![]() |
Originally Posted by notorious:
se numeste tare-n p**a flasca in cazul unora. |
@ ALS
cre ca te inseli in privinta lui ambra blu. acum un an doi, era intr-adevar baiat de treaba care declara (ironic sau nu) ca lipsa de modestie ar vrea sa fie ultimul lucru de care sa fie acuzat (if i remember correctly) si care iesea pe la intalniri, ba chiar propunea intalniri incognito prin mp. acum, nu stiu de ce, s-a sictirit, nu-i mai arde de iesit pe la meeting-uri (nici cu participanti majori ! :D), trece pe langa masa forumistilor fara sa-i bage in seama (de mai multe ori, vezi TIFF), si sterge 'monoloage', cauzand depresii si iritare. :D pe mine ii place sa ma oftice, desi nu pare rau intentionat. ma rog... whatever. @ silver_boy baiete, invata sa primesti critici ! scenariul tau (desi nu stiu de e chiar 'al tau' sau a fost nascocit in grup, dupa vorba 'ceea, 'cate capete, atatea idei (proaste)') e gaunos, chiar si a doua oara cand l-am citit. e adevarat ca a evoluat, pt mine, de la nivelul de 'prost' la 'pasabil'. ca scenarist, esti expus, vei primi mereu critici si adulatii, dar conteaza in primul rand sa faci fata criticii ! pt ca daca vei decide sa nu o bagi deloc in seama, vei bate pasul pe loc (iar acum te afli pe teren minat). eu, de exemplu, n-am facut fata prea bine criticii... and look where i got !! (sigur, nu ca as fi primit MACAR vreo critica constructiva.) no hard feelings. ;) |
Originally Posted by Leonard:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Am ris. Legat de nume, nu ma dezic de el, sa stii. Pur si simplu va percep ca pe doo persoane diferite, care imi ofera cite ceva, fara ca macar sa iau in seama polemicile dintre voi. Cu nume n-as putea sa vorbesc de Solondz cum vorbesc cu tine (stii ca in materie de cultura si lucruri inalte, esti unul dintre foarte putinii pe care ii consider niste 'sparing partners' veritabili), da' nici cu tine nu pot s-o ard la discoteca cum o ard cu nume. Cu multa timiditate, AB |
Bun. Pauzä de raportat.
Pânä un A, alt A, Jay continuä sä fie dat dispärut. Fiti pe fazä. Cel târziu pânä-n orele 17:00, decid ce facem azi. O.K., continuati. |
Jay n-a apärut.
Asadar: ORELE 18:00, TERASA CREATORILOR. Discutii organizatorice importante, conform planului din mesajul de pe pagina anterioarä. |
In sfarsit se intampla ceva. A disparut unul din creatori.Actiunea capata o directie neasteptata, o sa ma uit si dupa pauza de reclame, m-a facut curios serialul asta.
Hai ca pana la urma tot la Seinfeld ajungeti, o sa faceti un serial despre unii care vroiau sa faca un serial. Aveti locatia 1- terasa si locatia 2- garsonela. La terasa - baba antipatica pe post de Gunther + discutii haioase (chiar ziceati ca s-a ras la greu pe la cititul rolurilor& stuff). La garsonela dialoguri + ceva actiune, ca in 19 ore se mai scoala omu de pe scaun. Comic de situatie garantat de aglomeratia neobisnuita pt asa un spatiu, 8 insi pe 15mp. 2 dintre ei pleaca dupa 12 ore si raman doar cele 5-6 personaje principale (si ce personaje, total diferite dar care totusi se plac si se respecta) sa continue pana o dau in Parazitii. N-are cum sa nu mearga, garantat iese ceva de aici. Aa..si dupa 2 zile dispare unul dintre ei...deja iese un pilot de peste o ora. Sau material pentru inca 2 episoade. Ia uite, seamana si a Friends. Ingemanare perfecta, deja e genial, cred ca merge sarit peste TVR si mers direct la NBC. PS. Nu cunosc pe nici unul dintre creatori, nu sariti pe mine ca nu am vrut sa ma iau de nimeni. Doar ca am citit 30 de minute tot topicul si prea s-au legat toate exact in momentul asta, ideea s-a asternut singura pe ecran. Scuze anticipat daca Jay are vre-un motiv ff serios de nu e de gasit. |
Si pentru motivul disparitiei, care se dezvaluie dupa reclame, bagati ceva in stil Swejk. Vine omul cu o poveste in genul celor debitate de Swejk, asa, balcanica, semi-absurda dar totusi imposibil de credibila de raman astia masca si spectatorul cu chef de episodul 2, sa mai auda una. Si cu ocazia asta se contureaza si personajul, etc.
