Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Eu pentru cine votez?" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85344)

herbert 13 Dec 2004 22:33

Originally Posted by Mala Portugal:

Eu nu inteleg de ce s-a vopsit Hurezeanu. Arata ca o paiata.

asa intelege el sa fie seducator.

Mala Portugal 13 Dec 2004 22:41

Da, sa nu subestimam niciodata puterea de seductie a unei sorcove

K's 13 Dec 2004 22:42

Originally Posted by Jay:

Originally Posted by K's:

Inca ceva: stiti cumva daca se poate face download la spotul electoral al lui Base de undeva? Ma intereseaza cel cu Dinescu si palaria lui, in final.

Ala care a fost in emisiune? Daca ... da as cam avea eu emisiunea... adica pot sa fac rost

Intre timp l-am luat de pe www.basescu.ro

herbert 13 Dec 2004 22:47

Originally Posted by Mala Portugal:

Da, sa nu subestimam niciodata puterea de seductie a unei sorcove

vezi ca vine destul de des pe la Cluj si-ti poate reprosa acreala :P

Mala Portugal 13 Dec 2004 22:51

Nu ca nu stie unde stau :P

herbert 13 Dec 2004 22:59

@Mala
la celebritatea ta nu cred ca e o problema sa te gaseasca :P

Mala Portugal 13 Dec 2004 23:07

Dap, e ca in semnatura lui K's "Somehow I've become very cautious. When I put on a raincoat, I put on sunglasses too."

KORBEN 15 Dec 2004 00:32

f minteresant cine va face guvernul
inteleg ca ar fi de preferat psd+skatofagii de la udmr si pur
whatever
e tare ca iesit basescu
chiar nu ma asteptam

herbert 15 Dec 2004 01:17

pardon pt refren: psd, udmr si pur - vor fi trimisi in cur

basescu nu va accepta un guvern cu psd. va testa parlamentul. ii va ruga o data, de doua ori, apoi va anunta alegeri anticipate. de data aceasta corecte. udmr si pur vor fi in cur (nu vor prinde parlamentul). psd va face implozie - cafteala intre tineri si batrani. alde ponta castiga, ori pleaca spre pd-liberali. nu inainte de a-l bate la poponeata pe Ion Ilici Iliescu, pe melodia "kalinka"....

nume 15 Dec 2004 01:22

De unde stii ? O cunosti pe mama omida ? :lol:

herbert 15 Dec 2004 01:36

n-am strigat eu victoria lui base atunci cand mai toti - cu exceptiile care se cunosc pe acest binecuvantat forum - stateau ascunsi si se rugau de soare :D
asa va fi, sau poate va fi mai rau :lol:

Leonard 15 Dec 2004 08:26

aþi auzit pe Guºã asearã la Naºul pe cine zicea cã vor sã punã ministrul culturii? Pe Cãrtãrescu! Ar fi super.

herbert 15 Dec 2004 11:25

nu se baga Mircea Cartarescu la minister, ca parca e mai pragmatic in ultimul timp.

nume 15 Dec 2004 12:47

O sa mai faca sergiu o p*** film daca il pun pe Cartarescu la cultura. Si din cauza jegului de Teodorescu, cheliosul cu aere de intelectual, e situatia asa in cinematografie.

Jay 15 Dec 2004 17:26

Originally Posted by nume:

O sa mai faca sergiu o p*** film daca il pun pe Cartarescu la cultura. Si din cauza jegului de Teodorescu, cheliosul cu aere de intelectual, e situatia asa in cinematografie.

Imi aduci aminte de babele alea care atunci cand nu vine autobuzul...dau vina pe guvern...
Vrei sa cauti vinovati... fi putin mai pragmatic..

