Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

ooo333 06 Feb 2010 08:29

Originally Posted by Gospin:

matematica!

I hate math !! cred ca o injur pe profa de mate si ora ei de 100 de ori pe saptamana !

vave 06 Feb 2010 09:39

Originally Posted by ooo333:

matematica!

I hate math !! cred ca o injur pe profa de mate si ora ei de 100 de ori pe saptamana !

Asta îmi aminteşte de ce ne spunea profa' de mate din a unsprezecea: Dragoste şi matemati cu sila nu se poate. :D

ooo333 06 Feb 2010 09:51

Avea dreptate !

Judex 06 Feb 2010 10:20

Am mai spus-o si pe-aici de cateva ori - math rulllzzzzz! >:)

hellsteed 06 Feb 2010 12:14

Si Dragostea si matematica merg cu sila daca exista disciplina....

Ori matematica e mod aparte de a privi lumea... Si la baza matematicii sta ideea si gandirea, filozofica.

Si matematica din scoli nu vrea decat sa va starneasca imaginatia in cel mai riguros si logic mod...

vave 06 Feb 2010 12:20

hellsteed, sunt curioasă care îţi e părerea despre limba latină, coşmarul meu din timpul liceului.

Judex 06 Feb 2010 12:22

Ia conjuga tu verbul amo, -are. :D

vave 06 Feb 2010 12:25

Originally Posted by Judex:

Make me! >:)

hellsteed 06 Feb 2010 12:48

Originally Posted by vave:

Make me! >:)

Ce l-ai incins pe Judex....

Legat de latina pot sa spun delirium tremens , delirium vivens (din Jurnalul Fericirii), " Ego Zenovius votum posui" - din istoria de-a 8-a

Cred ca intr 8-a avusesem primele ore de latina.. dar am trecut asa peste....
Intr-a 9-a am avut de-a face cu Latina, si acuma stiu Tatal Nostru in Latina... ora era de la 7-8..
profu de latina avea deviza " cine nu-i cu noi e impotriva noastra" ... si cam asa era.. daca te mirosea dusman ... poc un 4... l-am luat si eu...

Nu prea ma intalnesc eu cu latina , dar cand o fac ma bucur...

vave 06 Feb 2010 12:53

1. Judex se încinge repede, din te miri ce. :-S
2. Am făcut 6 ani de latină, în timpul liceului am dat şi teză din ea. Am detestat-o enorm din cauza gramaticii ce mă depăşea şi mă depăşeşte total. În niciun caz nu mă refer la literatură sau maxime, astea sunt alte poveşti. :P

Judex 06 Feb 2010 13:04

Te dai mare, vave... :P

vave 06 Feb 2010 13:07

Din câte îmi amintesc tocmai ieri îţi spuneam că prefer mică, decât mare. :))
Deci nu mă dau nimic mai mult sau mai puţin decât sunt. :))

Gospin 06 Feb 2010 13:10

where did he come that? =))

vave 06 Feb 2010 13:13

where did he come that? =))

Citeşte la topicul cu dedicaţii. ;)

Judex 06 Feb 2010 13:35

Dimensiunea conteaza. :P

vave 06 Feb 2010 13:37

Dimensiunea conteaza. :P

... sunt perfect de acord cu tine, dar nu e singura care contează. :)

buticut 06 Feb 2010 13:47

Dimensiunea conteaza...printre altele :).

Judex 06 Feb 2010 14:00

Si asta va enerveaza ingrozitor? =))

vave 06 Feb 2010 14:05

Sunt off-topic de ceva vreme şi tind să ajung înspre off-forum. X_X :-$

SoX 06 Feb 2010 14:18

Sunt off-topic de ceva vreme şi tind să ajung înspre off-forum. X_X :-$

Presimt ca Pitbull o sa aplice aici:

"cel mai mult ma enerveaza ca vave e mereu off-topic"

:))

vave 06 Feb 2010 14:21

Pitbull: he means worse than he's saying. ;;) >:D<

hellsteed 06 Feb 2010 14:23

E de la sine inteles ca nu ne multumim cu putin.... dar nu luam in discutie densitatea ... in cazul in care nu se ocupa spatiul , macar sa se simta greutatea, presiunea...

Rapture 06 Feb 2010 15:34

Daca tot sunteti off o sa va salvez; I'm gonna bitch:

1. Ma enerveaza persoanele care intarzie la intalniri; poate ca sunt prea sensibila cu privire la aceast subiect dar toti au spus macar o data-n viata lor "timpul e pretios" ; astfel intarziind la o intalnire acea persoana imi transmite ca timpul ei e mai pretios decat timpul meu, ca ce face acea persoana e mai important decat ce fac io si ca n-are nicio problema cu a-mi fura timpul (ceea ce ma enerveaza la culme si ma face sa fiu foarte independenta, plecand).

2. Fratele meu, care la 20 de ani ia totul ca pe un joc; nu e in stare sa-si asume greselile, arata cu degetul in jur, exact ca atunci cand avea 10 ani. Care nu e in stare sa ia o hotarare, sa nu mai minta. Cu toate astea aici sunt io, luandu-i apararea de fiecare data, chiar si cand n-are dreptate, mintind pentru el. Se pare ca sangele apa nu se face.

SoX 06 Feb 2010 17:12

Originally Posted by Rapture:

2. Fratele meu, care la 20 de ani ia totul ca pe un joc; nu e in stare sa-si asume greselile, arata cu degetul in jur, exact ca atunci cand avea 10 ani. Care nu e in stare sa ia o hotarare, sa nu mai minta. Cu toate astea aici sunt io, luandu-i apararea de fiecare data, chiar si cand n-are dreptate, mintind pentru el. Se pare ca sangele apa nu se face.

