Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

StefanDo 31 Oct 2010 13:42

gresit, uitati-va la toti neispravitii "convinsi" ca filmul e minunat dupa ce au vazut doar trailerul. Da' convinsi, frate, ar fi in stare sa jure.

keep se pune exact la acelasi nivel cand deraiaza cu pre-impresii negative

dragonfly_drk 31 Oct 2010 14:36

cu atitudinea asta o sa va pierdeti voi toti useri si cinemagia va muri (cel putin forumul). imi pare rau sa spun asta, dar asta e adevarul si blestemul meu e ca de fiecare data cand spun ceva, se adevereste. in trei luni de zile de cand sunt aici, am vazut cum forumul moare incet. la inceput se posta, era bine. cateva certuri pe ici pe colo, rezolvate imediat. acum, in afara de certuri si jocuri nu mai vezi nimic. si e normal daca userii nu mai au voie sa posteze la atelier pentru ca nu sunt competenti (ma refer la incepatorii in domeniul scenaristicii), nu au voie sa posteze la filme daca nu le-au vazut, nu au voie acolo, nici acolo, nici acolo... mai ramane jocul interminabil. imi pare rau ca s-a ajuns aici dar eu nu mai rezist. m-am saturat sa ma uit cum se cearta altii. degeaba vorbesti cu unu, sau cu altul ca tot la ale lor raman. degeaba incerci sa ii impaci ca nu reusesti. mai bine te lasi pagubas. pana nu pleaca unul, tot asa va fi. iar daca unul dintre ei va pleca, o parte din cinemagia va muri. nicicum nu e bine.
chiar vroiam sa va spun: eu inteleg ca nu e bine sa iti spui parerea despre film inainte sa il vezi. dar nu va ganditi ca e un exercitiu bun sa iti spui parerea si inainte si dupa iar apoi sa le compari? (parerile) in fond, orice om cu scaun la cap, inainte sa se uite la un film vizioneaza un trailer sau citeste cateva informatii despre film. ca sa vada daca e bun. automat, se formeaza in mintea lui o parere. e ceva instinctual de genul: "filmul asta e bun!" sau "filmul asta nu merita!"
sa fim seriosi. majoritatea dintre noi luam ca si criteriu de analiza trailerul. daca trailerul e ok, ne uitam la film. daca nu e, il lasam deoparte. asa ca de unde pana unde, oamenii nu mai au voie sa isi exprime parerile in legatura cu filmele?
am inteles ca Pit nu are nimic personal cu keep. asa ca am stat foarte bine sa ma gandesc... oare de ce se intampla toate astea? cum s-a ajuns aici?
simplu. asta se intampla cand stii prea multe despre interlocutorul tau.
inainte sa aflu cine e keep in viata reala, nu aveam nimic cu el. nu ma deranjau posturile lui, nu ma afectau in niciun fel. pentru ca nu stiam cine e si ii analizam posturile individual, fara sa ma gandesc deloc la persoana din spatele userului keep. in momentul in care am aflat cine e, s-au schimbat lucrurile. il urmaream cu mare atentie pentru ca stiam ca e din breasla. vroiam sa invat (sa fur) meserie, la fel cum fac cu toti useri de care stiu ca au ceva habar de cinematografie sau lucreaza in domeniu. pana cand m-am uitat mai atent si am aflat cateva informatii in plus. in acel moment viziunea mea s-a schimbat la 180 de grade. acum il vad alt om si nu pentru ca el s-ar fi schimbat, ci pentru ca realitatea cu care il vedeam eu s-a schimbat. acesta cred ca e si motivul pentru care Pit urla in gura mare. pentru ca are alte pretentii de la un om atat de valoros ca si keep. sa fim seriosi, omul e realizat, are imaginatie, se pricepe. nu il poti acuza de incompetenta sau ca nu se pricepe. ar fi blasfemie. si totusi, anumite gesticulari verbale, mai ales in ceea ce-i privesc parerile il fac sa para un biet student revoltat pe cinematografia romaneasca. insa Pit. exagereaza. iar exagerarile lui cumulate cu exagerarile lui keep, iti induc o stare neplacuta.

