![]() |
My point exactly. O alzi cu l, da', de fapt, esti cu r.
|
Pentru Neuptolem si djinjis.
|
Da' vreau si io sa ma bag putin prin ca.cat...
Oricum djinjis e mai tare decat tot neamu' lu' Nepupitotinpulem de la maimutza la P8... Feels goood ... |
Quote:
1) primit in mecla (dinti); 2) si la supt? Ca-acu'-'n teleg io de ce Gingis nu mai are dinti si-si foloseste delicat gingiile mulate pe falusurile niggerilor. Doar intriga executabila lejer, sa mearga pagina mai departe, atat. |
bah da prostalau mai esti...
are pitbull numaru meu.. stabilim un meci... si dupa o sa aiba si forumu asta pauza de la aberatiile tale ... |
1.Nu prea am timp, dar, prea am o intrebare. tu de ce Nepupitotinpule???
vad ca te-ai excitat pe acolo si ai facut scrisu mare. nu e indicat, s-ar putea sa-si dea seama chiar toti, de complexul tau de inferioritate. 2. cica o statistica spune ca daca nu te-ai ajuns pana la 40 de ani, sansele sa o faci mai tarziu sunt aproape nule. ce destin tragic pentru unele celebritati de pe aici, cu filme cotate cu 10 pe imdb, sa ajunga moderatori de forum. ups, asta e definitia cuvantului ratat. ce-i drept el nu vorbeste cu mine, doar latra. cred ca o sa intelegi de ce nu prea te bucuri de multa consideratie pe aici. cu toata bunavointa... |
Originally Posted by Pitbull:
M-am lasat de de-astea, am devenit mai intelept, mai PRAGMATIC. Si pana la urma totul e zadarnic (am un scenariu in preproductie: "Zadarnicia", pariez cu toti fratii mei cinemagisti ca synopsisul gasit de mine ar lua hbo-ul fara drept de apel daca ar fi devoltat de un silver_boy ori Keep ori NoOne; Pitbull l-ar duce la Oscaruri, fara discutii; nu, ca nu bat apropouri, niciodata nu bat apropouri - rimeaza cu popouri - deci nu bat nicaieri, doar asa...aaa! si n-am timp de el, am altele pe cap, asta e ideea;) Cat despre "eroii" astia fabricati dupa modelu' clasic sunt satul iar victoria e deja asigurata dinainte de lupta - nu m-ar bate nimeni. De faot cand scriu, scriu lejer, relaxat si imi iese struna plus ca am un arsenal intreg de nestemate verbale in cartulii galbenite asezate din strabuni in stratati pe rafturi impaienjenite aflate in beciuri obscure. Sunt alte vremuri acum. Timpu' e pretios, ziua de 24 s-a facut din '87 la 16 da' eu cred ca e acum si mai jos, undeva la 12! Dupa cum vezi, numa' de suturi n-am eu chef si timp acusica. TOTUL E ZADARNIC. Good-bye! ;) |
Nu inteleg oamenii astia care nu stiu sa piarda. Daca l-ar pune ar castiga din start, pai cum, nu e un castig faptul ca participi. E cel mai mare. Pe de alta parte sugativam aici in termeni de parca nu ti-am stii naravul de lichea ce esti. Eu unul as prefera sa pierd 1000 de lupte doar ca s-o castig pe urmatoarea. Consider ca e un frumos punct de vedere atat timp cat rabdarea si toleranta sunt puncte pozitive ale caracterului tau. Dar in cazul tau sunt lipsa mai mult iti creeaza complexe. Cateodata mi-e mila.
|
hop si nea ion ca si el e bou. observ cu mila Al flasc de2leo stirban/starvan, cum preferi, ca disperat imi cauti chiar si posturile vechi de cateva luni si lasi cate un mesaj chinuit si ciudos ( vezi rubrica noutati) (o fi vreo noua strategie de starcraft...).
