Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Cel Mai Nesuferit Actor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96466)

Cristina_ 21 May 2011 23:54

Originally Posted by White1:

Carisma care se impleteste armonios cu talentul dovedit in atatea filme bune si in atatea roluri diversificate. Probabil te enerveaza popularitatea de care se bucura, dar el chiar o merita, spre deosebire de altii.
Continunand cu topul: 4.Hayden Christensen 5.David Hasselhoff 6.Michael Cera

Nu vrei sa ii faci o statuie?

White1 21 May 2011 23:54

Sa nu exageram.

buticut 22 May 2011 02:57

Originally Posted by Cristina_:

Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut

Ti se pare

si care vrea sa para si foarte excentric(poate si este?)

Normal is boring

Tocmai de aceea are si foarte multi fani, probabil datorita carismei lui

Spui asta de parca ar fi un defect sa ai carisma

Dar Depp actorul mi se pare foarte slab

Ti se pare

klaudya_e 22 May 2011 06:41

@Cristina_:ca ti-e antipatic nu mi se pare ciudat, dar ...:

Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut ..

poate n-o sa ti se mai para asa:) :
Inside The Actor's Studio
LATE SHOW with DAVID LETTERMAN
Fear&Loathing Las Vegas

BenPC 22 May 2011 08:39

Cel mai nesuferit e Ben :)) ... Affleck , Robert Pattinson , Ashton Kutcher , Shia LaBeouf , Mark Wahlberg , Sam Worthington, Nicolas Cage , Ryan Reynolds.

LE: ... uitasem de Adrien Brody :-&

Si la capitolul actrite nesuferite, probabil offtopic, Katherine Heigl, Sandra Bullock, Kate Winslet and maybe Angelina Jolie

klaudya_e 22 May 2011 08:57

Originally Posted by BenPC:

uitasem de Adrien Brody :-&

:( :( :(

Cristina_ 22 May 2011 09:48

Originally Posted by klaudya_e:

@Cristina_:ca ti-e antipatic nu mi se pare ciudat, dar ...:

Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut ..

poate n-o sa ti se mai para asa:) :
Inside The Actor's Studio
LATE SHOW with DAVID LETTERMAN
Fear&Loathing Las Vegas

Recunosc ca imi place de Depp cum joaca in Sleepy Hollow.Mersi klaudya_e pt linkuri.

danonino 22 May 2011 11:16

Depp e supraestimat + filmele, in care joaca, sunt slabe.

mare actor, joaca in toate basmele posibile. Baiatul cu foarfeca in loc de mana, ceva cu un inorog, ceva cu charlie si ciocolata, alice in tara minunilor, piratii nemuritori din caraibe... Sa apreciezi un actor dupa ce il joaca pe Verde-Imparat, sa il si lauzi...

L-am vazut jucand in Public Enemies, a jucat slab si filmul a fost slab. In From Hell, oribil film, omul nu mi-a transmis absolut nimic, plus personajul era penibil rezolvand cazuri drogandu-se, avand halucinatii.

Ca sa raspund argumentului absolut cretin "Ce vina are el ca filmul a iesit prost?" ... pai, nu cred ca i-a cineva un pistol la tampla obligandu-l sa joace. A primit un scenariu, l-a citit, stia cine e regizor, producator, etc. El a acceptat sa joace, nu l-a obligat nimeni.