imi pare rau sa va spun, tuturor moderatorilor, ca formul a ajuns sa fie exact ca un stat totalitar, in care libertatea de exprimare lipseste cu desavarsire. si imi mai pare rau sa spun ca s-a ajuns intr-acolo incat sa fie sterse o gramada de mesaje, sa fie modificate sau mutate dintr-un loc in altul, doar pentru ca moderatorii acestui forum sa se simta bine si sa doarma linistiti. adevarul e ca ati inceput sa abuzati de puterea pe care o aveti, dragii mei. si cum mie nu mi-a placut niciodata comunismul (exact regimul sub care se afla acest forum, momentan), prefer sa ma retrag pana in momanetul in care voi afla din surse sigure ca forumul si-a revenit.

imi pare rau. vroiam sa invat de la voi. aveam multe pareri de spus si de spre "Autobiografia...", pareri pertinente, pe care insa nu am avut curajul sa le postez. aveam multe pareri si despre scenariul lui Alice, insa din aceleasi motive nu le-am postat. asa cum am avut multe pareri, dar nu le-am spus. pentru ca oricat as fi eu de zapacita, si oricat as fi de off-topic, uneori, mai documentez, ma interesez si imi fac o parere.

o sa imi fie dor de voi. :( :-h

c.ghevara 31 Oct 2010 14:48

Originally Posted by StefanDo:

gresit, uitati-va la toti neispravitii "convinsi" ca filmul e minunat dupa ce au vazut doar trailerul. Da' convinsi, frate, ar fi in stare sa jure.

keep se pune exact la acelasi nivel cand deraiaza cu pre-impresii negative

Unde am putea să ne uităm la toţi neisprăviţii, dacă ai fi şters postările lor?! ;)

@dragon

Rău faci dacă nu comentezi fragmentul Alicei! Rău faci dacă nu pui ceva scris de tine la Atelier. E o greşeală mai mare să nu-ţi spui părerea, decât să ai o părere "greşită". >:D< Toate părerile sunt egale, da egale!, ca drept de a fi expuse. E treaba şi libertatea cititorului să ţină sau nu cont de ele, sau câtă importanţă le dă, în funcţie de emitent. Trebuie să ai curajul de a-ţi asuma acest risc. În acest caz, autocenzura de tipul "sunt mic şi prost, aşa că stau în banca mea" deschide calea adevăratei cenzuri. După cum non-combatul deschide calea dictaturii.
Eşti la vârsta la care ai dreptul să greşeşti, să exagerezi, să dai cu mucii în fasole, cu bâta în baltă, să te schimbi, să te răzgândeşti, să fii subiectivă. Dacă nu acum, atunci când?

Forumul ăsta nu mi se pare un loc destinat maeştrilor în jocul cu mărgelele de sticlă. ;) Nu dramatiza în privinţa forumului! E o mică societate guvernată de legi naturale, o societate care îşi poartă singură de grijă şi se autoregenerează. :)
Aşa că, hai, dă-i bătaie şi scrie! :-*

keepwalking 31 Oct 2010 14:50

e o falsa problema, asta cu pre-vizionatul.
ORICE impresie negativa, fie ca e inainte de film sau dupa, este balacarita de pitbull.

keepwalking 31 Oct 2010 14:52

dragon fly,
eu zic sa ramai pe aici.
fa-ti curaj si spune-ti parerile.

StefanDo 31 Oct 2010 15:00

ba nu le-am sters absolut deloc, vezi o multime pe la acum pe ecrane

raman pentru ca, desi cumplit de... naive, sunt inofensive. Cele ale lui keep, in schimb, provoaca scandaluri.

