![]() |
Sunt fericita pentru ca....i don't know...life is beautifuul...
:) |
Sunt fericit fiindcä... tocmai am citit, deasupra, cel mai on-topic räspuns din toate! :)
|
|
Hellsteed, nu comentezi? :D
N-am miscat inca nimic. :P |
Am scapat cu bine si de sesiunea asta, sunt in continuare student cu reputatia nepatata :D
|
Ai grija, c-o sa ceara Liga Studentilor sa fii canonizata. :D
|
Aoleu, nici vorba. Pentru standardele de la Limbi straine eu sunt aproape oaie neagra. :P
|
pt. ca ma pregatesc sa plec la un majorat :D
|
Originally Posted by Judex:
Ba da.... La ce usa tre sa bat ? ! Draga Daiana00, fericirea ce-mi pateaza chipul vazandu-ti postul ma face abulic. Daca as indrazni macar sa-ti fur prietenia si sa ne sincronizam compatibilitatea alegand si notand aceleasi filme, ca sa fim la 100 %. Mare mi-ar fi fericirea. Is that good enough , Jud ? |
Priceless! B-)
Vezi poate te lasa vave sa i-o dedici pe Jennifer. :D |
who is Jennifer ? :-?
|
Originally Posted by Judex:
Ce ai cu mine azi??? hellsteed, e vorba de Jennifer Love Hewitt şi se referă la o piesă ce tocmai am pus-o la dedicaţii. Şi ca să nu fiu off-topic peste tot: mi-s fericită că se anunţă o nouă plecare în depărtare. :D |
vave esti din cj ? parca aveai la profil Klausenburg
|
Nu sunt din Cluj. Am locuit acolo, acum m-am retras 60 de kilometri mai spre nord. Oricum ajung prin Cluj de vreo două ori pe săptămână.
De ce? |
Originally Posted by vave:
60 in Nord ? Hmmm , inspre Zalau ? Eu am locuit in Zalau si in Cluj. |
Originally Posted by hellsteed:
Chiar nu îţi seamănă a nimic cunoscut location-ul meu? :)) |
Is cu Toposu la reanimare ? Cunosc doar Tseri, Strovolos, Engomi la ora asta. :D
Nu ma forta |
Nu te forţez, te-am ca şi lămurit. ;)
|
Originally Posted by vave:
Da, si asta ma fericeste, ca sa fiu un on-top-ic... |
Sunt fericit cä Dragomara, când le nimereste, le nimereste BINE! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:19. |