Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cine sunt cei mai antipatici useri de pe Cinemagia? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95616)

Pitbull 08 Jun 2009 20:56

@Ambelici:

Prost esti, doamne. Nici mäcar nu te duce mintea cä citesc aici destui oameni care se întâlnesc cu mine mai des decât te duci tu la femei. Ia zi, putzulicä bearcä, de fapt ce te macinä pe tine? Stiu cä-ti place sä te bagi singur în seamä, da' de ce-ai avea nevoie ca sä te linistesti? Mm? Ia zi!

(N-o sä zici, cä te stiu; o sä încerci s-o dai cotitä, si tot cu oistea-n gard o sä dai. Trist e cä nici nu-ti dai seama cât de penibil esti... Säräcutu' Pulifrici...)

Ambra Blu 08 Jun 2009 21:00

=))
Da-te, mai, mai incolo. Ce dreacu, vrei sa dau cu funia in tine?
Si sa iti dau apoi si cu sapun?

Pitbull 08 Jun 2009 21:02

Poftim! Pe lângä, ca de obicei! :D
Nici o sperantä... Am mai väzut eu fiinte îndragostite de bobârnace, da' ästa vrea sä le ia el pe toate.

Ambra Blu 08 Jun 2009 21:07

:))
ok

redmen 08 Jun 2009 21:08

Originally Posted by Alex Leo Serban:

... sau acqua di parma (= colonia mea preferata)

Good choice.

Suspect de bizar 08 Jun 2009 21:47

Originally Posted by Mistah J:

Originally Posted by halebardul:

Suspect de bizar, în seara asta o să mori. Şi din pulă bani de flori.

Cer bannarea ta definitivă şi pe IP.

Îţi dai prea multe aere pentru un simplu utilizator.

Ce sari aşa de poponeaţă în sus? Ai cult pentru ASL? Te închini la ASL-llah? Îţi insultară zeul şi acu' ameninţi cu atentate forumiste?
Da, Alex Leo Şerban e un tip cult şi are un oarecare talent literar-artistic şi a fost favorizat de viaţă de ajungă cunoscut la nivelul culturii româneşti şi - un pic - şi prin alte colţuri ale lumii, dar de-aici şi până la a-l idolatriza e cale lungă. Părerea mea.

Păi are un portret mare a lui ALS în cameră,încojurat de lumânări şi un altar pentru sacrificii.

halebardul 08 Jun 2009 21:50

mistah j
nu e vorba de als. nici macar nu ne cunoastem.
dar si daca iti spunea tie ca esti un mare cacat provenit dintr-o familie de cacat si toate mizeriile pe care le-a mai spus despre als, la fel reactionam. sau ti se pare un comportament acceptabil?

mai multe explicatii maine, chiar am de lucru azi.
intervin numai la urgente.

Suspect de bizar 08 Jun 2009 21:51

nu e vorba de als. nici macar nu ne cunoastem.
dar si daca iti spunea tie ca esti un mare cacat provenit dintr-o familie de cacat si toate mizeriile pe care le-a mai spus despre als, la fel reactionam. sau ti se pare un comportament acceptabil?

mai multe explicatii maine, chiar am de lucru azi.
intervin numai la urgente.

Ambra Blu urlă în tot forumu' că cică „Pitbull pute” şi zii slugă,ai făcut ceva?

Suspect de bizar 08 Jun 2009 21:56

suspectule,
sa te fut in gura cu pula scoasa proaspat din curu ma-tii.
sa simti iar gustul pe care-l savurai in vremea alaptarii tale.
mai multe, maine (daca mai traiesti)

Şi dacă mai primeşti ordin de la marele zeu ALS.

keepwalking 08 Jun 2009 22:19

bai, dar ce imaginatie erotica aveti...
cred totusi ca temperaturile tropicale de afara au rolul lor....

Gloria 08 Jun 2009 22:20

halebardul, suspect de bizar, ambra blu vor fi banati. 3zile, 5 zile si, respectiv, o saptamana.

halebardul 08 Jun 2009 22:23

minunat!