parca ultima data stabilisem de comun acord ca esti prost si ca nu te descurci, dar tu nu, vrei sa fi si dumb si dumber. o vreme ai stat pe cur, dupa care te-ai apropiat, cu pasi nesiguri, de haita si ai inceput sa latrii si tu pitigaiat, din fundal. ba scriu futilitati (sa vezi ce te futilizez pe tine ) ba te fac sa casti, ba e boring, si ciudat ca tu esti acolo de fiecare fututa de data ca sa te contrazici. mda, asa cred ca n-ai mai vazut pule, numa un penis (ref. la bancu' cu pricina) , oricum in clip au alta semnificatie, dar ma rog, fiecare saliveaza inspre ce il intereseaza. in concluzie clovnare, prost intre urechi, fa bine si nu mai amusina pe tot site-ul dupa pula mea si nu te mai hlizi neintrebat, haleste-ti terciul in liniste si trateaza-ti ficsomania. altfel... http://www.youtube.com/watch?v=tBZ1s...eature=related cernavoda. dupa o rasfoire succinta a posturilor tale am dedus, datorita legii compensatiei ca trebuie sa ai un aspect fizic remarcabil. in aceste conditii cre ca putem initia un proiect de simbioza, chiar daca scopurile noastre difera si pe al tau il gasesc cam dubios. ce ma intriga e termenul tau de sase luni... ori noua, ori patru luni, trei saptamani si doua zile... nu-i asa? |
C ATI ZICE SA-L MAI BANATI P ASTA O DATA!??
kiar nu cred k mai avem nevoie d jeguri p forumu asta... :sick: |
la "In suturi" fiecare are voie sa zica ce vrea
dar djinjis primeste un avertisment pentru ca a pus link si la alte subiecte ;) |
ha, iacata si ailalta victima Nepupitotinpulem facand cinste numelui sau ( care paradoxal este si
pupincurist) cum scoate capu din dos ca strutu. prostu da linkuri la filmele lu altii de pe youtube si se lauda cu ele ca fraierii aia ce-si trag poza langa o masina tare si scriu pe ea: eu langa vila mea de la sovata. s-ar vrea bred pit sa-l iubeasca cati mai multi pe la spate, si troia e slabiciunea lui ca acolo toti erau in fuste, se simtea si el firesc. , "Gigis a scris: nepupitotinpulem Bah! Tu chiar crezi ca ma intimidezi/dezonorezi pe mine cu asta? Serios acu', ca eu inteleg altceva... Atat poti tu? ATAT?!? " nepupitotinpulem sa-ti esplic ce ti se intampla. 1. mai intai stabilim un nume la brand, respectiv nepupitotinpulem. Structureaza-ti informatiile! Stabilirea unor obiective exacte. 2. avem grija ca mesajul trasmis sa fie clar, observa modul dinstinctiv si elegant, sigur pe el, prin care am rezolvat problema sloganului, el fiind inclus chiar in denumire. Asigura-ti o pozitie sigura! Gandeste-te la o actiune ofensiva! Surprinde! 3. asiguram o difuzare cat mai larga si agresiva a informatiei. Concentreaza-ti resursele! Realizarea unei economii de forte. Structura organizatorica.(vezi daca dai pe googlea acum nepupitotinpulem apare, o sa fii mai cunoscut ca pepsi light) "Si inca ceva, imi e f drag acest topic - data fiind pasiunea mea pt MARKETING / ADVERTISING" pai atunci ar trebui sa recunosti asa ceva cand ti se aplica da tu habar n-ai despre ce e vorba, neh? "Gigis a scris: http://www.youtube.com/watch?v=IDwtr...eature=related dance for me baby, dance for me... nepupitotinpulem and, pussy, pussy, de 1000 de ori... Te-au smotocit aia pe la zdup, no? vrei sa uiti... Hmm, nu stiu cum sa facem, esti irecuperabil, imi pare rau, dar incerc sa te ajut, ca de la barbat la fost barbat:" cum ti-am mai spus mesajul asta nu era pentru tine, a tau incepe de acolo de unde scrie clar nepupitotinpulem. tu de dai barbat paparudo si nu-ti dai seama cand se vorbeste cu o femeie si cand cu tine. ti se intampla des? " consider ca am fost un exemplu sugestiv" da, si o sugerezi in continuare "Data