![]() |
OK
Originally Posted by StefanDo:
şi nu pot să admir begoniile cât mai ştiu că postările mele încă există. cred că a venit vremea să învăţ ceva php. ;) |
Originally Posted by redmen:
Acuma ca s`a facut liniste pe aici poate ma baga si pe mine cineva in seama :) |
scrie si tu la Probleme ale forumului nou, ca sa nu se trimita doua linkuri, ca si asa e foarte greu.
ca sa intelegi mai bine: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=95210&page=15 |
Am mai scris si acolo ceva si nu am primit nici un raspuns asa ca .. ma dau batut :)
|
Originally Posted by redmen:
Ar fi cazul. Opinii: I.M.M. e moderatoare onorificä. N-a moderat niciodatä, nu stie cum (mä întreabä pe mine, pe mess, unde sä clicheze, eu îi explic, ea nu întelege, o läsäm moartä). Numele ei acolo are valente sacre. Insist sä rämânä. Silvery_boy, la variile scenaristici, a apärut misterios (e off-topic, off-section, off-subject); nu am stiintä sä fi moderat vreodatä. Poate sä rämânä - sau sä fie înlocuit. (Oricum, activitatea acolo e redusä.) Films4all la Cineclub CineMagia: s-a retras, dar s-a omis înlocuirea lui. Intrucât i-a cedat functia de secretar al cineclubului lui Cinefiles, propun aceeasi înlocuire si ca moderator. In general, avem nevoie ca de apä de mai multi moderatori pe sectiuni (e evident cä Gloria si StefanDo n-au timpul material sä se ocupe de toate). Ii propun pe urmätorii: Keepwalking, Halebardul, Judex, Cinemania, Illotempore2002, Corinka, Redmen. (precizare: m-am gândit - chiar din prima! - si la Pauline Kael; dar cred cä are puseuri temperamentale nepotrivite; no offence meant.) |
sa asteptam reactiile celor numiti (daca ii intereseaza si ce sectiuni anume ii intereseaza)
|
Hai să facem nişte alegeri.:D
Votaţi redman pentru un viitor mai bun!!! |
Douä criterii fundamentale:
- prezentä sustinutä pe forum - calm, obiectivitate, responsabilitate Intrucât sectiunile sunt multe, nu cred cä se pune problema "concurentei". Singurele pozitii de care ar trebui sä tinem seama sunt cele negative: - din partea altor useri (care pot considera cä X sau Y n-ar fi bun cu argumente, desigur!) - din partea lor însile (nu au timp, nu vor, etc.) |
cam ce poate face un moderator?
si ce nu poate face, trebuind sa fie admin ca sa poata? |
un moderator poate sterge, muta si edita posturile celorlalti
nu poate bana alti forumisti (plus alte chestii minore) |
Edit...
Split... Merge... Move... Delete... Undelete... ...posts, topics (In his own section) Nu poate face chestii la nivel de forum. |
si, pe sectia lui:
- poate hotara daca se poate vorbi cu pula cu pizda cu gigi si cu marga? - poate face topicuri in care sa aiba acces numai anumiti useri? - poate juca bambilici? (nu e chiar important) cine ii este seful, cui da socoteala? ce alte avantaje are, in afara de lacrimi si glorie? (nu, nu faceti glume!) |
Nu, toate sunt de resortul administratorilor.
Administratorilor le dä socoteala. (Dacä ei o vor. Dacä nu, nu.) |
Cu cat e platit pe luna un moderator?
Eu as fi bun la Reclamatii si Sugestii, da' acum nu am timp de asta. Si poate in Atelier, daca ajung vreodata in State, numai din State as modera, altfel nu pot. |
Originally Posted by Pitbull:
Sunt de acord cu numirea oricarui moderator,dar i-as vrea pe Judex,Cinemania,Keepwalking,Chambord ,Halebardul si of course ,Buticut.N-am nimic impotriva Corinkai,e super, si Miercuri la fel, si chiar Illo,desi Illo e ,asa cum a recunoscut ,impulsiva,dar nu cred ca e rea. Ma uimeste ca nu v-ati gandit in primul rand(Gloria,Stef) la ALS! Ar fi super sa fie moderator . Eu am fost si moderator pe okay.ro si administrator pe carevasazica.net, si admin pe un site mistico-filosofic(pe care l-am abandonat ca se stransesera satanisti)dar din cauza ca nu corectam,nu cenzuram,nu ma suparam( doar daca eram provocata in mici certuri idioate) si s-a ales praful.Asa e,imi sare mustarul repede si f repede imi trece. Injur,vb sincer,dupa aia regret.Am idei,sunt sociabila,imi place sa ajut,sa invit oameni,ma implic,dar sunt o fire vulcanica.Nu sunt de acord cu stergerea ,modificarea,mutarea, poastarilor de moderatori.Acestia trebuie doar sa asiste,sa incurajeze discutiile,sa invite alti useri,colegi,prieteni,cunostinte de pe net.Doar Gloria si Stefan si Daniel pot sterge,modifica,nici macar Pitbull,e subiectiv si temperamental.Jos cenzura. Pitbull, oricum rolul de moderator e mai mult simbolic, asa ca nu trebuia sa te repezi sa-mi oferi frumoasa caracterizare.Consider ca sunt destul de modesta,dar scris de tine,chestiile alea negative, e cumva aiurea.Nu esti moderatorul perfect nici tu,iar echilibrate dintre fete mi se par Buticut,Europe-East,Klein,Mala Portugal etc. Scuze daca am uitat pe cineva. Mi-ar placea sa i se dea lui Neuptolem un rol de moderator la scenarii,daca promite ca nu sterge si nu modifica nimic.;) Scuze daca am uitat pe cineva,mi-amintesc eu. |
Originally Posted by Neuptolem:
2) Acolo are cine. 3) Lasä, îl punem pe Keepwalking - el e scenarist. @Pauline: Buticut, Chambord - DA! A.L.S. - VAI DE MINE!!! Omul e disperat cä n-are timp, de-aia nici nu mai scrie, si tu vrei sä mai si MODEREZE??? Europe-East, Klein, Mala: DA, dar toate trei inträ rar, sunt ocupate cu ale lor. |
Desi scriu la fel de bine ca Keep. :D Bine, mai putin dialogul. Chiar si altele. |
Pitbull nu mai vorbesc cu tine,pe bune,m-am suparat. Fara explicatii.
