kk0 si http://www.youtube.com/watch?v=PQm0shAHrVg

PS.Poate daca trec vreodata prin Bucuresti imi arati si mie BMW-ul tau.:))

StrangeHouse 02 Feb 2012 13:18

japonezii aia imputiti care vaneaza balene ILEGAL X(

AndreiStefan 02 Feb 2012 23:56

Aici sunt reclamele tale http://www.youtube.com/watch?v=pFhfEk78kk0 si http://www.youtube.com/watch?v=PQm0shAHrVg

PS.Poate daca trec vreodata prin Bucuresti imi arati si mie BMW-ul tau.:))

Mersi, acum imi amintesc reclama de la Cielo:)

Ti-l arat cu mare drag...BMW-ul desigur :)) Pt tine gasesc si un sticker "Blonda on board" :P

Chambord 06 Feb 2012 10:13

bremen1980 06 Feb 2012 10:20

Chambord sa stii ca nimeni nu iubeste grasii :))

Chambord 06 Feb 2012 10:25

Asta ar insemna ca pe mine ar trebui sa ma iubeasca toata lumea :))
Acu serios, the shit has hit the fan :(

bremen1980 06 Feb 2012 10:34

Anorexia cuprinde Romania.

Eu am o problema cu masurile la haine .La 1,83m marimea L ma cam stringe dar XL e prea mare :(( Ma strecor cu greu intre astea doua .Ma oftic pentru ca vazusem niste țoale misto pe diverse situri ( la preturi decente ) dar nu ma risc . Aceleasi cirpe sunt la noi in magazine de 2-3 ori mai scumpe.X(

Chambord 06 Feb 2012 10:39

LOL Nu-s anorexic. Doar ca asimilez mai putin ca altii. Ma rog, avantajul e ca pot sa mananc absolut orice vreau, in orice cantitate, fara sa ajung rotund :)

sergiuseling 06 Feb 2012 11:11

Pe mine mă enervează că unor criminali li se ia apărarea.
Vezi primarul din Cluj Napoca, fostul primar din Baia Mare, mai nou văd că și delapidatorul ăla german.

Chiar au nevoie ăștia de susținere? Dacă tot i-au prins cu mâța-n sac, măcar să aibă decența să stea cuminți la locul lor nu să ne spună peste tot cât de reformați sunt.

redmen 06 Feb 2012 16:57

Originally Posted by bremen1980:

.... vazusem niste țoale misto ..... Aceleasi cirpe ....

Pai ori sunt toale misto ori sunt carpe? :P

bremen1980 06 Feb 2012 18:04

Originally Posted by redmen:

Originally Posted by bremen1980:

.... vazusem niste țoale misto ..... Aceleasi cirpe ....

Pai ori sunt toale misto ori sunt carpe? :P

Asta aduce cumva cu vulpea si strugurii acri . Daca le poti avea sunt țoale misto iar daca nu se transforma in cirpe scumpe .It 's a thin line between love and hate .
Uite de exemplu vazusem pe http://www.dress-for-less.com o geaca Tommy Hilfiger la 75 de euro .
Aceeasi geaca in mallul din Baneasa costa 900 de lei la reduceri .

redmen 06 Feb 2012 18:14

Te inteleg perfect crede`ma .. si in privinta preturilor absurde practicate la noi si in privinta dificultatii in a gasi marimea potrivita la haine :)

bremen1980 06 Feb 2012 18:21

Sa stii ca a inceput criza sa muste rau din lanturile astea de magazine care aduc produse din afara si au preturi nesimtite . Multe incep sa se inchida si vezi faiomosul afis mincinos ''Aici se va deschide in curind un nou magazin ''

All times are GMT +2. The time now is 03:09.