cat despre falsa problema, oricine are dreptul sa-si sustina punctul de vedere

matmircea 31 Oct 2010 15:25

Originally Posted by dragonfly_drk:

cu atitudinea asta o sa va pierdeti voi toti useri si cinemagia va muri (cel putin forumul). imi pare rau sa spun asta, dar asta e adevarul si blestemul meu e ca de fiecare data cand spun ceva, se adevereste. in trei luni de zile de cand sunt aici, am vazut cum forumul moare incet. la inceput se posta, era bine. cateva certuri pe ici pe colo, rezolvate imediat. acum, in afara de certuri si jocuri nu mai vezi nimic. si e normal daca userii nu mai au voie sa posteze la atelier pentru ca nu sunt competenti (ma refer la incepatorii in domeniul scenaristicii), nu au voie sa posteze la filme daca nu le-au vazut, nu au voie acolo, nici acolo, nici acolo... mai ramane jocul interminabil. imi pare rau ca s-a ajuns aici dar eu nu mai rezist. m-am saturat sa ma uit cum se cearta altii. degeaba vorbesti cu unu, sau cu altul ca tot la ale lor raman. degeaba incerci sa ii impaci ca nu reusesti. mai bine te lasi pagubas. pana nu pleaca unul, tot asa va fi. iar daca unul dintre ei va pleca, o parte din cinemagia va muri. nicicum nu e bine.
chiar vroiam sa va spun: eu inteleg ca nu e bine sa iti spui parerea despre film inainte sa il vezi. dar nu va ganditi ca e un exercitiu bun sa iti spui parerea si inainte si dupa iar apoi sa le compari? (parerile) in fond, orice om cu scaun la cap, inainte sa se uite la un film vizioneaza un trailer sau citeste cateva informatii despre film. ca sa vada daca e bun. automat, se formeaza in mintea lui o parere. e ceva instinctual de genul: "filmul asta e bun!" sau "filmul asta nu merita!"
sa fim seriosi. majoritatea dintre noi luam ca si criteriu de analiza trailerul. daca trailerul e ok, ne uitam la film. daca nu e, il lasam deoparte. asa ca de unde pana unde, oamenii nu mai au voie sa isi exprime parerile in legatura cu filmele?
am inteles ca Pit nu are nimic personal cu keep. asa ca am stat foarte bine sa ma gandesc... oare de ce se intampla toate astea? cum s-a ajuns aici?
simplu. asta se intampla cand stii prea multe despre interlocutorul tau.
inainte sa aflu cine e keep in viata reala, nu aveam nimic cu el. nu ma deranjau posturile lui, nu ma afectau in niciun fel. pentru ca nu stiam cine e si ii analizam posturile individual, fara sa ma gandesc deloc la persoana din spatele userului keep. in momentul in care am aflat cine e, s-au schimbat lucrurile. il urmaream cu mare atentie pentru ca stiam ca e din breasla. vroiam sa invat (sa fur) meserie, la fel cum fac cu toti useri de care stiu ca au ceva habar de cinematografie sau lucreaza in domeniu. pana cand m-am uitat mai atent si am aflat cateva informatii in plus. in acel moment viziunea mea s-a schimbat la 180 de grade. acum il vad alt om si nu pentru ca el s-ar fi schimbat, ci pentru ca realitatea cu care il vedeam eu s-a schimbat. acesta cred ca e si motivul pentru care Pit urla in gura mare. pentru ca are alte pretentii de la un om atat de valoros ca si keep. sa fim seriosi, omul e realizat, are imaginatie, se pricepe. nu il poti acuza de incompetenta sau ca nu se pricepe. ar fi blasfemie. si totusi, anumite gesticulari verbale, mai ales in ceea ce-i privesc parerile il fac sa para un biet student revoltat pe cinematografia romaneasca. insa Pit. exagereaza. iar exagerarile lui cumulate cu exagerarile lui keep, iti induc o stare neplacuta.

imi pare rau sa va spun, tuturor moderatorilor, ca formul a ajuns sa fie exact ca un stat totalitar, in care libertatea de exprimare lipseste cu desavarsire. si imi mai pare rau sa spun ca s-a ajuns intr-acolo incat sa fie sterse o gramada de mesaje, sa fie modificate sau mutate dintr-un loc in altul, doar pentru ca moderatorii acestui forum sa se simta bine si sa doarma linistiti. adevarul e ca ati inceput sa abuzati de puterea pe care o aveti, dragii mei. si cum mie nu mi-a placut niciodata comunismul (exact regimul sub care se afla acest forum, momentan), prefer sa ma retrag pana in momanetul in care voi afla din surse sigure ca forumul si-a revenit.

