Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce-am visat azi noapte? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95947)

hellsteed 28 May 2010 11:13

Windom , toate astea cam duc la frustrari si refulari.

marius_em 28 May 2010 11:17

Sarcina muncii, cred ca e mai mult despre a te simti util, a avea un scop. Adica nu se refera neaparat la un job.
Dar celelalte doua, sociala, si iubire, chiar sunt optionale. Calugarii, de exemplu. Se descurca bine-mersi masturbandu-se toata viata (mai ales aia Shaolin).

illotempore2002 28 May 2010 11:19

Pai da, poti sa te eschivezi de la care vrei tu, dar devii nefunctional. Zic ca de la sarcina muncii nu te poti eschiva: chiar daca esti putred de bogat ceva ceva tot faci. Te implici in munca de caritate sau te apuci de MBA-uri prin Elvetia sau iti faci casa de parfumuri - e tot o munca. De la sarcina sociala iar nu te poti eschiva - niste parinit sau niste vecini tot ai, niste colegi sau niste rude. Iubirea in schimb permite eschiva - cand muncim extrem de mult, sau cand ne e teama de esec sau etc.

Calugarii traiesc tot intr-o comunitate. Sau te referi la pustnici? ok, se pot eschiva dar devin inutili social si viata merge inainte fara ei oricum. Si nu sunt un exemplu sau un ideal pt mine sau pt tine.

copila_satanista 28 May 2010 11:21

Eu zic ca fiecare jongleaza cu ele cum poate si cum simte. Interesant de zis este ca niciodata nu reusesti sa fii pe deplin multumit pe toate cele 3 planuri in acelasi timp. Automat excelarea pe un plan le trage pe celelalte 2 in jos.

illotempore2002 28 May 2010 11:23

Da, dar un dezechilibru foarte mare in una din sarcini le poate dezechilibra pe toate celelalte. evident ca noi, oamenii de rand jonglam cu ele de asa natura incat media aritmetica e una peste alta, satisfacatoare. Fiecare din sarcini devine insa cruciala pt un om cu probleme. Adica altfel spus cineva cu probleme grave are dezechilibre in una sau mai multe din cele 3 sarcini.

Dragomara 28 May 2010 11:31

Fraaaaateee, da'ce exprimări şi "analize", pe-aici!:-O :D :D Într-adevăr de... coşmar diurn în direct. Brrrr...! :P :P

illotempore2002 28 May 2010 11:32

Ei, snobisme de doi lei, nu iti pierde vremea cu ele!

Dragomara 28 May 2010 11:43

Originally Posted by illotempore2002:

Ei, snobisme de doi lei, nu iti pierde vremea cu ele!

Nu ştiam că există şi snobisme mai scumpe, inculta de mine! :(( :(( :P

illotempore2002 28 May 2010 11:44

Well, read more....

miercuri 28 May 2010 17:35

Daca tot se face un fel de group therapy aici, as vrea si eu sa cer niste lamuriri.
Mi se intampla aproape intodeauna cand atipesc fara sa vreau (studiind in pat de exemplu sau cand sunt racita si ma doare capul) sa am vise cu un continut oarecare si sa-mi dau seama foarte repede ca visez si sa vreau sa ma trezesc, dar sa nu pot. Si ajung sa ma fortez sa ma trezesc si sa cred ca sunt treaza si de fapt sa ma trezesc tot in acelas vis care se repeta in acelas mod de mai multe ori, ca o caseta stricata! Cred ca sunt cele mai frustrante momente pe care le pot trai in somn. Dupa nu stiu cate incercari esuate ajung sa am crampe musculare, pentru ca incerc sa ma urnesc, dar am corpul paralizat (sleep paralysis?). Si cand reusesc sa ma trezesc in sfarsit am o migrena de toata frumusetea si amorteala in maini si in picioare, ugh. Am ajuns sa evit pe cat posibil sa atipesc.