Tot zic de Swejk pt ca ma gandesc ca se pot luat povestile chiar de acolo(daca e voie).Tudor Octavian are o culegere de asa ceva. Ar merge chiar sa dispara in fiecare episod(pe la jumate, sau chiar la inceput daca vreti sa il platiti mai putin). Sau..hehe... sa apara, sa dispara si sa apara din nou doar in episodul pilot sa il vada lumea si in restul episoadelor sa fie disparut tot timpul. Astia sa vorbeasca despre el ori ca e dus undeva, ori ca nu stiu pe unde umbla. Oricum el sa apara invariabil pe la sfarsit cu povestea (monolog, nimeni nu stie ce sa creada, omul asta ii amuteste de fiecare data)la limita credibilului, care e cu totul altceva decat credeau ei. Si de cate ori il verifica, descopera ca in 3 episoade din 5 spune adevarul, extraordinar domle, numai lui i se putea intampla asa ceva. O sa fie asa, ca o chestie trade mark a serialului, cam cum era gestul lui Kramer cu usa. Povestea sa fie pur romaneasca, balcanica, insa fara exagerari care sa te puna pe ganduri, sa nu iasa serialul gen M.A.S.H. Sau ma rog, aud ca vreti sa nu mai fie sitcom ci serial de comedie, faceti cum vreti. Hai ca asta e solutia: Seinfeld + Friends+ Swejk. I-am spart pe americanii de la PRO TV. Tocmai mi-au venit idei general despre personaje, dar nu le mai zic ca deja mi se face frica.Nici nu mai recitesc ce am scris , ii dau drumu asa pana nu ma lasa curaju si sterg tot. |
întors de la mini-micro întîlnirea de azi. mã pregãtisem atît moral cît ºi financiar pt o întîlnire de vreo 15-20 de ore (cã data trecutã m-a cam luat pe nepregãtite). dar... surprise: cel mai scurt meeting de pînã acum: 2 ore ºi ceva. contrastul este total faþã de întîlnirea precedentã, la fel de contrare fiind ºi protagonistele principale.
|
Originally Posted by Leonard:
:w00t: |
Am I suspended in Gaffa?
|
Ce mai, o întâlnire normalä, în care s-au limpezit mintile dupä Apocalipsa de data trecutä.
Participatori: Silver_Boy Ady Obvious Nightwane Nae Leonard GhitzaCartitza Limpeziti la minte, linistiti la suflet si hodiniti la trup, Creatorii au început prin a pune în ordine concluziile apocalipticelor 19 ore trecute fix. Am discutat modalitätile de a introduce în scenariu observatiile justificate ale Bagheerei, ceea ce se va întâmpla mâine, iar marti vom avea forma finalä. In rest, discutii concrete, plan de actiune, trasäri de sarcini. Speräm ca la urmätoarea întâlnire distributia sä fie gata (mai sunt de acoperit doar douä roluri) si sä înceapä lucrul cu actorii. De asemenea, vom intra în linie dreaptä cu pregätirea filmärilor - dacä ar fi bani implicati, am spune: "Inträm în productie." O notä pentru anumite minti aburit-cârtitoare: In timpul întâlnirii, am vorbit la telefon cu Bagheera, atât Silver cât si eu. Asa cum mä si asteptam, a înteles perfect natura incidentelor de data trecutä, nu poartä picä nimänui si rämâne aläturi de noi. Ar fi venit si ea azi, dar o luaseräm pe nepregätite. Sperä sä vinä la întâlnirea viitoare. Prin urmare, asa, deci, färä regret le recomandäm pescuitorilor în ape tulburi sä ne caute putin pe-altundeva. ;) |
Salutari tuturor.
Lingvistul. :shock: |
Aaa, ia-n te uitä cine-a veniiit! :)
|
Salutari si tie.
Sex God. :shock: |
Mea culpa.... tocmai venisi de la o nunta din Ramnicu Sarat... am vazut apelurile tale Pitbull dar telefonul a ramas la casa... in sfarsit... pe data viitoare... am o veste foarte proasta... las ca te mp
|
Welcome de la nunta Râmnicenilor Särati, de la care tomnai venisi (eu venii, tu venisi, el/ea/it veni, noi veniräm, voi veniräti, ei/ele/iturile venirä).