Danny 19 Dec 2004 21:03

"Pe Nastase l-a votat prostimea. Nu cea protejata de metafora, ci exact aia exprimata sec in cifre: prostimea fara studii, predispusa la chiul, fugita de la scoala in copilarie. Prostimea organizata spontan de valorile ignorantei si asmutita eficient de Cozmanca de doua-trei ori pe cincinal. E incredibil, dar o neobosita conspiratie a prostilor a jucat ani si ani pe aceeasi carte, mentinand la putere o combinatie profitabila de hotie, impostura, golanie si marxism.
Dintre votantii fara liceu 62% l-au preferat pe Adi, iar dintre cei peste 65 de ani, cam 63%. Mediul rural si-a dat si el obolul, ca de fiecare data, masiv: 59%.
Avem, asadar, in fata iarasi o harta a multimilor usor de dresat, neinstruite, neinformate, putin nostalgice si usor tampe, dar numeroase si sensibile la mita de stat. Un cinism in oglinda, geaman diluat al cinismului PSD, face aceste puhoaie pavloviene sa se ridice la un semn si, ca sub puterea unui narcotic, sa bage imperturbabil in urna acelasi si acelasi vot.
Reteaua prostilor nu se rezuma insa la teritoriul tarii. Ea se intinde mult peste fruntarii si ia in stapanire intregul glob. In nodurile ei importante, aceasta plasa primitiva aduna intreaga energie electorala sugerata de la centru. Printr-o misterioasa telepatie, stupiditatea de la Bucuresti contamineaza prostii raspanditi pe meridianele lumii. Asa se face ca Nastase a castigat la un vot-doua in Albania, Angola, Belarus, China, Coreea de Nord, Cuba, Etiopia, Georgia, Irak, Iran, Pakistan, Rusia, Turkmenistan si Vietnam. Atata cata e, victoria prostilor se instaleaza acolo unde se simte-n largul ei. In Kazahstan si Uzbekistan a fost, totusi, scor egal: securistii ambasadei au fost pesemne contracarati de rudele mai citite sau de inginerii de la oleoduct.
La Paris, Londra, New York, Stockholm, Roma, Madrid, in toata America, Australia si Europa civilizata, a castigat zdrobitor Basescu. Romanii care au experienta modelelor avansate, cei care traiesc zilnic in mediul civilizatiei si respira formulele de succes ale democratiei, l-au votat. Capitalele evoluate au facut sugestia acestui vot. Exemplul zilnic al inteligentei sociale a selectat oamenii inteligenti. Prostii s-au adunat in alte locuri.
Romania lui Nastase, cea despre care a tinut sa vorbeasca patetic premierul invins, si-a trait sper, ultimul scrutin. O Romanie a omului needucat, rural in sensul rau, batran in cel nostalgic si nepermis de coruptibil cu subventii de la buget. O tara inapoiata, populata de prosti si de saraci, pe care un pesedist bogat vrea sa-i tarasca, fara sa-i intrebe, intr-o Europa pe care ei nici macar n-o inteleg. Ar fi in interesul tuturor prostilor ca aceasta Romanie a lor sa dispara. Si, pana la anticipate, au timp sa se decida: ori stau acasa, ori se-apuca de citit."

Doru Buscu,
Academia Catavencu.

herbert 20 Dec 2004 00:22

bun articolul lui Buscu, dar s-au scris atatea in aceste saptamani ca PSD-ul, Iliescu si Nastase ar trebui sa-si faca harachiri. ce jegosi comunisto-kgb-isti-securisti! o pegra! niste guri nesatioase! hoti in costume Armani...
ati observat cum televizunile si-au mai aerist imaginile? nu mai apar mutrele patibulare psd-iste.

Jay 20 Dec 2004 10:32

Originally Posted by herbert:

ati observat cum televizunile si-au mai aerist imaginile? .

am mai observat si alte minunatii si prin presa...

nume 23 Dec 2004 22:38

Romania, sub blestemul lunii decembrie ?

Romanii sunt singurul popor din lume care isi alege conducatorii in decembrie, isi serbeaza ziua nationala in decembrie si si-a omorat odiosul cuplu de carmaci tot in decembrie, de Craciun. Sa ne miram ca ne merge prost ca natie? Mai e mult de tras pana o sa se spele pacatul asta.
Pe rondul imens de la Romana (acum demolat), unde urma sa se construiasca o statuie megalomanica a lui Ceausescu scria in decembrie '89 cu litere rosii, insangerate: "in decembrie am taiat cel mai mare porc ", "de Craciun ne-am luat portia de libertate!".
Oare?

Bogie 24 Dec 2004 08:47

Originally Posted by Leonard:

aþi auzit pe Guºã asearã la Naºul pe cine zicea cã vor sã punã ministrul culturii? Pe Cãrtãrescu! Ar fi super.

Ar fi oribil....sa stea naibii acasa si sa scrie romane...asta ma intereseaza la el si asta e cu adevarat important.

All times are GMT +2. The time now is 08:13.