![]() |
Re: The Dark Knight
Originally Posted by Pitbull:
Sa nu crezi ca am uitat... :D |
Nici eu, da' l-am pierdut de pe ecrane. Am tot asteptat sä se reia, cä stiam cä-i recomandabil de väzut în salä, da' nimic. O sä mi-l iau de pe net.
|
Pe 9 Decembrie apare dvd-ul, eu o sa-l cumpar din State. Am putea sa-l vedem proiectat undeva.
|
Ce sä ne mai complicäm? Pânä pe 9 decembrie, mie-mi zice cä-n vreo juma' de orä-i aici.
|
Mentionasei faptul ca e "de vazut in cinema"...si gasisem o metoda prin care sa ne apropiem de "vazutul in cinema".
Merge facuta cronica oricum. Astept cu nerabdare. :D |
Pitbull o sa vada The Dark Knight asa cum a vazut si Persepolis! :sleep:
Totusi....poate-poate,daca esti interesat: The Dark Knight[2008]DvDrip-aXXo |
Pân-acum, toate torentele aXXo la care am pus botu' erau false.
|
Recomand de fapt dvd-ripul Done de 1.4 giga. Se vede mult mai bine decat un axxo. Diferenta de 600 mega e o diferenta deloc de ignorat.
Dar daca mergem hardcore...why not copy the dvd itself? :) |
Originally Posted by Pitbull:
Eu am sursele mele ;),a aparut axxo pt TDK,dar si eu recomand: The Dark Knight 2008 DVDRip AC3-FLAWL3SS RG |
Al meu îl cheamä pe el:
The Dark Knight[2008]DVDrip[AC-3(5.1)ENG][a UKB-RG Xvid by]- keltz 1,148 Mb Tot mai vine, cä iuresu' äla (nu Marcel) din primu' sfert de orä n-a tinut. E pe la 75%. |
Atentie ce luati ca mi`a zis cineva ca luase filmul fara ultimele 5 minute.
|
E, are cine sä mi le povesteascä. :hmm:
|
Mininova e cel mai bun site de torrente din cate cunosc...
|
Da, si eu d-acolo mulg.
|
Eu sunt pe unul privat 8),intrarea se face doar cu invitatie.
|
Da...si alea private de unde crezi ca le copie?
Asta privat e romanesc? Ca daca e, imi intareste parerea... Daca nu e, trimite-mi si mie o invitatie... :lol: |
De obicei alea private sunt mult mai bune.
|
Daca dvd-ul a fost anuntat ca apare pe 9 Decembrie, cum pot exista dvdrip-uri deja? La asta nu gasesc eu raspuns...
Eu folosesc isohunt, cam aceleasi chestii ca pe mininova. |
E simplu.Un idiot transforma filmul in format dvd si scrie ca e dvdrip si restul de ... lume il downloadeaza,pacalita de cuvantul DVDRIP.
|
Bun, cât dormeam a venit.
Are 2:25:57 ore, începe cu-nceputu', se terminä cu sfârsitu', la mijloc are mijlocu', se vede oglindä si are chiar si subtitluri de surdo-muti. |
Originally Posted by redmen:
Si inca o chestiune micutza...dvd-ul e dvd, dvd-ripul e dvd-rip. N-ai sa vezi un dvd care sa aiba dvd-rip scris la nume. Dvd-ripul e varianta .avi. Dvd-ul e cu .IFO si .VOB si .BUP-uri...e, zic eu, o diferenta. Stiu ca si un dvd intreg e un fel de rip, dar de fapt e mai mult copy. Confusing enough? |
Originally Posted by M0n0:
In sensul ca gasesti mult mai multe chestii si le iei mult mai repede.Nu e vorba de nici o teapa aici.Nu stiu care ar fi teapa in downloadul dupa net ??
