![]() |
Ia zi fata, mai iei de barbat? Vorbesc serios.
Ma cunosti, da' nu stii sigur cine sunt. |
cine o zice mai?tu?asa crezi tu ca este scrisa scriptura?sci ce am citit intr-o carte religioasa?ca evanghelia =putere,adica ce inseamna asta?ca totul e divin si venit de sus din ceruri-divin,sau e facut de mana omului?sau si una si alta.asa ca ai interpretat corect cand mi-ai trimis mesaj privat.ca daca nu sunt virgina in ziua nunti sunt pacatoasa.chiar crezi ca e sanatos pt om?nu omul conteaza mai mult?de ce sa se chinuiasca?si apoi nu mereu inveti asa ca trebuie sa avem experienta nu?si ce o sa mi-o mai trag,am stat destul cuminte.care sunt cele 10 porunci de zici sa le respect?
|
lumea e intr-o continua miscare si schimbare daca se va schimba toate cele pt o mai buna viata?esigur ca credinta este imp.sa crezi in ceva=speranta,dar fara sa ne chinuim
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
IMM nu te lasa ispitita si nici macar derutata.
acest "mesager" e trimisul lui satan pe Cinemagia..., asa ca Gloria si ostasii ei fideli l-au si alungat... iubeste si ofera iubire... Dumnezeu se bucura de placerile noastre. cand ne vom intalni cu El - vom afla... |
Originally Posted by herbert:
;) |
|
Re: !!!!
Originally Posted by Mistah J:
a chiar eu sunt moderatoare-DECIDEPINDE DE MINE ,daca eu decid sa dispari dispari de pe forum sac. :D ,asa ca mai usor cu blamarea |
|
Originally Posted by Carmine Galante:
ce reprezinta o femeie bionica? |
O femeie bionicä e clona uneia pe care o cheamä Oana, si e foarte scundä - deci, i se zice "Onica" si, acum cä-i în dublu exemplar, e o "bionicä".
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Asta seamana cu gluma cu "bila" Ca daca era de trei ori i s-ar fi zis "trila" :P
Trebuie sa recunoastem ca e buna, cui i-ar fi trecut prin minte?! |
Originally Posted by aayana:
Da' ia sä vedem, stii? "Ce cade si face poc-poc-poc-poc?" |
Originally Posted by Pitbull:
Asta trebuie ca ai inventat-o acum! :? Let me think... o oana foarte scunda numita Onica si o trila? sau poate o bila care nu stie sa zica altceva decat "poc" :) sau o bila care are obiceiul sa se repete ? Dunno, u tell me! |
GAta stiu!
O trila si un poc? |
Te-ai înecat ca tiganu' la mal!
O trilä si-o lä! |
Haha, nu mai dorm la noapte :P Imi vin mereu raspunsuri caraghioase.
Un poc balbait? Sau unul care vorbeste fara sa se opreasca? ma duc la culcare, deja bat campii :D |
Dixit.
|
Mda, judecand logic are sens.
Pai asa ar putea continua la nesfarsit! (inca nu m-am dus la culcare, ma macina talentul :D ) trila+la = poc, poc, poc, poc apoi daca inlocuim cu x "poc, poc, poc, poc" trila + la = x Deja intram pe teritoriul algebrei (de fapt pe el eram deja dar mai subtil:P) |
All times are GMT +2. The time now is 01:25. |