imi pare rau. vroiam sa invat de la voi. aveam multe pareri de spus si de spre "Autobiografia...", pareri pertinente, pe care insa nu am avut curajul sa le postez. aveam multe pareri si despre scenariul lui Alice, insa din aceleasi motive nu le-am postat. asa cum am avut multe pareri, dar nu le-am spus. pentru ca oricat as fi eu de zapacita, si oricat as fi de off-topic, uneori, mai documentez, ma interesez si imi fac o parere.

dragon doar nu pleci?

c.ghevara 31 Oct 2010 15:29

ba nu le-am sters absolut deloc, vezi o multime pe la acum pe ecrane

raman pentru ca, desi cumplit de... naive, sunt inofensive. Cele ale lui keep, in schimb, provoaca scandaluri.

Poate tocmai pentru că ale lui Keep nu sunt naive. Provoacă scandaluri? Cu cine? Cu moderatorii? :))

danonino 31 Oct 2010 17:22

Originally Posted by dragonfly_drk:

Din cate observ, pleci. Du-te tare! =D> . Da, stiu, cata lipsa de bun simt de partea mea. Din pacate, nu respect conventiile sociale doar pentru ca ele exista.

Pitbull si Stefan ies in particular la un pahar de vin sau o halba de bere. Pitbull nu va pati nimic, nimic mai mult e o atentionare in treacat, chiar infonesiva, de tipul: " Ai si tu grija!" .

Keep (si restul), intre timp, posteaza acolo unde, cainele batran, posesor de convingeri irationale si stereotipe, nu are abilitati de moderator.

StefanDo 31 Oct 2010 19:47

ia zi, che, e al dracului de cald in moorea, nu?

rvn 31 Oct 2010 20:44

eu n-am nimic de reprosat, nimanui.
nici moderatorilor.
atunci cand a fost cazul, am fost avertizata sau bannata.
n-a fost nici un bai. nu m-am suparat, n-am amenintat pe nimeni, cu nimic.
pentru Dumnezeu, asta e un loc public. virtual, dar public.
atunci cand v-ati facut conturi, keepy, c., danonino, dragon_fly, credeati ca aici e vreun loc unde daca te supara cineva iti iei jucariile si pleci?
am auzit in ultimele zile, multe "amenintari" cu plecatul...
DAR,PLECATI FRATILOR in liniste, fara sa mai anuntati cu surle si trambite, ca nu v-a adus nimeni cu forta aici. singuri si cu mana voastra v-ati logat, nu v-a pus nimeni pistolul la tampla.
nu va convine atmosfera, stratosfera, ionosfera Cinemagiei?
nimic mai simplu! nu mai accesati site-ul. va obliga cineva???
sunteti patetici!
AICI NU E NICI O DICTATURA!
din contra, e cel mai democratic loc.

danonino 31 Oct 2010 21:46

Originally Posted by rvn:

eu n-am nimic de reprosat, nimanui.
nici moderatorilor.
atunci cand a fost cazul, am fost avertizata sau bannata.
n-a fost nici un bai. nu m-am suparat, n-am amenintat pe nimeni, cu nimic.
pentru Dumnezeu, asta e un loc public. virtual, dar public.
atunci cand v-ati facut conturi, keepy, c., danonino, dragon_fly, credeati ca aici e vreun loc unde daca te supara cineva iti iei jucariile si pleci?
am auzit in ultimele zile, multe "amenintari" cu plecatul...
DAR,PLECATI FRATILOR in liniste, fara sa mai anuntati cu surle si trambite, ca nu v-a adus nimeni cu forta aici. singuri si cu mana voastra v-ati logat, nu v-a pus nimeni pistolul la tampla.
nu va convine atmosfera, stratosfera, ionosfera Cinemagiei?
nimic mai simplu! nu mai accesati site-ul. va obliga cineva???
sunteti patetici!

