![]() |
|
Thanks to a coven, she's got one in the oven.:|
|
Rosemary's Baby? :))
|
Damn straight...
|
![]() |
Citizen Kane
Orson Welles si directorul de imagine Gregg Toland. |
Film in care muzica e realizata de un cunoscut muzician de jazz, prin improvizatie in timp ce urmarea imagini din film.
|
Ascenseur pour l'échafaud?
|
Originally Posted by Namaste:
yes! l-am revazut recent. nemaipomenit albumul cu acelasi nume de Miles Davis. nu ma mai satur sa-l ascult in masina de catva timp. :) your turn! |
Sine de tren hipnotice la inceput de...continent. :P
|
Europa lui LvT!?
|
Daaa. :)
|
Are în meniu o pasăre moartă. În altă seara, un șobolan mort.
|
What ever happened to baby Jane? Pun mai tarziu.
|
Nu B este criminalul daca cadavrul (8-|) din piscina era mort inainte de a ajunge acolo.
|
Sunset blvd?
|
Nope, ala o fost mai sus. Asta e un cadavru de dimensiuni mai reduse.
|
Kokuhaku? :D
|
Right.
|
Un neo-nazist are sarcina de a coace o placinta cu mere.
|
Adam s Apples
Un leu insomniac nu poate numara oi pentru ca ii e frica de ele. |
Personajul principal canta frumos si are un catel Cairn Terrier.
|
Nu l-am vazut da trebuie sa fie Vrajitorul Din Oz.
|
Ala e.
|
Tizul unui celebru creator de banda desenata soseste in oras cu trenul de la 12.00 dupa-amiaza.
|
High Noon. cedez :">
|
Pentru ca barbatii se codesc , o femeie o lichideaza.
|
The Guns Of Navarone?
|
Asta e .A impuscat bucatica aia .O fi fost ea spioana dar la cum arata mai merita o sansa . Mititica .:((
|
Sute de persoane sunt moarte dupa mall.
|
O sa o iau ca pe un pun...si-o sa zic (wild, wild guess) Dawn of the Dead?
|
E pun. Pune :P
|
The work of a great artist :">
![]() |
En la ciudad de Sylvia
Every scene counts ![]() |
No country for old men?
|
Dap.
|
Sambata.Cinci liceeni intr-o clasa.Detentie.
|
The Breakfast Club
|
Am acoperit doar numele filmului de data asta. Poate e mai usor? :)
![]() |
Godard. Studenta americana la Paris.
|
À bout de souffle
|
de-a lungul filmului tipul tot incearca, fara sa reuseasca, sa stea de vorba cu seful unei foarte mari companii.
|
Primavara asta care nu mai vine, cel putin aici, unde sint eu, ne lasa cu ochii in soare; soare e ce-i drept, dar temperaturile sint inacceptabile.
M-a dus cu gindul la Jucaria, dar nu cred ca e ala. Nu stiu de ce am senzatia ca e un film frantuzesc. |
Originally Posted by Mercutio:
|
compania e una dintre cele mai mari producatoare de automobile, iar "personajul" vrea sa-l intrebe pe seful ei de ce a inchis uzina din orasul lui, lasand pe drumuri 30 de mii de angajati.
|
era vorba de 'Roger and me', primul documentar al lui Michael Moore, cred ca si cel mai bun.
|
![]() |
![]() |
fan crawford? care crawford, joan? hell no, după letters to - from, nici nu mai ştiu cum era, unknown woman, în care se întinde ca un preş, e cam greu să-i devii fan. cu toată campania lui gallagher pentru filmul acela, în care "the gaze"-ul îi face nu ştiu ce personajului, eu tot rămîn străină de flick.
|
despre ce vorbești? In Letter from an Unknown Woman de Ophuls joacă Joan, da' nu Crawford ci Fontaine.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:59. |