Si am mai avut un vis destul de disturbing relativ recent, visam ca dormeam in patul meu cu prietenul meu langa mine, doar ca in vis stiam ca el e de fapt mort, inecat in fecale ( :| ) si m-am trezit foarte ingrozita si l-am zgaltait pana s-a trezit si el.

illotempore2002 28 May 2010 20:12

Se pare ca raspunsurile le ai in chiar relatarea ta. Cel mai probabil, tocmai pt ca nu vroiai sa dormi (iar starea de visare e cea care te facea sa realizezi constient ca ai adormit), incerci sa te trezesti :) normal ca e dificil sa te trezesti cand te-a luat toropeala. Faptul ca spui despre vis ca are un continut oarecare arata ca nu visul e problema aici ci faptul ca atipesti si tu nu vrei asta, pt ca ai,sa zicem, de invatzat. despre migrena pot sa zic ca in psiho-somatica ea este efectul frustrarilor acumulate - iar tu spui ca te simti extrem de frustrata ca nu te poti trezi si tot visezi. La fel cum si durerile de stomac sunt somatizari pt agresivitatea neexprimata si retinuta. Totusi, parca e prea mult sa te ia durerile de cap doar pt ca ti-e somn si nu vrei asta.

Visul cu prietenul tau - aveti vreun power struggle in timpul zilei, in relatie? Sunteti in competitie, sunteti foarte orgoliosi sau personalitati foarte puternice amandoi, care se ciocnesc?

Amantul_Taciturn 28 May 2010 20:56

Am ajuns la andropauza visarii, nu prea mai visez deloc (la propriu si la figurat).

bremen1980 29 May 2010 15:46

Un vis ciuadat avut in urma cu doi ani :eram la o emisiune gen ''Cine stie cistiga'' si prezentatori erau ;Tăriceanu si Andreea Berecleanu (sau Muraru ) .Astia doi ma bagau pe mine intrun dispozitiv care semana cu o capsula de criogenizare cu multe beculete ca la un de pinball.La inceput senzatia era placuta ,racoroasa dar apoi simteam ca ma scufund intrun lichid foarte rece .Parea ca eram scufundat intro gelatina transparenta rece ca azotul lichid.Simteam ca daca nu reusesc sa ies de acolo voi aluneca in alt vis si muri.Eram perfect constient ca visez si daca nu ma trezesc o sa mor. Nu puteam sa ma trag singur afara fiind in situatia baronului de Munchausen care incerca sa iasa din mlastina tragindu-se de păr.Nu stiu cum de am reusit sa ma trezesc dar eram transpirat fleasca (era o seara fierbinte de vara ) si aveam o frica teribila in mine.Simteam ca era cineva in casa care vrea sa-mi faca rau si abia m-am tirit pina la bucatarie dupa niste apa. Horror nene.>:)

illotempore2002 29 May 2010 21:25

Bremen, ce m-a amuzat visul tau :))

se incadreaza in paradigma freudiana - din cauza caldurii de afara visezi ca e racoare, frig, apa rece etc. Precum copilul despre care povesteste F. ca a visat ca a mancat un cos intreg de cirese, intrucat in timpul zilei precedente bunica-sa nu l-a lasat sa manance ciresele cumparate.

Judex 30 May 2010 02:32

Auzi, Girafel, dar visul meu? =))

flori0304 31 May 2010 13:47

:(( eu visez numai "final destination",de ma trezesc plangand ca aia dupa ce au avut viziunile...

illotempore2002 31 May 2010 14:13

Originally Posted by Judex:

Nu-mi bat capul cu visele tale pt simplul motiv ca suspectez extrem de multa minciuna in ele, ca de altfel in aproape tot ce zici tu. Nu imi pierd vremea cu lucruri care nu exista.

Judex 31 May 2010 16:15

Se numeste fantezie. :D

Dragomara 31 May 2010 16:56

Originally Posted by illotempore2002:

Nu-mi bat capul cu visele tale pt simplul motiv ca suspectez extrem de multa minciuna in ele, ca de altfel in aproape tot ce zici tu. Nu imi pierd vremea cu lucruri care nu exista.

Adică eu merit, sau ce?! :-& :-& :-&
Asta tb. trecută la nefericiri. :(( :((
Totuşi, oare de ce n-oi cădea şi io "cu tronc" unui om normal, cu bun-simţ, cu umor, cult, tolerant, frumos şi bogat sufleteşte?!:-O :-?

