![]() |
Bingo! ;)
|
![]() |
Serialul are la baza benzile desenate ale lui Jerry Siegel si Joe Shuster, ultimul sezon a inceput sa fie filmat in septembrie 2010 ( cel de-al 10lea )
|
Re
Smallville
|
Aha :) Hai si cu o poza.
|
tr
|
lost?
|
re
da
|
1 Attachment(s)
|
House MD
![]() |
Entourage
|
Originally Posted by danonino:
din cate stiu,iaurtelas,esti fan inrait al lui House,dar,ntzzzz! pe bune,ai recunoscut actorul?joaca in serialul tau preferat? mai gandeste-te cateva clipe.inaintea lui,au fost si alte seriale despre medici si spitale.poate la fel de bune.dar tu,erai "prea mic"! PS:ASTEPT RASPUNSUL CORECT! |
Ok. M-ai facut curios.
Eram sigur ca baiatul din poza e Chase. |
Este din ER? Sau Chicago Hope? Imi seamana cu cate un tip din astea doua...?!
|
Chicago Hope.
Peter Berg este numele actorului... |
2 Attachment(s)
|
Sopranos?
|
Da, da. Pune poza!
|
|
Boardwalk Empire?
|
Originally Posted by marius_em:
|
2 Attachment(s)
|
Nemuriciul?
|
aham
|
1 Attachment(s)
marius,stiu ca era randul tau,dar n-ai mai trecut trecut demult pe-aici..asa ca:una speciala pentru ziua de azi:
Attachment 1171 |
The Thorn Birds (Pasarea spin)
|
da. cu richard chamberlain, un actor elegant.ieri si-a serbat ziua de nastere...
|
1 Attachment(s)
|
vai de mine!
Linia maritima Onedin!Peter Gilmore a facut un rol de zile mari. cand aparea corabia in mijlocul oceanului pe muzica lui Aram Khachiaturian sa tot fi cascat ochii la generic! |
Corect! Felicitari! E din nou randul tau!
|
1 Attachment(s)
|
la inceputul anilor '30,un celebru romancier si dramaturg englez,primea premiul Nobel pentru literatura. motivatia Academiei Suedeze pentru acordarea acestuia, a fost tocmai celebra carte dupa care BBC-ul a realizat serialul din care este pusa poza
|
The Forsyte Saga (1967)?
|
da.poti pune o poza.
|
1 Attachment(s)
|
familia guldenburg?
|
Mai exact: Das Erbe der Guldenburgs (1987) - Mostenirea familiei Guldenburg.
Ok! |
1 Attachment(s)
|
o superba italianca...
serialul poarta numele personajului principal... |
L'edera (1992)?
|
da
|
1 Attachment(s)
|
cel din dreapta este Giancarlo Giannini,iar in stanga, Raoul Bova.sper sa nu ma insel cu privire la cei doi..
"la sangue e la rosa"? |
Nu!
|
Ai identificat corect actorii, dar titlul, nu. E vorba de o miniserie tv in 2 parti.
|
1 Attachment(s)
Este vorba despre Francesca si Nunziata (2002) unde a jucat si Sophia Loren...Va rog sa ma scuzat daca nu am ghicit si am postat deja imaginea! :D
Attachment 1218 L.E. Scuzati calitatea mai proasta a imaginii!! :D |
E corect!
|
Ma bucur atunci! :D Succes la ghicit!
|
anna-maria,te rugam sa ne ajuti;ori pui o poza mai clara,ori de dai un indiciu,ceva...
|
1 Attachment(s)
Partea cu indiciu cred ca e cea mai buna, nu reusesc sa gasesc o poza mai clara.
E o productie americana, remake a uneia columbiene, castigatoare a 2 globuri de aur... :D L.E. Micile probleme tehnice au fost depasite si am reusit sa fac un screenshot mai ca lumea! :D Revin, personajul este acelasi ca sa nu va dau prea multe indicii... Sper sa va dati seama! Attachment 1222 |
All times are GMT +2. The time now is 22:58. |