2 filme, in care a jucat, mi s-au parut foarte bune, Donnie Brasco si Don Juan DeMarco. A jucat foarte bine in amandoua.

rvn 22 May 2011 12:45

din fraza finala spusa de tine inteleg ca il apreciezi pe Depp dupa filme.
Depp nu e supraestimat ca actor,numai ca intr-adevar,parca joaca numai roluri ciudatele.poate unele i se potrivesc,poate altele nu.
personal,mi-a placut astronautul.desi cam.... sexy pentru rol...
piratii......n-am rabdare sa ma uit la ei...si de fapt....ce-ar insemna serialul asta fara imaginea lui?
dupa mine...mai nimic!

ghost90 22 May 2011 12:46

Ai vazut Blow,Arizona Dream,Ed Wood,What's Eating Gilbert Grape?Si oricum Edward Scissorhands mi s-a parut foarte bun.The Curse of the Black Pearl aidoma.

corigeb 23 May 2011 10:42

@danonino: inteleg faptul ca nu apreciezi rolurile din filme ca Alice in tara minunilor si alte filme de aventuri insa poti sa realizezi faptul ca este extrem de greu de jucat ok, de intrat in pielea unui astfel de personaj fictiv si de capacitatea de transpunere a spectatorul in povestea respectiva prin felul in care tu interpretezi?
J Depp are o gama foarte variata de filme, in niciun caz nu se limiteaza doar la aventura, fictiune. Este pe buna dreptate considerat un actor foarte bun pentru faptul ca nu interpreteaza perfect doar roluri realiste(Finding Neverland ,Blow , Secret Window, Ed Wood, Donnie Brasco ) ci si roluri ciudate ca cel din Edward Scissorhands. Crezi oare ca este el atat de ciudat ca Edward astfel incat sa-i fie usoara interpretarea unui astfel de rol ca sa para atat de natural? Mie mi se pare un efort extraordinar pentru a putea interpreta perfect un astfel de personaj (ciudat) si de a transmite toate emotiile si frustrarile pe care acesta le simte .

O actrita similara lui, care promite mult, mi se pare Helena Bonham Carter

In ceea ce priveste thread-ul "Cel Mai Nesuferit Actor" e greu de tras linia intre un actor prost si un actor nesuferit..In privinta actorilor Ashton Kutcher mi se pare foarte nesuferit. In privinta actritelor sunt atat de multe actrite proaste si nesuferite incat o enumerare ar dura prea mult timp si ar umple prea mult spatiu.

corigeb 23 May 2011 10:46

@Willy4k: Adela Popescu nici macar nu poate fi numita actrita!

danonino 23 May 2011 11:07

Am vazut 11 filme cu el. Doar 2, poate 3 filme pot spune ca mi-au placut. In 2 filme, pe crea le-am evidentiat, mi-a placut si felul cum a interpretat.

L-am vazut in Blow si in Public Enemies a jucat slab-spre-decent in ambele. Faza din Blow cu el visand, a fost neconvingatoare prestatia.

Se poate sa gresec tinand cont de faptul ca filmele in care a jucat sunt slabe.

buticut 23 May 2011 15:19

Quote:

mare actor, joaca in toate basmele posibile. Baiatul cu foarfeca in loc de mana, ceva cu un inorog, ceva cu charlie si ciocolata, alice in tara minunilor, piratii nemuritori din caraibe... Sa apreciezi un actor dupa ce il joaca pe Verde-Imparat, sa il si lauzi...

L-am apreciat si inainte de asta...si oricum alterneaza "basmele" cu filme mai serioase. Intre primul POTC si al doilea s-au strecurat The Libertine si Finding Neverland si intre POTC 3 si POTC 4 au mai fost si Sweeney Todd, The Imaginarium of Doctor Parnassus si Public Enemies. Urmeaza in curand sa fie lansat si The Rum Diary, in care probabil a facut tot posibilul sa dea tot ce e mai bun din el, avand in vedere admiratia lui pt HST. Kathryn Bigelow tot amana Triple Frontier-ul si poate Johnny va fi disponibil pe cand vor incepe filmarile, din moment ce este dorit pentru un rol. Mai sunt si o gramada de proiecte serioase pending ale companiei lui Infinitum Nihil, plus Dark Shadows care se filmeaza (SPER sa aiba acelasi tone ca Sweeney Todd). Deci dupa cum vezi, Johnny nu se ocupa doar de basme.