Astept vestea foarte proastä pe m.p., dar pânä atunci, din moment ce mi-ai confirmat deja la telefon, anunt: MAINE, MARTI, 23 AUGUST, H. 18:00, INTALNIRE LA GARSONIERA Principalul punct la ordinea de zi: LUCRU CU ACTORII Neapärat sä vinä toti membrii echipei care sunt si interpreti. Obvious: te rog, tot posibilul sä vinä Relu, si räspunsuri de la candidatii pentru Profet si Luptätor. I.M.M. si Cornel: îi anunt eu. Pentru cine n-a mai fost la garsonierä: locul de întâlnire e în Piata Unirii, la poalele Dealului Mitropoliei, capätul aleii care urcä spre clopotnitä. Cine a mai fost, poate veni DIRECT la adresä. Mä voi strädui sä termin de refäcut scenariul si sä vi-l trimit în timp util. SARCINA SPECIALA: Toti cei care aveti, aduceti stätäuri mici. (Un "stätäu" e "ceva pe care se stä": scaun, canapé, fu.telnitä, scäunel, taburet - var. taburel, tamburel, etc. - cub, s.a.m.d.). Deci, care aveti stätäuri usoare si mici, de lemn sau plastic, transportabile si de care vä puteti lipsi vreo trei säptämâni, aduceti-le, cä la garsonierä stiti cum e - un scaun de birou, douä scäunele pliante si-un parchet - si de-acum ne vin actori si nu-i putem pofti sä stea de-a-ncurulea pe jos. Pe lângä toate astea, vom stabili CLAR planul de bätaie pe urmätoarele douä säptämâni - ultimele dinaintea filmärii. |
Ok... pe maine... in mare ar fi bine sa venim doar cei care repetam sau sa vb despre script ca sa incapem ok... e doar o sugestie sper sa nu supar pe nimeni... ;)
|
Mai lasä-mä, Jayule, cu claustrofobia, c-o sä-ncäpem - stii cum? Mänusä! Nädrägei! Prezervativ, nu alta!
|
incerc sa vin si eu... numai ca nu stiu unde e locul asta, si nu-mi stiu inca exact programul.
P.S. care-i treaba cu aia care a postat mesaje lungi si off-topic? |
Nici o treabä, s-a-ntâmplat si ea pe-aici si-a revendicat atentie. Acum si-a fäcut un culcus cu douä sträzi mai jos, la "Revolutia CineMag�*cä", si se zbuciumä acolo, se crede Roza Luxemburg, sau nu-s' cine. Poti sä-i arunci un coltuc de pâinicä, precum la lebede, da' sä nu treci dincolo de bara de protectie.
|
Originally Posted by Pitbull:
scuze... nu m-am putut abtine. am trebuit sa ma descarc pe cineva in seara asta, si asa ca ea a fost tinta mea... dar spune tu daca nu-i enervanta? stau si eu de juma de ora pe forum, si numai posturiile ei tampite le scrolez... si acuma, a mai scris si la 2 noaptea, m-am enervat. sorry. |
Bäi, eu am zis COLTUC DE PAINICA!
Ce, tu la lac, în lebede si pelicani, dai cu tzucalu'? Eeee! :x |
cred cã ar fi util de adus niºte microfoane/aparate de înregistrat cine are. n-ar strica ºi o camerã de orice fel, chiar dacã nu filmãm, sã vedem cum stã treaba.
|
Gata, am corectat. - Pitbull |
Da, bunä idee! Hai, popor, se-aude?
|
Eu nu pot ajunge astazi, oricum nu prea aveam cu ce sa va ajut. Va urez multa inspiratie astazi si maine ne vedem in Frame.
