![]() |
Originally Posted by chuckyfan:
..si violente,de asemenea. Vezi: ![]() |
nu accepta realitatea si vrea sa ne certam:)
|
are un avatar de rahat:D
|
are un avatar si de rahat:)>:) >:) serios vorbind>:) >:) >:)
|
ce sa-i faci, asta-s eu... un MARE rahat=))
on toppic: e ursuz |
ii place sa se ia de altii (pentru mine asta -i bun>:) >:) >:) >:) >:) >:) )
|
face abuz de emoticoane....
|
nu vrea sa accepte ca imi plac si alte chestii;)
|
cred ca a innebunit... :-S (sa fie de bine sau nu?)
|
Face mereu pfff.
(Recomandare tuturor: postati o datä si gata, nu va apucati sa jucati tenis cu mesaje, ca nu mai are nici un chichirez.) |
nici lui nu ii plac off-urile... adica pff-urile... adica tot alea ;)
Originally Posted by Pitbull:
pai... daca nu postam si pe aici, o sa se piarda topicul. si nu o sa ajungem sa ne cunoastem cu adevarat... :(( pfff... :-< (nu-ti place asa-i? cand spun pfff... >:) ) |
^ nu cred ca se referea la asta; cred ca se referea la spam, asa cum face chucky. Deja nu mai are farmec atunci cand o alta persoana da reply iar cel care-i raspunde mereu este chucky.
scuzati off-ul. |
Poate ca am exagerat cu posturile, vina mea:(, dar daca nu am mai raspunde topicul ar muri, si ar ajunge pe la pagina 100 unde nu se mai uita nimeni:-/
|
Crede în dumnezeu.
|
Exista.
|
Originally Posted by White1:
|
a dracului pielea pe el :P
|
ii plac sarmalele cu soia.
|
Nu mai pune destule poze cu sarmale. Sau mancare in general. :P
|
Sunteti off topic. Titlul nu e "Scrieti ceva frumos mascat intr-un repros despre ala dinainte".
On: It can really be an irritating, pain in the ass, "know-it-all" bastard. |
Tries to show off his English language skills and ends up making a fool of himself by completely misusing the pronoun "it". Later he just makes it worse by trying to convince everyone that he did it on purpose / it was actually correct / it was his grandma posting the message / etc
|
:))) Acuma vorbim! (nu mai risc cu engleza). Eu i-am dictat corect bunicii, ea a gresit intentionat, ma trolleaza, va rog sa ma credeti oameni buni!
|
All times are GMT +2. The time now is 02:48. |