![]() |
E un fel de raspuns la ceea ce spuneam in legatura cu filmul romanesc la DVD. Pacat ca-i Sighisoara si nu Reghin...
|
Ce cacat. Ba, nici macar un afis n-am vazut in tot orasul, nimic in ziarele locale. S-o fi vrut a fi un eveniment exclusivist, dracu' stie. Nici aici pe sait nu cred sa fi fost mentionat.
Rusine! X( |
Asta e respectul si interesul pe care autoritatile il arata fata de cinematografia romaneasca.Si eu am trecut zilele trecute pe langa cinematograful de aici si nu era nici un afis despre asta.
|
Originally Posted by babydihor:
bai dihorule... ce naiba faci? :)) tu nu esti normal... macar schimba poza aia... X( si sa stii ca la tine ma refeream cand am postat chestia cu nefericirea de ieri seara... inafara de ultima remarca... care nu ti se adrea tie. asa ca welcome (chiar daca stiu ca ti-ai facut contu numa ca sa ma sicanezi pe mine) nu-i stres. is curioasa ce pareri o sa ai despre filme... :)) iti dau un sfat... pune-te pe vizionat ca o sa te mananc cu fulgi cu tot... :)) (glumeam... stii, nu?) |
m-a apucat o raceala mai mult decat teribila, n-am putut sta nici la scoala.
|
un ceai cald, o plapuma groasa si niste filme horror (dealea de sa iti sperie raceala din tine si fuge)... si desigur: "o ciupitura de dragoste."
:)) P.S. insanatosire grabnica, chucky. (sa stai departe de monitor ca sa nu ne racesti si pe noi, ok?) |
da, de unde filme horror si plapuma?
Am foarte mult de invatat. Invatatul cu raceala e una dintre cele mai proaste combinatii:( |
lasa invatatu.... da-l incolo. acum te apuci si tu de invatat, cand ai o scuza buna? :))
macar azi, relaxeaza-te, linisteste-te... si mai gandeste-te si la tine, nu numai la profii aia rai care te chinuie. ;) >:) fi si tu un chiulangiu de gasca. sa vezi cum o sa te iubeasc fetele... >:) |
Cred ca o sa-ti urmez faptul si maine nu merg numai la geografie>:) .
Daca m-as putea intoarce in timp ar fi cativa oameni de care as "scapa" . Sti tu care:) |
:)) da, stiu... ei, bine faci ca mergi numai la geografie. nu cred ca ti-ar lua mai mult de o ora ca sa inveti... si dupaia relax total... :X
|
Pai n-o sa invat de loc, avem o profesoara foarte de treaba. Nu scriem deloc, doar discutam si ne asculta punandu-ne sa aratam diferite chestii pe harta. Plus ca doar eu sunt interesat, fiind inconjurat de idioti. Uite de ce sunt nefericit in fiecare zi:(
|
Zau ca nu ne intereseaza. Use the fuckin mess.
|
omule, care ti nefericirea?
chucky e racit, ce naiba... are nevoie de sustinere. nu mai fi irascibil... ;) |
...
Quote:
|
Pen' ca azi nu m-am fericit asa cum ma asteptam eu, azi m-am dezamagit. De fapt azi am trecut prin multe etape in 6 ore : fericire -> entuziasm -> plictiseala -> extaz -> frustrare -> anxietate-> dezamagire. :))
|
Primul pas spre depresie.
|
Mi-a murit cainele. A fost omorat de alti caini:(( .
|
Am fost stresat 4 ore de profa' de contabilitate.
PS: E blonda si la propriu si la figurat:| |
i have no hope!!!
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:18. |