Haha The Astronaut's Wife e plin de imperfectiuni, dar Johnny e chiar creepy in rol si reuseste sa fie astfel fara sa calce in teritoriul over-the-top. E un fel de guilty pleasure, pentru ca actiunile personajului sunt foarte vag explicate si personajele au niste replici de-a dreptul siropoase. E funny sa-l vezi pe Depp in rol, comentand despre caldura vaginului :)).

Hmmm credeam ca am lamurit faptul ca Edward Scissorhands e o capodopera. Never mind, moving on. Public Enemies slab? Depp slab in Public Enemies? No way! Doar pentru secventa confruntarii din inchisoare si pentru cea a interviului alone merita kudos, he totally owns those scenes si prima chiar in fata lui Christian Bale. Nu mi se pare supraestimat, ci apreciat la adevarata sa valoare, pacat doar ca acea apreciere a venit o decada cam prea tarziu, dar in mod cert isi merita succesul. Ar putea mereu sa joace la sigur, sa aleaga personaje "normale", cu everyday jobs, care ajung doar sa fie puse in situatii deosebite, dar n-ar mai fi el atunci :D. No risk, no fun. A demonstrat ca e bun si in asemenea roluri, dar tot cu personajele quirky se simte in elementul lui. E unul dintre putinii actori potriviti pentru absolut orice gen de filme...pe un Daniel Day-Lewis de exemplu nu prea l-ai vedea facand comedie. Pe bune, nu inteleg de ce se plange lumea de alegerile pe care le face. Daca ar juca doar Average-Joes, ar fi criticat pentru ca nu joaca roluri mai demanding. Poti sa fii quirky in mai multe feluri, dar normal doar in unul.

Danoninule, nu stiu care sunt cele 11 filme pe care le-ai vazut cu el, dar nu ai zis nimic de 6 filme care dpdv al interpretarii lui Johnny, sunt in top 10-ul meu: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, The Libertine, Finding Neverland, Ed Wood, Fear and Loathing in Las Vegas, Once Upon a Time in Mexico.

Dar hai sa revenim la ale noastre, parca vorbeam aici de acoti enervanti, nu de Depp :)).

StrangeHouse 23 May 2011 16:37

depp mi-a placut in http://www.imdb.com/title/tt0112817/
on: Kristen Dunst, Cage, Tobbey Maguire

titip 23 May 2011 19:31

Steven Segal. Omusoru' asta e insuportabil.

Gebeleizis 24 May 2011 00:19

Originally Posted by danonino:

Am vazut 11 filme cu el. Doar 2, poate 3 filme pot spune ca mi-au placut. In 2 filme, pe crea le-am evidentiat, mi-a placut si felul cum a interpretat.

L-am vazut in Blow si in Public Enemies a jucat slab-spre-decent in ambele. Faza din Blow cu el visand, a fost neconvingatoare prestatia.

Se poate sa gresec tinand cont de faptul ca filmele in care a jucat sunt slabe.

Danonino, incearca Arizona Dream si poate o sa iti scchimbi parerea.

corigeb 24 May 2011 10:37

@Gebeleizis: Chiar crezi ca va intelege ceva din Arizona Dream? :) Pot sa fac pariu ca i se va parea o prostie de film si va ajunge la aceeasi concluzie: J Depp actor slab care joaca (numai) in filme proaste.

rvn 24 May 2011 10:59

Originally Posted by corigeb:

@Gebeleizis: Chiar crezi ca va intelege ceva din Arizona Dream? :) Pot sa fac pariu ca i se va parea o prostie de film si va ajunge la aceeasi concluzie: J Depp actor slab care joaca (numai) in filme proaste.

e gratuita remarca ta, fiindca danonino chiar intelege.si o face bine.citeste ce scrie el despre filme.are un tupeu fantastic sa spuna verde-n fata ce nu-i convine.de-asta ni se pare rautacios.