viitoare va fi mai rau daca nu luati masuri aspre si juste" sper ca masura mea e destul de aspra si de justa pentru un exemplu de sugestiv ca tine. mult mai rau, ai si tu dreptate, nu degeaba te-ai jeluit ca is doar sapte zile. " reusind sa ma faca sa scriu cu UMOR" cam greu printre lacrimi, eh asta e... " adica, am un corp bine cladit dpdv masculin" pe cine dracu intereseaza, fa-ti reclama la matrimoniale, ca pana acum... fetitza curata, loc de refugiu... " voi nebunii sunteti constienti ca sunteti nebuni???" cateodata, da voi prostii sunteti constienti ca sunteti prosti? "Acum, v-ati invatat, Neuptolem face treburile murdare" da, si le face cu gura si cam stangaci/sugaci " nu pentru mine, pot foarte usor sa fiu absent, eu unul" se numeste afazie "Ma pot mandri cu inca un scalp psihopatic in tolba de trofee," "Tomahawk-ul e dezgrobat din clipa asta!" ia te uita unde se ascundea pielea rosie din lipsa de lubrefiant, cunoscut si ca Blanitza Buza Rece printre razboinici, care cand este singur acasa se spoieste pe fata in culorile razboiului cu vopsea din productie proprie, sa se joace de wanatou si tinand tacu' in cumpana, carele il are de pe vremea cand juca biliard, da' acu nu mai, ca il durea prea tare, vaneaza niste paduchi lati cat bizonu in padurea pubiana, dupa care-i curata de solzi si-i prajeste la foc mic de bricheta, ca daca merge la bucatarie la aragaz trebe sa-i imparta, vorbind intre timp cu pretenaru lui old shaterland, sarli pentru intimi, care-i da sfaturi si ii vrea binele, de cum o sa il prinde iar pe chelu in valceaua inghinala si o sa-i dea in cap sa-i ia scalpu, si o sa colectioneze ei floci uitati prin chiuveta si o si-i atarne mandrii la gat sa crape toti village people, da nu chiar acu' ci mai incolo cand se face bine, ca e bolnav, a facut hepatita de la sex cu mana murdara. Unlikely, asa in treacat. " Dacä-i doar o säptämânä, Cât plätim ca sä rämânä?" cu rima proasta ne-am obisnuit dar ce-i cu mentalitatea asta de platitor de haraci, o, voinice al darii dosului, viteze al fugitului? apa sange nu se face, neh? pe capul si pe ochii mei, o sa-ti fac un pret bun, asa ca intre vechi tovarasi de negot, din mila vrerii Celui Atotputernic. Uassalam |
s pare k ne-am mai pricopsit cu un monomaniac... nu-si da seama, oare, cit e d penibil?! harnicia asta sterila - amestec d mistocareala ieftina & jmekerie cu fumuri... (bashk, fireste, tzacaneala din dotare!)
nu, nu-si da, asa k o da inainte. in c ma priveste, detest categoria asta (nu m-ar mira sa aiba si blog!) si, d la inaltimea staturii mele sociale, o privesc cu un nedisimulat dispret... :sick: noli me tangere! ps nu, nu am citit vomele indi-vidului d mai sus! o singura privire in diagonala este d ajuns k sa-ti dai seama k e un caz disperat... |
Originally Posted by StefanDo:
al doilea link = ban 3 zile |
L-ati bannat iar?
|
Originally Posted by Sugus:
Niste litere asezate de-a-n-pulea, cam asta ar fi definitia seaca, fara nicio conotatie si fara sa exprime nimic mai mult - pentru ca nu sunt in conformitate cu realitatea, pur si simplu, nu ma afecteaza nici in cric. Foloseste expresia cica sa ma atace pe mine sau sa ma raneasca :lol: sau what? Pt restuuuu, asa crede el, mai e si idiot. EL E SMEKER-STEKER-DE-STEKER! :w00t: Feriti capu', feriti, feriti-l ca asta o sa ne futa cateva de nu ne mai vedem. :lol: :lol: :lol: --- Nu stiu de ce mai tineti animalu' asta pe forum, s-a creat de curand vreo gradina zoologica virtuala, sau nu-'nteleg...ori e pe sistemu': "Uite tati, ASA NU! Nu tati, nu, e caca, CAH!" |
Originally Posted by Neuptolem:
|
Yes, sir!