PS: nu am visat nimic; faptul că văd (citesc) urât e un coşmar perpetuu. ;)

PS1: Windom - nu vrei să facem schimb?! ;)

illotempore2002 31 May 2010 20:49

Dragomara cauta conflict cu orice pretz, dar nu am sa-i dau asta :)) pt ca daca m-as lua de ea ar avea ocazia sa oracaie pe aici si sa spuna din nou, a mia oara; eu sunt ok, lumea inconjuratoare este de vina!

FreakDoll 06 Jun 2010 12:38

Eu am visat azi'noapte ca am gasit un teanc de euroi ..Poate, poate s'o prinde .

redmen 06 Jun 2010 17:12

Uite ca am gasit si de la cine sa ma imprumut cand o sa am nevoie.Hehe.

FreakDoll 06 Jun 2010 21:25

:))))))
Si mai am de mica un cosmar, care se tot repeta .In mintea mea stiu ce visez dar nu pot sa reproduc nimic .Parca nu mai am limba cand trebuie sa vorbesc despre el .Foarte ciudat .Ce ti'e si cu visele astea :)

redmen 26 Jul 2010 14:28

Azi`noapte am avut iarasi visul cu avionul care se prabuseste.

Willy4k 10 Sep 2010 21:43

Eu am visat cum ca mi-au iesit 5 numere castigatoare la 6 din 49, iar draguta de mine tocmai atunci nu-si cumparase bilet! Oftica la cote maxime in somn, va dati seama! =))
Ca atare astazi am fost sa-mi achizitionez unul! Asa de fantezie!:))))))
Sa-mi tineti pumnii! :))

Judex 10 Sep 2010 21:48

Iti tinem pumnii! B-)
Eu am visat ca fac amor de numa cu aia din avatarul lu' Willy. :P

dragonfly_drk 10 Sep 2010 21:50

tu numa amor visezi ca faci...=))

Willy4k 10 Sep 2010 21:51

Ai fantezii indraznete, Judex! :X:X:X

Judex 10 Sep 2010 21:53

@Libelula
Nu visez. :P

@Willy
Deloc. Se numesc realitati. :D

Willy4k 10 Sep 2010 21:56

Bun asa!
Te provoc atunci sa ne dai si noua reteta, pentru ca sincera sa fiu si mie imi plac mult de tot Tom Cruise si Jesse Metcalfe!
Cum pot sa i pun pe amandoi la un loc?:))

Judex 10 Sep 2010 21:58

Meet me! :P

Willy4k 10 Sep 2010 22:07

Hmmm sa inteleg ca ai puteri supranaturale? Metamorfozarea este una dintre ele!!!
Acum fac o paranteza (imi amintesc de "Greuceanu" care se dadea de 3 ori peste cap pentru a se transforma)!!!:))
"Meet me" nu e suficient! :P
Sunt curioasa sa stiu din timp tot!:P Deci cum procedezi?:P
Nu de alta, dar poate ma transform si eu in Eva Longoria!!! :))

Judex 10 Sep 2010 22:33

Glumeam, mai. :P
Desi, in liceu mi se spunea ca seman cu Tom Cruise, dar muuuult mai inalt. :D
Plus ca fosta mea sotie seamana cu Nicole Kidman. B-)
Oricum, nu-i nevoie sa te transformi in Eva Longoria. Te prefer asa cum esti. :">

Willy4k 10 Sep 2010 22:43

Hi hi hi!
Inseamna ca ati format un cuplu de invidiat!:X
Sau tot din vis ai cules si informatia asta?:D
Anyway, intre Eva Longoria si Nicole Kidman este o oarecare diferenta, asta in sensul ca Eva este muuult, muuult mai draguta! :"> Acum imi promovez imaginea, desigur! :P
Thx, Judex!:*

dragonfly_drk 10 Sep 2010 22:49

Willy, imaginatia lui Judex nu cunoaste limite... nu-l lua in serios... =))

copila_satanista 10 Sep 2010 22:55

Originally Posted by Willy4k:

Hi hi hi!
Anyway, intre Eva Longoria si Nicole Kidman este o oarecare diferenta, asta in sensul ca Eva este muuult, muuult mai draguta! :"> Acum imi promovez imaginea, desigur! :P

hai mai ca nicole are o frumusete si o atitudine (ma refer in special la ce tine tot de fizic) deosebite si rafinate chiar si acum cand a mai imbatranit. Eva emana o frumusete mult mai comuna si mai seaca in comparatie cu Nicole. cel putin asta e parerea mea, mai e si treaba de gusturi ce-i drept.

