![]() |
Originally Posted by anaemona:
Quote:
|
![]() |
Joace interzise .
Bagati poster. |
![]() |
The Cement Garden - am citit cartea, urmeaza si filmul.
|
![]() |
Anii 90, premiul FIPRESCI la Cannes si o nominalizare la Palme d'Or, pe langa multe alte premii.
|
Sa fie oare La double vie de Veronique ?
|
Nu, film canadian.
|
Exotica - ti-a placut?
Sa puna altcineva, please :) |
Nu am reusit sa mi-l procur inca, dar e undeva in capul interminabilei liste.
|
Haha, nici eu nu l-am vazut, de-asta am intrebat. Unele filme ale lui Egoyan, unul mai bine spus, m-a impresionat foarte tare, altele mult mai putin, ba chiar Adoration m-a enervat.
|
Cred ca asta e cel mai adevarat topic de cultura cinematografica de cand exista acest forum. Eu propun sa postati asa:
![]() >:) >:) >:) |
The Sweet Hereafter? Spre rusinea mea, nu am vazut decat Chloe, dar cat de curand trebuie sa le vad si pe-astea doua. |
N-am vazut Chloe. Da, The sweet hereafter e cel care m-a impresionat f. tare si a fost si primul vazut. Am mai vazut Felicia's jurney care este si el placut, daca se poate spune asa.
|
Ofofof, daca n-ati vrut sa puneti nici unul poza :D
![]() |
La demoiselle d'honneur.
Se zice despre film deliciously twisted. Așa și tu ai vrut să ne încurci ițele. :D Versiunea asta a posterului e mai interesantă decît cealaltă. |
gropitse :-bd nu vrei sa mergi tu si la ghiceste personajul sa vezi cine-i acolo?
Nu mi s-a parut la fel de twisted ca alte filme ale lui Chabrol :) |
anemona, îhî, veni, vidi, vici )
nici mie, dar oricum twisted. ![]() |
De departe cel mai bun film al lui Leigh, Naked.
|
|
@omudindulap esti un DEX in materie de filme.Nu pot sa inteleg cum de ai avut timp sa le vezi chiar pe toate.Oricum esti meserias.Felicitari
|
E un film despre sinucigasi? Asa reiese din poze. :))
|
Aha. E Wristcutters: A love story. Cu Tom Waits prin cadre, mmm. Cedez.
|
E bun! Deloc o coincidenţă, filmul e regizat de William Dieterle, cel care jucase rolul fratelui lui Gretchen în "Faust"-ul lui Murnau. Se pare că Murnau şi-a lăsat în mod durabil amprenta asupra lui Dieterle. Probabil din acest motiv, odată odată ajuns în America şi, mai apoi, la Hollywood, Dieterle şi-a dorit foarte tare să ne spună propria versiune de poveste a mitului faustian. Şi, zic eu, i-a ieşit. Filmul are la bază un short story semnat Stephen Benet însă scenariul adaptează o parte a poveştii pentru a o "condimenta" cu unele întâmplări reale, inspirate din existenţa grea a fermierilor din timpul Marii Depresiuni (anii '30 în SUA). Mai multe despre plot nu vă pot spune, deoarece este unul din punctele forte ale filmului şi aş strica întreaga plăcere a vizionării. Ce pot să spun, în schimb - ca să îi fac şi un pic de reclamă - este că dacă îl veţi rata, nu veţi avea prea curând ocazia să vi se spună (în imagini!) povestea lui Faust într-o variantă atât de plină de optimism cum e cea de faţă... |
Multumesc Dl.cinematic. :)
|
|
uzak
din '34 Franta daca il cautati dupa an pe IMDB il gasiti pe prima pag ![]() |
L'Atalante. Cedez.
|
![]() And no, it ain't Seabiscuit. :P |
Zoo
|
|
Dead Poets Society
|
De cand cautam cum se cheama... Multumesc SoX si indiferrent :D
|
|
|
Film rusesc, castigator a 2 premii Venetia...2002
|
Dom Durakov
cedez |
...
![]() |
mercutio, pune tu, te rog... stiu ca si tu ai ghicit.;)
|
am pus deja. :)
|
Ieri am vazut posterul pus de jansic si stiam ca-l stiu, acum m-am lamurit ca nu vazusem filmul, doar vreau sa-l vad, deci cum e House of fools?
The knife in the water. |
Greu am mai masacrat posterul asta, sper sa nu se ghiceasca prea repede, sa valoreze ceva munca mea :))
![]() |
Pe mine House of Fools m-a binedispus , personajele par rupte fix dintr-un ospiciu si cel mai probabil asa si e, uite ca nu m-am interesat de aspectul asta :-? Nu mai stiu cum o cheama pe tipa din rolul principal dar in scenele cu Bryan Adams e comica :)
I like crazy people :D |
Acum am vazut ca e si Brian Adams in film :) el de fapt e trecut ca drama pe imdb dar si pe mine ma binedispun filmele rusesti, dramele romantice.
|
Eu am glumit, gata, va dau voie sa ghiciti. Regizor ceh. ;)
|
|
N-am gasit posterul pus de mine in lista pusa de Chamb. Sint oarecum dezamagita, o sa-mi treaca, desigur :) multi ati vazut filmul, mai multi stiti regizorul. Ei bine ati invins :) prea lunga povestea ca s-o reiau aici.
Dragostea unei blonde - Milos Forman |
|
Ceva indicii?? :)
|
All times are GMT +2. The time now is 23:56. |