--- Nu stiu de ce mai tineti deseul asta pe forum, s-a creat de curand vreo groapa de gunoi virtuala, sau nu-'nteleg... |
Ei, vezi cä se poate? :happy:
|
ma amuza ca neuptolem intreaba mai intai daca djinjis a fost banat si apoi se dezlantuie
|
Probabil, cand am folosit termenul, aveam in subconstient filmul asta: http://www.cinemagia.ro/movie.php/An...default&hist=1 Numa' ca nu se identifica cu Sugus deloc, nu, desi mimeaza aceeasi cantitate de testosteron, Sugativa e incapabila sa poata incepe a gandi. Gingitzo, dupa ce te delectezi cu Doua pupeze albe, iti recomand un film de arta http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=14625 :D Ia-l si p-asta: http://www.cinemagia.ro/movie.php/Br...default&hist=1 poate te prinzi de niste chestii de transcorporabilitate anestorautico-pioasa. ;) PS: vezi sa nu piui, insa poti geme. Hai ca stiu si eu ca aia obsedati la culme de pizdulici si trupuri feminine ajung intr-un final sa probeze satisfacuti rochita surioarei chiar in vazul vechiului camarad de bauta, mai-mai i-o trezi "ceva" celui din urma. PS 2: http://www.cinemagia.ro/movie.php/Ps...default&hist=1 |
Originally Posted by StefanDo:
Nu, nu stiam ca am sa revin asupra "subiectului" cand am intrebat; de fapt, nici acum nu stiu daca a primit sau nu bann, plictiseala... La randu-i, Gingitza, e uneori amuzanta... La randu-i, Sugus, ma face sa ma rad de ma cac pe mine de la atata ras. Pana la urma Aishwarya Rai e buna, voi ce spuneti? Multe romanitze mai sunt leite ca ea asa. |
de2leo stirban/scarban/starvan
eu spun "incearca sa reciti aceiasi voma in fustitza aia roz plisata" peste o sapt si ceva tu spui: "ps nu, nu am citit vomele indi-vidului d mai sus!" vad ca le-ai citit, invatat pe de rost, ceea ce nu e o treaba asa prost gandita pentru un prost ca tine, si acum te dai talentat cu ele, dar nu fii atat de imbecil sa-mi returnezi mie propriile expresii. I say it here, it comes out there. "ps nu, nu am citit vomele indi-vidului d mai sus!" interesanta aceasta afirmatie, venind din partea unuia care-si pandeste vecinii pe vizor. sa o examinam, dara. dubla negatie si semnul exclamarii la sfarsit. a simtit nevoia sa-si intareasca afirmatia de doua ori, pentru ca minte, bineinteles, dar nu asta e important, ma distreaza formularea, care arata ca el raspundea unei intrebari. nefericitul asta vorbeste singur. "o privesc cu un nedisimulat dispret..." ce rost are cuvantul nedisimulat aici, in afara de a arata faptul ca ai reusit sa-l memorezi? nu te mai da cult ca nu te prinde, nedisimulata e doar prostia ta. si acum, sa studiem pozitia ta. te-ai varat intr-o situatie unde esti limitat de zestrea genetica si de faptul ca nu ai libertate de manevra pentru ca ai, cica, o pozitie sociala. ce ti-ai imaginat tu oare ca o sa se intample, cand ai venit aici, o sa-mi las privirile in jos, sfielnic, sau be, o sa te iau de urechi, o sa te pun capra, si o sa ti-o trag de sa-ti sara pe urechi ca fantana arteziana? cam asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=zGTVYmSaqG4 stay down... " d la inaltimea staturii mele sociale" ba parvenitule, inaltimea staturii tale sociale ajunge fix pana la pula mea, asa ca puteti discuta fata in fata problemele specifice clasei. "ne-am mai pricopsit cu un monomaniac..." , "e un caz disperat" cu toate acestea ai fost destul de prost sa-ti casti gura inspre mine. zmârc! nepupitotinpulem alt sinistrat