De acord. Mai putin faptul ca, eu nu am zis ca plec, iar daca voi face asta, cu siguranta, nu voi face o scena.

Originally Posted by rvn:

AICI NU E NICI O DICTATURA!
din contra, e cel mai democratic loc.

Mai putin acolo unde e un user, cu puteri sporite, care detine o acumulurare de clisee si stereotipii, de nestramutat.

copila_satanista 01 Nov 2010 09:27

dragon_fly forumul asta nu crapa asa usor, ca fiecare padure are si uscaciunile lui (danonino taci frate ca fara dragon_fly nu te mai baga mai nimeni in seama). intotdeauna vor pleca oameni si vor veni altii, vor fi unii de la care ai ce invata, unii cu care poti avea discutii cu argumente pro/contra si altii pe care mai bine ii lasi in pace sa debiteze pana se plictisesc. asta-i viata oriunde, invata sa sa stai cat timp simti ca exista ceva pentru care se merita sa stai. spui ca ti-ar fi dor de unii, pai si-atunci de ce sa renunti la ei? ti-am mai spus mai demult, mai serios decat crezi, ca ti-ar fi foarte util sa iti muti privirea mai des catre cei care iti plac decat catre cei care nu-ti plac :)

FreakDoll 02 Nov 2010 20:44

Daca el se comporta ca pe "tarlaua ma'sii", nu vreau sa'mi imaginez de unde a aterizat un individ ca tine.
Ti'au scos banul doar ca sa ai iar ocazia sa te dai in stamba pe'aici.Bleah.

Pitbull 02 Nov 2010 20:44

Vä rog, vorbiti la progamare sä REZOLVE ODATA problema mesajelor care rämân agätate aiurea în cookies, în memorie, sau în ce rämân. De când a venit, userul se mai sus împroascä peste tot cu off-topicuri, polite plätite, härtuiri, provocäri, bancuri proaste, etc. In 24 de ore, a postat cam 10% mesaje acceptabile, iar în rest, numai mizerii. I le mut constant la Azil, dar problema e cä alea trimise acolo rämân bifate de la distantä, si când încerc sä-i internez noile dejectii, vBulletin-ul îmi spune cä n-am voie (din cauza bifärii remanente a ultimului mesaj, aflat acum în Azil, unde nu am jurisdictie), asa cä trebuie sä fac tot felul de cascadorii ca sä mi-l desprind din coadä.
Iar chestia asta are si alte rezultate haotice: stergeri nedorite, merging-uri aiurite, etc. Haideti, sä scäpäm o datä pentru totdeauna!

Pitbull 02 Nov 2010 21:05

Originally Posted by Judex:

Mai du-te ma-n primejdii de atarnator!

Ai un avertisment.
Potoleste-te - altfel, vei fi bannat.

dragonfly_drk 02 Nov 2010 21:31

voi chiar nu intelegeti, nu? Judex vrea bann definitiv... si nu glumesc. chiar vrea asta... nu stie cum sa o faca asa ca a gasit modalitatea asta... eu zic sa il ajutam sa i se indeplineasca dorinta...
deci, fac apel la admini sa-i indeplineasca ultima dorinta muribundului. ;)
daca vreti fac si campanie...

"Judex are nevoie de ajutorul nostru. el nu se simte in siguranta daca nu e bannat. sa il ajutam sa revina in lumea lui de poveste. votati pentru bannare, votati pentru Judex..."

Pitbull 02 Nov 2010 21:38

Strici orzul pe gâste, Liebe Lulo. Lasä-l, nu-i mai da atentie.
Mâine vom uita tot ce s-a întâmplat în ultimele 26 de ore.