Deci , silentio stampa,nu mai vb cu tine nimic.Probabil ca imi va trece,dar gata,pt o buna bucata de timp nu mai vb cu tine.Motivele sunt mai sus: ma jignesti si vb deranjant de mult in locul lui ALS. Adieu ,sagesse. Nu -ti mai raspund.Never,poate la vara. Si cred ca renunt sa mai intru pe forumul asta ,o sa caut alt loc de joaca si de peterecut timpul intr-un mod placut.Ramaneti cu bine,sarbataori fericite,o viata frumoasa.Mi-a parut bine. Din acest moment nu voi mai scrie nimic,regret. |
la postarea asta m-am spart de râs! efectiv m-am spart de râs!
auzi dragă, da'totuşi cum vine chestia aia cu timpul material?! |
Pauline, iartä-mä, n-a fost nimic personal, te iubesc, hai-napoi!
Dragomara, lasä cä-ti explic io. |
io-te, domnule, cum se supără lumea ca....
pe sat! :D :D
@Pitbull - nu mi-s blondă, deci nu am nevoie de explicaţii, dacă prin absurd nu pricep prefer să fiu proastă 5 minute, adicătelea să întreb. ;) PS: continuu să râd. :p |
Bun, deci s-a rezolvat si asta.
Propunerile mele, actualizate, devin: Keepwalking, Halebardul, Judex, Cinemania, Illotempore2002, Corinka, Redmen, Buticut, Chambord. |
Originally Posted by Paulien Kael:
Iiiiiihaaaaa! There is God! :cool: Sa fim seriosi, totusi, am o dedicatie pt ea: http://www.youtube.com/watch?v=0AU3G-c6D2Q Am glumit, sunt serios, f serios. Nu, pe bune, chiar sunt serios. |
mi se arată mie aci-n globul de cristal
|
auzi, tu n-aveai niste mesaje de sters?
|
Originally Posted by Pauline Kael:
1)Pit mi se pare chiar foarte obiectiv ca şi moderator. 2)ALS-şi dacă ar avea timp să scrie nu cred că ar fi bun.Dacă bine-mi amintesc o dată cerea capu' lu' Carmine Galane(nume cred că-i ăsta). |
Dragomara: multumesc, am luat azi un "cofrag" (mor dupä cuvântu' ästa) de la nea Georgel / Altu-n lume nu-i ca el. (Ii place sä-i fac poezioare când cumpär ouä de la el.)
Suspy: multumesc, fac si eu ce pot; da' Carmine Galante era Nume. |
Avertisment: voi injura pt a fi bannata for ever,nothing personal,scuze lume pe care va respect,dar m-am saturat de mizeria umana din sufletul lui Pitbull si Suspect.
ba suspect,habar n-ai ce vb ,carmin cacat ala care pe prietenul lui pitbull alalalt (nume=carmine+ pitbul= love)a pus niste poze naspa pe forumul asta din invidie si ura pt als a provocat scandal iar azi din rautate conu pitzdbull isi permite sa ma jigneasca, e cu sapte mii de fete,ii place sa asmuta cateii ca in amorres perros,habar n-aveti,e mic la inima . vreau bannare definitiva mi-e sila de astfel de cacaturi scuze stefan,gloria,als si toti userii pe care ii respect si indragesc pt pitbull si inconstientul bizar HUO. |
Cu plăcere.Da' aşa de curiozitate pe unde-i nume?şi E.Floares?Că-s dispăruţi fără urmă.
|
Nu-i nimic, Pauline, eu am gresit, îmi cer din nou iertare.