mintal. intra pe site si vede mare pe perete: al doilea link = ban 3 zile. ce face el? mai intai, nu intelege, niciodata nu s-a avut cu matematica, apoi, oricum nu crede. sare intr-un tufis, il injura pe ala care s-a kakat intr-un loc cu asa vizibilitate redusa, creaza doua alter-ego-uri ceva mai feminine ca el dupa care se pune pe pandit. sta el ce sta, cand ce sa vezi, cine apare la drum de seara amirosand vesel in stanga si-n dreapta, sa-l gaseasca pe al' care a facut moale? unlikely (care probabil se face vinovat si de pocinogu' suferit anterior de nepupitotinpulem). bun, ajunge asta la boschetele obisnuit si slobozind un suspin neusurat inca, se pregateste sa-si indeplineasca scopu' care scuza mijloacele. cu greu ne putem imagina moaca lui la privelistea lui nepupitotinpulem, in fusta mini si cu peruca blonda, suportand un miros vag familiar, sarind din tufe si facand: ham, ham. cre ca i-a inghetat vezica. nu stiu cum si-a platit nepupitotinpulem in natura fapta, dar sarmanul a stat pana la sase dimineata la colt, pandind in continuare pana cand intelegerea si-a fortat drumul in capul lui in ciuda atator vicisitudini... al doilea link = ban 3 zile. a doua zi, totul era curat, posturile disparute... nu si din amintirea noastra. ce se mai poate adauga, ca amaratu' are un scenariu care se numeste "Zadarnicia" ??? natura e cea mai cruda dintre noi toti. calatorule, daca in drumul tau vei da peste un flacau natang, bolborosind vorbe trunchiate cu un zambet tamp, nu-l lua in seama, e inofensiv, miluieste-l cu o moneda de 50 de bani, nu stie la ce foloseste dar ii place sa se joace cu ea si sa o tina in gura. |
aceleasi penibile & patetice 'i say, therefore u are' p post d wishful thinking-uri, deci nimic nou... <yawn / yawn>
tu nu esti altcva decit un subprodus pauper al industrializarii fortzate - familie adusa d la sat la orash, vocabular d ghetou dintre blocuri a.s.o. 'parvenirea' mea e d citva generatii bune, asha k ciocu mic tzarane - si invata-te sa t speli p dinti cind vbesti cu mine, k duhnesti a mamaliga statuta :sick: dk t crezi 'interesant', gindeste-te (dk esti in stare) k e (tot) un wishful thinking: nu esti decit un copil sarac & septic al plebei proletare, cu kre eu nu interactionez decit virtual; end of story ps iar dk nu ajungi la orgasm decit primind banari, esti unde trebuie: nu mai dureaza mult :lol: |
Se pare ca forumul n-a-nteles ce aveam de gand, nu era simplu...Neupto e imposibil de anticipat, previzionat :lol: (Stefy, iti spun pe privat de vrei...), Macarena si Izabela l-ar fi rapus pe aschimodia asta EXACT CU ARMELE PE CARE EL CREDE CA LE POSEDA!... :lol: Ce-s mai? Prost sa fii, noroc sa ai dom'ne... :lol: :lol: :lol: |
Mi-ati bannat fetitele acia...of Macareno, te-a pus naiba sa arati tu ca stii cum fac cainii :lol:
--- Pai sa prindeti bine o chestie (din zbor, ca n-am timp la nesfarsit), fara pizdulici puse pe tava, Sugus nu va afla daca E sau NU E barbat!...Si cu ocazia desfiintarii egoului sau (aparent infailibilo-indestructibil), a orgoliului sau de mascul atotbagacios, nu va mai avea rost, scop, si motiv sa stea pe acest forum, va fugi schilaind ca un catelus si va geme de durere!... :oops: PS: Durere sufleteasca!... :lol: |
Originally Posted by djinjis:
--- :lol: :lol: :lol: |
de2leo