Judex 02 Nov 2010 21:46

Gresit. Nu vreau sa fiu suspendat, pentru ca am de discutat cu oameni de calitate, precum Che, Keep sau Alice.

dragonfly_drk 02 Nov 2010 21:47

atunci taci si discuta cu ei... si numai cu ei. ;)

Judex 02 Nov 2010 21:49

Bai, tu pentru o semianalfabeta ai foarte mult tupeu! =))

dragonfly_drk 02 Nov 2010 21:50

ete fleosc... si tu, pentru un badaran, la fel... :))

Pitbull 02 Nov 2010 21:56

Liebe Lula, te-am RUGAT - nu-l mai bäga în seamä.
Te cobori la nivelul lui?
Lasä-l cä s-a aranjat pentru trei bannäri pe viatä, nu una. E de-ajuns.
Hai, sä ne vedem de ale noastre.

dragonfly_drk 02 Nov 2010 22:07

gata. eu mi-am transmis doza zilnica de razbunare. acum ma intorc in cuibusorul meu. ;)
il evit deocamdata pe viitorul bannat. mai incolo, vom vedea ce va fi... ;)

Judex 02 Nov 2010 22:22

Yeah, right. Mireille Mathieu. :P

Judex 02 Nov 2010 22:54

Danonino, stiu ca noi doi am avut oarece divergente, lucru pentru care imi cer iertare. Dar Stefan nu are ce cauta in discutia asta. ;)

FreakDoll 02 Nov 2010 23:05

Cat de rusinos.Sa'ti ceri iertare de la niste oameni cu care ai avut divergente si despre care afirmai ca nu'i suporti doar pentru simplul motiv ca esti luat in vizor de mai multe persoane si n'ai nevoie sa sara inca una pe tine:)))) A, da.Si nu e prima data.Asa ai procedat si cu redmen.Vaiiii, ce rusine!!:))

Judex 02 Nov 2010 23:14

Mai du-te fa-n mortii ma-tii. Eu nu am ce discuta cu nimicuri precum tine. Ti-am spus sa nu mi te mai adresezi, tarfa!

Pitbull 02 Nov 2010 23:45

Originally Posted by Judex:

Mai du-te fa-n mortii ma-tii. Eu nu am ce discuta cu nimicuri precum tine. Ti-am spus sa nu mi te mai adresezi, tarfa!

For the record.

dragonfly_drk 03 Nov 2010 00:19

Judex, stii ce e cel mai amuzant? ma intreaba lumea pe mess... oameni care nu sunt inscrisi pe cinemagia. simplii vizitatori: "ce-i, mai fata cu Judex, asta? ce are de vorbeste asa?"
si imi trimit pasaje intregi din discursurile tale scurte dar pline de vlaga.
deci, pot sa spun oficial, ca esti o mare vedeta a... mediocritatii in care tu singur ai ales sa te ingropi. =D>
si cu asta iti urez noapte buna, vise placute si purecii sa te sarute... (restul o stii)

dragonfly_drk 03 Nov 2010 00:39

bai, esti tu... eu sunt fata... asta unu la mana.
2. ar trebui sa te bucuri de rangul pe care l-ai primit in societate
3. eu evoluez, tu involuezi
4. am uitat ce am vrut sa spun dar asta numai din cauza ca nu esti atat de important.

copila_satanista 03 Nov 2010 06:34

ptiiiuuu ce betie crunta a tras al nost' judex (:|

StefanDo 03 Nov 2010 09:26

judex a fost banat pe o perioada nederminata

anaemona 03 Nov 2010 14:00

Stefan, nu ai spus tu undeva, poate chiar in topicul asta ca nu se mai dau banari nelimitate? Eu inteleg banarile definitive doar pentru conturi de spam. Pe un forum atit de larg deschis publicului, cum e asta, nu cred ca banul permanent aplicat unui user cu vechime e o buna metoda de moderare.

Nu vreau sa intru in detalii: ce a zis unu, ce a zis altu, etc. nu-s la gradinita. O propunere pentru voi, Stefan si Gloria: fixati o perioada, de o saptamina sa zicem, in care sa moderati mesajele celor care au calcat pe bec, adica sa nu apara mesajele in timp real, doar dupa ce unul din voi le verifica. Stiu ca in primul rind lui Judex nu i-ar suride ideea asta, dar asta e propunerea mea, pentru evitarea banarilor nelimitate.