Esti idem soramea :))

Poate greseste incercand sa-si asume resonsabilitatea si chiar daca are 20 de ani (sa traiasca bine) nu e tarziu pentru a invata cum sa fie responsabil pentru faptele sale. Nu el e problema, ci lipsa de rabdare de care da dovada sora lui mai mare ;)

Rapture 06 Feb 2010 18:04

Mai mica, vrei sa zici ;) .

Pitbull 06 Feb 2010 18:15

Mai micä... Mai mare... Totundrac.

SoX 06 Feb 2010 18:21

Originally Posted by Pitbull:

100 de puncte :))

vave 06 Feb 2010 18:21

Tocmai ce dezbătusem problema cu o pagină în urmă şi acum tu anulezi tot. :))

SoX 06 Feb 2010 18:25

No, asa ceva nu se mai poate vave :))
A cata oara postam in acelasi timp? :))

vave 06 Feb 2010 18:33

Countless ... :))

Pitbull 06 Feb 2010 18:34

Dezbätusem, sau dezbätusem...?

SoX 06 Feb 2010 18:35

Countless ... :))

Fara numar :))

vave 06 Feb 2010 18:53

Dezbätusem, sau dezbätusem...?

serăm, serăm :D

vave 07 Feb 2010 10:56

Încăpăţânarea unora sau altora.

M-am răzgândit... doar a unora. :-<

ooo333 07 Feb 2010 11:09

Originally Posted by hellsteed:

Si Dragostea si matematica merg cu sila daca exista disciplina....

Ori matematica e mod aparte de a privi lumea... Si la baza matematicii sta ideea si gandirea, filozofica.

Si matematica din scoli nu vrea decat sa va starneasca imaginatia in cel mai riguros si logic mod...

Esti tocilar ? Disciplina se aplica daca vrea copilul daca nu se poate introduce decat cu forta cu violenta . Eu unul nu am nevoie de disciplina scolara !

Cinemania 07 Feb 2010 12:14

ce ma enervati...

hellsteed 07 Feb 2010 15:17

Originally Posted by Cinemania:

ce ma enervati...

Cinemania, am un topic in Vreau sa stiu legat de horror... Poate ma poti ajuta...

Multumesc anticipat

Judex 07 Feb 2010 16:57

Originally Posted by Rapture:

Daca tot sunteti off o sa va salvez; I'm gonna bitch:

1. Ma enerveaza persoanele care intarzie la intalniri; poate ca sunt prea sensibila cu privire la aceast subiect dar toti au spus macar o data-n viata lor "timpul e pretios" ; astfel intarziind la o intalnire acea persoana imi transmite ca timpul ei e mai pretios decat timpul meu, ca ce face acea persoana e mai important decat ce fac io si ca n-are nicio problema cu a-mi fura timpul (ceea ce ma enerveaza la culme si ma face sa fiu foarte independenta, plecand).

Imi place de Ratpure. Astept?

Pitbull 11 Feb 2010 09:19

Topirea zäpezilor.

Cinemania 11 Feb 2010 09:22

Apa multa si la tine in zona ? :D

Pitbull 11 Feb 2010 09:30

Da, si flescäraie, si-mi picä pe pervaz de la etajele de sus... X(

copila_satanista 18 Feb 2010 12:57

avem 2 babe in birou ...pfaolo ... am facut abstractie de caracterele lor de-a dreptul respingatoare ... dar una din ele are un parfum .. de tamaie!!! miroase ingrozitor de cand vine si pana pleaca :((

Windom 18 Feb 2010 13:06

Sint tare curios cum asculti tu Draconian, cu 2 babe in birou...:-?

copila_satanista 18 Feb 2010 13:09

casti + player ;) dc nu le aveam , crek o luam razna ascultandu-le p-alea ... mai ales una din ele are un ras care te zgarie pe creier si il foloseste des X(

Dragomara 18 Feb 2010 15:38

Originally Posted by copila_satanista:

avem 2 babe in birou ...pfaolo ... am facut abstractie de caracterele lor de-a dreptul respingatoare ... dar una din ele are un parfum .. de tamaie!!! miroase ingrozitor de cand vine si pana pleaca :((

Oh, Doamne! Mai exact: vai ce urât, din partea ta, evident! :(
Mă întreb cât mai am până să se va vb şi despre mine la fel în minunatul meu colectiv. :-? Deocamdată, am avut punctaj maxim la capitolul "Sociabilitate", din caracterizarea anuală. ;)

----
On-topic: Lipsa de respect, venind din partea absolut oricum, şi îndreptată către absolut oricine. :| :|

copila_satanista 18 Feb 2010 15:44

nu-i problema de varsta sau ceva . le stie toata firma ca-s foarte nesuferite...iar eu am avut marea bafta sa nimeresc cu ele in birou... crede-ma ca dc le-ai cunoaste m-ai intelege perfect. in general am un nivel mare de toleranta si intelegere dar aici chiar nu e cazul

la chestia cu lipsa de respect as sublinia eu (din pct meu de vedere) : lipsa de respect fatza de propria persoana

Gospin 19 Feb 2010 00:07

vremea asta idioata, acum ploua, foarte enervant. Cand o sa scapam de vreamea asta umeda si totul o sa fie uscat si proaspat? :D

copila_satanista 19 Feb 2010 08:59

there there haik vine ea si primavara :)

Windom 19 Feb 2010 09:03

unfortunatelly...:((

copila_satanista 19 Feb 2010 09:05

Originally Posted by Windom:

unfortunatelly...:((

da? bine...eu as vrea toamna dc ar fi dp mine ... da la cata fleoscaiala e si cat chef m-a luat de o plimbare in parc parca nu prea e unfortunatelly

All times are GMT +2. The time now is 17:06.