![]() |
E un pui de caine de vanatoare deci e un catzelus.
|
Sunt nefericita ca m-am culcat aseara pe la 8 cu intentia de a dormi jumate de ora ca sa studiez dupa aceea pana tarziu si m-am trezit abia acum o ora :((
Dar am visat frumos, un party cu niste blonde, mmm, si apoi ceva western :-/ |
...si asa s-a pus de un topic nou :D
|
Mi-a expirat toata mancarea din frigider din cauza ca nu am mai dat prin bucatarie de vreo luna...si m-a palit o foameeee
|
Hai la mine, am cartofi präjiti si ochiuri.
(Sunt nefericit cä stiu cä-s sub standardele tale culinare.) |
Nu mananc, tre sa slabesc 3 kile :D multumesc de invitatie!
|
Sunt nefericit. :((
|
Pt ca in ultimele 2 luni dorm extrem de mult, somn din acela depresiv, care iti face rau de fapt.....
|
Pt ca am extrem de mult de munca la birou si pt ca nu mai am timp sa mananc decat o data la 3 zile cate un sandwich :(( sunt obosita vreau sa vina vacantza de iarna :((
|
o invidiezi pe Calista Flockhart ?
|
Am răcit... subit şi inexplicabil.
|
sunt ingrozitor de deprimata (da, din nou) :(( si vreau sa mor si sa se termineee :((
|
Originally Posted by illotempore2002:
hey, cheer up, we love u :-* |
|
pentru ca ma plictisesc infernal si in urmatoarele 3 ore nu voi putea remedia situatia (:|
|
Cat ati rezistat cel mai mult fara sa dormiti?
Eu nu am mai dormit de marti :( deloc adica. which makes me very sad and depressed :(( |
6 zile si 5 nopti: pe bune asta in urma cu vreo 7 ani cand aproape ca mi s-a sters creierul :) |
Mama, ce horror ... din ce cauza nu ai dormit atata?
|
un soc. a fost oribil. pastrez si acum EKG-ul. ca sa imi aduc aminte ce pretioasa e lumina mintii |
Soc....as in...soc emotional, psihic?
|
da. citisem in adolescenta o povestioara despre un tip (brazilian parca) care nu mai putea sa doarma deloc de vreo 20 de ani. atunci il invidiam, ma gandeam ca trebuie sa fie grozav ca tu sa traiesti (si sa faci ce poftesti) in vreme ce altii isi irosesc din viata, prin somn tipul asta insa nu putea nici sa viseze :( |
Cred ca nu avea nevoie sa viseze pt ca oricum traia ca intr-un vis.
|
se plictisea toti ceilalti il paraseau, noaptea cel putin o treime din viata era absolut singur iar zilele au inceput sa arate aidoma - avea deja o certitudine |
Dar mai groaznica decat neputinta de a dormi mi se pare catalepsia, aflata la polul opus, cand somul survine brusc, in timp ce vorbesti sau pe strada.
|
Aia e narcolepsia. cand adormi ca loseru pe strada.
catalepsia e un soi de epilepsie. |
Originally Posted by Gloria:
http://www.wattpad.com/101155-Edgar-Alan-Poe-Berenice |
Un amic englez mi-a lasat cele 2 pisici ale lui in grija pana se intoarce din Manchaster si una din pisici a disparut :( ce dracu ii zic?
|
Ca de`abia reusesti sa ai grija de tine,d`apoi de pisicile lui.
|
:))
Ha ha, chiar asa e... |
Nu e de mirare. Pisicile sunt legate de LOCURI. Cel mai probabil, pisica dispärutä dä acum târcoale locuintei cu care s-a obisnuit.
(In 1966, casa unde copilärisem - în spatele actualului bloc Stefanel de pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Biserica Albä, lângä Hotel Bucuresti - s-a demolat. Bätrâna vecinä de apartament, Tanti Adeli, avea, în acel moment, douäsprezece pisici. Fiicä-sa, Neli, nu i-a dat voie sä ia la noua locuintä decât sase. Pe celelalte sase le-a dat altor vecini din zonä, nedemolati. Dar n-a trecut mult, si trei dintre ele au reapärut pe locul fostei case, derutate însä insistente...) Scumpe Cinemaniac, de la #233 mutä la Animals' Zone - a depäsit simpla nefericire illotemporarä (ba chiar si illopermanentä), devenind thread de fond. |
Pai daca se duce la casa unde locuieste in mod uzual, nu o sa gaseasca pe nimeni, ce naiba face?
deja au trecut 3-4 zile de cand lipseste in plus englezu' sta departe de mine :( |
Da, avem o problemä... Ce-i drept, cumva o sä se descurce ea, bântuind asa în stare de semi-sälbäticie (pisicile sunt foarte independente si self-sufficient), dar nici prea usor nu-i va fi... Dacä n-o gäseste nimeni, putem doar sä speräm cä se va reintegra o datä cu revenirea stäpânului.
|
Iubesc mai multe femei deodata. Iar cea pe care o iubesc cel mai mult s-a dovedit a fi magarita.
|
Nu e o gluma.
|
...am racit ingrozitor, am gatul umbflat cat o buturuga si ma dor muschii si capul :((
|
As I used to tell you - lemon and honey!
|
Sunt nefericita pentru ca ma plictisesc , nu am ce face . Chef sa citesc n-am , nici macar sa ma uit la televizor . Ma simt obosita , dar nu vreau sa dorm .
|
Originally Posted by Mikala:
|
Multumesc frumos . Se pare ca doar tu ai vazut ca a fost ziua mea :)
|
Eu inca sunt nefericita ca e urata fara si n-am chef sa stau in casa , dar voi gasi eu ceva de facut .
|
Eu sunt nefericit ca am fost s-o vad pe fie-mea si vaca aia de ma-sa nu m-a lasat.
|
Mda, problema e ca eu nu prea am cum sa obtin legal drepturile alea.
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Inca o data sunt nefericita .. dar pentru ca ma plictisesc ... adica nu am ce face , mai bine incepea scoala.
|
Pai nu te mai plictisi ca sa nu mai fii nefericita :)
|
Pai nu stiu ce sa fac , chef de citit nu am , plus ca scriu pe laptop o " carte " ca sa zic asa , dedicata prietenilor mei . Fac poze cu camera , le pun in carte si scriu impresii de peste tot unde am fost cu ei si nu numai . Imi place sa analizez peisajele , sa comentez pe seama lor .. cred ca o sa ii zic prietenului meu sa mergem la ceainarie :)
|
Curând va trebui să mă mut... din oraş.
|
Originally Posted by vave:
|
Mare prostie daca te muti in Bucuresti . :|
|
Originally Posted by Judex:
Originally Posted by Mikala:
Nu, nu e chiar atât de grav. :P Cred că mă voi muta aproape de Cluj. |
All times are GMT +2. The time now is 17:59. |