![]() |
La ora de religie vorbeam despre grupele de ingeri . Profa' :
-Sa stiti , copii , arhanghelii sunt prima grupa de ingeri . Gavril si Mihail au fost ... -ARHANGHELII DURERII ! ! ! ! intrerupe o colega . |
^ Si ce-i asa de amuzant? Poate mi-am pierdut eu simtul umorului...:(
|
Desteapta rau colega asta a ta!!
|
"Sunt absolut sigur ca ai intalnit oameni inaintati in varsta care sa spuna <<Pe vremea mea, elevii purtau uniforme!!>>, heh, nu uniformele sunt cele de care le era dor, sigur le-au injurat si le-au urat, ci varsta." ~ the same Mr. M :D.
|
Replica lui 2010 :"ori suntem golani, ori nu mai suntem"(stiti personajul)
|
El: da-mi telecomanda, inchide geamul ca e frig si fa-mi o cafea te rog
Ea: daca ma mai freci la icre iti fac ceai din O.B.-ul meu acelasi cuplu in alta zi: Ea: Iubi, ti-e foame?Iti prajesc un ou? El: ...prajeste-ti tu o tzatza |
La un post de radio acum citeva seri :
Pustiul : Vreau si eu sa dedic prietenilor mei .....melodia ... Moderatorul emisiunii :Bine o sa caut melodia dar vreau sa te intreb de ce nu dormi la ora asta ?? Pustiul : Invat la biologie . Moderatorul : A, la biologie ;poti sa-mi spui si mie atunci ce sunt nimfomanele ??? Pustiul :Nu stiu ,n-am invata inca despre astea :-O Moderatorul :Bine n-ai invatat ,dar cu ce te duce gindul cind auzi cuvintul nimfomane ? Pustiul :La niste plante :-/ :-S |
Asta nu e memorabila dar e misto.Ieri pe la Piata Sudului batea vintul in rafale si rasturna tarabele.A inceput sa zboare cu ghiocei ,zambile ,martisoare ,ziare ,chiloti si sutiene.Un tigan mai hitru incepe sa strige :Ia uite ba ,au inceput astea sa se dezbrace de 8 martie''.Niste pustoaice pofticioase pusesera deja mina pe niste chilotei strident colorati.Asa sunt copiii astia ,viseaza la tot ce zboara.
|
Nu este o replica antologica , dar este foarte amuzanta .
Fumam o tigara in statie dupa ce am terminat programul . Nu imi place sa vorbesc despre "perversu' de la tg. ocna" dar persoana cu replica semana foarte mult (asta asa sa fac si un portret fizic) . Aproape ajunsesem la filtru , cand apare domnul care alerga dupa ultimul tramvai lasat de mine sa treaca spunand cu un accent hilar : Sa moara mama ! =)) Daca credeti ca e normal sa spui asa ceva cand alergi dupa tramvai as vrea sa va cunosc fratilor :D . Probabil nu veti gasi cu totii povestea mea sa fie amuzanta dar eu am ras . |
Fiica-mea de 4 ani azi dimineata: "Mami, eu dimineata vrea sa dorm, iar seara vreau sa ma trezesc" - crudul adevar :)
|
:)) daca nu era "mami" credeam ca ma citezi pe mine
|
"Nu fixez jaloane in drumul meu, vreau doar ca el sa curga natural."
"Corpul uman mi-era cel mai apropae, in el traiam, in el locuiam, cu el traiam. Daca as fi fost gaina, probabil ca mi-ar fi placut gainile. Dar eu sunt purtator de corp uman si asta m-a marcat definitiv." |
Acu 2 min am scos-o : "Bai creiere (al meu), tu esti cu capu'?"
|
Ieri la o emisiune pe TVRC despre un arhitect italian celebru care urma sa sarbatoreasca 100 de ani dar '' s-a trezit a doua zi ,mort "":P
|
Un australian făcea glume pe seama ţării mamă, Marea Britanie. Iar o nemţoaică încerca să îi explice că nu e chiar aşa: "Come on, Great Britain is great."
|
Un tată :-& către băiatul lui ''Bilă da-i una si arată-i cine-i masculul alfa ''.Bilă avea 4 ani si cea in care trebuia sa dea avea 6 ani fiind sora masculului alfa .
|
La birou la mine zice un coleg in timp ce stateam linistiti sa ne bem cafeaua:
- Munca este izvor de sanatate DECI.... - Sa munceasca cei bolnavi:)) :)) :)) |
Astazi, un coleg in timp ce raspundea pentru a scapa de corigenata ( ora de romana ).