|
Prezenti:
Obvious Nae Jay Leonard Nightwane Cornel I.M.M. 16mm. Suzy Mama lui Suzy Pitbull 16mm., care se pregäteste pentru admitere, a urmärit cu interes proiectul, contribuind si cu multe observatii si comentarii pläcut-surprinzätor de pertinente, si s-ar putea sä ni se aläture în echipa de imagine. Suzy, care doreste roluri, a gustat o portie de bucätärie cinematografic/televizionistä pregätitoare si s-ar putea sä primeascä un rol de adolescentä, în episoadele viitoare, dacä ajungem pânä acolo, cu voia Domnului. Mama lui Suzy a vegheat sä nu care cumva sä fim o confirmare a principiului "bufnitele nu sunt ceea ce par a fi". Iar acum, cä v-am lämurit, concluziile: Pe lângä multe detalii practice discutate, întâlnirea de azi s-a concentrat mai ales în jurul lucrului cu actorii. S-a repetat îndelung, migälos, pentru rolurile: INSTALATORUL. NightWane se desprinde treptat de ticurile amatoricesti si inträ în personaj, constituindu-si baza pentru creatia acestuia. Devine tot mai firesc. Veghem sä nu-si piardä spontaneitatea si umorul nativ. I-a dat replica, în lipsa Pasivului titular, Jay. BLONDA. La rândul ei, I.M.M. e ajutatä sä coboare de pe "soclu" si sä evolueze într-un spatiu personal firesc. Dovedeste maleabilitate si disponibilitate. Când va dovedi cä stie si sä nu-si dea cu presupusu' fix din sfert în sfert de frazä a altora, vom intra în Uniunea Europeanä înainte de termen. I-au dat replica, pe rând, Obvious si Jay. O mare realizare: Obvious si Nae sunt douä comori la casa regisorului, în materie de lucru cu actorii. Cel putin pe acest plan, de-acum încolo simt cä am patru emisfere cerebrale. Si de data asta s-au fäcut fotografii. Pânä sä fie gata site-ul Creatorilor, le veti primi prin e-mail, de îndatä ce mi le trimite pragmaticul si rigurosul meu asistent în devenire Leonard. Sper ca mâine TOATA GASCA DE CREATORI sa fie prezentä-n pär în Frame. Totusi, e clar cä nu vom confisca actiunea de-acolo pentru ale noastre. Pe ici, pe colo, prin colturi, ne vom mai rezolva unele probleme. Preconizez urmätoarea întâlnire de lucru pentru JOI, când sper (Obvious dear, we COUNT on you!) sä ne vinä mäcar vreo doi dintre actorii profesionisti titulari, ca sä continuäm repetitiile cu cuplurile de parteneri complete. |
Trebuie sa ma exprim si sa va spun ca fiind pentru prima data la o asemenea intalnire mi-a facut placere ca am luat parte si mi s-a parut foarte interesant. mi-am abtinut parerile din cauza faptului ca sunt mai timida cu persoanele pe care nu le cunosc. Sper sa mai iau parte la asemenea intalniri cu acordul celorlalti unde sa-mi pot exprima si eu parerile mai cu indrazneala. Anyway thanks!!! :) :) :)
|
You are welcome ANYTIME! Urmäreste doar topicul, si tine-te de noi. Chiar dacä în episodul-pilot nu esti implicatä, perspectiva rolului ulterior justificä prezenta ta aläturi de echipä. Si, dacä într-adevär doresti sä urmezi cândva cariera actoriceascä (iar dorinta actualä de roluri nu e doar ceva trecätor), experienta asta îti va fi de un real folos. NIMIC nu se comparä, în materie de pregätire pentru admitere, studentie, profesiune, cu TRAIREA DIRECTA.
Mai sper si sä uiti curând de timiditate si sä devii mai activä. Nu credem în turnurile de fildes, iar reactiile unor persoane din afara breslei sunt oricând utile. In fond, filmul se face pentru spectatori - iar un serial de comedie se adreseazä, evident, si publicului de 13 ani. |
Faza cu timiditatea este frica de necunoscut si frica de a nu fi criticata . Frica de care altfel incerc sa scap . Mai greu dar trebuie sa incec odata de doua ori si a treia oara o sa vina de la sine. ;)
|
O sä vinä sigur! Mai ales dacä aplici ce ti-am spus când ati plecat. (VVistii stiu de ce! ;) )
|
Ok Pitbull I'll follow your advice!!! ;) At least I'll try...
|
Pitbull one more thing i would like to add, sa-mi trimiti si mie scenariul te rog.
:) |
Imediat ce termin cu finisärile, îl trimit întregii echipe - adicä, mâine.