Originally Posted by M0n0:
Da`mi mie un film .avi si o sa ti`l transfortm in .vob si .ifo si .iso si tot ce vrei tu :) dvdrip = dvd original copiat (adica iei dvd original,il bagi in pc,il copiezi,si apoi faci tu un dvd cu filmul copiat). |
Mai multe chestii decat pe un site numai cu torrenturi, unul mare, ma indoiesc ca sunt, ca le dld mai repede, e discutabil, depinde de reteaua de net pe care o ai, depinde din ce tara e site-ul, sunt multe variabile.
|
Originally Posted by E.Floares:
Sunt mai multe explicatii: 1. Data la care a fost anuntat nu coincide mereu cu data aparatitiei fizice a DVD-ului. 2. Sunt sigur ca stii de formatul R5, adica DVD-urile zonei 5, care apar mai devreme, in scopul combaterii gradului ridicat de piraterie din zona R5 (Rusia, etc). 3. De multe ori un DVD-SCR, un DVD Screener seamana foarte mult (nici macar nu are watermarkuri sau alte "insemnari") cu un Retail (DVD-Rip), astfel incat DVD-SCR-ul poate trece usor drept un DVD-Rip. 4. Cum a spus si redmen, poate fi teapa. :) *** Recomand Blu-ray (sau compresiile dupa Blu-ray). Aia cativa giga in plus fac o diferenta categorica. Bineinteles, toate astea daca n-ai de ales in a-l vedea la cinema. :) |
eu astept asta :
http://www.amazon.co.uk/Dark-Knight-...6911055&sr=8-3 sa se faca mai repede 9 decembrie!!! |
Asteptarea a luat sfarsit :
http://www.mymovie.ro/The-Dark-Knigh...955-c-3-p.html si http://www.mymovie.ro/The-Dark-Knigh...956-c-3-p.html |
Am pastrat banii pentru DVD-ul asta, pana acum cateva zile cand a trebuit sa intru in ei.
Mai poate astepta putin...o sa mi-l fac cadou de Craciun. |
Well ... Merry Christmas ;)
|
Sa tot fie!
Merci la fel! :) |
Ma intreb daca Bat-Pod Edition e cu discuri in format blu-ray,ca in State...Nu se mentioneaza ca ar fi,but you never know :)
|
Nu e blu ray :)
|
am impresia ca apare peste 2-3 luni :lol:
|
Pentru pareri pertinente despre film, nu a lu' Ion din Valenii de Munte, recomand review-ul asta, respectiv...
Observam la un moment dat cum zice si criticul fata-n fata cu norodul, ca "There is superb writing in blogs and discussion groups ... but there are also thousands of semi-literate tirades that actually reinforce the Hollywood status quo, that say: 'If you do not like "The Dark Knight,'" you should be fired because you do not speak for the people.' Well, the people don't need to be spoken for. And a critic's job is not only to steer you to movies you might not have heard of or that died at the box-office. It's also to bring a different, much-needed perspective on blockbusters like 'The Dark Knight.' " |
si tu ai vreo parere pertinenta despre film? asa din curiozitate
|
Lui doar i s-a parut interesant sa copieze ce a zis ala.
|
Linkurile erau pentru cei curiosi de parerile unor critici respectabili, nu pentru orgoliosi. Parerea mea impertinenta egzista.
|
Nu am incredere in niciun critic pe care nu-l cunosc personal.
|
Ha! Replica asta n-o aparut in TDK versiunea finala. Poate de aia ca s-or decis sa scoata glumele din ea. |
Stii,exista unii oameni carora le place sa fie Gica-contra doar ca sa se simta speciali.Tu te incadrezi in categoria asta.
Nu ma deranjeaza atata faptul ca nu ti-a placut,cat faptul ca nu esti in stare sa argumentezi solid de ce nu ti-a placut. Come back when you are prepared. |
Eddie Murphy o sã fie The Riddler în Gotham? :shock:
|
Ghici de ce?
1 Eddie Murphy $3,459.1 (in miliarde) E cel mai de succes actor de la Hollywood? :) |
Era de "n" ori mai adevarat Johnny Deep. Si poate din putinii capabili sa creeze un personaj mai fascinant ca "Joker" ori cel putin la nivelul actoricesc al lui Heath Ledger.
Murphy nu mi-a placut niciodata si chiar nu mi-l pot imagina intr-un rol mai "ademenitor" ca "Joker"-ul. E f departe de genul meu. Nici macar nu are mimica de thriller / suspense. Atmosfera sumbra a celor 2 Batman-uri, primul de nota 8, al doilea de 9.50, e incompatibila cu E.M. |
Nici de Heath Ledger nu se stia ca poate face asa ceva...