corigeb 24 May 2011 13:09

@rvn: Consider ca sunt unele lucruri unde nu prea exista loc de interpretare si de scuza: "gusturile nu se discuta" pentru a ajunge la un acord. Asa cum albul e alb si alb e vazut de toata lumea fara loc de interpretare, asa si J Depp e un actor f bun si complex ce poate intra perfect in pielea unei game variate de personaje. Asa cum un orb nu vede acel alb ca fiind alb pentru ca de fapt. nu vede nimic, asa si persoanele care sustin ca au vazut (aproape) toate filmele cu J Depp si totusi il considera un actor slab inseamna ca nu prea "vad" nimic. Una e sa nu-ti placa un anumit gen de film (recunosc ca filmele astea "ambalate" ciudat dar care exprima idei foarte ineteresante- cum este cazul lui Edward Scissorhands- nu ma atrag nici pe mine in mod deosebit pentru ca mi se pare ca esenta poate fi formulata mai pe scurt si pe intelesul tutoror, totusi le apreciez pentru ambalajul lor frumos daca acesta este intr-adevar bine realizat) si alta este sa nu recunosti o buna interpretare.
Al Pacino a jucat si el intr-o multime de filme proaste, filmele au fost proaste insa interpretarea lui a fost, ca de obicei, exceptionala. Sigur ca interpretarea lui nu face filmul (cu mult) mai bun insa nici filmul prost nu poate transforma actorul bun care si-a jucat rolul perfect intr-unul slab.

dragonfly_drk 24 May 2011 13:36

Asa cum un orb nu vede acel alb ca fiind alb pentru ca de fapt. nu vede nimic, asa si persoanele care sustin ca au vazut (aproape) toate filmele cu J Depp si totusi il considera un actor slab inseamna ca nu prea "vad" nimic.

cam aiurea comparatia...
cat despre partea boldata... hmmm... trust me. orbii vad mai bine decat noi albul ala...;)

rvn 24 May 2011 14:21

corigeb,
eu n-am vrut decat sa spun ca danone e capabil sa "patrunda" filmele.
doar ca, probabil, nu rezoneaza cu depp.
de-aia a si postat aici.n-a "primit" nimic din partea lui si i se pare ca e un actor slab.
dar,orice om se poate insela...

mai departe, sa explice el, daca are chef...
pana la urma, nu sunt avocata lui!

danonino 24 May 2011 16:42

@rvn: Consider ca sunt unele lucruri unde nu prea exista loc de interpretare si de scuza: "gusturile nu se discuta" pentru a ajunge la un acord. Asa cum albul e alb si alb e vazut de toata lumea fara loc de interpretare, asa si J Depp e un actor f bun si complex ce poate intra perfect in pielea unei game variate de personaje. Asa cum un orb nu vede acel alb ca fiind alb pentru ca de fapt. nu vede nimic, asa si persoanele care sustin ca au vazut (aproape) toate filmele cu J Depp si totusi il considera un actor slab inseamna ca nu prea "vad" nimic. Una e sa nu-ti placa un anumit gen de film (recunosc ca filmele astea "ambalate" ciudat dar care exprima idei foarte ineteresante- cum este cazul lui Edward Scissorhands- nu ma atrag nici pe mine in mod deosebit pentru ca mi se pare ca esenta poate fi formulata mai pe scurt si pe intelesul tutoror, totusi le apreciez pentru ambalajul lor frumos daca acesta este intr-adevar bine realizat) si alta este sa nu recunosti o buna interpretare.
Al Pacino a jucat si el intr-o multime de filme proaste, filmele au fost proaste insa interpretarea lui a fost, ca de obicei, exceptionala. Sigur ca interpretarea lui nu face filmul (cu mult) mai bun insa nici filmul prost nu poate transforma actorul bun care si-a jucat rolul perfect intr-unul slab.

Care sunt acele idei interesante? Lumineaza-ma.

