|  | 
| 
 E din Dragonball-Z,dar nu prea il recunosc....Cell(Super-Saiyan)? | 
| 
 King Cold | 
| 
 De pe prima pagina este la prima poza,Mireasa Moarta si in a doua Mung Dal:)) :)) :)) :)) | 
| 
 nu... E din Dragon Ball Z si este batut de Trunks dintr-o singura lovitura. | 
| 
 Acuma am vazut ca anaemona a scris King Cold, acum e randul lui anaemona | 
| 
  | 
| 
 Splinter din testoasele ninja | 
| 
 Rindul tau :) | 
| 
 sorry... nu prea am cand sa pun... sa puna altcineva... | 
| 
 bine mai, nu pune nimeni... hai ca pun eu:  | 
| 
 Diamond Head Ben 10 si jur ca n-am bagat poza in nici un site care-ti gaseste imagini :)) | 
| 
 =))  ok... you're turn...  (tocmai deaia am pus ceva usor sa se redeschida jocul) | 
| 
  | 
| 
 Exista un personaj in biblie, cu acelasi nume :) faimos pentru o lupta din care a iesit invins. | 
| 
 Il stiu sigur ... dar numele nu mi-l pot aminti , cu atat mai putin titlul animatiei ! | 
| 
 Goliat ? | 
| 
 Da, Goliath din seria Gargoyles. Crin e rindul tau. | 
| 
 Las pe altcineva sa puna poza :) | 
| 
 Ok deci daca tot am ocazia, iata poza :  | 
| 
 L/Ryuzaki/Lawliet ... take your pick... Cedez si cu ocazia asta te las sa pui ceva mai putin cunoscut :P | 
| 
 ThX Liviu-   Sa speram ca pe asta nu-l mai stiti! | 
| 
 data viitoare scoate numele personajului din titlul fotografiei:D | 
| 
 Ce ai facut tu se cam cheama trisat, dar ma rog, nu-i nimic. Deci pui alta imagine sau lasi pe altcineva sa raspunda? | 
| 
 nu, nu se cheamă trişat. se chema aşa de căutam după fotografie... şi lasă verdele ăla deoparte, că e deranjant să citeşti texte în culoarea aia. | 
| 
 Gata am modificat linkul. Acum e ok. Sper ca nu a vazut multa lume. Acum ajunge cu offtopicul. | 
| 
 A trebuit sa caut putin pentru ca nu stiam cum se cheama personajul, de fapt el nici nu e numit in anime din cate tin eu minte. Anime-ul e clar Afro Samurai, iar wikipedia spune ca il cheama Ninja Ninja. Din ce-am gasit pe calculator:  | 
| 
 La asta m-am si gandit cand am pus poza. ?Un hint ceva? | 
| 
 E personajul negativ principal dintr-un anime care intra cam la urmatoarele genuri: drama, mister, thriller. | 
| 
 Johan Liebert? Nu stiu personajul dar am cautat animeuri dupa genurile spuse de tine si am gasit cateva variante. Cred ca la animeul Monster te referi.  | 
| 
 Indeed, el e. | 
| 
 Acum tre sa ma gandesc la alta poza de data asta mai grea! Let's see...  | 
| 
 Ok va dau un mic ajutor. Tanarul este dintr-un anime de actiune care are 26 de episoade, si are doua surori putin spus hot. | 
| 
 Shin Natsume  | 
| 
 Poate ne spui si noua la care prsonaj te referi? Femeia sau barbatul? Si poate dai si un hint. | 
| 
 Daca il stii pe unul, il stii si pe celalalt :P. Are legatura cu lumea modei | 
| 
 Yukari "Caroline" Hayasaka (femeia) si Jōji "George" Koizumi (barbatul). Now my turn:  | 
| 
 Randall din Monsters Inc. Cedez randul ca nu-mi merge photo mangerul... | 
| 
 Pun eu una daca nu se mai pune. Cine sunt astia doi? Fiecare a avut cate 2 denumiri.  Hai ca e usor :) | 
| 
 Tom and Jerry sau Dick and Larry | 
| 

Originally Posted by anaemona:

| 
| 
  | 
| 
 Vanessa - Bee Movie (2007) | 
| 
 1 Attachment(s) | 
| 
 E un scurt-metraj. ;) | 
| 
 Bai omule , unde gasesti toate imaginile astea , de ne pui mintea-n colturi . Ar trebui pus un anumit interval de timp de ghicit, ca sa putem continua fara a astepta 'nspe mii de zile. | 
| 
 Scurt-metraj din 2007. Daca vreti raspunsul ... ok. Timp maxim 48 de ore din momentul postarii. Apoi raspunsul direct. | 
| 
 Madame Tutli Putli [2007] | 
| 
 Nu-i chiar un scurt-metraj oarecare, e nominalizat la Oscar - Madam Tutli-Putli. | 
| 
 De aceea am spus doar scurt-metraj, era de ajuns sa se bifeze sectiunea Scurt-metraj ... Continua tu ... | 
| 
  | 
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |