Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

Carmine Galante 21 Feb 2007 22:07

Ia zi fata, mai iei de barbat? Vorbesc serios.
Ma cunosti, da' nu stii sigur cine sunt.

irene marlyne monroe 24 Feb 2007 14:34

cine o zice mai?tu?asa crezi tu ca este scrisa scriptura?sci ce am citit intr-o carte religioasa?ca evanghelia =putere,adica ce inseamna asta?ca totul e divin si venit de sus din ceruri-divin,sau e facut de mana omului?sau si una si alta.asa ca ai interpretat corect cand mi-ai trimis mesaj privat.ca daca nu sunt virgina in ziua nunti sunt pacatoasa.chiar crezi ca e sanatos pt om?nu omul conteaza mai mult?de ce sa se chinuiasca?si apoi nu mereu inveti asa ca trebuie sa avem experienta nu?si ce o sa mi-o mai trag,am stat destul cuminte.care sunt cele 10 porunci de zici sa le respect?

irene marlyne monroe 24 Feb 2007 14:36

lumea e intr-o continua miscare si schimbare daca se va schimba toate cele pt o mai buna viata?esigur ca credinta este imp.sa crezi in ceva=speranta,dar fara sa ne chinuim

irene marlyne monroe 24 Feb 2007 15:35

Originally Posted by irene marlyne monroe:

cine o zice mai?tu?asa crezi tu ca este scrisa scriptura?sci ce am citit intr-o carte religioasa?ca evanghelia =putere,
iar MAX WEBEL- zicea ca oameni cu putere sunt alesi de Dumnezeu .adica fiecare are un rol pe pamant,iar daca te descurci si ai putere inseamna ca D-zeu te-a ales pt a intreprinde ceva anume.adica ce inseamna asta?ca totul e divin si venit de sus din ceruri-divin,sau e facut de mana omului?sau si una si alta.asa ca ai interpretat corect cand mi-ai trimis mesaj privat.ca daca nu sunt virgina in ziua nunti sunt pacatoasa.chiar crezi ca e sanatos pt om?nu omul conteaza mai mult?de ce sa se chinuiasca?si apoi nu mereu inveti asa ca trebuie sa avem experienta nu?si ce o sa mi-o mai trag,am stat destul cuminte.care sunt cele 10 porunci de zici sa le respect?

herbert 24 Feb 2007 15:48

IMM nu te lasa ispitita si nici macar derutata.
acest "mesager" e trimisul lui satan pe Cinemagia..., asa ca Gloria si ostasii ei fideli l-au si alungat...
iubeste si ofera iubire...
Dumnezeu se bucura de placerile noastre. cand ne vom intalni cu El - vom afla...

irene marlyne monroe 24 Feb 2007 15:56

Originally Posted by herbert:

acest "mesager" e trimisul lui satan pe Cinemagia..., asa ca Gloria si ostasii ei fideli l-au si alungat...
Dumnezeu se bucura de placerile noastre. cand ne vom intalni cu El - vom afla...

;)
;)

irene marlyne monroe 24 Feb 2007 15:59

Originally Posted by herbert:

;)

crezi ca ne vom intalni cu el?si vom afla adevaratul adevar?pana sa nu fie prea tarziu?sau doar in cealalta lume?
;)

irene marlyne monroe 24 Feb 2007 17:41

Re: !!!!

Originally Posted by Mistah J:

cine o zice mai?tu?asa crezi tu ca este scrisa scriptura?sci ce am citit intr-o carte religioasa?ca evanghelia =putere,
iar MAX WEBEL- zicea ca oameni cu putere sunt alesi de Dumnezeu .adica fiecare are un rol pe pamant,iar daca te descurci si ai putere inseamna ca D-zeu te-a ales pt a intreprinde ceva anume.adica ce inseamna asta?ca totul e divin si venit de sus din ceruri-divin,sau e facut de mana omului?sau si una si alta.asa ca ai interpretat corect cand mi-ai trimis mesaj privat.ca daca nu sunt virgina in ziua nunti sunt pacatoasa.chiar crezi ca e sanatos pt om?nu omul conteaza mai mult?de ce sa se chinuiasca?si apoi nu mereu inveti asa ca trebuie sa avem experienta nu?si ce o sa mi-o mai trag,am stat destul cuminte.care sunt cele 10 porunci de zici sa le respect?