Al Pacino are niste roluri absolut senzationale in spate, ma refer la cele din filmele Dog day afternoon, serpico, carlito's way, poate chiar Scarface si Heat. Si, totusi, e capabil sa joace si prost, o si face in The Recruit (desi are cateva momente bune), 88 minutes si Righteous Kill.

"totusi le apreciez pentru ambalajul lor frumos daca acesta este intr-adevar bine realizat)" - Iti place Fast and Furious?

corigeb 25 May 2011 00:18

@danonino: Fast and Furious nu mi se pare ca exprima ceva interesant si nici ca ar fi bine realizat asa ca din partea mea are nota 1. Filme ca The Imaginarium of Doctor Parnassus, Charlie and the Chocolate Factory mi se par in schimb interesante atat prin ideile exprimate cat si prin felul in care au fost realizate.
Prin idei interesante nu ma refer la ceva nedescoperit inca, sunt lucruri de care ne izbim zi de zi, le stim, insa pe care uitam sa le analizam pentru ca suntem prea ocupati cu alte chestii care ni se par prioritare.
Daca intrebarea ta nu este ironica si chiar esti interesat de opinia mea legata de Edward Scissorhands putem comunica prim pm, avand in vedere ca totusi este un thread despre actorii nesuferiti, nu despre J Depp si filmele in care el a jucat.

danonino 25 May 2011 08:50

Ce exprima The Imaginarium of Dr. Parnasus? Spune-mi ideea aia interesanta.
Cum poti aprecia un film pe care nu il intelegi? Si, sincer vorbind, Parnasus e o penibilitate de film, fara vreo mare idee ca suport.

Despre Edward Scissorhands ce imi poti spune? Ca filmul e despre (in)adaptarea unui individ, pardon, ciudat?

corigeb 25 May 2011 09:46

danonino, avand in vedere ca ai pretentia ca opinia ta e singura valida, am incheiat orice discutie cu tine. Imi place sa port discutii contradictorii insa cu persoane deschise care sunt capabile sa disece atat propriile idei cat si ideile celuilalt. Ma bucur ca nu am apucat sa pierd timpul cu pm-uri pline de explicatii pe care oricum nu le-ai fi citit. O idee buna ar fi ca nici tu sa nu iti mai pierzi timpul spunandu-mi ca filmele enumerate de mine sunt niste porcarii. Niciunul dintre noi nu a argumentat (mai) nimic, asa ca mai bine ne limitam la acele vorbe aruncate in vant.
Numai bine!

danonino 25 May 2011 10:21

Pisi, zi ca nu stii, nu da vina pe mine ca nu ai tu argumente.

rvn 25 May 2011 11:01

Pisi

uau, ce fel sar "scanteile"..
actimelas, poate ea era chiar activia. te-ai gandit la chestia asta?

danonino 25 May 2011 12:03

Wtf?

rvn 25 May 2011 12:22

Wtf?

sufletul pereche, actimelas...
plus cu minus sau minus cu plus...
gata off-ul!

omudindulap 25 May 2011 14:19

Eu am vazut 30 de filme cu Depp, si pot spune ca este unul dintre cei mai devotati, talentati si versatili actori in viata (cel putin) si, asa cum spunea la un moment dat si buticut, el nu joaca, ci se transforma. Al Pacino si Robert de Niro sunt unii dintre cei mai buni actori din toate timpurile, insa ei nu au reusit sa interpreteze cu aceeasi pasiune si eficienta alte roluri decat cele care i-au consacrat. Omul asta a trecut prin toate genurile posibile (comedie, drama, ''basm'', thriller, musical, horror, you name it), si a facut-o la fel de bine aproape de fiecare data, iar multe dintre filmele in care a jucat isi pot gasi fara probleme loc in acea lista de 1000 filme de vazut intr-o viata ( Platoon, Edward Scissorhands, Dead Man, Donnie Brasco, Finding Neverland, sa numesc doar cateva).
Iar colaborarile sale cu unii dintre cei mai importanti regizori contemporani (Oliver Stone, Burton, Kusturica, Jarmusch, Gilliam, Mann, Scorsese) vorbesc de la sine.
Sunt de acord ca nu poate fi pe placul tuturor, ca nu raspunde intotdeauna asteptarilor extrem de ridicate ale unora, dar sa afirmi ca un actor, iubit si apreciat atat de marea masa, cat si de critici, este slab, mi se pare o dovada clara de ignoranta, superficialitate si nepricepere.