Apropo, n-ar strica sä vii si tu seara în Frame. Va fi o nouä experientä interesantä. (Se poate si cu mama sau tata, desigur!) In calitate de CineMagicianä, esti invitatä oficial! |
La ce ora si unde este acest Frame?
|
Vezi primul topic al lui Emanuel din acest board (aproximativ: e pe Magheru, lângä Piata Romanä; actiunea începe la ora 20:00).
|
dragii mei...
desi pitbull vorbeste foarte frumos despre "realizarile" de la noi, eu sunt tare sceptic. am lucrat azi ceva, dar nu pot spune ca a fost ceva care a ajuns la o concluzie... eu oricum nu stiu in ce masura mai pot fi de folos... sigur, mai dau un sfat, dar nu cred c-o sa mai frecventez intalnirile din multe motive... de la munca si admitere, pana la o oboseala acuta. va urez mult spor la treaba mai departe, tinem legatura, va dau camera (daca aveti nevoie s-o folositi), insa va rog sa nu mai contati pe prezenta mea... chiar nu pot face fata si la asta. cu calduroase salutari, nae |
Originally Posted by Nae:
Originally Posted by Nae:
|
Quote:
.e atat de misto sa te citezi pe sine :D |
Raptoricä, Cinemania se gândeste si el la site-ul serialului, asa cä ia sfätuiti-vä voi putin, OK? Unde-s doi, site-ul plesneste!
Ideea ta cu genericul animat fost întâmpinatä cu entuziasm de echipä. DA, ar fi excelent, cum spuneam si data trecutä. Acum, spune-ne, te rog: care sunt parametrii täi de timp (relatia dintre durata/complexitatea unui asemenea fragment animat, si timpul de lucru necesar). In functie de asta, îti voi trimite elementele vizuale de care ai nevoie. Dacä se înscrie în timp (în sensul cä nu va fi prea târziu), vor fi imagini filmate. Dacä ai nevoie de mai mult timp, îti trimitem ce avem la data respectivä (fotografii ale actorilor, ale decorurilor, etc.) Pentru restul lumii: INTALNIRE VINERI, ORELE 18:00, LA GARSONIERA. Continuäm conform planului stabilit: lucru cu actorii, pregätiri pentru filmare. Obvious, please, please, please! Mäcar UNUL dintre LUPTATOR si PASIV, dacä nu amândoi! |
.dupa cum ii spuneam aseara si lui leonard, nu as vrea sa fie un generic prea incarcat(adica sa nu se ajunga la treburi rozosine/gen la bloc)-animatia ar fi bidimensionala(primo; pentru ca nu ma pricep la 3D secundo: nu cred ca s-ar potrivi)si alb-negru.poate ca ideea mea ar fi pe undeva in zona animatiilor scurte ale lui branea-cu elemente construite din linii *eventual ar putea intra si putina culoare*( si asta fara sa il plagiez, pt. ca am un sac de respect pt. omul ala--dar modalitatea asta mi se pare cea mai ok in contextul dat). despre ce o sa fie si cam ce o sa fie: eu ma gandeam la un fel de 'caricaturi" ale personajelor care interactioneaza cumva, fiecare pe specificul lor...in fine, partea asta mai trebuie gandita oleaca. timpul in care as putea realiza animatia...sa zicem 1 luna/jumate, in conditiile in care voi mai lucra cu 2 persoane.ma gandesc ca nu e prea mult, avand in vedere ca nici voi, din cate am inteles, nu ati inceput inca lucrul propriu-zis... "Monday’s in a pigtown Tuesday’s in a truck Wednesday’s a field of mud And thursday’s out of luck Friday’s rain clouds Saturday flies by Sunday comes shining From a blue blue sky" |
Conceptia ta e bine gânditä si se potriveste cu conceptia de ansamblu a filmului. 2D indiscutabil - nu e nevoie de lucruri mai complicate.
N-as zice totusi alb-negru; eventual, o conceptie cromaticä simplä si expresivä: culori putine, dar combinate interesant. Caricaturi ale personajelor în interactiune. Da, de bunä seamä. Iar aceste interactiuni sä implice si titlurile genericului. Exemple: LUPTATORUL: se sparge-n douä-trei figuri si-i explodeazä numele. PASIVUL: stä nemiscat, într-una din "pozitiile" lui, si-n jur în apare prin dissolve numele, ca o aureolä. ACTRITA: trage cu pistolul si iese numele; sau: declamä o scenä, si de sub ea se ridicä numele, înältând-o ca pe un "piedestal" de pe care ea sare jos. Singura problemä: TIMPUL. Noi plänuim ca la sfârsitul lui septembrie sä avem pilotul gata. Dacä reusesti sä te comprimi si sä-l termini pânä atunci, foarte bine! Dacä nu... Vom prezenta initial pilotul, la TVR, färä animatie, iar dacä pasienta nu merge si vom continua sä cäutäm producätori, inseräm genericul animat imediat dupä contactul cu Tudor Giurgiu. Concret: începe sä scrii scenariul genericului, iar eu încep sä adun documentatia vizualä de care ai nevoie. Din acest moment, interactionäm pas cu pas. |
oky-doky. o sa incerc atunci sa lucrez si eu mai repede.
