![]() |
Originally Posted by Gospin:
|
Originally Posted by ooo333:
Asta îmi aminteşte de ce ne spunea profa' de mate din a unsprezecea: Dragoste şi matematică cu sila nu se poate. :D |
Avea dreptate !
|
Am mai spus-o si pe-aici de cateva ori - math rulllzzzzz! >:)
|
Si Dragostea si matematica merg cu sila daca exista disciplina....
Ori matematica e mod aparte de a privi lumea... Si la baza matematicii sta ideea si gandirea, filozofica. Si matematica din scoli nu vrea decat sa va starneasca imaginatia in cel mai riguros si logic mod... |
hellsteed, sunt curioasă care îţi e părerea despre limba latină, coşmarul meu din timpul liceului.
|
Ia conjuga tu verbul amo, -are. :D
|
Originally Posted by Judex:
Make me! >:) |
Originally Posted by vave:
Ce l-ai incins pe Judex.... Legat de latina pot sa spun delirium tremens , delirium vivens (din Jurnalul Fericirii), " Ego Zenovius votum posui" - din istoria de-a 8-a Cred ca intr 8-a avusesem primele ore de latina.. dar am trecut asa peste.... Intr-a 9-a am avut de-a face cu Latina, si acuma stiu Tatal Nostru in Latina... ora era de la 7-8.. profu de latina avea deviza " cine nu-i cu noi e impotriva noastra" ... si cam asa era.. daca te mirosea dusman ... poc un 4... l-am luat si eu... Nu prea ma intalnesc eu cu latina , dar cand o fac ma bucur... |
1. Judex se încinge repede, din te miri ce. :-S
2. Am făcut 6 ani de latină, în timpul liceului am dat şi teză din ea. Am detestat-o enorm din cauza gramaticii ce mă depăşea şi mă depăşeşte total. În niciun caz nu mă refer la literatură sau maxime, astea sunt alte poveşti. :P |
Te dai mare, vave... :P
|
Din câte îmi amintesc tocmai ieri îţi spuneam că prefer mică, decât mare. :))
Deci nu mă dau nimic mai mult sau mai puţin decât sunt. :)) |
|
Originally Posted by Gospin:
Citeşte la topicul cu dedicaţii. ;) |
|
... sunt perfect de acord cu tine, dar nu e singura care contează. :) |
Dimensiunea conteaza...printre altele :).
|
Si asta va enerveaza ingrozitor? =))
|
Sunt off-topic de ceva vreme şi tind să ajung înspre off-forum. X_X :-$ |
Presimt ca Pitbull o sa aplice aici: "cel mai mult ma enerveaza ca vave e mereu off-topic" :)) |
Pitbull: he means worse than he's saying. ;;) >:D<
|
E de la sine inteles ca nu ne multumim cu putin.... dar nu luam in discutie densitatea ... in cazul in care nu se ocupa spatiul , macar sa se simta greutatea, presiunea...
|
Daca tot sunteti off o sa va salvez; I'm gonna bitch:
1. Ma enerveaza persoanele care intarzie la intalniri; poate ca sunt prea sensibila cu privire la aceast subiect dar toti au spus macar o data-n viata lor "timpul e pretios" ; astfel intarziind la o intalnire acea persoana imi transmite ca timpul ei e mai pretios decat timpul meu, ca ce face acea persoana e mai important decat ce fac io si ca n-are nicio problema cu a-mi fura timpul (ceea ce ma enerveaza la culme si ma face sa fiu foarte independenta, plecand). 2. Fratele meu, care la 20 de ani ia totul ca pe un joc; nu e in stare sa-si asume greselile, arata cu degetul in jur, exact ca atunci cand avea 10 ani. Care nu e in stare sa ia o hotarare, sa nu mai minta. Cu toate astea aici sunt io, luandu-i apararea de fiecare data, chiar si cand n-are dreptate, mintind pentru el. Se pare ca sangele apa nu se face. |
Originally Posted by Rapture:
Esti idem soramea :)) Poate greseste incercand sa-si asume resonsabilitatea si chiar daca are 20 de ani (sa traiasca bine) nu e tarziu pentru a invata cum sa fie responsabil pentru faptele sale. Nu el e problema, ci lipsa de rabdare de care da dovada sora lui mai mare ;) |
Mai mica, vrei sa zici ;) .
|
Mai micä... Mai mare... Totundrac.
|
Originally Posted by Pitbull:
100 de puncte :)) |
Tocmai ce dezbătusem problema cu o pagină în urmă şi acum tu anulezi tot. :)) |
No, asa ceva nu se mai poate vave :))
A cata oara postam in acelasi timp? :)) |
Countless ... :))
|
Dezbätusem, sau dezbätuseräm...?
|
Fara numar :)) |
serăm, serăm :D |
M-am răzgândit... doar a unora. :-< |
Originally Posted by hellsteed:
|
ce ma enervati...
|
Originally Posted by Cinemania:
Cinemania, am un topic in Vreau sa stiu legat de horror... Poate ma poti ajuta... Multumesc anticipat |
Originally Posted by Rapture:
|
Topirea zäpezilor.
|
Apa multa si la tine in zona ? :D
|
Da, si flescäraie, si-mi picä pe pervaz de la etajele de sus... X(
|
avem 2 babe in birou ...pfaolo ... am facut abstractie de caracterele lor de-a dreptul respingatoare ... dar una din ele are un parfum .. de tamaie!!! miroase ingrozitor de cand vine si pana pleaca :((
|
Sint tare curios cum asculti tu Draconian, cu 2 babe in birou...:-?
|
casti + player ;) dc nu le aveam , crek o luam razna ascultandu-le p-alea ... mai ales una din ele are un ras care te zgarie pe creier si il foloseste des X(
|
Originally Posted by copila_satanista:
Mă întreb cât mai am până să se va vb şi despre mine la fel în minunatul meu colectiv. :-? Deocamdată, am avut punctaj maxim la capitolul "Sociabilitate", din caracterizarea anuală. ;) ---- On-topic: Lipsa de respect, venind din partea absolut oricum, şi îndreptată către absolut oricine. :| :| |
nu-i problema de varsta sau ceva . le stie toata firma ca-s foarte nesuferite...iar eu am avut marea bafta sa nimeresc cu ele in birou... crede-ma ca dc le-ai cunoaste m-ai intelege perfect. in general am un nivel mare de toleranta si intelegere dar aici chiar nu e cazul
la chestia cu lipsa de respect as sublinia eu (din pct meu de vedere) : lipsa de respect fatza de propria persoana |
vremea asta idioata, acum ploua, foarte enervant. Cand o sa scapam de vreamea asta umeda si totul o sa fie uscat si proaspat? :D
|
there there haik vine ea si primavara :)
|
unfortunatelly...:((
|
Originally Posted by Windom:
da? bine...eu as vrea toamna dc ar fi dp mine ... da la cata fleoscaiala e si cat chef m-a luat de o plimbare in parc parca nu prea e unfortunatelly |
All times are GMT +2. The time now is 17:06. |