Nici mie nu-mi place stilul lui Kurosawa, Ran m-a plictisit ingrozitor, dar niciodata nu am afirmat ca ar fi un regizor slab sau supraevaluat.
Danonino a mai aruncat o piatra in lac....(:|

sergiuseling 25 May 2011 15:10

Asta e nu ne place de Depp. Nu văd de ce sunteţi supăraţi dacă vă spunem că e un actor slab sau bunicel şi nu-l prea suportăm când apare pe ecran?

Doar pentru că le place altora, oricât de mulţi ar fi, nu înseamnă că după standardele noastre e bun.

Mie mi se pare că joacă acelaşi personaj în orice film şi nici acela prea interesant şi transformarea lui ţine exclusiv de machiaj şi efecte speciale.

White1 25 May 2011 15:13

Nu ai inteles ce a vrut sa spuna OmulDinDulap. Poate unora nu le place Dostoievski, asta nu inseamna ca nu e unul din cei mai mari scriitori ai lumii. Pur si simplu asta e evident. Asa ca poate sa nu iti placa Depp, dar totusi sa te apleci in fata evidentei (adica sa accepti ca e un actor foarte bun, doar ca ti-e tie antipatic).

Cristina_ 25 May 2011 15:26

Recunosc ca imi este total antipatic Depp si il consider overrated si destul de slab.Nu imi place de el.Asa este intitulat topicul pe care dintre actori/actrite nu ii suferim.Deci mi se pare normal sa imi expun parerea pe tema asta.Sunt unele persoane dintre cei mai sus care vad ca sar ca arsii daca le zici ceva de Depp.Eu zic ca ei ar trebui sa respecte si parerea celorlalte persoane.

sergiuseling 25 May 2011 15:26

Ba am înţeles, doar că nu sunt de acord cu el.

omudindulap 25 May 2011 15:32

Ok, pe cale de consecinta Burton, Kusturica, Jarmusch, Gilliam, Mann, Scorsese sunt regizori slabi (de inger?), din moment ce au ales un actor slab ca protagonist in filmele lor.
(am iesit, ca-imi ia foc laptopul :)) )

sergiuseling 25 May 2011 15:40

Burton da că tot persistă în greşeală, restul sunt şi ei oameni nu sunt perfecţi.

danonino 25 May 2011 15:42

Da, asa. Regizorii sunt de vina pentru prestatia lui Depp.

White1 25 May 2011 15:53

Gizas, si noi ce facem, nu tot ne expunem punctul de vedere? De parca am dat cuiva in cap.

omudindulap 25 May 2011 16:42

Da, intr-o oarecare masura, au contribuit si regizorii la prestatia sa si la cele ''cateva'' nominalizari la Oscaruri, Globuri, Cannes etc. In fine, nu va place, schimbati postul.

sergiuseling 25 May 2011 17:10

Evident că asta facem, dar la cât de mult e lăudat îi mai tot dăm câte o șansă din când în când să nu ziceți că avem prejudecăți.

omudindulap 25 May 2011 17:22

Vai, cata marinimie....
Si, sa inteleaga si Cristina, pe care am simtit-o indignata, nu vorbim aici doar de Depp. Asa cum bine a sesizat si White. Vorbim despre impunerea punctului de vedere cu barosul si despre aroganta nesustinuta, vanitatea si ochelarii de cal ai unora din Zonă. Plus argumentul suprem: nu-mi place => nu e bun.