Eu inca o astept pe Dragomara :) si bineinteles si pe Judex.

copila_satanista 03 Nov 2010 14:12

azi sunt melancolica se pare, ca si eu ma gandeam la Drago :D cu toate zapacelile si izbucnirile ei total dubioase avea si un stil delicios de care mi s-a facut ceva dor
lui judex crek ar trebui sa i se faca mila de noi si sa dea pe la AA ca-i pacat de el

StefanDo 03 Nov 2010 14:25

anemona, in primul rand nedeterminat nu inseamna definitiv

in al doilea rand nu avem timp nici macar sa citim, daramite sa editam mesaje

si in cazul lui judex, sa fim seriosi: daca dupa o banare de cateva saptamani vii si te comporti ASA...

Liviu- 03 Nov 2010 15:58

Si eu as fi de acord cu o debanare a Dragomarei. Desigur, daca provoaca certuri ca inainte se poate reveni iar asupra banului, dar cred ca a stat banata destul...

PS: Cu toate ca Judex s-a manifestat in modul lui cunoscut, cred ca la baza avea dreptate. Pit nu e chiar cel mai obiectiv cand vine vorba de unele persoane :P Asta nu inseamna ca Judex nu-si merita banul, sigur era si el constient ca-l va primi...

anaemona 03 Nov 2010 16:30

Stefan, azi sint in forma, imi vin o multime de idei :)) sper sa nu faca nimeni vreo remarca nesanatoasa :D

Ce-ai zice daca ati face o zi pe luna sau hai, la 2 luni, in care sa gratiati toate pedepsele. Din cite imi amintesc, pina si Ceausescu facea asta, e ceva curent la mai toate statele sa se gratieze anumite pedepse intr-o zi anume.

Sau inca o idee :)) de cite semnaturi de useri ar fi nevoie ca sa se ridice un ban? 10 e un numar rezonabil? tinind cont ca nu-s chiar asa multi activi pe forum.

Pitbull 03 Nov 2010 17:30

Originally Posted by anaemona:

Ce-ai zice daca ati face o zi pe luna sau hai, la 2 luni, in care sa gratiati toate pedepsele. Din cite imi amintesc, pina si Ceausescu facea asta, e ceva curent la mai toate statele sa se gratieze anumite pedepse intr-o zi anume.

Foarte posibil!
Evident, la pachet cu cenzurarea atentä a absolut tuturor mesajelor de cätre o comisie de orientare ideologicä, trecerea numärului de mesaje lunare pe cartelä, înfiintarea unei politii politice a forumului alcätuitä din hackeri care sä scormoneascä prin computerele membrilor si sä le umple de virusi, troieni si spyware. si prezenta forumului on-line doar seara, între orele 20:00-22:00.
Originally Posted by anaemona:

Sau inca o idee :)) de cite semnaturi de useri ar fi nevoie ca sa se ridice un ban? 10 e un numar rezonabil? tinind cont ca nu-s chiar asa multi activi pe forum.

Depinde de cuantumul cotizatiei lunare de membru - de exemplu:
98,99 euros -> 10 voturi
49,97 euros -> 30 voturi
29,00 euros -> 50 voturi
09,99 euros -> 99,99 voturi
00,00 euros -> câti useri, atârea voturi (unanimitate)
(Democratia nu e nicäieri gratuitä, ci bazatä pe taxe si impozite; alegätor = contribuabil.)

keepwalking 03 Nov 2010 17:48

eu propun altceva.
o greva a celor mai activi utilizatori ai acestui forum.
nu pentru judex, ci ca o atitudine de protest impotriva manierei insultatoare in care se manifesta moderatorul pitbull.
eu, personal, nu voi mai posta nimic in urmatoarele 10 zile.
sper ca exemplul meu sa fie urmat si de altii.

Pitbull 03 Nov 2010 17:56

Vin si eu, vin si eu! :D
Unde punem pichetul?

c.ghevara 03 Nov 2010 17:57

anemona, in primul rand nedeterminat nu inseamna definitiv

in al doilea rand nu avem timp nici macar sa citim, daramite sa editam mesaje

si in cazul lui judex, sa fim seriosi: daca dupa o banare de cateva saptamani vii si te comporti ASA...