Ambra Blu 08 Jun 2009 22:24

Bun asa.
Pitbull cit ia?

Suspect de bizar 08 Jun 2009 22:25

minunat!

Bannarea îi ca un fel de autoflagerare pentru marele zeu ALS,nu?

Pitbull 08 Jun 2009 22:30

Originally Posted by Gloria:

halebardul, suspect de bizar, ambra blu vor fi banati. 3zile, 5 zile si, respectiv, o saptamana.

Propun doar un avertisment pentru Halebardul: n-a fäcut decât sä reactioneze, si n-a insistat.

Suspect de bizar 08 Jun 2009 22:32

Originally Posted by Pitbull:

Propun doar un avertisment pentru Halebardul: n-a fäcut decât sä reactioneze, si n-a insistat.

3 zile îi mai bine.Se bucură şi el că suferă pentru ALS.

illotempore2002 08 Jun 2009 22:35

mai voi suntetzi dementi, mai baietzi
:))

am ras pe burta.

daca e sa fim drepti, si ALS si Pitbull si Halebardul au injurat. toti ar merita un bann.
faptul ca "au reactionat" nu e o scuza.

hellsteed 08 Jun 2009 22:35

eu nu as putea starni putina antipatie ? sigur as avea de castigat dpdv al imaginii

Neuptolem 08 Jun 2009 23:30

Foarte superb! :) Se face dreptate. Chiar de catre Gloria. Are un discernamant mai obiectiv si justitiar decat StefanDo. Pedeapsa imi pare exagerata pt halebard si un semnal de alarma pt AmbraBlu pe care pariez ca-si va lua bann forever in viitorul apropiat.
----
Tineti-o tot asa!

redmen 08 Jun 2009 23:56

Caldura asta va afecteaza rau dragii mei.Recomand un dus rece rece de tot.Imi pare rau pentru cei care au fost banati,dar Gloria a avut dreptate sa faca asta.

buticut 09 Jun 2009 01:03

Ahh putin a lipsit sa fie 4,3,2 :D. V-ati injurat,ati vorbit de cacat...da' ati fost funny :)).

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 05:33

@ illo: deci fata, eu crek tu ai o probl cu registrul discursurilor! deci eu NU am 'injurat', am folosit doar ironii 'extrase' din limbaju preopinentului - got it?

una e sa-i spui unuia k e (sorry: îi!) un 'cacat' (yeah, right; nivel de gradinita pt oligofreni din familii dezbinate de la marginea societatii de 0 consum de apa calda) & alta sa-i spui k e facut din resturi de blowjob B-)

din ac pdv, consider k sanctiunea aplicata acestui suspect de bizon e prea mica: pe lga cele 5 zile pt injuraturi, eu i-as mai da 5 pt lipsa de creativitate... >:)

ps k tot veni vba & tot ai batut cimpii cu 'slabiciunea' & 'insecuritatea' mea, blabla: eu insist pe kestii d-astea gen autoritate / elitizme / how cool i am, i met cioran & uma thurman etc/ tocmai pt k stiu k enerveaza big time :D

illotempore2002 09 Jun 2009 07:58

ce se gudura als....ca un catzelus.....
vorba lui Djindjis....sughiti de fericire, nu-i asa?

Leutzule, am inceput sa ma plictisesc de tine....(:|
esti nul din punct de vedere uman. din partea mea, schimbul de replici a luat sfarsit.

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 08:00

i couldn't care less
nu ma intereseaza sa plac persoanelor pe care nu le plac :D

ps 'djinjis'... ce referinte! =))

Cinemania 09 Jun 2009 08:11

ce dimineata superba....am ras cu lacrimi...ma duc sa bag o pipa

ce folositor mai e si spatiul asta virtual :D

daca va intalniti in realitate va luati de guler au ba ?