iar n-ai nimerit-o, si sper ca o sa-mi apreciezi delicatetzea de a-ti lasa familia in pace, desi mi-ar fi foarte usor sa dezvolt cateva motive pentru care v-a adus boieru' la oras. ei nu sunt de vina pentru ca tu esti prost. oricum n-am de gand sa imi discut genealogia in public cat despre blocuri, cartierul in care locuiesc s-a ridicat inainte sa se inventeze asa ceva. nu ma indoiesc insa ca ai simtit mirosul de mamaliga statuta, stand la monitor, aici ai dreptate. strategule, cu un latrat ai facut-o de oaie. data viitoare. |
1 cine ti-a zis k as fi un 'delicat'?! vezi k esti fraier? :lol:
2 regulile kre-s bune pt altii nu-s destul d bune pt mine - k atare, fac c vreau oricind, oriunde & in orice imprejurare 8) 3 'boieru' nu aducea p nimeni la oras, ala era capitalistu; boieru vroia sa-i tina la tara - sau, dk era tot el si capitalistu, cadea d acord cu sine insusi... :P habar n-ai ist claselor sociale 4 boieru era, oricum, din familia mea - am 'arbore' kre s-o dovedeask 5 p lga obsesia pulii (remarkta d neuptolem), ai si obsesia prostiei. s pare k o cunosti bine - esti familiar cu ea... n-o sa intreb, retoric, 'oare dc', pt k stiu raspunsu: ti s pare k vei fi perceput k 'destept' facindu-i p ceilalti 'prosti'. sooo kindergartenish! ;) |
http://www.youtube.com/watch?v=yx5wj2w68CA
Francis (Franco) Begbie: That lassie got glassed, and no cunt leaves here till we find out what cunt did it. Man: [shouts] Who the fuck are you? Francis (Franco) Begbie: Yeeeaaaaaaaahhhhhhh! 1.iar esti prost. daca nu intelegi ce scriu roaga pe cineva sa iti explice pe degete. 2. faci pe tine oricind, oriunde & in orice imprejurare. am inteles. fuck the rules. 3.boierul aducea la oras slugile si randasii. cineva trebe sa goleasca oala de noapte. comprende? 4.discutam la urma despre arborele si unde il ai infipt. 5."ai si obsesia prostiei" - probabil, de aia mi-am pierdut vremea cu tine 666 sau preferi 69? http://www.iqads.ro/SpotLight_read_5...o_serban_.html ei bine, se pare ca te tragi direct din imparatu roshu la cur. acum imi dau seama de ce salivai pe tot site-ul dupa avatarul meu si ma tot plictiseai cu insistentele tale. si cand ai vazut ca nu e loc (imi scria pe privat mai ceva ca sandra brown) ai inceput cu istericale de boarfa geloasa. esti o rapciuga de aia libidinoasa care ofera 50 de euro ca sa il lasi sa ti-o suga. ba, greata sa nu te mai prind ca te masturbezi ghiolbandu-te la avataru meu. pe mine ma deranjeaza homalaii, imi creeaza dezgust, ii consider un fel de anusi contra naturii, asa ca am incheiat orice fel de conversatie. atentie ca asta incearca sa aghete pe aici... |
propun banarea definitiva a lui de2leo pe motiv de comportament promiscuu, exhibare in public si incitare la perversiuni. la fel propun cercetarea cazului si anihilarea intregii clici, probabil are complici, poate chiar face trafic cu carne vie ( neuptoleum era pe felie cu el, numai dumnezeu stie ce l-a putut invata pe bietul baiat sa faca, oricum trebuie riguros examinat pentru stoparea oricarei contaminari posibile, propun un interogatoriu exhaustiv, sa speram ca nu e prea tarziu) pentru ca pe acest site intra si minori si nu este de tolerat sa fie expusi la asa ceva, este in joc viitorul tarii, la urma urmei, nu putem ramane indiferenti la asa ceva. sper ca voi avea parte de un sprijin cat mai larg in indeplinirea acestui act de justitie, iar eventualii oponenti sau pasivi sa fie suspectati de cardasie si asociere in vederea comiterii de actiuni ilegale si perversiuni sexuale.