N-o bannati. Ii trece ei. Suspy: Nume si Emi Floares sunt foarte ocupati; Nume cu munca, Emi cu scoala. |
@tanti aia
sper ca pe mine să nu mă respecţi, altminteri voi fi nevoită să trec la Plan C. ;)
|
|
Il iubesc pe Pitbull!
sa va ia naiba,pizdbull cu manipularile tale grosolane,minte bolnava ce esti,ramai cu handicapata dragomara(sunteti gretosi amandoi si p-afar si pe dinauntru) si cu toti submediocrii tai aici.daca als nu intra ,stie de ce si nu neparat din lipsa de timp,nu intra pet ca ii asmuti pe mess si prin pm pe handicapatul de nume si p-asta,halal,ce viata de cacao,ce prieteni pe care ii barfesti pe la sate tot timpul,.ti-ai atins scopul,instabilule psihic,nu te simti bine daca nu faci cate o chestie din asta tampita. esti gretos din toate punctele de vedere,vezi ca eu nu sunt dragomara in mortii masii acum sa o scuipi si dup=aia s-o pupi,faceti voi asa,oligofrenilor distrusilor.
cheama-l si pe marx ala de care tie- frica amaratule. unde esti jeleu.
Originally Posted by StefanDo:
Astept bannarea,deja m-apuca plansu' de nervi,stiu ca va place spectacolul,dar n-am chef sa mai arunc cu laturi doar pt un rahat de bann. Bun,daca nu sunt bannata o sa ma cert cu pizdbul pana va plictisiti.Nothing personal,just bussines.:rolleyes: Vreau bann.In toate felurile si de care o fi. |
Lol
mie cel mai tare mi-a plăcut chestia aia cu "sunt etc. etc. şi foarte futăcioasă". am pus pe cineva să recitească, unde tot nu-mi venea să cred ochişorilor. şi-acum mă înfior, şi nu de încântare. :D :D
@Ştefan - într-adevăr numai io spammez pe-aci. :rolleyes: |
esti multi-tasking? sau manuiesti aspiratorul cu perechea de cojones imaginare?
|
dau un premiu celui care o face pe Pauline să zâmbească puţin şi să uite.
|
@PK
dragă, acum tb să iau atitudine şi să-ţi zic că subscriu, mă rog, la părţile decente ale postării tale. faza naşpa e că ştiu că nu vei învăţa nimic din absolut nimic, însă acum jubilez, până nu trăieşti pe propria-ţi pielicică nu-i crezi celui de lângă tine. trist! ar tb să învăţam din experienţele dureroase ale celorlalţi. între noi 2 fie spus, omul ăla nu o să mă pupe niciodată, nici măcar la figurat, pentru că oricâte obraze mi-aş transplanta tot n-ar fi suficiente pentru cîte aş avea de întors. oamenii tb luaţi aşa cum i-a lăsat Dzeu, nu cum ni i-am dori noi. noi trebuie să ne dăm după ei, nu ei după noi, asta dacă nu vrem ca viaţa să ne devină un etern conflict / coşmar. (întotdeauna am stat bine la teorrie) nimeni nu merită să suferi pentru el, în sensul ăsta cel mai de condamnat sunt cei care mai şi afirmă că ne iubesc. no, hai zâmbeşte, viaţa chiar e un miracol! dacă un om nu te iubeşte, respectă sau admiră îţi rămân restul de 6 miliarde de sufleţele. :p }}}}}}{{{{{{ & ((((((H))))))
Originally Posted by halebardul:
|
du-te dracului.(dracumoarteo)
doamne iarta-ma satano,retro! cum picuri tu xantipa asexuata cucuta in urechi,tu si catelu' jigarit. |
Lol
|
sa putrezesc in iad din cauza ta: du-te la talpa iadului tu cu avatarul tau angelic-luciferic: nu stii ca dracul e tautolog si sta si in biserica si chiar pe cruce?(marvel+tarcovsky)
da,cred in El si sunt pacatoasa,si? |
habar n-am ce scrii tu
acolo! da'revin după, să strâng orzu'pentru Carmela. :rolleyes:
|
cu amarata de dragomara n-am nik,e prea stearsa.dar tu pizdbull,sa FII blestemat.esti urat la suflet si la chip,esti bolnav de singuratate,disperare si invidie,si mai ales neputinta.
cum puteai zice ca dragomara e nasoala fizic? te-ai uitat in oglinda? :D porti chipul pe care il meriti. |
so,
prima incercare a dat gres, premiul nu s-a adjudecat. sa incerc si eu ![]() sau asa? ![]() |
cârcobardule
o să te reclam la protecţia consumatorului dacă până mâine seară n-am la uşă menajerul sexy. clar?!:p
|
sau asa?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I-am trimis pm Gloriei si i-am scris pe mess lui Stefan,sper ca rugamintea mea sincera sa aibe raspunsul scontat: bannarea mea.
Astept bannarea mea,daca nu voi face orice ca sa fiu interzisa pe forum,pe site,etc. |
Originally Posted by Dragomara:
Ma faci sa rad! |
LOL - mie mi-a zis varianta inversă. lol again!
oricum, ai dat-o în ţăţisme, deloc domeniul meu de interes. plec să-mi caut singurică menajerul. :p |
sugi pula(dragomara)
|
păi ce vină am io dacă unii oameni nu ştiu să râdă?! :D
Originally Posted by halebardul:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:55. |