Nedeterminat poate însemna şi definitiv. :D
Care e scopul unei banări? E o pedeapsă? E o măsură educativă? Cred că în cazul lui Judex, banarea de câteva săptămâni a avut efect contraproductiv. Cred că a acumulat nemulţumiri şi frustrări pentru că a asistat neputincios, fără a se putea exprima, la tot felul de opinii pe care le cataloghează el, "pafariste". Cred că banul l-a făcut să-i sară muştarul mai uşor.

Sunt tare curios cum s-ar comporta Judex în rolul de moderator! :D La fel de curios sunt ce pedeapsă şi-ar da el pentru ultima-i răbufnire.

Eu aş introduce, concomitent cu banările, ideea muncii în folosul comunităţii :)) Gen spălat closete, vopsit garduri. Bunăoară, în cazul nostru, un număr de review-uri la filme, adăugat de fotografii la actori. Depinde de fantezia voastră. Un fel de dovezi de bună purtare, care să reducă "detenţia" şi să-i înveţe pe unii lecţia umilinţei şi a moderaţiei.

În acelaşi timp, mă surprinde că Pitbull nu-şi foloseşte experienţa de pedagog în rolul de moderator. Sunt convins că şi el ar mai avea de lucrat la capitolul tact, comunicare şi relaţionare. ;)

@ANYONE
Care e cazul Dragomara?

anaemona 03 Nov 2010 18:10

[quote=Pitbull
Foarte posibil!
Evident, la pachet cu cenzurarea atentä a absolut tuturor mesajelor de cätre o comisie de orientare ideologicä, trecerea numärului de mesaje lunare pe cartelä, înfiintarea unei politii politice a forumului alcätuitä din hackeri care sä scormoneascä prin computerele membrilor si sä le umple de virusi, troieni si spyware. si prezenta forumului on-line doar seara, între orele 20:00-22:00.
[/QUOTE]

Pit, you're not funny ;) am spus clar ca spamerii trebuiesc nu banati, de fapt sterse conturile. Singurele ridicari de pedepse de care vorbesc sint cele citeva existente.

che in schimb are foarte mult simt al umorului, mi-ar place in rol de moderator :)

che, Dragomara e varianta feminina a lui Judex, in anumite imprejurari, de tensiune maxima. In rest, gateste bine, se plimba pe bicicleta, face poze, e f. simpatica. Nu prea ii placea lui Stefan pentru ca nu scria intotdeauna despre filme, dar avea intotdeauna povestiri proprii scrise cu tilc, foarte placute, care prea-compensau ce i se reprosa.

Sper sa nu se supere nici unul din ei pentru afirmatia asta, pentru ca mie imi sint dragi amindoi.

c.ghevara 03 Nov 2010 18:47

Şi Dragomara înjura birjăreşte? :-O

anaemona 03 Nov 2010 19:33

Eu nu prea dau atentie la injuraturi da asta din Asfalt tango chiar imi place :)

http://www.youtube.com/watch?v=RNOdc...eature=related

c.ghevara 03 Nov 2010 20:03

Nici eu, şi nici nu mă impresionează.

anaemona 03 Nov 2010 20:24

Mi-a placut in contextul ala, nu ca as lua notite, desi am avut mare nevoie de niste injuraturi si n-am stiut sa le scriu :))

c.ghevara 03 Nov 2010 20:30

Just ask! No trouble at all. :))

anaemona 03 Nov 2010 20:32

Bine ca n-ai spus: just ask for them :D

Acum stiu la cine sa apelez daca mai am nevoie :))

keepwalking 03 Nov 2010 23:13

stefane, gloria,
luati-l pe pitbull si duceti-va, nene, unde vreti cu el.
ne-a capiat de cap cu pupincurismele lui.
folositi-l la ce vreti voi, dar luati-l de pe capul nostru!

All times are GMT +2. The time now is 17:07.