|
O dai intr`una cu avataru` tau de parca ai fi Adebisi himself :lol:
|
Scott: See? They're everywhere.
|
Redmen - aici corect este "întruna".
djinjis - ce sã zic, nu e târziu, este muuuuult prea târziu, e Netul plin de aºa ceva, Netul românesc, ºi nu cred cã link-ul acelea trebuia dat aci, exsitã altele muuuuuult mai explicite. :P :P Cât despre clicã de sã zic, majoritatea sunt neica-nimeni, slabi de caracter ºi de minte, dar dornici de parvenire (a se citit viaþã mondenã), cu siguranþã cã doare mai puþin sã te "apleci" o datã (s-ar putea sã ºi-þi placã!) decât sã lupþi sã faci ceva prin talentul, inteligenþa ºi stãruinþa proprie! Am râs la faza cu termenul ãla medical, "anus contra naturii", interesantã asociere. Pãrerea mea personalã este cã nimic nu se schimbã niciodatã, NU în bine, trebuie sã încerci sã corectezi doar ceea ce ºtii cã poþi, ceea ce þine numai de tine însuþi, restul e utopie ºi totalã pierdere de timp ºi energie. |
Originally Posted by Dragomara:
Imi cer scuze doamna academician pentru oroarea comisa :) |
si mie-mi provoak o greata infinita homofobii, ii consider fund-amental prosti si, k atare, ii dispretuiesc pro-fund :P
dar este o minciuna sfruntata & o neobrazare imensa sa sustii k am fi avut nu's c 'contacte' p privat: nu am niciun fel d contacte (nici makr d tipu scuipat intre oki) cu indi-vizi d teapa ta :sick: delirezi & incerci sa manipulezi! k regula generala: pers mea e mult prea pretioasa pt a o expune unor nespalati 8) |
Din postarea de mai sus înþeleg cã: ori aia nu e pãrerea ta, ori noi avem obrazu' subþire de te încumeþi a ne rãspunde! (inutil sã mai zic cã prefer a doua variantã, unde ºtiu cã totuºi ai ceva de ascuns).
|
"nu musca falusul care iti da sa sugi" vechi proverb pederast.
se bem, dara, o epoca se sfarseste, dispare sanatoasa mentalitate est europeana, in care curlangii erau linsati pe loc si pornirile libidinoase le erau limitate la interiorul celor patru pereti. Fara civilizatia de import nu ajungeau sa-si fluture hemoroizii de parca i-ar fi dobandit pe frontul de est. se bem, dara... http://youtube.com/watch?v=ev0M2eGJC7M |
mda - deci, c avem aici? prost facut gramada, irational, cronic-agresiv, needukt, obsexdat & cu o fixatie p anatomia masculina... :lol:
don't tell us, let us guess: u a repressed gay?? ;) sint convins k asta considera si muya o perversiune :w00t: |
care "us" tu si cu pretenu tau imaginar? nu, iar n-ai ghicit si nu, degeaba insisti nu ti-o dau sa o sugi.