Willy4k 10 Sep 2010 22:55

=)) Dragonfly_drk, facem concurs de imaginatie! :))
Punem si niste premii la bataie, repede asa?:D :D :D
Pooop!

Willy4k 10 Sep 2010 23:00

Originally Posted by copila_satanista:

Originally Posted by Willy4k:

Hi hi hi!

hai mai ca nicole are o frumusete si o atitudine (ma refer in special la ce tine tot de fizic) deosebite si rafinate chiar si acum cand a mai imbatranit. Eva emana o frumusete mult mai comuna si mai seaca in comparatie cu Nicole. cel putin asta e parerea mea, mai e si treaba de gusturi ce-i drept.

Plus de asta, Nicole este si mult mai inalta! Un alt avantaj demn de luat in seama!
Cu toate acestea, raman la Eva! Si imperfectiunea are frumusetea ei, nu i asa? :P

vds 10 Sep 2010 23:04

Cred ca ceva se intampla... Pe "Joc interminabil" ultimele mesaje sunt cu 2012, sfarsitul lumii. Azi noapte chiar am visat sfarsitul lumii in detaliu :|. Fara gluma. Si acum vad si mesajele de pe forum... :))

Willy4k 10 Sep 2010 23:09

Nu trebuie sa gandesti negativ! Stii tu.........Legea Atractiei Universale. Ceea ce gandesti, atragi!
Ce-ar fi sa-ti propui sa visezi in seara asta ca ai castigat 1.000.000 de Euro!!!
Pare mai plauzibila varianta asta!!!
Hmmm si daca se intampla sa castigi, nu uita cine ti-a dat ideea! :D:X:D

vds 10 Sep 2010 23:17

Si daca e ceva predestinat? :| Daca n-am cum sa schimb? :(( O sa murim, cu totii, or sa apara niste fulgere pe cer, o arca si o bicicleta legate intre ele, existand o legatura destul de puternica intre mine si bicicleta (nu stiu de ce, dar asta mi-a inspirat visul, eu n-am bicla), tataee de la mafia cantand live in mijlocul targului la un microfon, si eu pe acolo... Un fel de festival pe un plai, spatiu tipic romanesc, o chestie care n-a inceput, ce sa mai, film fac din visul asta :))

Willy4k 10 Sep 2010 23:25

Pai interpretarea poate sa fie destul de precisa! :D:D:D In sensul ca, din senin in momentul in care va veni sfarsitul lumii ti se va arata o bicicleta. In concluzie, aceasta va fi salvarea ta! :))
Te rog frumos sa nu uiti sa mi pastrezi si mie un loc!:((((((((((((((((
P.S. sper ca stii sa mergi pe bicicleta! :D

Judex 10 Sep 2010 23:38

Vezi ca avem topic de biciclete.
Si chiar semanam cu Tom Cruise, in facultate mi se spunea Brad Pitt insa. Si acum nu visez. Si nevasta-mea nu era mai inalta decat mine. :P

vds 10 Sep 2010 23:40

Normal ca stiu sa merg :-w. Pai vorbesc sa fie bicicleta de-aia cu doua şale, ca sa pedalezi si tu :))

Willy4k 10 Sep 2010 23:45

Nu te las la greu, iti dai seama!:))
Sper numai sa nu fim nevoiti sa pedalam pe un munte, sau pe un deal in urcare! Cum a fost secventa din "Deep impact", pentru ca atunci nu stiu ce o sa ne facem! :-?? Cred ca unul va pedala, iar altul va impinge! =))

vds 10 Sep 2010 23:46

Sunt calit, am trecut prin de-astea :))

Willy4k 10 Sep 2010 23:49

:"> Stiam eu ca pot conta pe tine! :X

Judex 10 Sep 2010 23:52

Mi-a furat-o VDS pe Willy! =))

vds 10 Sep 2010 23:55

>:) Na, eu o iau pe bicicleta mea, nu ca altii :))

copila_satanista 11 Sep 2010 09:29

Mi-a furat-o VDS pe Willy! =))

eee ti-a furat-o.. n-a zis ea ca vrea 2? <):)

All times are GMT +2. The time now is 20:51.