In Nolan I trust. |
Poa' sã fie de succes.Da' mie mi se pare foarte slab.Nu dã „culoare” personajelor pe care le interpreteazã.Luaþi zece filme de-ale lui ºi veþi vedea acelaºi personaj în toate.
Eu sunt de pãrere cã Depp este unul din cei mai buni actori care au cãlcat vreodatã pe la Hollywood.De un miliard de ori peste Murphy. |
Da...pacat, si eu speram sa fie Johnny.
Desi nu e african-american, Johnny da mult mai multa culoare personajelor decat Eddie. :lol: |
ªi Depp ar fi singurul care ar crea un perspnaj cel puþin în apropierea Jokerului lui Ledger(nu cã aº fi vãzut încã filmul,dar din secvenþele vãzute îmi dau cu pãrerea). |
Originally Posted by Suspectul:
Originally Posted by Bizarul:
Maine la cat tre sa te trezesti si ce ai de facut? DACA nu vezi filmul in noaptea asta sar prin monitor pe tine si te violez! :lol: ---- Apropo, de ce naiba nu a acceptat Deep rolul? Sau ce s-a intamplat? Si de unde pana unde Eddie?!? :shock: Ce stiti de scenariul al 3-lea? PS: Interesant cum vom avea parte anii astia de: "The Dark Knight" - 2008; "Terminator Salvation" - 2009; "Batman 3" - 2010; "Terminator 5" - 2011. :happy: S-a intors Dumnezeu cu fata spre action-SF-thriller-mouvies! 8) I s-a taiat si Lui draku' de Crankuri, Curieri, Wantezi, Remake-uri ratate! :hmm: |
Originally Posted by Neuptolem:
:oops: Sãptãmâna asta poate mi-l cumpãr,sã vãd cum îmi merg lovelele.Refuz sã-l piratez(la fel cum refuz sã piratez orice film). |
Originally Posted by Neuptolem:
Depp! Depp! Nu-l mai faceti deep :P. Eddie Murphy as The Riddler e unul dintre cele mai penibile zvonuri aparute in ultima vreme,pentru ca: 1) Stirea a aparut in The Sun,care alaturi de The National Enquirer constituie probabil cea mai"reliable" sursa de informatii :? . 2) Nici macar nu au inceput lucrul la scenariu,damn it! The Riddler pare sa fie alegerea perfecta,desi mai sunt destui alti villaini. Oricum de Johnny se spune mereu ca va aparea in nu-stiu-cate zeci de roluri,pentru ca oamenii vor sa il vada in rolurile respective si pentru ca stiu ca e capabil sa fie credibil in oricare dintre ele :).Depp as The Riddler ar fi cel mai "safe bet" posibil,nu poti sa dai gres cu el,nici la capitolul $$$,caci a trecut de mult de faza cand era numit "box office posion", nici la capitolul interpretare. Daca se vor folosi de Riddler,ar fi cazul sa fie bun,inca am cosmaruri cu Jim Carrey's spandex :lol: . Cat despre Angelina as The Catwoman...NO! NO! NO! In primul rand,fratii Nolan nu prea se pricep sa construiasca personaje feminine (gosh, Rachel mi-a fost atat de indiferenta!),as cam avea emotii,iar in al doilea rand,as prefera de mii de ori sa o re-aduca pe Michelle Pfeiffer, chiar daca are 50 de ani,she is still hot :D si a facut o Catwoman memorabila in Batman Returns...costumul,miscarile,replicile,the looks,the attitude - toate s-au potrivit la fix! Cred ca Angelina intr-un costum de Pisica ar fi nepotrivita,nu imi imaginez scheletul ala ambulant intr-o asemenea postura. Om trai si om vedea :D. |
Buticut a scris:
Citat:
Quote:
Angelina nu pare schelet...in filme,si nu cred ca Pfeiffer s-ar prosti acum la varsta ei intr-un film ca asta si intr-un rol ca asta,mai ales ca in catwoman n-a avut critici prea bune.Angelina ar fi o buna lovitura de marketing pt film.Film care nu va avea acelasi succes ,cu sau fara Depp(ma indoiesc ca va primi ,cate proiecte are),pentru ca Heath e mort. Si inegalabil mai ales ca e mort. Asta e singurul film unde am vazut nota 9 pe IMDb,datorita lui Heath,sigur: http://www.imdb.com/title/tt0468569/ |
All times are GMT +2. The time now is 20:06. |