p.s. "celalat" ce spune? |
era vba dspr restu userilor dp cinemagia - kre nu-s asha timpiti cum crezi :P
in rest - yeah right; fool yrself if u want, but u r not foolin anyone else! ;) |
Give me a break! --- Pai ce n-am putut io invata de la taica-pink-Leo... 8) De exemplu, cum sa curat gloantele de praf, cum sa smishcluiesc teava pustii, cum sa o incarc, cum sa tintesc ciorile de pe gard... :lol: Si as mai spune multe dar nu vreau sa-l ranesc pe bietul Sugus, e de compatimit, de compatimit... --- S-a dat pe brazda vad, a scos untu' la plesneala, ca vaca scapata in lucerna. |
phaaaa, berea asta... e 4 si
am fost intr-un birt/pub, vad una care dansa bine, singura, ma implementez in zona si ii spun: vrei bere? ea ma refuza zambind amabil. ii spun: interesant, si mi se parea o replica atat de buna... ea rade, dar atat. femeile... a plecat dupa o ora cu unu' care vinde calculatoare, intamplator il stiam din vedere. dezgustator. se stiau de undeva, dar asta nu e o scuza. bine, si pe ea o stiu, e cam proasta, dar se misca atat de bine... "unde dai acolo crapa" vechi proverb pederast de2leo imi aduci aminte de fabula aia, "creierele cat furnica." bineinteles ca e vorba de ceilalti useri, dar, de ce presupui tu ca ei sunt alaturi de tine? la bine si la rau??? nepupitotinpulem usturoi n-ai mancat da' gura-ti miroase. nu e nici o rusine, ca voi sunteti de acum, un cuplu. iti urez succes in indeplinirea datoriilor conjugale. |
wooow, c pun-uri facem, i'm duly impressed :w00t:
ti-am mai zis k esti prost facut gramada, vad k nu t potolesti & dai in continuare mostre d timpenie clasik... cum iti spunem si cu alta ocazie: mai esti si plicticos p deasupra! si, DA, ceilalti useri SINT alaturi d mine - cel putin, in privinta ta. oricum, tu nici nu contezi: singura ta afirmare - in viata - e p forumu asta; acu intelegi dc esti prost?? ;) |
" DA, ceilalti useri SINT alaturi d mine" si ce cantati? Y.M.C.A. ?
" mai esti si plicticos p deasupra!" cel putin un cititor fidel am, hehe. " i'm duly impressed" -you're dull, asta ai nimerit-o bla, bla blah cam anost, bai fisura anala. straduieste-te mai mult. hai ca poti... |
Scumpii mei.
Am creat topicul "In suturi!!!" pentru USERII CINEMAGIA care au ceva de-mpärtit la modul naspa, pentru oameni care în linii mari au o prezentä utilä pe forum - dar, de... din varii motive, au si aceastä laturä, violentä (îi stim cu totii: A.L.S., Marx, Carmine aka Nume, eu uneori, etc...) Dar mi se pare absurd sä mai toleräm aici prezenta unui individ a cärui contributie pozitivä a fost totalmente nulä, care si despre subiectele cinematografice era incapabil sä se exprime altfel decât ca un retardat isteric violent, care scrie cu prea multe greseli gramaticale si ortografice (nu de facturä internetistä, ci efectiv repetentistä), ca sä aibä orice minimä credibilitate cerebralä. De luni de zile, nu mai vine pe forum decât ca sä posteze aberatii demente la "In suturi!!!" - care e, totusi, un topic al bätäusilor civilizati, nu al diareilor cu keyboard. Hai sä-l bannäm. Definitiv, inclusiv de IP, si cu stergere a contului. Färä poll. Vreti? :) |
daaaa!
e urata tare aceasta gingie neagra. |
mi s pare km putin, dupa gustu meu violent... exterminare nu s poate?? :P evident, nu inainte d a-mi da mie placerea d a-l tortura cum scrie la cartea abu ghraib, mmm :lol: |
Nu cotizez, din milä crestineascä.
Dar tu, sigur cä da - ai voie. |
hm, vad ca mai lipseste politistu' si indianu'.
It's fun to stay at the Y-M-C-A. It's fun to stay at the Y-M-C-A. Unlikely, permite-mi sa casc. herbert, urata esti tu, nebuno si neepilato... de2leo, stii bancu ala cu o sugi pana se topeste, mmm ? |
All times are GMT +2. The time now is 14:55. |