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 08:39

in realitate nu ma intilnesc decit cu prietenii, pe ceilalti ii evit...
ceea ce nu e f greu, pt k in locurile unde merg eu nu merg ei - si invers ;)

illotempore2002 09 Jun 2009 08:55

Ambra conduce cursa. In cazul in care va iesi castigator, vom trimite un detasat special sa ii ia un interviu. Marele premiu ramane in continuare acelasi :D

Chambord 09 Jun 2009 08:59

Pacat de Halebardul. Nu merita bannarea. E greu sa nu te enervezi cand esti agasat constant.

illotempore2002 09 Jun 2009 09:04

stai mah ca n-a murit
:)

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 09:16

da, si mie mi se pare un abuz bannarea halebardului!
adica el kiar nu vbeste urit, in + stie cinema cit altii 100 si ia ban 3 zile, in skimb manelistu ala bizonian de mures injura k la usa cortului din care-a iesit, stie 'cinema' cit o pitzipoank de mall, si ia doar 5?!? :-O

there's smth rotten in the den, mark my words...

illotempore2002 09 Jun 2009 09:42

m-am gandit mai bine. Marele premiu il va lua cel care are cele mai putine voturi la sfarsitul lunii.

Practic el trebuie sa fie castigatorul.

Gloria 09 Jun 2009 12:23

@als
Banarea nu e in functie de cat cinema stie unul sau altul (cel putin nu in cazul in care ea nu e definitiva). Halebardul chiar a injurat.

Illo, ai un avertisment de la mine.

Altfel, va invit sa vorbim despre UP, pe care tocmai l-am vazut si care e foarte tonic sau despre recent premiatul la TIFF, Politist, adjectiv.

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 14:28

aici la 'cei mai antipatici useri'??? :-O

uite, batrinu din 'up' e f antipatic la-nceput, da apoi devine f simpatic; dragos bucur din 'politist' la fel - decit k el redevine antipatic la final :))

@ gloria: tu l-ai revazut, dupa cannes? te lasa sa iei okelarii la iesire? k la cannes a tbuit sa-i dam inapoi... :(

Pitbull 09 Jun 2009 14:44

Noi i-am dat înapoi, cä nu suntem gäinari - desi la iesire nu ne controla nici domnu' dracu'.
(Si ar fi meritat sä-i luäm, ca pedeapsä - cä proiectionistii s-au dus sä se cace, si ultimele 10 minute au fost desincronizate - si dimensional, si sonor.)
Bun film, fac analiza disearä. Acum îmi fac siesta.

StefanDo 09 Jun 2009 14:56

ochelarii aia costa vreo 200 de lei, pastrarea lor in buzunar (sau la ochi, pentru fani) are mari sanse sa fie considerata furt :)

Pitbull 09 Jun 2009 15:15

Dacä te prinde!
Au camere video?
(Eu oricum i-am dat - da' acu' vreau sä stiu ce-am pierdut.)

Dragomara 09 Jun 2009 15:45

@als
Banarea nu e in functie de cat cinema stie unul sau altul (cel putin nu in cazul in care ea nu e definitiva). Halebardul chiar a injurat.

Illo, ai un avertisment de la mine.

Altfel, va invit sa vorbim despre UP, pe care tocmai l-am vazut si care e foarte tonic sau despre recent premiatul la TIFF, Politist, adjectiv.

Bravo Gloria! ai reacţionat şi tu o dată, la timp şi corect! ţine-o tot aşa! :-* :">

[opusului aceste acţiuni i-am spus eu indiferenţă. cine tace pare a consimţi. nimic mai adevărat].

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 15:54

@ stefan: pai si nu poti sa zici k i-ai uitat pe nas? :))

ma rog - eu nu, k am dja o pereke...

Gloria 09 Jun 2009 17:00

Pai, Als, ce-ai fi facut cu ei in afara cinematografului; am si eu aceasta curiozitate.:))

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 18:09

pai, as fi curios sa vad oamenii bidimensionali (aici e o lista lunga...) in 3D ;)

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 21:41

e o idee...
da eu obisnuiesc sa nu vind nimic din ce mi-am insusit fraudulos

illotempore2002 11 Jun 2009 17:30

Ambra - premiul 1
illotempore - premiul 2
als - premiul 3

All times are GMT +2. The time now is 23:43.