dragonfly_drk 25 May 2011 17:30

pai, e logica faza cu nu imi place = nu e bun...

in fond, daca nu iti place ceva, cum iti dai seama daca e bun sau nu? daca tie nu iti place friptura de miel nu o sa spui ca nu e buna... degeaba iti spune cineva ca e bogata in proteine sau in ce o fi bogata... tie nu iti place, nu o consideri buna, asa ca o eviti.?

desigur... cel mai indicat ar fi sa lasam subiectivismul deoparte si sa incercam sa privim lucrurile si dincolo de placerea noastra. insa vezi, tu... din moment ce topicul se numaeste "cel mai nesuferit actor", nu te poti astepta decat la subiectivism pe aici.;)

sergiuseling 25 May 2011 17:32

De fapt e vorba despre Depp și alții ca el gen Keanu Reeves ori alți nesuferiți.

Pe de altă parte cam tot ce s-a scris aici sunt opinii personale evident subiective. Eu îmi spun părerea mea, nu stau să mă pun în pielea tuturor și să afirm doar lucruri unanim acceptate.

dragonfly_drk 25 May 2011 18:03

Originally Posted by sergiuseling:

Depp și alții ca el gen Keanu Reeves ori alți nesuferiți.

nah, ca incepe acuma sa ma manance pe mine sa intru in contradictii... dar mai bine tacr, pentru ca, intradevar, ai deptul la o opinie chiar daca de multe ori opiniile noastre sunt gresite. si poate daca ai fi un pic mai deschis, te-ai putea si tu bucura de ceva frumos...

dar nah, nu ma bag. e opinia ta si ti-o respect. :D

klaudya_e 25 May 2011 18:13

s-a muncit degeaba omu' sa explice ..vad ca se pune in continuare semn de egalitate intre antipatic si slab :-O

danonino 25 May 2011 18:28

Uite-i ma, unde erau obiectivii! I-ati analizat voi fiecare gest, sa vedeti daca e in concordanta cu starea personajului? Ati masura fiecare inflexiune a vocii pentru a vedea schimbarea emotionala? Ati stat sa observati pozitia umerilor, directia spre care sunt orientate varfurile picioarele?

Nu, nu ati facut aceste lucruri. Asa ca, luati-va falsul obiectivism acasa si mai usor cu figurile.

Cat despre premii, Crash a luat premiul Oscar, la fel si The Hurt Locker, Avatar a fost nominalizat pentru scenariu. Bine PA!

frankram 25 May 2011 18:34

Depp nesuferit ? Dar cu ce ti-a gresit ? :-?

sa fiu on : Steven Seagal , van Damme , Norris , Julia Roberts , Brad Pitt si cam atat

Unterhaltung 25 May 2011 19:33

I love it when they fight !

On topic: sunt destui, dar nu-mi ocup mintea cu asa ceva. Imi plac prea mult filmele.

si acum, revenind la "fight"... Action !

White1 25 May 2011 19:37

Uite-i ma, unde erau obiectivii! I-ati analizat voi fiecare gest, sa vedeti daca e in concordanta cu starea personajului? Ati masura fiecare inflexiune a vocii pentru a vedea schimbarea emotionala? Ati stat sa observati pozitia umerilor, directia spre care sunt orientate varfurile picioarele?

Nu, nu ati facut aceste lucruri. Asa ca, luati-va falsul obiectivism acasa si mai usor cu figurile.

Cat despre premii, Crash a luat premiul Oscar, la fel si The Hurt Locker, Avatar a fost nominalizat pentru scenariu. Bine PA!

Chiar e nevoie de atata atentie ca sa cataloghezi un actor ca fiind bun? Asta inseamna ca tu ai fost tot atat de atent la el ca sa zici ca e slab?

All times are GMT +2. The time now is 05:51.