Titlul basmului O scrisoare pierduta se refera la.... |
si a scapat?
|
nu. oricum ramanea. nici nu stiu cum a ajuns pana aici. Media 3.
|
Originally Posted by chuckyfan:
cu felicitari :)) |
profu de mate catre un corigent ( prin mai )
[b] Pa si pu la revedere! |
Viata e frumoasa si subtire ca o ata
|
Azi dimineata ii spun lui Emi (fiica-mea de 4 ani) ca o sa fac ciorba de perisoare (un fel pe care eu nu prea l-am facut si recent am aflat ca ii place). Vin de la serviciu (deci urma sa fac de mancare) iar Emi ma intampina: "Iee! Iee! Supa cu martisoare! Supa cu martisoare!" ...
|
"Semeni manele și culegi bătaie.” (Mircea Diaconu)
|
"Pe ei nimeni nu ii mai intelege"--- "parlamentarii infecti"
|
faza mai veche la un job al gagiului meu, avea o blonda pana'n neuroni p-acolo .... la un moment dat suna telefonul si blonda striga tare: "raspundeti la telefon! poate e cineva!"
mai nou a ajuns faza si pe la radio :)) |
Si tu asculti guerrilla la munca ??
|
nu chiar, e treaba complicata :)) gagiul meu mai asculta si zilele astea au tot dat aia de la fostul lui job mesaje caterinca rau si le-au citit mai pe toate la radio :)) e distractie mare pe ei :)
|
eu ascultam guerrilla la volum minim si am auzit intimplarea cu telefonul
Unul cu citeva cutii de pizza vorbea la telefon :Stai ca vin si eu cu pițili '' |
Un anunt pe o usa a unei cladiri: "Pe aceasta intrare decat se iese".
|
:)) Asta-mi aduce aminte de o tipa aflata-n piata:
- Dati-mi niste cartofi! - De cat? - Da, decat. (nu stiu daca-i banc ori relatare) |
Unde dai si unde crapa ?!
|
Am zis-o una bună acum câteva zile. Eram nervoasă pe o tipă şi voiam să parafrazez din celebra replică "stă cu sula în coaste". Când colo ce mi-a reuşit a fost ceva de genul: m-am săturat ca ea să stea în sula mea. :D
|
Un profesor de la facultate tot repeta : "Nu pot inseamna nu vreau"
|
Originally Posted by bremen1980:
:-))) |
Ma uitam cu bunica la patinaj cu ani in urma , bunica zice o replica monumentala, cand a inceput un patinator sa patineze pe muzica : " asta e kazacioc nemtesc, in varianta frantuzeasca " .
|
Azi in tramvai doi tipi pe la 18-19 ani :
-Ba da astea chiar se cred printese -Da dar Raluca chiar e buna -E buna rau dar nu se f. -Asa-i frate |
Am mai auzit una acum la radio care puncteza bine vaicareala asta cu disparitia cartilor :
''Nu mor cartile cind vor kindle-urile '' |
Prof Iancu de la Chirurgie 3 in timpul LP-urilor ne zicea grupei:"Ce bine va arat!" iar daca cineva din grupa il intreba ceva el zicea " Te-am injurat eu pe tine?"
|
"soacrata le stie pe toate zici ca e GOOGLE" :))
|
Eu cu un prieten :
- Bai merele astea sunt bune ?? -Foarte bune -Pai vad ca au viermi -Pai de aia si sunt bune ;daca nu erau bune crezi ca le mai mincau viermii ?? :)) Eu cu un prieten la o bere : -Mi-am dat seama ca viata trece repede atunci cind am realizat ca nu mai am timp nici sa ma plictisesc in ultima vreme :-/ |
Amintire din anul 3 la semiologie.Doi colegi faceau percutia la un pacient in salon.Unul dintre ei zice "Mat!!" La care asistentul de grupa se uita la ei si zice "Genii pustii".Toata grupa am ras atunci.
|
"Eu nu trec niciodata pe rosu si nu conduc niciodata baut... Doar beat!" (Sotul meu, din fericire, destul de rar beat :)
|
3 tigani mergeau voiosi pe strada. Unul din ei zice cu satisfactie: "Anul asta a fost unul bogat pentru tigani"
|
O citez pe o prietena de-a mea: Este absolut emoţionant ca la finalul unei zile cu nenumărate de ce-uri, o fetiţă mică cu ochii mari şi rotunzi să fie atât de uimită de toate explicaţiile tale, încât să-ţi adreseze cea mai poetică interogaţie: “mama, cine a inventat raspunsurile?”
|
Originally Posted by MariaMona:
|
X: Cine merge la concert diseara in centru?
Y: Ce concert e? X: Cred ca muzica ceva WTF?! =))) |
Eram la un restaurant, si undeva, in dreapta mea..o chelnerita stergea cu mopul pe jos..la care alta, mai "desteapta" ii zise : " Fataaa, tu speli cam prea cu apa !! "
|
Un student de facultate tehnica: Cum pula mea, coaie, poa' sa stea pizda aia cu ala?
|
All times are GMT +2. The time now is 05:51. |