Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Joc (alege unu'!) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89842)

Pitbull 31 Oct 2007 16:25

Sex cu tzâpurituri.

Sex în ureche, sau la subbrat?

EgoN 31 Oct 2007 16:59

ma depasesc aceste subtilitati ale erotismului...eu zic pas.

Pitbull 31 Oct 2007 18:38

Originally Posted by EgoN:

eu zic pas.

Sex la trap sau la galop?

Alex Leo Serban 31 Oct 2007 20:03

mai draga,
sexu NU s face nici la trap, nici la galop, ci lent, lenevos, delicios, savurind momentu - cu allegrouri acolo unde e cazu & cu rafinamente 'frantzuzeshti' - dk aveti asha cva la voi :lol:

shaorma sau bigmac?

Supastar 31 Oct 2007 20:12

shaorma

porumb fiert sau copt?

herbert 31 Oct 2007 21:16

porumb fiert

Tibia sau Peroneul?

Pitbull 31 Oct 2007 21:51

Originally Posted by Alex Leo Serban:

sexu NU s face nici la trap, nici la galop, ci lent, lenevos, delicios, savurind momentu - cu allegrouri acolo unde e cazu & cu rafinamente 'frantzuzeshti' - dk aveti asha cva la voi :lol:

E sä te väd io-n lift, când vine etaju' si dacä nu spârcâi în patru secunde fix, ästa esti. Halal deliciu, lenevie si savoare!
(Apropo, controversa a fost exprimatä pe larg si în bancul äla cu iahtu', care-a câstigat topul verii 1982 la 2 Mai - da' ti-l spun când ne vedem, la un forumeeting ceva, cä-i cu joc de scenä, scris în topic îsi pierde juma' din savoare - si deliciu, si lenevie.)

Peroneul, cä-i mai fin.

Cubitus sau radius?

herbert 31 Oct 2007 21:58

fie Cubitus...

Sylvia Plath sau Virginia Woolf?

Pitbull 31 Oct 2007 22:10

Ginny.

Hortensia Papadat Bengescu, sau Alina Mungiu Pippidi?

Proletar 31 Oct 2007 22:17

alina.

emil brumaru sau mihai ursachi?

herbert 31 Oct 2007 22:25

Alina Mungiu-Pippidi si Mihai Ursachi
Caravaggio sau Goya?

Supastar 31 Oct 2007 23:04

caravaggio

ionesco sau beckett? (strict k dramaturgi)

Proletar 31 Oct 2007 23:08

ionesco.

scriitor sau scenarist?

Alex Leo Serban 01 Nov 2007 07:00

ba beckett!
si <scriitor>

pelicanolul sau bavetzik?

pt pitbull

apropo d bancuri; 'lumea literara' (kre n-are c face & s plictiseste) nu-mi atribuie doar legaturi intime imaginare - cu pers p kre abia l cunosc, p modelu bucurenci -, ci a scornit si un banc in kre sint pers principal...
cik <als> (adik mua) mergea p bulevardu magheru cu cite un tort in fiekre mina; la un mom dat e abordat d cinva kre-l intreaba: stiti cumva unde e posta? eu ii zic: tine putin torturile astea, dupa kre ii zic (dind din miini): nu stiu si nici nu ma intereseaza!
ati ris?
eu nu.
cre k 'autoru bancului' a vrut sa fak misto d faptu k eu cam dau din miini cind vbesc... si k nu prea ma intereseaza c fac altii & unde s duc ei...

Pitbull 01 Nov 2007 10:19

Bancu-i vechi si se distingea prin patru deosebiri (ca desenele alea de pe pagina cu rebus):
- personaje anonime (un tip care...);
- pe stradä (nu musai pe Magheru);
- pachete (nu torturi);
- ridicat din umeri (nu dat in mâini).
Deci preopinentu' te-a distribuit într-ul rol deja scris.

Pelicanolul

Rapaport sau Sarafoff?

Alex Leo Serban 01 Nov 2007 13:11

sarafoff (serveste-te d cartof :P )

cartofi prajiti sau piure? (au gratin, shmarn, tzaraneshti, natur...: primu termen e o categorie d sine statatoare 8) )

Proletar 01 Nov 2007 13:34

cartofi prajiti.

desi colesterolul si trigliceridele indica mai degraba piure.

alune sau fistic prajit?

Gloria 01 Nov 2007 14:32

fistic natur

zombie sau zombi? (in grafie romaneasca)

Alex Leo Serban 01 Nov 2007 14:58

orikre, numa zombie6 nu! ;)

fantoma sau fantosha?

Pitbull 01 Nov 2007 15:00

Ayy, sä-mi bag picioru'... :((
Deci prima oarä când am întâlnit termenul, prin anii '70, într-un "Cinema", scria: "zombiile" (rezultä "zombie").
Peste vreo zece ani, începea sä se räspândescä forma "un zombi"; la plural (basca articolele), erau în ceatä.
D.E.X.-ul încä nu-l adoptase, si pe urmä nu m-am mai uitat.
Oricum, o povestire S.F. dinainte de 1990 era si mai încetosatä: "Voi, zombilor". Da' mi se pare cä era de Cozmiuc, si atunci e OK, fiindcä tot el scrisese "Maidanul cu extraterestrii" (sic!), deci numärul de i-uri din titluri se compenseazä (evident, aici avem de-a face cu substantivul: "un extraterestriu, doi extraterestrii, toti extraterestriii, voi extraterestriiiilelilor").
(Mai tineti minte la Pasti, în 1990, când Corina Voicu zicea la TVR "ouälele, ouälelor", iar Divertisii au propus sä bägäm încä un sufix, sä iasä "ouälelile, ouälelilor"?)
M-am obisnuit sä zic: "un zombi, doi zombi, toti zombii, zombiilor", etc.

L.E.
Stafie cu sacosä.

Trebuiau, sau trebuia?

All times are GMT +2. The time now is 01:17.