"They died in their hundreds with no sign to mark where Save the brass in the pocket of the entrepreneur. By landslide and rockblast they got buried so deep That in death if not life they’ll have peace while they sleep." |
DAR dacä Relu ("Pasivul") poate sä vinä (a revenit la Bucuresti?), ar fi foarte bine, cä mai întâi avem de DISCUTAT despre personaj. Si cu candidatii/candidatul pentru "Profet" ce se-aude? AnyObvious there? ...there? ...ere? ...? Am terminat de refäcut scenariul - inclusiv ä-urile si î-urile si toate celelalte. Mai astept doar secventa-plombä despre concurs, între Maseuzä si Lingvist. Silver tatä, vine, sau nu vine? Later edit: Avem la dispozitie vila lui Nume, timp de SAPTE ZILE, începând din 4 septembrie. Asta înseamnä cä ne rämân OPT ZILE DE PREGATIRE, începând de azi! Ca atare, întâlnirea de disearä devine FOARTE URGENTA. Vä rog insistent, adunati-vä si VENITI CU TOTII. (Rämân scutiti: Nightwane, care e doar interpret, a avut deja douä repetitii si oricum trebuie sä lucreze în continuare cu Relu, si Nae, datoritä programului lui încärcat de la filmäri.) Silver: pânä la orele 14:00 cel târziu, sä am în email secventa-plombä, ca s-o inserez în scenariu si sä-l trimit la toatä lumea imediat. Disearä, la întâlnire, avem nevoie de CEL PUTIN UN EXEMPLAR IMPRIMAT, IN FORMA FINALA. Obvious: actorii, actorii, actorii, te rog! |
Prezenti:
Leonard GhitzaCartitza Cornel Pitbull Absenti motivati: NightWane (a anuntat din timp; oricum, azi nu era nevoie de el) Nae (a anuntat cä e ocupat în general; oricând e nevoie de el, dar nu punctual) Obvious (m-a anuntat prin m.p. cä nu poate veni; OK - dar, din päcate, era mare nevoie de ea - pentru actori, scenografie, repetitii) Absent semi-motivat: Jay (nu are net acasä; dar crezusem cä mäcar suficient de periodic se uitä pe forum, de la net-cafe sau de unde poate). Absenti nemotivati: Restul. (Asteptati email cu detalii! Nu se cade sä le exprim public) Trebuia sä facem multe lucruri esentiale (atât administrative, cât si artistice - repetitii, etc.), si nu s-a putut. Ne-am dus la o terasä si am fäcut pregätire pentru compartimentul regie. Intâlnirea de azi se mutä: SAMBATA, 27 AUGUST, 2005, H. 18:00, LA GARSONIERA Färä sä trasez nominal sarcinile (vi le stiti), reiau: avem de rezolvat urgent urmätoarele probleme: FINALIZAREA DISTRIBUTIEI (mai sunt de acoperit "Profetul", "Pasivul" si "Metalurgistul"; Cornel a intrat definitiv în "Luptätorul") REPETITII PE CUPLURI DE PARTENERI DEFINITIVATE. REZOLVAREA PROBLEMELOR DE TRANSPORT INCEPUTUL LUCRULUI CONCRET LA SCENOGRAFIE PROBLEME CONCRETE LEGATE DE IMAGINE (CAMERE, LUMINI, OPERATOR) Program: Duminicä, 28 august, pauzä. De luni, întâlniri zilnice, orele 18:00, garsonierä. Cei care nu pot veni zilnic sunt rugati ca în acel timp sä-si rezolve însärcinärile. DUMINICA, 4 SEPTEMBRIE: ZI DE PREGATIRE IN BUFTEA. LUNI, 5 SEPTEMBRIE, PRIMA ZI DE FILMARE .................................................. ............. LUNI, 12 SEPTEMBRIE, INCHEIEREA FILMARILOR |
de sunet nu ai zis
|
Sunetul nu e printre urgentele prioritare. Il vom aborda curând.
Incä ceva: faceti bine si RASPUNDETI LA CONVOCARI (indiferent cum: forum, m.p., e-mail, Yahoo sau telefon). |
de data asta vin
|
Eu vin sigur.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:23. |