Auzi, da' tie ti s-a spus ca esti moderatoare...? :hmm:

a chiar eu sunt moderatoare-DECIDEPINDE DE MINE ,daca eu decid sa dispari dispari de pe forum sac. :D ,asa ca mai usor cu blamarea

Carmine Galante 24 Feb 2007 19:09

chiar eu sunt moderatoare-DECIDEPINDE DE MINE ,daca eu decid sa dispari dispari de pe forum sac.

In sfarsit am gasit raspunsul la o intrebare pe care mi-o pun de ceva vreme. Unde o fi femeia bionica?

irene marlyne monroe 24 Feb 2007 21:07

Originally Posted by Carmine Galante:

chiar eu sunt moderatoare-DECIDEPINDE DE MINE ,daca eu decid sa dispari dispari de pe forum sac.

In sfarsit am gasit raspunsul la o intrebare pe care mi-o pun de ceva vreme. Unde o fi femeia bionica?

ce reprezinta o femeie bionica?

Pitbull 24 Feb 2007 22:09

O femeie bionicä e clona uneia pe care o cheamä Oana, si e foarte scundä - deci, i se zice "Onica" si, acum cä-i în dublu exemplar, e o "bionicä".

Carmine Galante 24 Feb 2007 22:34

Originally Posted by Pitbull:

O femeie bionicä e clona uneia pe care o cheamä Oana, si e foarte scundä - deci, i se zice "Onica" si, acum cä-i în dublu exemplar, e o "bionicä".

:lol: :lol: :lol:

aayana 25 Feb 2007 00:19

Asta seamana cu gluma cu "bila" Ca daca era de trei ori i s-ar fi zis "trila" :P

Trebuie sa recunoastem ca e buna, cui i-ar fi trecut prin minte?!

Pitbull 25 Feb 2007 00:49

Originally Posted by aayana:

Asta seamana cu gluma cu "bila" Ca daca era de trei ori i s-ar fi zis "trila" :P

De fapt, era asa: "Ce cade jos si face poc-poc-poc?"
Da' ia sä vedem, stii? "Ce cade si face poc-poc-poc-poc?"

aayana 25 Feb 2007 01:01

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by aayana:

De fapt, era asa: "Ce cade jos si face poc-poc-poc?"
Da' ia sä vedem, stii? "Ce cade si face poc-poc-poc-poc?"

Asta trebuie ca ai inventat-o acum! :?
Let me think...

o oana foarte scunda numita Onica si o trila?

sau poate o bila care nu stie sa zica altceva decat "poc" :)

sau o bila care are obiceiul sa se repete ?

Dunno, u tell me!

aayana 25 Feb 2007 01:03

GAta stiu!

O trila si un poc?

Pitbull 25 Feb 2007 01:10

Te-ai înecat ca tiganu' la mal!

O trilä si-o lä!

aayana 25 Feb 2007 01:12

Haha, nu mai dorm la noapte :P Imi vin mereu raspunsuri caraghioase.

Un poc balbait? Sau unul care vorbeste fara sa se opreasca?

ma duc la culcare, deja bat campii :D

Pitbull 25 Feb 2007 01:17

Dixit.

aayana 25 Feb 2007 01:25

Mda, judecand logic are sens.

Pai asa ar putea continua la nesfarsit! (inca nu m-am dus la culcare, ma macina talentul :D )

trila+la = poc, poc, poc, poc

apoi
daca inlocuim cu x "poc, poc, poc, poc"

trila + la = x

Deja intram pe teritoriul algebrei (de fapt pe el eram deja dar mai subtil:P)

All times are GMT +2. The time now is 01:25.